- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
Toto2000 #14344 üzenetére
A szerelők is szokták mondani, hogy az antennaerősítő legyen az utolsó, csak akkor, ha semmi más nem megy. - én három erősítős szobaantennát is próbáltam teljesen eredménytelenül. Viszont hajogattam drótból egy, itt a fórumon talált Biquad-antennát, ami használhatóan működik.
-
azbest
félisten
válasz
Toto2000 #14344 üzenetére
Örülök, hogy sikerült és megosztottad a megoldást is
A homesys azért népszerű, mert sima smartcard olvasóval képes használni az előfizetési kártyát. Csak össze kell dugni, feltelepíteni a szükséges drivereket és általában megy, mivel szoftveres cam emulációja van. Más programoknál, smartdvb, progdvb, dvbviewer, mediaportal vagy argus tv programoknál plugin telepítése és konfig fájlokban matatás is kell ehhez. A hardveres cam modult viszont nem biztos, hogy támogatja. A fórumuk már nem érhető el, ahol ez kiderülne.
Az erősítős antenna kapcsán lehetséges, hogy mivel eleve jó a vétel, az erősítés már túl erős jelet eredményez, amit már nem tud kezelni a vevő. Vagy valamilyen közeli zavarforrás (wifi, gsm torony, helyi tv adója) miatt vezérlődik túl.
-
csendes
addikt
válasz
Toto2000 #14332 üzenetére
Bármilyen TV-ben ki tudod próbálni a CAM modult, amiben van CI foglalat, H.264 DVB-T tuner és persze megfelelő antenna van hozzá a vételhez. Akár a fórumozók között is segít valaki, ha a közelében laksz. Ilyen hidegben a kondenzációra célszerű figyelni (ez okozhat akár meghibásodást is), célszerű 1-2 órát várni, amíg felmelegszik, .
Esetleg Linux operációs rendszerrel is kipróbálhatod, bár egy kicsit macerás, de elég jó leírás van Ubuntuhoz és Debianhoz: [link] -
azbest
félisten
válasz
Toto2000 #14326 üzenetére
A homesys nem tudom kezeli-e a hardveres cam modult, szoftveres cam és sima smartcard olvasóval szoktuk használni.
Pár napja mintha más is kérdezett volna ugyanilyen problémáról itt az egyik fórumban, nem tudom ő mire jutott. Akkor ezt a linket találtam: a mediaportal programban így sikerült valakinek működésre bírnia [link]
Ami érdekes lehet, hogy AzureWave néven is lehet kapni azt a tunert, és ahhoz linkeltek frissebb drivert.
Úgy emlékszem mintha a DVB Viewer régebbi verziójának baja lett volna a cam modulokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest