- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
Saccco
nagyúr
válasz
Flitter #54637 üzenetére
Tegnap állítottam át a routeren az ipv6-ot, azóta nekem is megy. (Asus AC66U)
Leírás hozzá:
DIGI IPv6 over PPPoE - ASUS
Több routerhez is van:
DIGI IPv6 over PPPoE - TP-LINK
DIGI IPv6 over PPPoE - OpenWrt
DIGI IPv6 over PPPoE - MikroTik
DIGI IPv6 over PPPoE - HUAWEI HG8242H
DIGI IPv6 over PPPoE - D-LinkKöszi
slug-nak.
-
Flashget
félisten
válasz
Flitter #25964 üzenetére
Ez eddig is így volt nem is értem miért vetődött fel témaként, hogy Mo-n nem a letöltést büntetik, hanem a megosztást vagy ha valaki pénzért sokszorosítja azt.
Emlékszünk a torrent elődjére a dc a dc++ a kaaza és társaira, ahova úgy lehetett bejutni ha 10-50-100 gigát pakolt az ember egy mappába, és a hatóság emberei (Artisjus) is így tudtak bejutni ezen helyekre? Hogy amitől habzott a szájuk, hogy jogsértés ők maguk is jogsértőkké váltak?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Flitter #25964 üzenetére
Köszi a linket, azért ezt se felejtsd el:
"A következetlen szabályozás ugyanis lehetőséget ad arra, hogy ha egy érintetett, nagy súlyú fél érdekei úgy szolgálják, akkor egyrészt nagy erővel léphessen fel magánszemélyek ellen is, másrészt pedig megindítson egy mindenkit érintő kriminalizációs folyamatot, hiszen a homályos gumiszabályok ezt is lehetővé teszik."
Továbbra is fenntartom, hogy egy ISP-nek nem kellene BluRay filmek letöltésére buzdítania az embereket.
Mi lesz, ha mindenki csak letölti? Pár év múlva már nem lesz mit letölteni, mert csődbe mennek a filmes cégek, mivel nem lesz bevételük a filmes eladásokból vagy sokkal silányabb tartalmat fognak gyártani. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flitter #25485 üzenetére
Bocsanat hogy akkor mukodott nekem. Szoval arcbol retek gyorsan vegyel vissza.
Milyen fagyirol beszelsz? Osszeraktad hogy megcáfolj vagy kiprobald esetleg TE? NEM. Akkor shutup. Es egyebkent NEM a ZTE miatt van disconnect speedtest alatt (amikor vmegall es visszalassul a mérés), mar elnezest, szoval marhaságokat ne terjessz.
Soma01 & hackeeeee: nem tudom, lehet az volt az anomália hogy akkor működött.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flitter #25441 üzenetére
A bátortalan kérdezőkkel semmi bajom, de ha hülyének néznek és marhaságokat beszélnek akkor ingerült leszek.
Igy is független vagyok a ZTE-től és akkor kapcsolom ki a routerem amikor akarom (nem akarom mert minek), nem hallgat el a telefon. Csak egy eszközzel kevesebb kell mert a ZTE integrált switch-ét siman lehet hasznalni. Helytakarékosabb, fogyasztás is kevesebb kicsivel. Próbáld ki, utana jelezz vissza...
Semmi koze nincs a ZTE-hez igy a netednek, semmi anomaliat nem produkalhat hisz nem ő hozza létre a PPPoE kapcsolatot igy lassulas sem lehetséges.
A benne levő switch IC paraméterei feljebb elérhetőek, ugyanolyan jó vagy jobb mint ami a TP Linkben van. A router processzora semmilyen módon nem szól bele, hiszen nem érinti az átvitt adat, az a switch részben fordul csak meg.
És még egyszer, utoljára mondom el. A ZTE nélkül produkáltam speedtest szakadást amig ra nem neztek a vonalamra.
Szerintem teljes mértékben minden igényt kielégítően körbejártam a témát linkekkel, datasheetekkel és mérésekkel alátámasztva, ezek után vagy cáfoljon meg valaki tényekkel, vagy tanulja meg értelmezni a leirtakat csendben.
radi8tor1: befejeztem.
-
lajos0001
tag
válasz
Flitter #25426 üzenetére
A zte nekem is csak a telefon miatt kell, ezért használom most switch után kötve, így függetlenítve a saját routertől.
Az is lehet, hogy csak szerencsésebb vagyok abban, hogy a zte nálam ennyi hibát, mint Nálad, nem produkált (még), önállóan használva sem, de ki akarom én is hagyni.Ezzel együtt szerintem érdekes lenne tudni, mekkora a sebességvisszafogás-különbség a két megoldás közt.
A véleményem/sejtésem ugyan az volt, hogy a zte valószínűleg jobban fog vissza (a tp-link switch valszeg elhanyagolhatóan csak, majdnem semmit), de ebben a kérdésben a szubjektív véleménynek jelentősége nincs (az enyémnek sem), itt csak objektív mérés bizonyít.Való igaz: ha decemberre valóban meglesz a korrekt netbeállítés, sok minden egyértelműbb lesz. Csak legyen is meg...és olyan legyen, hogy lehetőleg mindenkinek a tetszésével találkozzon...
-
lajos0001
tag
válasz
Flitter #25423 üzenetére
Ha nem mérted 1000-es csomaggal, nem tudhatod ezt biztosan. Az 500-assal való mérés nem interpretálható 1000-esre direktben.
Ezenkívül, mint írtam, csak az a bizonyító, ha (lehetőleg) azonos körülmények közt próbáljuk mindkét összeállítást. Erre még nem láttam példát itt.
Az sem teljesen mindegy, hogy mi a saját router. Voltak már linkek a fórumban wan-lan átviteli sebességek összehasonlító táblázataira.
-
Flashget
félisten
válasz
Flitter #25370 üzenetére
Ezt a ZTE-t a digi valamiért favorizálja pedig szerintem egy ócska rakat sz@r.
Há vajon miért is? Biztos azért mert ez a legdrágább gigás, telefonos router.
..és még valami amit nem írtál.
ZTE-ben a wifit is letíltani ha eleve van gigás wifis routerünk úgyis ledobálja a wifis eszközöket. -
Soma01
veterán
válasz
Flitter #25370 üzenetére
Úgy érzem az írásodból, hogy nem értetted meg amit írtam. Lehet én nem fogalmaztam pontosan.
A ZTE-t a feltevésem szerint, nem használnánk router-ként, csak ugyan úgy telefonra, mint amikor egy külön switch-et veszel. Arra gondoltam, hogy a ZTE-t switch-ként is használnánk. Annyira azért biztos nem rossz, hogy két LAN portja között ne tudja a gigabitet! Tehát a netet a saját router biztosítaná az én példámban is.Bejövő Digi kábel ---> ZTE LAN port 1 majd a ZTE LAN port 2 ---> Saját router WAN portja. Mind e mellett a ZTE 3-as és a ZTE WAN portja össze lenne kábelezve.
-
Drenadar
veterán
válasz
Flitter #25070 üzenetére
Te a válasz gombot nagyon rosszul értelmezed, vagy nem tudom hogy miért így csinálod... De mindegy is!
Nem aggódok azon hogy nálam nem menne, mert alig 4 éve építették ki a hálózatot max switch csere...
Abban nem vagyok biztos, hogy kihasználnám-e? Csak mert néha steamen letöltök egy játékot.... -
lajos0001
tag
válasz
Flitter #25030 üzenetére
Nem véletlen. Több más mellett ez is a különbség a 2 router közt.
Az érdekesebb kérdés szerintem inkább az már, hogy miért volt csak 600+, és nem pl. 800+ vagy 900+ a letöltés a speedtesten. Kezdődhet a nyomozás és/vagy a finomhangolás. TCPOptimizer?? Esetleg a upc fibernetes gyorsítója? Mi van, ha esetleg a kábel egyes szakaszokon csak cat5-ös és nem cat5e? Esetleg segíthet a cat6-os kábel használata valamennyit (főleg a hosszabb szakaszokon)? Hogy áll a hardver a deklarált minimumhoz képest? Nem volna haszontalan tapasztalat mindezt ellenőrizni/próbálni. Természetesen még lehet x darab más ok is, ezek csak lehetőségek.
Ami ellenőrzött tény: Ubuntu linux alatt a tcp/ip alapbeállítások nem elegendőek a (digi által egyébként ténylegesen megadott) 500-as csomagnál a max letöltés eléréséhez. Muszáj guglizni arra, hogyan kell ezt optimalizálni, de ki lehet belőle csiklandozni a maxot.
Érdekes megfigyelés: Ubuntu linux alatt a feltöltés sebessége szinte alig esik a távolság növekedtével a speedtest.neten (usa és bpesti speedteszteknél alig van ebben különbség, míg xp esetében ez nem igaz, itt nagyon gyorsan esik a feltöltés sebessége a távolság növekedtével). A Linux jobban kezeli a hálózatot.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flitter #25049 üzenetére
Nem játszható ki és nem arra van. Gyakorlatilag a telefon a 11es VLAN-ban dolgozik, míg az internet jelenleg ismeretlen VLAN-ban vagy a nélkül jön (Ami szerintem nem lehetséges ha elkezdünk cimkézni) A switch nem foglalkozik a VLAN ID-vel, csupan tovabbitja a csomagokat ahova kell (jelen esetben a ZTE WAN portja felé.
A WDR3600-as projectet feladtam, a hivatalos VLAN firmware nem tartalmaz hardveres NAT-ot, a dolgok jelenlegi allasa szerint csak bizonyos ASUS routerekkel oldható meg a dolog HA megtudjuk hogy az internet melyik VLAN-ba van téve.... retkek.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Flitter #24920 üzenetére
Azt sosem fogom elfelejteni, mikor a diginél az egyik infós azt akarta, hogy engedélyezzem már neki, hogy beléphessen az én saját routerembe az internet felől, mikor rákérdeztem, hogy ezt miért, és ezt komolyan gondolja e akkor nagy csend lett a telefonban...
Azért nem kéne hülyének nézni az ügyfelet... -
zoltan6
addikt
válasz
Flitter #24056 üzenetére
A bekábeleztetéssel én már futottam pár kört,először próbálkoztam a szerelőnél aki kötötte be a netet,nem sikerült,pedig ismerős volt,még felajánlottam az anyagot is,meg a munkaerőt is segíteni lehúzni a kábelt.
majd próbálkoztam az ügyfélszolgálaton személyesen,az ügyfélszolgálatos hölgy azt sem tudta miről beszélek,hosszas telefonálgatás után közölte,nem lehet megoldani,csak a zte-vel.
harmadszorra akkor próbálkoztam amikor jött ki a szerelő,mert már 2 napja nem volt telefon,pozitívan állt hozzá,átérezte a problémámat,azt ígérte megkérdezi a főnökét,ez meg is történt,majd a főnöke közölte,csak a zte-vel lehet megoldani,úgyhogy a kábelezéstől mereven elzárkóznak sajnos. -
DonDragonka
őstag
válasz
Flitter #23957 üzenetére
Oksa. Ez így jól hangzik.
Légyszi nézd már meg, hogy ha minimum 3 eszköz lóg rajta ebből legalább kettő WiFi-n és mondjuk mindegyiken megy egy-egy(3 párhuzamos) letöltés és közben mondjuk telefonálsz is, akkor mit bír a Wifi-s része...
Fentieket más ZTE birtokosok is megnézhetnék...Innen szép kis állományokat lehet letölteni amivel jó hosszú időre ki lehet terhelni a csövet. természetesen engem az érdekelne, hogy a WiFi-n mi történik...
Hálás köszönetem előre is.
-
Flashget
félisten
válasz
Flitter #21696 üzenetére
miért lenne rossz üzletpolitika? mezei pr!
mikor bejött a tányéros tv majd a lan, az UPC-nél rögtön megjelent Szőke kapitány 1.0 és 2.0 verzióban a jó árasított áraival :p
arról nem beszélve tavaly már letesztelték romániában az ilyen döntéseknek mik a következményei. gondolom nem rosszak különben nem alkalmazzák itt is. -
Flashget
félisten
válasz
Flitter #21688 üzenetére
Azért én nem osztom a véleményed, de ilyen is kell nem vagyunk egyformák.
Mindenki másnak.
Szerintem az, hogy hova visznek routert és hova húznak be kábelt, nem a hálózattól függ milyen régi?
Gondolok arra, hogy nálunk az első volt a lan megjelenése 2007-ben de van ahol csak 2012-ben jelent meg. -
Drenadar
veterán
válasz
Flitter #21688 üzenetére
miért kellene alanyi jognak lennie az 1000-es internetnek? miért nem lehet megérteni hogy lehet jelenleg még nem elérhető mindenütt?
miért kellett volna egy akkora beruházást intézni aminek a fele lehet teljességgel felesleges? (igen biztos csak egy 10 ftos beruházás lett volna előbb mindenütt megteremteni a feltételt és nem egy igényfelmérésre és konkrét megrendelésekre hagyatkozni).
mikor én hívtam a call centerüket mindenre választ kaptam... mit kellene tudnia az ügyfélszolgálatosnak amit nem tudott? hogy hogyan történik a beszerelés? semmi köze nincs hozzá, mindegyik ház más és más, egyszerűbb és korrektebb azt mondani hogy majd a szerelő kimegy és eldönti...
-
válasz
Flitter #20114 üzenetére
Mivel olvastam arról, hogy a csomagokban emelték a sebességet, az előbb én is csináltam mérést, és ugyanezt a 92/26 körüli sebességet mértem. Az én havidíjam jelenleg a 4700 Ft-os, azaz a "volt" 80 megabites sebesség, de ha jól látom, akkor elvileg most már a 200-asnak kellene jönnie.
Az lenne a kérdésem, hogy kell valamit csinálnom, hogy 200-as legyen, vagy automatikusan átkapcsolnak? Optikai hálózat van nálunk a lépcsőházban már egy ideje az biztos.
-
TeeJay
félisten
válasz
Flitter #20105 üzenetére
tessék DIGI saját mérője : [link]
vagy speedtest.net és ott a DUNAÚJVÁROSI szerver esetleg BP. Telenor, GTS, Vodafone azok napközben is kihajtották nálam a 100megabitet, persze nem tudom 500-nál mit mutatnak
magyar DIGI hálózatán kívüli mérővel full felesleges mérni mert nem biztos hogy az RDS felé is van közvetlen kapcsolata-e a DIGI-nek és ha igen hány gigabit, be van-e dugulva és ha igen mikor stb...
a DIGI amúgy is csak a saját hálózatán belül adja ezeket a sebességeket, onnantól már senkit se érdekel mennyi az annyi -
Mangerd
aktív tag
válasz
Flitter #20097 üzenetére
UPC-nél annak idején bepalizták a családot, hogy legyen telefonunk is és akkor ócsó minden 2 év hűséggel (mint most a digi okos csomag csak dupla annyiért és sokkal kevesebb szolgáltatással). Akkor már évek óta szenvedtem a UPC-vel (25 gigás korlát, MAC csere, UPC-s címek szűrése, hóvégi nem korlátos napok bejegyzése a naptárba, chellobay stb) de nem volt jobb elérhető akkor. Erre félévvel később bekötötték a digit a lépcsőházba...
Pár halk szitok szó után elkezdtem nyálazni a UPC ÁSZF-et, hogy mikor változtatnak vmit (veszik ki pl a Mezzo-t vagy hasonló fontos csatornát) hogy lecsaphassak és felmondhassam a hűséget. Alig egy hónap múlva jött az ÁSZF változás, hogy digitál átállás miatt az addigi silver csomag analógon megszűnik és bronzba tesznek (nem szobornak) Rögtön rohantam be, de mondták, hogy majd ha 30 nap múlva életbe lép akkor mondhatom le...
Április 11-én mentem is be és mondtam le, hogy nem kell a bronz, sőt semmi tőlük az egészet felmondom, kivéve a telefont (anyukám mint a veréb lógott rajta és nem akart új számot). Még aznap mentem a digihez megrendeltem mindent, a telefonra meg kértem hogy indítsák el a számhordozást. Április 12-én digis lettem, 2 hét múlva már a telefon is.
Viszont májusban jött a számla és kiszámlázták a 8nap felmondási időt internet meg a tévére (telefont meg addig, amíg nem váltottam). Netet és tv-t nem használtam, de felmondási idő jogos a netre, viszont a tv-nél én nem fizettem elő a bronzra, sőt már előre kijelentettem, hogy nem kell! Bementem reklamálni, elzavartak... Írtam emailt ügyfélszolgálatnak, pár nap múlva jött a sablon, hogy megszűnt a silver helyette tettek át, szóval kuss van!
"2009.04.11-én központilag megszűntetésre került az Ön által is igénybe vett kábeltelevízió silver csomag, a digitális szolgáltatás bevezetése miatt. Azon előfizetőink akik nem tértek át digitális szolgáltatásra automatikusan a kábeltelevízió bronze csomagra kerültek átállításra. Szolgáltatása 8 nap felmondási idővel 2009.04.20-án került kikötésre, és a fent említett csomag megszűnés miatt nem áll módunkban a kérelmét elfogadni."
Írtam nekik szépen választ is!
"Köszönöm megtisztelő félrebeszélő válaszát, legalább ezúttal valaki válaszolt...
Tudom, hogy a silver csomag megszűnt. A problémám az, hogy Önök kérésem ellenére (ahogy Ön is írta) automatikusan átállítottak egy másik csomagra. Majd a nem kívánt szolgáltatás díját kiszámlázták. Ennek a díját kérem visszatéríteni, hiszen én nem kértem, hogy átállítsanak és szerződést sem kötöttünk a bronze csomagra, tehát teljesen jogtalan a díjtétel kiszámlázása!Még egyszer idézném a jogszabályt:
"A gazdálkodó szervezet nem követelhet a fogyasztótól ellenszolgáltatást, ha olyan árut értékesít, illetve olyan szolgáltatást nyújt,amelyet korábban a fogyasztó nem rendelt meg.
A fogyasztó nyilatkozatának elmulasztása esetén sem lehet vélelmezni a gazdálkodó szervezet ajánlatának - hallgatólagos - elfogadását."Továbbra is azt kérem, hogy a bronze kábeltelevíziós csomag 2009.04.11. - 2009.04.20. közötti időszakra kiszámlázott összegét írják jóvá számomra!
Hálás lennék, ha ezúttal nem mellé beszélnének (azt már az ügyfélszolgálati irodában is megtették és küldtek ide)"
Majd egy bő héttel később május 22-én (tehát egy hónappal a kérdéses időszak után) jött egy újabb válasz:
"Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
Mindenekelőtt szíves elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért. Panaszát mindenre kiterjedő alapossággal kivizsgáltuk, melynek eredményeképp a 2009.04.11-től 2009.04.20-ig tartó időszakra kiszámlázott havidíjat egyenlegén jóváírtuk. A korrekciót követően 879 Ft túlfizetés keletkezett, melynek visszautalásáról, kérjük, rendelkezni szíveskedjék."Tehát igazam volt és nem kevés harc árán visszautaltak 879 Ft-ot. Szóval sok szép emlékem nincs róluk és még ezt a 900 forintot is lenyúlták volna... Lehet, hogy már nem korlátoz és sokkal jobb a UPC mint volt, de akkor is SOHA TÖBBÉ!
Aztán tavaly-tavalyelőtt aggitálni akart egy UPC-s ügynök, hogy fogadjunk jobb ajánlata van, mint a meglévő. Mókás kedvemben voltam végig hallgattam... "2 tv van a lakásban, 10 megabites netem van és kb 10ezer forintot fizetek ezért" Ekkor közöltem, hogy tippmixet ne töltsön ki, mert 1 tv van, 80 megabites net és 7100 forint mobilnettel együtt. De ha tud olcsóbban jobb netet és olyan TV csomagot, amin megy a Digisport, de elég ha csak a BL és a Premier League akkor hallgatom. Zavart mosollyal elköszönt
-
front3r
őstag
válasz
Flitter #20102 üzenetére
Nálam nem mér jól:
speedtest1.rcs-rds.ro:
Download Speed: 42804 kbps (5350.5 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 27142 kbps (3392.8 KB/sec transfer rate)
Latency: 20 ms
Jitter: 0 msDigi.hu:
Download Speed: 93793 kbps (11724.1 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 26916 kbps (3364.5 KB/sec transfer rate)
Latency: 1 ms
Jitter: 1 ms -
Dot
őstag
válasz
Flitter #20102 üzenetére
Azért érződik, hogy egy kicsit messze van!
Download Speed: 487943 kbps (60992.9 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 107572 kbps (13446.5 KB/sec transfer rate)
Latency: 16 ms
Jitter: 1 ms
mo-i digi:
Download Speed: 520444 kbps (65055.5 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 107716 kbps (13464.5 KB/sec transfer rate)
Latency: 2 ms
Jitter: 1 ms
2014. július 22. 17:31:27oké mi ez a 10%.., de ha belegondolsz ez az elveszett ~32Mbit mondjuk egy falun lakó T-s emberkének maga lenne a kánaán!
-
TeeJay
félisten
válasz
Flitter #20095 üzenetére
honnan tudod hogy UPC-nek ócska a gerince? náluk dolgozol?
megjegyzem mióta tavaly behozták a 30-60-120-240 csomagokat én akárhányszor használtam csutkán ment minden és többszöröse volt a forgalmam mint 300GB mégsem volt semmi lassítás vagy hasonlókDIGI gyorsan rájött hogy jobb ha törlik az ÁSZF-ből a 350GB-ot mert UPC-ről is évek óta mindenkinek csak az ugrik be hogy 300GB és vége
mekkora rossz hírnevet szereznek már ezzel maguknak annak ellenére hogy ők sem korlátoznak senkit -
jozsef8
aktív tag
válasz
Flitter #19549 üzenetére
Az a vicces hogy nem korlátoztak senkit. Majd ha korlátoztak lehet sipánkozni. Az UPC is ezt csinálta. Benne van a szerződésemben. 3 év alatt (havi 2-3 TB adatforgalom) 1 levelet nem kaptam még, de ezt már vagy 5x leírtam a fórumban. A digi sem fog semmit korlátozni...
-
poli27
veterán
válasz
Flitter #19567 üzenetére
Csak jelzem a UPC sem korlátoz és ugyanez van ott is benne, tudom mert havi 5-7Tb forgalmam szokott lenni jön egy email azt ennyi, szval tedd el te is a varázsgömböt, azt majd meglátjátok mi lesz.... felesleges addig sírni miatta!
(#19576) Kabalabula azt nem mintha sok munka lenne megcsinálni egy ilyet....
-
válasz
Flitter #19562 üzenetére
Azért írsz ide, hogy informálódj? Akkor talán nem kellene valótlan információkkal telehisztizned a topicot.
- "Ha túllépem mert túllépem akkor is fizessek és korlátoznak"
- "2015 jan 1 től a 200 as net re is lez korlátozás 250 gb nál"Ergo te abszolút úgy állítod be a dolgot, hogy ha átlépi majd a felhasználó az ÁSZF-ben megadott limitet, akkor biztosan korlátoznak. Márpedig ez abszolút alaptalan. Mindössze csak értelmezni kell amit leírt a Digi az ÁSZF-ben:
"Ha az előfizető forgalma meghaladja a fentiekben meghatározott adatmennyiséget, akkor a Szolgátató az Előfizető szolgáltatásának sebességét jogosult korlátozni."
Tehát remek lenne, ha nem kábítanád a népet valótlan információkkal.
Hőbörögni meg te hőbörögsz, csak én épp ezt hisztinek hívom.
-
válasz
Flitter #19549 üzenetére
És most jobban érzed magad, hogy itt telehisztized a topicot azért mert az ÁSZF-be bekerült ugyanaz a biztosíték, ami a UPC-nél már ezer éve benne van, de egy példa sem volt még arra, hogy valakit korlátoztak volna? Muszáj jósolgatni, hogy "korlátozás lesz!"? Ez csak egy biztosíték a digi számára, senki nem mondta, hogy feltétlenül alkalmazni fogja, ahogy a UPC se tette, soha.
Szóval a lényeg: Jó lenne nem riogatni a népet.
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Flitter #19537 üzenetére
annó upc korszakban én is seed szerót béreltem és cseszheték a korlátozásukat
de én pontosan a korlátozás nélküli net miatt mentem elsósorban a digihez másodsorban az ár miatt
ezek a dolgok most igen rosszúl esnek tőlük és reméllem hamar rájönek hogy ennek igy semmi értelme mert szerintem aki torrentezik vagylelép tőlük vagy kijátsza valahogy -
-
B-L-A-C-K
titán
-
unknownuser
tag
válasz
Flitter #18948 üzenetére
Ha jelenleg nincs hűséged, és van mind a három szolgáltatásod, akkor nem mehetsz be hűségbe semmilyen csomagba, se kisebbe, se nagyobba.
Ha viszont jelenleg is hűségben (okoscsomagban) vagy, akár mindhárom szolgáltatással, akkor a felfele váltás a kedvezményes áron lehetséges. De nyilván ezt a kedvezményes árat csak az eredeti hűséged végéig kapod. Tehát ha jelenleg 1 éves hűséged van, amiből még 3 hónap van hátra, akkor felválthatsz DIGI 1000-re, de a kedvezményes árat csak arra a maradék 3 hónapra kapod, és nem a 30% kedvezményeset, csak a 15% kedvezményeset, hiszen 1 éves hűségen vagy.
Legalábbis szerintem így van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Flitter #18942 üzenetére
Én 7-8 hónapja köttetem TopNet-et TV-vel telefonnal, 2 év hűséggel amiért ugyan annyit fizetek most mint a listában, azaz 5700Ft-ot össz-vissz. Ha bemennék és mondanám emeljék fel a netemet 1000-re, akkor hozzá csapják a különbözteti árat és ennyi. Vagyis szerintem ez így működik.
-
front3r
őstag
válasz
Flitter #18942 üzenetére
Akkor velem kivételez szerinted a DIGI? 15.-étől bármikor hívhatnak a DIGI-től a műszaki felmérés miatt és TopNet helyett az 1000-es csomagom lesz. Azt mondták ez természetes, hogy felfelé lehet váltani hűségen belül, plusz nem hosszabbodik meg a hűségidő sem, tehát változatlanul folytatódik ez az időszak.
Beszéltem velük telefonban, ezt mondták, az igényem rögzítették az 1000-esre. Eddig a fórumban is azt láttam, hogy lehet felfelé váltani, senkinek sem mondták, hogy nem.Még annyi Flitter, hogy amit írtál az akkor igaz, ha már nem vagy hűségben. Hűségidőn belül nincs gond, én is úgy állok át 1000-esre.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged