Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
elodman
üzenetére
Modulátor nélküli boxoknál az antenna be-ki csak hurokátfűzés (oda is szokták írni hogy loop), vagyis csak az antennajelet viszi tovább változatlanul, más boxokra, vagy magára a TV-re is.
De modulátor nélkül a TV továbbra is csak azt a részét tudja feldolgozni, amire gyárilag képes (analóg, digitális).
Külön modulátor beszerzése nem túl gazdaságos, egyébként SCART nem feltétlenül van rajta, de az RCA is megfelel, átalakítóval.
Legtakarékosabb megoldás egy régi VHS-magnóból bontani modulátort, aki ért hozzá. Én olyat kerestem a lomtárban, ami 5V táppal ment, rákötöttem az USB 5V-ra (RC-szűrőtaggal), bekötöttem az A és V bemeneteit, működött. Míg el nem adtam. Előzőleg így vezettem ki a konyhába a jelet, koaxon.
Mellesleg akár egy komplett videomagnó is felhasználható végszükség esetén (AV be, koax RF ki), legfeljebb feleslegesen fogyaszt egy kis áramot, ez már attól függ, hogy mennyire melegedős fajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- piaggio vespa et4 ( papírok nékül )
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann