- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
Terapeuta #8780 üzenetére
wow, bámulatos
Miket állitottál rajta? Sajnos a PS szerű progikban még (mindig) bizonytalan vagyok.
Egy másik topicban (Fuji 6500) is csinált korrekciót az egyik társunk: [link] Ha jól érzékelem ő a piros felé tolta el, te pedig még inkább a kék felé? Vagy mást is csináltál rajta?Mindkét képen szemmel láthatóan eltünt az a kékes fátyol (ami fel sem tünt mig nem láttam a tiéteket)
Kis okitást tudnál adni a témában? -
Hydra SR
addikt
válasz
Terapeuta #8541 üzenetére
Szerintem a színesebb jobb. És ezen drót sincs, bár engem speciel nem zavart. Egész jó kép, van benne fantázia
mod: közben kidolgoztam még egy változatot a szöcskésből, ezen egy kicsit följebb voltam és nem lógott be annyi fű az obi elé, ezért kontrasztosabb lett a szöcske, meg egy kicsit szűkebbre is van vágva:
-
toth_janika
őstag
válasz
Terapeuta #8325 üzenetére
Nekem a Fujin csak 8ig van a rekesz, de azzal is lehet jó képeket csinálni!
De hogy ON legyek, egy régi képem! -
marsu
veterán
válasz
Terapeuta #7628 üzenetére
Szia!
Ma igencsak kellemes idő van a fotózásra ... Az igazság az, hogy most éppen lakás vásárlásba vágtam bele magam, ami elég körülményes. A kiszemelt Nikon fényképezőgépet még nem vettem meg, de ami késik, nem múlik. Eddig fontosabb dolgokra kellett a pénz. Közben munkahelyet is váltottam, azaz visszamentem az előző céghez dolgozni, de teljesen más beosztásba, és teljesen más pozicióba.
A közös kirándulások és a közös fotózások továbbra is érdekelnek. Lassan kitavaszodik és lesznek szép szinek és fények, amiket érdemes megörökíteni.
Tehát, ha van közös program, akkor szóljatok! Ha tudok akkor jövök! Szentendre, Visegrád, Pilis, Rám-szakadék, Esztergom, Pilisszentlélek .... Vannak jó helyek, ahova érdemes elmenni!
-
Hydra SR
addikt
válasz
Terapeuta #6636 üzenetére
Igen, ezzel én is harcoltam de F/11-nél szűkebben már nem volt elég a vaku teljesítménye, ISO-t kellett volna emelni, de még F/22-n sem volt elég a DOF csak a rajzolat lett lágy, amire a képzaj még rátett egy lapáttal (ISO400).
Kéne egy jó makró obi ami bírja a szűkebb rekeszt diffrakció nélkül, meg egy külső vaku ami kiszolgálja. De még nincs. Majd idővel -
ócskás
aktív tag
válasz
Terapeuta #6322 üzenetére
Az első kép az időtlenségével fogott meg. (ahogy néztem a képet,nem tudom miért,de a világháborús arhív képek villantak be.Talán a színvilága miatt...mintha mondjuk 1944 telén volnánk...)
A hatodik kép is tetszik: bár semmi extra,de képes volt az első kép által keltett feszültséget oldani bennem...
az első kép számomra valamiféle nyomasztó,déja-vue érzését megpróbálom most egy sörrel elnyomni
-
orbano
félisten
válasz
Terapeuta #6322 üzenetére
az első nem rossz, illetve az utolsóban látok fantáziát, a vörös levelek ellenfényben a fehér háttéren jól néznek ki, de az egész kompozíció nekem nem tetszik, a bokor árnyékos része unalmasnak hat.
illetve minkét képen nekem nagyon erős a kontraszt...az ilyen jeges vízcsepp és társainál fogod és szépen körbefotózod a delikvenst minden irányból, otthon pedig megfigyeled, milyen megvilágításból mutat jól és érvényesül a látvány igazán. Abból sokat tanulni.
remélem hasznosak az észrevételeim
-
törölt tag
válasz
Terapeuta #4918 üzenetére
bekented bronzolajjal?
szerintem így is jó,bár ez csak a gépem mindenhatóságát bizonyítjaszerintem:
falas:így jó ahogy van,az élettől majd leugrik a képernyőről
makka:utálom őket mégis megragadtt a szeme
testvérek:játék közben próbáltam elkapni a feszültséget,többé kevésbbé ez sikerült/inkább kevésbé/ viszont a háttérben a kandikáló kisöccs sztem qrva jó
mama:egyszerüen lenyűgözött a lencse
postaláda:babám kreatívítását akartam benmutatani,ti. letört az ajtaja ő meg "hurkatötltő"madzaggal pótolta
ennyi,amúgy meg csak örülgetek itt magamban a cuccnakszten megálapítása csak megerősített,thx szten,egyedűl te kritizáltad
-
Smogus
őstag
válasz
Terapeuta #4467 üzenetére
A sulimnak ???
Hát még van pár évem
Építésznek tanulok, és amint tudjuk építész képzés ''X''+4 év és ''X'' nagyobb mint 3-om
Szóval van még pár év, de azért nem igaz az előbbi állítás rám
Egyébként a képek egy, a kertünkben található szoborról készültek, amit édesapámmal együtt készítettünk
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Trollok komolyan
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest