- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
dethroner #76661 üzenetére
Három szolgáltatás egyidejű igénybevételes esetén dec 1-től kedvezmény jár. (Ez nem az a kedvezmény mint amikor aláírsz 1 évet mert ott az első három hónap 3e.) A számlalevél mellékletében van egy pdf doksi abban írnak erről részletesen.
Sajnos így is majd 1500 Ft-os drágulás bár nem panaszkodom mert még így is kedvező ill. tavaly nov. óta már lejárt a hűségem azóta a régi Okos csomag áron kaptam.Na ezeket szüntették meg most.
-
-
válasz
dethroner #74124 üzenetére
GoTo 74115 - Tippem szerint valami fertőzés.
-
-
-
varso
tag
válasz
dethroner #74112 üzenetére
Én nekem is volt ilyesmi gondom....(meg sok más is, ami elhárítódott
)
Először a Windows-ra gyanakodtam, újra is telepítettem és ugyanez volt, és amióta váltottam DNS szervert, olyan gyorsan jönnek be az oldalak, amilyen sebességgel be kellene töltenie!
Én a Cloudflare DNS-t használom!
Elsődleges (Primary): 1.1.1.1
Másodlagos (Secondary): 1.0.0.1Mondjuk nekem a sebességtesztnél a ping 3-4 ms.
További szép napot!
Szerk.: Videó: [link] A második lépést ki lehet hagyni!
-
Geth
veterán
válasz
dethroner #73791 üzenetére
Szerinted bárki karban tartja ezekben az adatbázisokban, hogy melyik IP fizikailag hol van?
Lehet azt játszani, hogy kijavíttatod az adott szolgáltatással, majd a köv. tulaj fog nagyokat nézni. Nekem elég sziszifuszi melónak tűnik, nagy eséllyel 1 hétig lesz jó (IP váltás)...
Nincs pontos összerendelés!
Ha nincs IPv6 konfigurálva, nem is zavarhat be. -
-
törölt tag
válasz
dethroner #62603 üzenetére
Nálam a Windows szórakozik. Többnyire csak alvó módba rakom a gépet és másnap folytatom. Ilyenkor néha amikor mérek egyet tök béna eredményeket kapok. Újraindítom a Windows-t és máris jó. (tehát a Digi ONT-hoz nem is nyúlok)
Láttam a hsz-od, mértem egyet napok óta csak altatott gépen: borzalmas 50/60 eredmény, hát rosszabb mint a régi 100-as net... Windows restart, új mérés rögtön normális 600/150.
-
törölt tag
válasz
dethroner #59087 üzenetére
"De ahány mérő oldal, alkalmazás, sőt, szerver, annyi külön eredményt kapok."
Ilyen ez a "popszakma".
Az az ideális, hogy nagyjából a max. közelében legyen. Kár az életet arra pocsékolni, hogy folyton a letöltési/feltöltési sebességmérőt bámuljuk.
Amúgy a DIGI - és minden szolgáltató - a saját hálózatán - mérés esetén a mérőszerveréig - tartozik felelősséggel a sávszélességért. A többi érdektelen.
-
-
törölt tag
válasz
dethroner #54458 üzenetére
Igen, az enyém is 100/50 névleg. Gyakorlatilag meg inkább nem minősítem.
De mindegy, még mindig ez a legjobb ár/érték arányú szolgáltató.@petysage: nézd meg a whatismyip.com-on a címed! Ha 100.x.x.x, akkor NAT mögött vagy, kérned kell az ügyfélszolgálatukon a publikus címet.
-
DonMaster
addikt
válasz
dethroner #44037 üzenetére
unokatesom mondta, viszont rcs-rds oldalán meg lesed a mobil szolgáltatást és [link]
külföldre 3000perc van. bár az 50ora /ho ami a tarifában benne van és akrko még belföld korlátlan+ sms+net is van hozzá
2,9euro pontosan áfával.de ennél kerekitettem hogy 3euro.
azért 50orát nem sokan beszélnek külföldre/ho persze cégeket leszámitva ahol szükséges lehet.
az 5euro az szerintem reális, ha meg nézem a Digi net tv szolgáltatását romániait a magyarral összehasonlitva.
kb ennyi a különbség. -
Vakegérke
félisten
-
ACE-
addikt
válasz
dethroner #41390 üzenetére
Vicc, de így van: ÁSZF: "A díj- illetve szolgáltatáscsomag módosítására vonatkozó előfizetői igényt Szolgáltató az igény bejelentését követő hónap első napjával teljesíti. Amennyiben az előfizetői igény az adott hónap 25. napját követően írásban érkezik be Szolgáltatóhoz, úgy Szolgáltató ezen díj-, illetve szolgáltatáscsomag módosítására vonatkozó előfizetői igényt a bejelentést követő második hónap első napján köteles teljesíteni."
-
Renato1993
tag
válasz
dethroner #33945 üzenetére
Elcseszték, mint nekem is.
Ugyebár netcsomagot váltottál, de a 7.havit már kifizetted előre a 100-as csomag szerint, ezért az új számlán azt viszaminuszolták, de a kedvezményt is, amit kaptál rá okos csomagban, ez ugye pluszba jelenik meg.
Ellenben az új 200-as csomagra járó kedvezményt már elfelejtették rávezetni a számlára, és levonni, a 06.18-06.30-ig tartó időszakra, valamint július és augusztus hónapokra.
Velem is ezt játszották el pont most, 500-ról 1000-re váltásnál, én is tegnap hívtam őket hogy ez így nem lesz jó.
Az első ügyintéző hölgy nem igazán fogta fel a problémát, azt mondta hogy ez jó így, meg amúgy se tudna vele mit csinálni (?), menjek személyes üfsz-re. Felhívtam újra őket, a másik ügyintéző legalább azt megértette hogy az augusztusi kedvezmény lemaradt, úgyhogy továbbítja az illetékeseknek, mondtam erre hogy nem csak az a hónap maradt le, de ezzel már nem izgatta túl magát, azt mondta újfent hogy továbbítja, majd a kollégák intézik... -
Flashget
félisten
válasz
dethroner #15091 üzenetére
Ha valakinek nekem nem kell bemutatni a céget. Kötöttem már hűséget úgy, hogy két különböző névre volt net és kábeltv előfizetés majd egyre lett átírva +telefon rendelve.
Amit írsz az én esetemben nem járható út, ráadásul nincs semmilyen lejáró hűségem. Van akinek lejár és fenyegetőzött..bejött neki.
Amit én írtam járható mert már korábban is ez volt a módja és most ők maguk mondják. Ezen kívűl már ők sem hülyék, mint 3 éve ezért leírták a trükközések eredményeként mikor nem jár régi előfizetőnek az akciós ár.. -
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged