- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple Watch
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Cikk és kapcsolódó topik:
http://logout.hu/cikk/dvb_t_t2_c_fm_dab_usb_tuner/bevezeto.html
-
mezis
félisten
Itt [link] utca/hsz-re megnézheted milyen antennára van szükséged.
Első kísérletnek görbíthetsz bármilyen fémből 1.5 arasznyi dipólt, esetleg illesztő tagon keresztül pár m koax-al ha jön valami, akkor érdemes komolyabb beltéri antennát keresni.
(A hajdani Junoszty TV-khez tartozott UHF sáv vételére "kördipol" antenna. Egy olyan kiváló lehet egy ilyen ksérletre. (Jó arasznyi átmérőjű volt.)
-
nfsu17
veterán
Nálunk pedig elveszik az analóg kiosztás, fel is hívja rá a figyelmet keresés előtt, hogy törlődni fognak. Erre még nem jöttem rá, hogy működhetne másképp. De nem is merültem bele mélyebben. Biztos ez csak tévé specifikus, a mienk ilyen, a komolyabbak már csak megbirkóznak ezzel.
Már nem jeleznek rá a vírusirtók, akik eddig ettől féltek, most hajrá, próbálják ki.
-
nfsu17
veterán
Hogyafenébe ne.
Eszméletlen képe lesz, majd meglátod.
Dugsz a tévé koax-ába egy antennát (erősítős Hama szobai pl) (bár én a leadtek gyári kekszét dugtam bele és tökéletes volt a kép), majd a tévé menüjében keresel olyat, hogy DTV, vagy nem tudom most pontosan mi a neve. Vagy csak egy keresés mindenre. Ez már tévé függő. Ha van elég jel, meg fogja találni, semmi állítgatás nem kell hozzá, semmi plusz ketyere, tudás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Asus BE24A 24" IPS monitor
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest