- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
orbano
félisten
-
Mercutio_
félisten
Ha nem tévedek akkor az egy kategóriával jobb obi, mint amit linkeltem
Vadasparkban voltunk, készült sok szokványos, meg családi fotó, és ez a "rabok" sorozat
-
Hydra SR
addikt
Gyakorlatilag ha technikailag nem tökéletes a kép, már azért szétszednek. Csak ha azzal minden stimmel, akkor hajlandók megnézni, hogy egyáltalán mi van a képen. De talán ennek köszönhető a magas színvonal, én is büszke vagyok rá mikor egyszer-egyszer elérem a nap- vagy hét fotója címet. Asszem talán a hét fotóját még csak egyszer sikerült.
-
Hydra SR
addikt
-
Fecsy
tag
Köszönöm nektek kedves tbs és marsu, nekem is tetszik a kis hangyóca, és hát jelen esetben ő is visszafotózott...
Természetesen fogok még jelentkezni a műveimmel,remélem tényleg fejlődőképes vagyok
Az mindenesetre nagyon lelkesít,hogy Ti is bíztattok...További szép napot!
-
drkbl
őstag
Nekem a hármas és a kettes tetszik, ebben a sorrendben. Szerintem azért lettek jók, mert alulról fényképezted őket, van benne pátosz... Ff-ben akkor lenne jó, ha az eredeti festés nem lenne rejtőszín.
#4588, Mercutio_, a második tetszik, van benne ''nyugodt erő'', bejön a hangulata! -
Hydra SR
addikt
Hasonlóan készültek csak 50mm-essel, néha közgyűrűvel
D4rkm4n: a cinkék voltak bátrak, a mókusokat inkább pofátlannak neveznémDe aranyosak voltak azért
Köszi mindenkinek, lassacskán jönnek majd még, csak előbb a koncertfotókat csináltam meg, elvégre azért mentem és már várnak rájuk. Azért tettem még föl 5-öt most az egyéb képekből is.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest