- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokken
tag
válasz
donjohnson #15068 üzenetére
Nem látja.
-
róland
veterán
válasz
donjohnson #14641 üzenetére
Valamit kerestem a topciban és megtaláltam. (Ahhoz a hozzászóláshoz akartam válaszként írni a "Megvan!"-t, de véletlenül az új hozzászólás gombra kattintottam.)
-
golya87
őstag
válasz
donjohnson #14607 üzenetére
Kérdés, hogy hogy van még hely a három mux-on?
-
Midway
senior tag
válasz
donjohnson #14436 üzenetére
Igen, de ezt itt néztem a ph-n használtan.
nfsu17 Köszi. Majd hétfőn kiderül, mert kipróbálom és ha szól akkor megveszem.
-
azbest
félisten
válasz
donjohnson #14405 üzenetére
Néha ránézek a műsorára, de nem igazán fogott meg. Ahogy elnézem olyasmi műsorokat is adnak amin felnőttem, de felnőtt fejjel már más az érdeklődésem. Úgy tűnt anyámat sem igazán fogta meg. Szóval kíváncsi leszek rá, hogy milyen nézettséget produkál 1-2 hónap múlva.
-
hamyka
senior tag
válasz
donjohnson #12154 üzenetére
az összeset ?
izé nekem milyen mux vagy micsoda kell mondjuk a Cartoon netwoork hoz? bár azt írták vissza hogy nálam nem működne akkor most hogy is van ?
nem vagyok Szaki
ui: kár hogy kivették a Discoveryt a kínálatból, valahol olvastam azt hogy a Discovery harcol azért hogy vissza kerüljenek a csatornái
Facén van is csoportja aszem a Discoverynek csatlakoztam én is hozzájuk facén
-
azbest
félisten
válasz
donjohnson #11695 üzenetére
az csak a márkanév, de a mögötte álló cég csődbe ment (legalábbis ennyit hallani róla): [link]
-
válasz
donjohnson #11636 üzenetére
Húúú
Ezexerint nem jutottunk el oda.
Köszi a tippet, de nem akarok codec csomagot, inkább visszateszem a 32-est. -
válasz
donjohnson #11634 üzenetére
Azzal kezdtem, hogy adminként futtattam a parancssort.
32bites rendszerrel bukok 1GB-ot(a 4-ből csak 3-at lát), de legalább működik. Most melyik ujjamat harapjam meg? -
Kernel
nagyúr
válasz
donjohnson #11316 üzenetére
Másik fórumon annyit írt róla az illetékes, hogy csak megállapodás kérdése lenne, továbbá annyi szabad kapacitás még akadna a MinDigTV-n, hogy két hangsávnak helyet tudnának szorítani, tehát nem menne az amúgy is gyenge képminőség rovására.
Elképzelhető (de más fórumozók is erre céloztak), hogy az RTL nem akarja megfizetni a plusz szolgáltatás költségeit (talán úgy gondolják, az új törvény miatt ez ingyen jár nekik?), a MinDigTV viszont nem akarja ajándékba adni, így azután nem bírnak dűlőre jutni.
-
Tulkas
tag
válasz
donjohnson #10966 üzenetére
Üdv!
Lenne egy általános kérdésem, meg tudnátok mondani milyen lehetőleg(de ha kártyás az is érdekel) USB-s tuner eszközzel tudnám a legjobb minőségben nézni gépen az ingyenes digitális, és néha az analóg kábeles adást? (minimum HD, inkább FullHD-ben)
Sajna a keretem körül-belül 15 Mátyás, ezen a szinten kéne beszereznem...donjohnson!
Te mit használsz? (tuner)Minden segítséget előre is köszönök!
-
Watt25
veterán
válasz
donjohnson #10966 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- GTA V
- One mobilszolgáltatások
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Goddess of Victory:Nikke
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest