- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
De ha a befizetésnél rendelkezel annak felhasználásáról, akkor a szolgáltatónak a rendelkezésednek megfelelően kell könyvelnie. Márpedig, ha adott csekket fizetsz be, vagy adott számlára hivatkozol utaláskor, akkor az a te rendelkezésed a befizetés felhasználásáról.
Az, hogy az ügyfél nem figyel, hogy melyik a következő befizetendő számla, user error. -
-
Dragon3000
nagyúr
Miért számolnák el az előzőbe? Sorszámozott számlák vannak és a szerint írják jóvá a befizetést, egyik cég sem számolja így el a későbbi számla befizetést a korábbira. Amúgy még ügyfélkapu sem kell, elég csak megnézni a befizetési határidőt, mert abból lehetett eddig is tudni, hogy melyik számlát melyik hónapban kell befizetni, persze ettől még előfordulhat, hogy valaki benézi.
-
Drenadar
veterán
a számlázási rendszerek nem így működnek, ott ahol automata van, ha egy olyan számlát fizetsz be aminek az azonosító száma xxxxxxxxxxxxxxx akkor nem fogja a rendszer egy másikra xxxxxxxxxxxxxx1 könyvelni mert szerinted úgy lenne az logikus.
és már nagyon kevés helyen van nem automata rendszer, illetve azokat nézik át "kézzel" a pénzügyön akik annyira okosok hogy a közleménybe nem azonosítót írnak hanem címeket, meg "novellát" stb...
nah jó ígérem befejeztem.... -
dchard
veterán
"A legtöbb esetben a max. upload szerintem nem növeli a terhelést"
A felötltéssel az a baj, hogy azt végtelenül lehet csinálni, míg a letöltésnek van egy praktikus határa (a háttértár). Arról nem beszélve, hogy OLT típustól függően ha kikoppan az uplink, akkor a letöltés is vissza fog esni, a TCP így működik. Rosszabb esetben a DL ütemezési kérések sem mennek el időben (ugye ahhoz hogy az ONT letöltési időrést kapjon, kérést kell küldeni uplinken). Nem véletlen, hogy konzervatívan bánnak az uplink erőforrással: sokkal látványosabb problémák tudnak kialakulni ha ez az erőforrás koppan, mintha a letöltéssel történik ugyanez.
-
whitezo88
nagyúr
Pont ezzel kapcsolatban akartam itt kérdezni, az hogy lehet 2024ben, hogy optikát árulnak, 1000es névvel, de valósan nincs annyi, a feltöltés meg eleve vicc hogy nem 1/1 például. Oké hogy sokan nem használják ki de ennyivel lassítják direkt a kis olcsóbbságért? Ez a 700/210 konkrétan KTV szint. (Ahol lakom van T, 2/2 ad. Jó, az alaplapom csak 1/1 tud, de bármikor mérem hozza és atomstabil, Digi ugyanitt annyi mint a képen)
Van technikai magyarázata, vagy direkt korlátozzák?
-
Đusty
addikt
-
-
Túzok22
senior tag
100 Mbit/s-os kapcsolatod van valami oknál fogva. Húzd ki az utp kábelt az ONT-ből és a számítógépből is, aztán dugj vissza mindent. Ha ez nem hozza helyre, akkor lehet hogy az utp kábellel lett valami. Ebben az esetben ha van másik minimum cat5E-es utp kábelet, kicserélheted arra. Véletlenül nem egy olyan ONT-d van amin egy FE-s (Fast Ethernet 100 Mbit/s) és egy GE-s (Gigabit Ethernet 1000 Mbit/s) csatlakozó van? Ilyen típusút is telepít a DIGI. Ha igen, akkor biztosan a FE-s csatlakozóba van dugva az utp kábel, ez esetben dugd át a GE-s be.
-
-
adika4444
addikt
-
-
DonMaster
addikt
Megszunk a regi csomag es uj csomagok uj sebeseggel vannak telefon is nem 200 hanem 250 tv is. Internet 1000/200 rol 1000/300 az uj csomagokba . persze regiek is megkaptak a 300up ot de szerzodes szerint nem jar emiatt raknak at mindenkit az uj csomagba ftth2019 digitv 2019 digitel250. Nevuek . torveny nem rendelkezik ugyfel szempontjsbol pozitiv valtozas eseten hogy akkorse valtozhat az ar . tv nel. Spillerek netnel plusz 100up tel nel igaz 50ft plusz de mas dijak
-
törölt tag
Érdekesen számolsz.
Az ONT áramszámlája csak max. kb. 500 Ft-al "drágítja" a szolgáltatást.
Nehogy már a saját eszközöd fogyasztását is a DIGI számlához számold! A legtöbb jelenlegi ONT - amit a DIGI ad - ROUTER módban teljes körű Internet megosztásra alkalmas. (Az internetmegosztás egyébként alapvetően nem része a szolgáltatásnak. A DIGI csak az átadási ponton történő szolgáltatásért ill. a saját eszköze esetleges hibáiért tartozik felelősséggel. Az átadási pont pedig az ONT Ethernet csatlakozója.) Sőt általában WiFi is van bennük.
Az, hogy Te saját eszközt (routert) akarsz használni az a Te dolgod, de nem számolhatod a DIGI-hez a fenntartási költségét a saját eszközödnek. Saját router használata esetén egyébként az ONT-t érdemes átkérni BRIDGE módba és ekkor jóval kisebb lesz a fogyasztása.Amúgy mondj már egy fizikai kapcsolatos (kábeles) Internet szolgáltatót amelyik nem ad szolgáltatói eszközt!? Nagyon érdekelne melyik az.
Legvégül pedig még ott van a napelemes táplálási lehetőség. Ezek a szolgáltatói cuccok általában egyenárammal mennek. A külső tápegységük állítja elő a szükséges egyenáramú feszültséget. Így Inverter sem kell csak egy akkus feszültségszabályzó és a tápellátásuk letudva.
-
dchard
veterán
A fillérb@szók kedvéért lemértem a ZTE F668-at:
Wifi nélkül voip-pal üresjáratban 6.7watt
Wifi nélkül nyélgázzal, voip-pal 7watt
Wifivel, voippal 7.3-7.4 wattDe nézd a jó oldalát: a legutóbbi internetes rezsicsökkentés "árából" kijön a modem által elfogyasztott villany ára.
A viccet félretéve: ajánljuk az analóg telefonvonalat kommunikációra, ott távtáplált a szolgáltatás.
Dchard
-
Vakegérke
félisten
-
TeeJay
félisten
nem fogsz belehalni az eszköz fogyasztásába
Telekom UPC szintén ad bőven eszközt és ott sem halnak bele
DIGI eddig csak drótot adott de FTTH-nál kötelező az ONT is illetve ha Huawei hálózat lesz akkor ONT és mellé FTTx-CATV eszköz is lesz
szóval 2darab konnektorra van csak szükséged minden más változatlan lesz a bejárati ajtótól -
nfsu17
veterán
1. igen, csak gigabit
2. egy eszköz, aminek biztosítasz áramot és attól függ mire fizetsz elő, az adja majd a netet, tévét, telót
3. elméletben így a dugulás, sebességingadozás kevesebb lesz, többször lehet max közelbenValaki örül ennek, vki nem, mindenki tud pro és konta érvelni.
-
-
"550 Mbps"
Hát igen. A kolléga egész biztosan torrent-tel tesztelte a letöltési sebességet, majd a kliensben elért MB/s értéket átváltotta mbps-os értékre, és jött a fórumba beírni az eredményt. Ez sokkal valószínűbb történet, minthogy azért írt mbps mértékegységű értéket, mert a speedtest abban írta az eredményt ...
-
TeeJay
félisten
pont hogy a speedtest a flash miatt úgy megette a procit hogy régebbi laptopok már nem tudtak kimérni 600 megabittől többet
mióta HTML5 az oldal már azóta nálam is vígan jön a 900megabit mert nem tekeri le a procit
torrenten meg SSD-re a DIGI userektől 16gigás tesztfájlt 115megabájtot is tudott gond nélkül
szóval a torrent kevésbé terheli le mint egy flash-es sebesség mérőahhoz hogy 500megabitet ne tudjon mérni nagyon régi laptop/gép kell
enyémben i3-380M proci van, nézd meg wikin milyen régi széria és bőven elégegy mai Kaby Lake 7200u vagy 2x erősebb és az 15wattos az enyém még nem
-
TeeJay
félisten
én vettem volna 1TB-os 850EVO-t csak 80ról felment az ára 100-105ezerre és az már elég sok...
nekem megérte volna mert laptopba nem tudok gyors HDD-t venni csak SSD-t és én azon töltögetek illetve DLNA szerverként is fut tehát mikor épp nézek TV-n valamit elég jól megfogja a HDD-t és mellé még torrent 20MB-tól mindjárt nem tud gyorsabban tölteniha olcsóbb lenne az 1TB+ SSD kategória egy percet sem várnék de így...
1000-es csomagról meg nem éri meg váltani vissza mert alig nyersz vele 500forintot... akkor meg már legyen ami a csövön kifér legalább láthatom mennyire terhelt a hálózat -
DonMaster
addikt
ez téves, diginél is lehet online szerzödni, csak az lassabb mint a banki amit te irtál lasab mint személyesen, személyesen azonnal emg van addig az online-dolgoknál még elkell birálják és mint irtad kiküldik a papirt amit utána vissza kell küldened hgoy éljen, addig személyesen meg van azonnal, posta legalább 2nap. 1oda 1 vissza. szoval melyik gyorsabb? személyes azonnali vagy online minimum 2nap.
másrészröl miért kéne 2évente bemenni? lejárt a csek attol még jön és a szolgáltatás is él nem kell ujra kötni max ha olcsobb csomagra váltasz ami még lehet hgoy nagyobb is, lásd anno én 200-asrol váltottam 500-asra és 500ft-al olcsobb is lett lista áron.ezt máés szolgáltatonál csinálja meg valaki .
-
Varszegig
veterán
A kötbért a listaár, és a kedvezményes ár közötti ár alapján számolják ki. Azaz 10.500 és 25.000 különbsége/hó.
Másrészt a fő trükk, hogy mindenkivel "egyedi előfizetői szerződést" kötnek, és oda írják be a kedvezmény mértékét.
Amikor leléptem a upc-től, havi 10e volt a kötbér növekménye. Vicc, senki nem fizeti ezeket az árakat. Mondjuk ezért megbírságolnám már őket rég. -
DonMaster
addikt
[link]
153. oldal upc listaár 25e ft/ho az 500-as netnél
t-home listaár ha jol vetem ki 11500/ho a 120-as netnél
digi mennyi is? a digi 5000/ho listaáron és 1000-es netel.
a kötbér szar dolog. ezért nem kell olyan területen ahol várhato a digi kötni szerzödést 2évre, vagy ha mégis akarsz valamenyit sporolni akkor maximum 1évre, de az se a legjobb mert ha meg kötöd (hoszabitod 1ével) és kövi napon a digi bekopog . akkor *?!*4,grw*fs van. -
dethroner
veterán
Amennyiben az előfizetői igény az adott hónap 25. napját követően írásban érkezik be Szolgáltatóhoz
Mit jelent az hogy írásban? Tegnap, vagyis 29-én volt bent ismerős az ügyfélszolgálaton, ahol személyesen kérte a díjcsomag módosítást. De nem megy, ebben a kőkorszaki világban az a pár kurva kattintás bizony 1 hónapba telik
-
Keckix
tag
Mióta bekapcsoltam az IPv6-ot, a wifin lógo eszközöket random ledobálja, pár másodpercre
És egy idő után a pc hálókártyán sincs már IPv6 internet(router-on oké), csak úgy áll helyre ha letiltom a hálókártyát majd engedélyezem újra....
Mi okozza ezeket, és mi lenne rá a megoldás.
Ha ez így marad akkor marad a jól működő IPv4.
-
Flashget
félisten
Azt azért tedd hozzá üfsz-e válogatja...te is lemondtad, hogy kiböjtölöd a 3 hónapot aztán váratlanul felhívtak.
Én ha lemondom nerm ajánlanak fel semmit (ahogy nem is tették tavaly) ki is kapcsolnák, mert tudják csak a drágább T féle IPTV-t tudnám rendelni vagy Mindigtv-t... -
worxland
addikt
Csak azzal nem számolsz, hogy nem mindenkinél egy gép van otthon. Egyrészt nálam 15 megabyte-tal is megy az up a p2p-ben, tehát a 100 megabitet máris túllépem, és akkor még nem beszéltünk az otthoni hálón lógó 3 másik PC-ről, 2 tabletről és 3 telefonról. Szóval a 200 igenis sokat ér.
-
DonMaster
addikt
nem azért de kös bele mindenbe, nyugodtan, megszoktam, mint késöbbi bevezetésre véro lehetöség irtam,
szerver park? mihez? p2p kapcsolati protokolokon átfuto sebességetlekorlűátozzáűk simán egy enterprise routerel is, ami van is , tehát nem kerül ez semmi féle eröforásba, az más hogy még nem került elméletileg MO. bevezetésre, az se biztos hogy bekerül gyakorlati bevezetésbe,
elvándorlás?
ez elég durva ha minden net szolgáltato csinálja hova vándorolsz el? egész europát elhagyod?
telefonnál a ha avoip kerül csak iylen kategoriába ami mondjuk ki 100% hogy ez fog történni , akkro mi lesz minde szolgáltatonál ez lesz , elvándorolsz az eu-bol? hova? usa-ban durvábbak vannak, kina meg cenzured , oroszok is hasonlo cenzured, hova mész? afrika ? india? antarktisz? ausztrália bár ott i vannak ahsonlo cenzured dolgok nettel kapcsoaltban, végül is is ha elvándorlás lesz az eubol iylen miatt akkor a mostani irán iraq , egyiptomi és a többi kis ásziában háborubol menekülök amivel a tv-k midne még most is teli van lesz helyük ha europábol az europaiak kivándorolnak, lehet helycserés támadás lesz gondolom igy gondoltad-, ök jönnek ide mi megyünk oda ahonna ök jöttek, és akkro minden franko, mondjuk náluk lehet örülnánk a 56kbps-es netnek isnem hoyg 1000mbps-esnek ?D , nem tudom de az elvándorlást kb igy tudom elképzelni amiröl te itt irtál az elöbb, de lényeg a lényeg egy nagy ..... csak amit irtál. semi több.
-
rocket
nagyúr
Azert arra ne vegyel merget, hogy aki felmondja a szolgaltatast azt biztosan hivni fogjak 8napon belul, hogy okos csomag ajanlatott adjanak.
Ertem en, hogy ha elmennek 3honapra az elofizetok az rosszabb a DIGI-nek anyagilag, mintha megadnak a kedvezmenyt, de tudjak jol, hogy a felmondassal szinte mindenki bloffol, igy arra is jatszhatnak, hogy a 8. napon az ugyfel mar visszakozni fog, mert ha eletbe lep a felmondas kitudja mennyit kell varnia majd az ujrabekotesre.
Az is szamit, hogy tenyleg van-e az adott cimen 3honapra alternativa ami arazasban nem uti ki a DIGI okos csomgbn megsporolhato kedvezmenyet 3honap alatt, gondolom ennek is utana neznek a felmondasi hatarido lejarta elott, mielott megadjak az okos csomag kedvezmenyt.Nem tudom, hogy ezt a fajta elofizetoi megkulonboztetest amit a DIGI csinl a GVH mikent ertekelne, mert ez igy etikatlannak tunik.
-
nem akarok én senkinek megmagyarázni semmit, mindenki maga dönti el, hogy mit gondol a dologról, illetve miként járna el azonos vagy hasonló helyzetben.
te adott módon cselekedtél, sikerült felülkerekedned a szolgáltatón, könyveld el sikernek, az ellenvéleményekkel meg ne foglalkozz, senkinek sem tartozol magyarázattal, ahogy ők sem tartoznak neked, ha esetleg másként járnának el, hiszen ilyen esetekben senki sem erőltetheti rá a saját igazát a másikra. -
DonMaster
addikt
akor most már ird le meliyk pontbn térki erre ? hogy ha a szolgáltato csak a garantáltatat szolgáltatja semmivel sem többet melyik pontal lehet megfektetni öket? mond már el , tuti mást is érdekel, lehet tj menne is perre a digi-vel mert nincs meg a garantáltja se. ne tarsd magadban
nem kell majd bemásolom én,A letöltés és feltöltés sebessége is függ egyrészt az internetszolgáltató által megvalósított hálózat teljesítőképességétől (milyen sebességgel engedi át az Ön által le- vagy feltöltött adatokat), másrészt függ attól is, milyen sávszélességet vásárol vagy vásárolt szolgáltatójától.
Az internet szolgáltatás műszaki sajátossága, hogy az ügyfeleknek biztosítható sebesség, sávszélesség függhet az egy időben hálózatra csatlakozók számától. Ezért a szolgáltatók az Általános Szerződési Feltételekben az internet sebességre két értéket határoznak meg, a kínált sebességet (csomag megnevezése) és a garantált sebességet.
A szerződött csomag névleges sebességéhez képest lényegesen kisebb le- és feltöltési sebesség értéket is mérhet, anélkül, hogy a szolgáltató a vállalt szerződését megsértené.
Amennyiben a mért érték kevesebb, mint a csomag garantált sebessége, akkor az hibának számít. Vagyis Ön a szolgáltatótól a garantált sebesség értékét kérheti számon. A Szolgáltatók által kínált csomagok garantált le- és feltöltési sebesség értékeiről, az előfizetői szerződésben, illetve itt tájékozódhat.
Ha rendszeresen szerződésben garantált le- és feltöltési sebesség célértékénél alacsonyabb értéket mér, vagy szakadozik a szolgáltatása, akkor javasoljuk, jelentsen be hibát. A szolgáltató köteles a hibabejelentést 48 órán belül kivizsgálni és annak alapján értesíteni az előfizetőt a hibaelhárítás körülményeiről. A szolgáltatónak a hibabejelentést nyilvántartásba kell vennie és a hiba elhárításának módjáról és időpontjáról, eredményéről a szolgáltatónak az előfizetőt értesítenie kell.
A hiba javításának sikerességéről a szolgáltatónak meg kell győződnie. Nem minősül elhárítottnak a hiba, amennyiben az előfizető az eredeti hibabejelentés szerinti hibát ismételten bejelenti a hiba elhárításáról szóló szolgáltatói értesítéstől számított 72 órán belül. Amennyiben a szolgáltató a hibát neki felróható okból 72 órán belül nem hárítja el, a határidő utáni időtartamra az előfizető kötbérre jogosult.
A kötbér összege, a szerződésben vállalthoz képest alacsonyabb minőségű szolgáltatás esetén a havidíj egy napra vetített összegének a négyszerese, teljes szolgáltatás kiesés esetén (ha a szolgáltatást nem lehet igénybe venni) az előbbi összeg nyolcszorosa (6/2011. (X. 6.) NMHH rendelet az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól). A kötbért nem kell igényelni, azt a szolgáltató automatikusan köteles kiszámítani és az előfizetőnek jóváírni.
-
DonMaster
addikt
Nem azért de mi a blödség belöle? bemész és feljelented öket ? vagy mi bepereled? mit mondossz ha mégsem kapnaél 1honapon keresztül elméletileg semmti sem? jogilag amit ök válaltak , és garantáltak, azt meg kaptad, azaz 30napon keresztül 0-24ben 0kbps-et. benen van a szerzödésben, ezt hogy cáfolod vagy stb meg hogy márpedig te nem ezért fizettél, ha megtennék veled mert megtehetik, mit tudnál csinálni? megmondom neked lo x...art se.
de most már hagyjuk a sok off-ot.szoszo75
nem cat6 és nem is cat5
hanem cat5e -
Ez a lerágott csont már megint! A régi WD Black volt hangos, az újabb fejlesztések épp a halkságra mentek rá! pár msec acess time beáldozásával, ha jól emlékszem Az se mindegy, hogy dupla procis és 1 tányéros egy vinyó.
WD1003FZEX már ilyen, most 30 centire van tőlem épp a nyitott gépház és nem hallom a hangját! (megy a le/feltöltés is ezerrel) -
DonMaster
addikt
az oké hogy kevesebebt, de már párszor leirtsm a Digi nem az 1éven belül akrja a befektette pénzt emgtériteni hanem hosszu idö mulva mondjuk 5év, most hogy nem 2e ft-ot nyerrjtad hanem 1500-at , evvel semmit nem bukik, mert 1500 stabilan ott marad neki mint profit, ha elmész akkor bukik csak, viszont maradsz a digi-nél igy az hogy 2000 vag 1500 nem oszt nem szoroz, 0nál több, ergo igy is ugy is hasznod szerez belöled, persze szerezhetne többet is, bá ninc skizárva hogy most 3honap a türelmi idö okos csomagra, az idö alalt ha modositanak ászf-ben és nem lehet akkor kifizeted a listaárat igyis ugy is, és fog modosulni december 1 miatt az ászf, tehát lehet hogyevvela lemondtad a tv-t dologgal csak egyedül tevesztettél, és nem hogy meg fogsz sporolni 34e ft-ot 2év alalt hanem még azt is kifizeted a digi-nek de tetudod te pénzed,
-
DonMaster
addikt
ahogyan sokan nem értik miért jo ez neked
,
nekik egyértelmü, 2év alalt hozzászoksza a johoz, igy idö kérdése és elöb fogsz te bemenni és ujra a nagyot megrendelni minthogy okos csoamgot kapj. tiszta üzlet.én csak azt nem rétem, hogy a legolcsobb szolgáltatonál miért kell azon a pár100 ft-on fent akadni. -
Flitter
tag
Sziasztok! Nem kell semmiféle megoldás,már a windows 7 től van automatikus csatlakozás.
Saját routeredbe beírod a felhasználó neved és jelszód. Lan kábel az hálókártyába dug,újra indít és jobb oldalon kiugrik egy sötét mező,engedélyezi az új hálózatot igen-nem. Logikusan igenre kell menni és már kész is.
Ha látod a hálókártyádat a hálózat menüpontban ,nem kell semmiféle új kapcsolatot csinálni,előbb ezt nézd meg ,hogy látod e?!Peace
-
petrusz82
aktív tag
Azt hittem van egyszerűbb megoldás. Sajnos az angol tudásom szinte nulla. Csak annyit értek az egészből, hogy le kell tölteni a script fájl, azt pedig átszerkeszteni a megfelelő adatokkal. De azután, hogy mit és hova kell másolni az már nem világos. Meg mintha ütemezett feladatot is kéne csinálni hozzá.
Ha esetleg ezt magyarra lefordítva le tudnàd írni, az nagy segítség lenne.
Azért még keresgélek a neten, hátha van erre tervezett program ami mindezt megoldja.
-
rocket
nagyúr
Jol emlekszem akkor XP alatt volt Windowsban lehetoseg az automata csatlakozasra, de aztan eltuntettek az egyik SP-vel.
Valoszinu a router gyartok lobbija erosebbnek bizonyult, mint a felhasznalok akarata, mas indokot nem latok, hogy miert nincs egy ilyen egyszeru opcio beepítve. -
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest