Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Cikk és kapcsolódó topik:
http://logout.hu/cikk/dvb_t_t2_c_fm_dab_usb_tuner/bevezeto.html
-
mezis
félisten
Itt [link] utca/hsz-re megnézheted milyen antennára van szükséged.
Első kísérletnek görbíthetsz bármilyen fémből 1.5 arasznyi dipólt, esetleg illesztő tagon keresztül pár m koax-al ha jön valami, akkor érdemes komolyabb beltéri antennát keresni.
(A hajdani Junoszty TV-khez tartozott UHF sáv vételére "kördipol" antenna. Egy olyan kiváló lehet egy ilyen ksérletre. (Jó arasznyi átmérőjű volt.)
-
nfsu17
veterán
Nálunk pedig elveszik az analóg kiosztás, fel is hívja rá a figyelmet keresés előtt, hogy törlődni fognak. Erre még nem jöttem rá, hogy működhetne másképp. De nem is merültem bele mélyebben. Biztos ez csak tévé specifikus, a mienk ilyen, a komolyabbak már csak megbirkóznak ezzel.
Már nem jeleznek rá a vírusirtók, akik eddig ettől féltek, most hajrá, próbálják ki.
-
nfsu17
veterán
Hogyafenébe ne.
Eszméletlen képe lesz, majd meglátod.
Dugsz a tévé koax-ába egy antennát (erősítős Hama szobai pl) (bár én a leadtek gyári kekszét dugtam bele és tökéletes volt a kép), majd a tévé menüjében keresel olyat, hogy DTV, vagy nem tudom most pontosan mi a neve. Vagy csak egy keresés mindenre. Ez már tévé függő. Ha van elég jel, meg fogja találni, semmi állítgatás nem kell hozzá, semmi plusz ketyere, tudás.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Parfüm topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motoros topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann