- Yettel topik
- iPhone topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
CNCVelMart
újonc
válasz
DonMaster #65269 üzenetére
Erőlteted az optikát, de a digi b@szik bevinni a lakásokhoz. 2018 nyarán X. ker Köb. város központjától gyalog 2 percre áthúzták az optikai vezetéket a másik lakótömb tetejéről a 7. emeletről eljöttek vele a 3. szintre majd mint eb a sz@rát, otthagyták. Azóta is csak "húzák"... Na, nem a vezetéket, hanem az időt, nem érdekli őket a lakásokba nem viszik be. És azóta ugye már 4.5 év eltelt. Na ezért van költve más féle saját eszközökre, sok tízenezer Ft-ok, mert a digi kakil rája, hogy bekösse az optikát.
Havernál ők családi házban laknak Bp. Budai oldal, Etele tér környéke, a digi max. a betárcsázós netet adná nekik... azt is drágán... XXI. században... Az meg kell a bánatnak... -
xeon forever
addikt
válasz
DonMaster #81031 üzenetére
nem a kabelrol van szo. * Pont fel fogok maszni az oszlop tetejere es belenezek a digi dobozaba...Szerintem az a ciki, ha fel sem kell masznom mert latom, hogy nyitva es vihar idejen tiszta viz az egesz. Most, hogy normalis doboz van fent azota nem volt szakadas, addig 5 even keresztul valmalyik szomszednal, vagy nalam 2-3 havonta volt valami gond.
-
ShadowX
őstag
válasz
DonMaster #80954 üzenetére
Egy Dell Latitude 7490 és egy HP Elitedesk 800 G1 kevés lenne?
A routeren meg az ONT-n keresztül pedig ugyanazt mérem, hibahatáron belüli különbözettel, szóval nem tudom milyen beállítasi hiba lehet, ami ugyanazokat az eredményeket produkálja amit az ONT tud.Ráadásul a feltöltési sebességek rendre nagyobbak a letöltésinél, kb. 50 Mbps-el.
-
-
dizsit
csendes tag
válasz
DonMaster #79482 üzenetére
4600Ft-ot fizetek az elso harom honapban, utana 6200-at. Ebben benne van az internet+tv+tvgo. Es mivel a mobilon mar regota telekom igy magenta-s lettem es korlatlan hboGO/tvGO adatforgalmam van, illetve az adatcsomagomat felduplazzak. Ha 500MB akkor azt, ha 10GB akkor pedig azt duplazzak. Sztem eleg jo deal.
Es mondanom sem kell, hogy 1 honapja boldog internet tulajdonosa vagyok, igaz nem 1000/1000 hanem “csak” 1000/200 a netem. De 0% packet loss. Jah, es a letoltesem a digivel 104MB/s volt a plafon, telekomoskent 115MB/s
Not bad -
viktorhu
veterán
-
TeeJay
félisten
válasz
DonMaster #75718 üzenetére
igen csak nem mindegy hogy maga a SOC képes hardveresen NAT-olni vagy csak bohóckodással érik el szoftveresen ezt
nekem van 1043ND V2.x routerem ami bírta a gigás letöltést de az egyidejű torrentet már kevésbé és mellette a böngészés sem olyan acélos
AC65P meg akkor is hasít ha torrent le és feltöltés megy -
wanted5
őstag
válasz
DonMaster #75690 üzenetére
Figyelj, a legtöbb helyen nincs választásod, hogy melyik szolgáltatót használod. Úgyhogy az ár nem igazán releváns dolog. Itt Debrecenben a digi van a házban, vidéken meg a telekom van csak. Akármilyen szinten szolgáltatnak nincs más választás.
viktorhu:
valamilyen huawei-t adtak, fejből nem tudom a tipusát, de tele van beállítási lehetőségekkel (szemben ezzel a kis fossal), USB van rajta, 4 LAN port stb -
Vendettahc
tag
válasz
DonMaster #75672 üzenetére
Az, hogy gyakorlatilag déltől mostanáig (tehát 5 órán keresztül) max 600 jött
És le is írtam fentebb, hogy mióta bridge módba van, nem mértem ennyit. De úgy látszik az nem játszott közre, csak a Digi tákolt valamit ezek szerint, mert most megint 900+-t mérek, úgy hogy úgy néz ki nincs probléma nálam
-
Vendettahc
tag
válasz
DonMaster #75670 üzenetére
És közbe valami történt, most mértem 910-et. A router speedtest közben egyébként 27%-on dolgozik, az asztali gépem procija 20%-on (6700k megrángatva 4.8-ra, sok minden más is fut a háttérben), a lapos 40-en, úgy hogy ha rajtuk tárcsáz. Szóval nincs bottleneck. Szerintem tuti a diginél van még valami, ma egész nap kötögetnek a környéken is.
-
Vendettahc
tag
válasz
DonMaster #75668 üzenetére
Nem, mióta bridge módba van az ONT azóta jön csak 600. Előtte a routeremen és külön a laptopon (illetve az asztalin is) 900+ jött. Átkértem Bridge módba az ont-t és azóta sehogy nem megy 600 fölé. Sem akkor ha közvetlen laptopra vagy gépre kötöm (noti egy thinkpad t430, ami bridge mód előtt tudta a 930-at szóval az ethernet kártya bírja), sem a saját routeremen keresztül.
-
Geth
veterán
válasz
DonMaster #75394 üzenetére
pl: fix ipnél 4oktete elöbb megjegyzel
Nem jegyzek meg IP címeket, DNS-nek hívják a megoldást.
Dinamikus esetben amúgy sem sok értelmét látom megjegyezni...elérhetö ipv4 bárhol
Kivéve ahol csak v6 van. Ez oda vissza igaz.semmi elönye nincs
majd
jo hogy van mert publikus több eszköz stb de semmi elönyt nem tud ezen felül
Hirtelen lett előnye!Nyugodtan gondold át amikor kommentelsz, nem kell kapkodni
-
Goldmember01
tag
válasz
DonMaster #75381 üzenetére
Megcsináltam de mivel nem értek hozzá nem tudom értelmezni, hol lehet a hiba:
Írtam nekik egy emailt és csatoltam mindhárom eredményt. Ha bullshit szöveggel jönnek megint és nem várható javulás rövidesen akkor valszeg ennyi volt a digi, mert elég pocsék ez így. Csak sajna nem tudom mire váltsak, 10 éve UPC-m volt de azzal is voltak gondok olykor... Szar az egész.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
DonMaster #75283 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Mivel albérletben nem saját tulajdon a router nem veszek másikat "saját pénzből" azért a maradék kis többletsebességért.
Azért vicces, hogy Tp-link 725 vevővel 1-2 mb/s a max letöltés. Most egy 823N-el, ami a duplája 300mbs sebességű pedig 5-6mb/s a letöltés. Azért vettem először az olcsóbbat, mert gondoltam elég lesz.
-
kicsiogre
tag
válasz
DonMaster #75121 üzenetére
Hello hatalmas köszönet neked reggel felhivtam őket fél 7 körül mikor készülődtem munkába és délután 1 kor már hivtak hogy jönnének ha jó nekem !! 10perc múlva itt voltak mértek a gépnél a doboznál ahol a lakásba bejön ott is és kiderült ami a lakásban van kábel az volt rossz cserélték és jó is lett nagyon szépen köszönöm a segítséget természetesen jár a sör neked. https://www.speedtest.net/result/8557790453 ---most ilyen.
-
kicsiogre
tag
-
-
-
Geth
veterán
válasz
DonMaster #74957 üzenetére
Tudtommal a DLNA-hoz szükséges portokat nem forwardolja automatikusan, mivel nem erre találták ki a DLNA-t. Alapból a DLNA kliensek nagy része nem tud remote server-ben gondolkodni.
Az UPnP nem csak annyiból áll hogy tud nyitni a tűzfalon portot, ez csak az UPnP szabvány egy része, LAN-on belül valószínűleg pl. discovery-re használja.A Serviio MediaBrowser komponensének http(s) portjait tudja UPnP-vel forwardolni, de:
It might still fail due to many differences between router makes -
-
-
válasz
DonMaster #74652 üzenetére
Akkor jó. Elgondolkodtam az 1 GB-es neten. Nem tudom, hogy már optikát húznának be, vagy Cat kábellel menne... Azt nem tudjátok lehet kérni, hogy ha Cat kábellel megy a dolog akkor ne Cat5e-t hagyják hanem Cat6-al vagy Cat6A-val kérjem? Van bolt a közelemben ahol meg is veszem nekik ha kell + a csatlakozókat is.
Illetve még annyi kérdésem van, hogy olyat lehet-e, hogy ne a Digi kis elosztó dobozába menjen a kábel ami 2 van osztva (2 pár megy a netnek, 1 pár a telefonnak 1 pár meg üresben van...) -
MDanny
senior tag
válasz
DonMaster #74642 üzenetére
Te azt írtad, hogy nem lennél biztos, én pedig nem vita tárgyának írtam, hanem felesleges találgatni, mert az illető felkészül, hogy pl. a szomszédnál Huawei van, aztán mégis Fiberhome-ot kap vagy fordítva.
Természetesen megy a Huawei és a ZTE eszközökkel is a DDNS, mert nem az eszköz márkájától függ, az arra kötött helyesen beállított eszköz kommunikálja le az IP cím változását. A Fiberhome konfigurációs menüjében megtalálható a DDNS beállítás, így nincs szükség az utána akasztott eszközön megoldani. A korlátozott digis felületen se a ZTE, se a Huawei esetében nem férsz hozzá a konfigurációs menüben a DDNS beállítási fülhöz.
XVI. kerület, új építésű ikerház, egyik oldalon Huawei ONT, másik oldalon Fiberhome ONT lett kihelyezve. Egy barátomnál elromlott Kistarcsán a fekete ZTE, helyette kapott Fiberhome-ot és működik, ennyi. A jelek szerint bárki bármelyiket kaphatja, "AS" szabvány szerint. Persze lehetnek területek, ahol kimondottan nem működik a Fiberhome, mert a OLT nem támogatja, de ezt nem tudhatjuk előre, az előttem szóló beszámolója alapján néha még ők sem tudják.
-
Cr00py
senior tag
válasz
DonMaster #74642 üzenetére
Nem raktárkészlet függő.
Én fiberhome-t kaptam. Szomszédnál is kötötték, felmentem segíteni, mert ők nem értenek hozzá, a biztonság kedvéért. A szerelők Huawei-t hoztak, de hiába regisztrálták be, nem csatlakozott. Mondtam, hogy én Fiberhome-t kaptam, majd felhívta az üfsz-t ( vagy valami közvetlenebb száámot - ezt nem tudom - ) és ők is mondták, hogy ezen a területen csak a Fiberhome van. Ekkor jött még 2 telefon, gondolom ekkor regisztrálta " ki " a Huawei-t, majd ismét be kellett regisztrálni a Fiberhome-t amit idő közben kicseréltek. Volt az autóban pár. Ez azonnal működött. Bár hozzá 2 szálas sm drop-t húztak be, feketét, ami vastagabb is, így a kábelezés picit "érdekes" lett, mivel az jóval merevebb. Hozzám csak egy vékony fehér pigtale jött be. ( amit mondjuk nem bánok..így egyszerűbb volt elrejteni.
Az mondjuk érdekes, hogy nem azonos kábelt használnak a szerelők.
Alvállalkozók jöttek mind2 esetben. Én jobban jártam, egy ~60-as öregúr jött, akivel egész jól elbeszélgettem. Építettem már pár hálózatot, szal egy nyelvet beszéltünk. A szomszédhoz ketten mentek, egy fiatal srác, akinek látszólag gőze sem olt róla, hogy mit csinál, a másik egy elég goromba tag volt, ő is már 50 felett. A tipikus - a lehető leghamarabb összeb*szom, csak menjen - hozzáállással. Mikor mertem szólni a hegesztés miatt, húzta a szemöldökét. 11dB volt hegesztésnél a loss.
Valami "ősrégi" gépet használt, a száltörés sem ment igazán, a holder eléggé mozgott a gépben. Kihoztam a saját hegesztőmet, azzal raktuk össze.
Az már csak külön érdekesség, hogy a más előre felszerelt digis fehér dobozok az emeleteken kábelkötegelővel vannak odafogatva a folyosókon lévő kábelelvezetőkhöz + elég szarul, mert a kábeleken lóg konkrétan, ami nem a legjobb opció a pigtail kábel esetében, megnyúlhat.
Már jeleztem üfsz-nél, sőt.. a szerelő is szóvá tette aki nálam volt.. anno ezt fel kellett volna fúrni, de csak oda lett b*szva.
Felfúrnám, de nem az én feladatom, majd megoldják.
-
MDanny
senior tag
válasz
DonMaster #74640 üzenetére
Félreértés. Én nem kérdeztem, hanem allítottam, hogy mindkét területen adhatnak Fiberhome-ot, úgyhogy felesleges találgatni, biztos lehetsz benne. A bridge minden esetben rendelkezésre áll, ettől függetlenül szerintem kár örökké a router üzemmódban használt ONT-k ellen beszélni, van akinek elég.
Amúgy a Fiberhome pl. annyival praktikusabb a Diginél használatos másik két eszköznél, hogy engedélyezett benne a DDNS.
-
4Grider
félisten
válasz
DonMaster #74617 üzenetére
Erre írtam, hogy nem felel meg a hatályos jogszabályoknak. Nem tehetnek ki automatizáltan egy lezárt díjcsomagból, csak ha a díjcsomagot kivezetik. Ha pedig kivezetnek egy díjcsomagot, akkor a kivezetéstől számítva senki nem lehet benne, akár hűséges, akár nem.
Szép is lenne, ha az előfizetők csak egy-két évig használhatnának egy adott díjcsomagot és nem lenne lehetőségük a lezárt csomagban még hosszú éveken keresztül határozatlan ideig szóló szerződéssel benne maradni. A lezárt díjcsomagokra anno minimum 5 év fenntartási idő volt benne a jogszabályban pont ezért. -
herdsman12
őstag
válasz
DonMaster #74585 üzenetére
Igazad van, valami egész más síkban mozgunk.
Ez volt az eredeti felvetés. -
fogirobi
senior tag
válasz
DonMaster #74038 üzenetére
Értem, de ez nem hiba, hanem ők kapcsolták ki, úgy hogy van egy megkötött szerződésünk, amit ők nem vettek figyelembe adminisztrációs hibára hivatkozva, tehát a garantált szolgálatatásukat nem teljesítették, ami mindkét fél által aláírásra került. A kettő között azért különbség van.
-
válasz
DonMaster #73928 üzenetére
Pedig az, olcsóbb a havim mint azzal lenne. Lehet h Pesten nektek nagy net kell meg ilyenek, ide nem. 100-as az útán kötött routerem wan portja, cserébe 2 utcára is látom a routert, hidd el kell ekkora teleknél
Brandynew! Minek? Net fent olvasható, tv-ből 5 aktív csatorna van, 82-es full hd tv-n,vez. telefon ha fél év alatt 10 percet megy már sok.
Itt a digi stabilitása nem épp jó hírű. Amikor szerelték a Telekom rendszerét barmolták, sokan ugrottak át, mert jött egy szél és nem volt net, csak azóta megoldódott és durván csökkentek az árak.
Az más téma, hogy szerelők úgy jöttek mentek itt, hogy már vártam h jöjjön bebszom az szélvédőt 20-as övezetben 80-al.
Na mind1 nektek az nekem ez legyetek jók. -
Brandynew
őstag
válasz
DonMaster #73928 üzenetére
Nyilvánvalóan nem olcsóbb. Ha valahol több szolgáltató is jelen van, és köztük van a Digi is, akkor fel sem kell merüljön kérdésként, hogy a Digi legyen-e a választott, mert stabilitásban, megbízhatóságban messze az összes többi szolgáltató fölött van, ehhez jön hozzá az, hogy mellékesen a legolcsóbb szolgáltató az országban. Nyilván vannak hibái a Diginek is, de sokkal kevesebb vele a szívás, mint pl. UPC-vel vagy Telekommal.
-
TeeJay
félisten
válasz
DonMaster #73872 üzenetére
mi jobb?
a meglévő FTTB előfizetőket gyorsan átrakni FTTH-ra hogy mindenki kapjon gigás csomagot telefonnal együtt vagy mire megcsinálod az FTTH-t a fele már átment Flipre mert ott nem csak 100-as net lehet?ugye ne felejtsük el sok FTTB helyen nem lehet 100-tól nagyobb netet ha meg telefont kérsz akkor főleg nem lesz nagyobb net így ha valakinek kell teló TV meg 300-as net akkor Flipnek potenciális jelölt
vidéken ahol csak ADSL van nem fognak máshoz menni mert kétlem hogy más cég optikázna Intivel részenszóval részemről én az FTTB-t gyorsan átlőttem volna hogy ne legyen korlátozás netsebességben meg telefonban sem... na meg ugye minden egyes hónappal tovább fizethet a DIGI az eszközök áramfogyasztását így ha már 1éve aktív lenne az FTTH már csomót spórolt volna vele
de persze majd ők megmondják miért nem ezt csinálják előbb -
viktorhu
veterán
válasz
Ettől függetlenül az invitel semmilyen formában nem konkurencia már, de az adsl nyilván nem versenyképes ajánlat.
De pont ezt nem értjük: akkor miért pazarolja olyan helyek bekábelezésére az erőforrásait, ahol még évekig nem esedékes a csatlakozás? Ha ezt a pénzt olyan helyre költené, ahol nem dekorációs célokat szolgál az infrastruktúra, az nem értelmesebb beruházás lenne?
-
Fecsike
kezdő
válasz
pontosan. nálunk is mindenki telekomos volt ezelőtt. most ahogy bejött a digi, legalább 300 embert tudnék mondani, aki abban a pillanatban átment hozzájuk, még szórólapozás se volt. az havi 9m ft/hó extra profit, alsó hangon. ha a tv-t is átköttetik akkor 18. ahol a régi optikát cserélgetik újra, abból 0 ft haszon lesz
-
-
TeeJay
félisten
válasz
DonMaster #73826 üzenetére
ezért írtam hogy mikor bementem a shopmarkba a DIGI irodába szerződni egyből mondták hogy nálunk van gigás csomag, és 5nappal később jött a szerelő bekötni ő meg mondta hogy nincs gigás switch az ONT meg tele van. jelentsem be és jönnek cserélni. jöttek is
ennyi pedig tele volt az ONT és nem is volt gigás switch kint
de betettek egyet és egyből lett hely nekem az ONT-n
szóval felénk egy működik máshol nem tudom miért nem -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
DonMaster #73768 üzenetére
elvileg 15napon belül lesz 500as netünk... ha átkötik, tudok én is adni mérési eredményt... de ha szeretnétek, letesztelem routerrel és router nélkül a 100as netet,hogy mennyire terheli le a gépemet, csak mondjátok meg, milyen böngészővel teszteljem le 64bites win10pro-n... jelenleg ami elérhető: internet explorer,explorer edge,chrome...
nincs outlook fiók társításom a win10hez, nem is lesz, így a microfos áruházas app kilőve
-
woodworm
veterán
válasz
DonMaster #73763 üzenetére
(#73764) st3v3np3t3r
Korábban már írtam, hogy a mérés is megfoghatja a gépet. Most a kíváncsiság végett egy j1900-ason (összevethető teljesítményszint) mértem böngészőből egyet, és kb. 110-140 Mbitet mért. Az új oldal html5-öt használ, a vírusirtó pedig monitorozza mérés közben, ráadásul egy ilyen gépen már maga a böngészés sem valami smooth.
A speedtest appot feltéve pedig csont nélkül megvan a upc 500Mbit. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
DonMaster #73761 üzenetére
ha mutatsz egy lga775ös celeronos konfigot, ami a gigás diginet routerről viszi a max. sávszélesség minumum 80%át úgy ,hogy max 30%-on járatja a procit, elhiszem... a speedtest nem terheli meg a rendszert, mert az rövid ideig fut csak, de pl.tölts le vele egy 20GB-os fájlt, kíváncsi lennék,5perc után hogy változna a proceszor terheltsége
de ebből ne legyen itt vita
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
DonMaster #73732 üzenetére
a digi által ajánlott processzor minimum egy Intel i7 vagy vele egyenértékű AMD az 1gigás nethez...bár szerintem egy i5 vagy i3 is elég lehet, de egy Intel Celeron nagyon gyenge, még egy Core2Duo is erősebb... sajnos a Celeron procik nagyon kevés L2 cache-el rendelkeznek, így a processzor adatfeldolgozása nagyon lassú... ellenben egy Core2Duo-val amiben van L2 és esetleg L3 cache, sokban befojásola a processzor sebességét...
A celeronokban kevés olyan van ami fizikai 2 magos, inkább jobban használják a fizikai 1magot HyperThreading-gel megspékelve, ami 2magosnak jelzi a procit, de valójában 1 magos csak,csak 2 szálon dolgozik...
nekem egy Mobile Core2Duo vPro L9400-em van a laptopba,L2 Cache-e 6MB... nem tudom,hogy ez elbírná-e az 1000res netet, majd ha bekötik, megírom...A Core2Duo az fizikai 2magos,magonként 1 szállal... az i3ból van fizikai 2 magos, magonként 2szállal,így 4magosnak látszódik... -
xeon forever
addikt
válasz
DonMaster #73704 üzenetére
HDDk is tokeletesek Torrentezni. Nalam egy Seagate 4TB /256MB cache/ 5400Rpm-HDD van amin kiprobaltam, $egyebkent nem erre toltok.. 50-60MBps@480Mbps jon le atlagban seeder fuggoen. Egyeszer volt 78MBps@640Mbps is. A Digi oldalrol semmilyen korlatozas nincs. Legnagyobb adatforgalmam kb 2TB volt egyhonap alatt, persz ez sem mindig, atlagban par szaz gigan belul vagyok. Es inkabb a gamek letoltese (Kb 200-400GB az osszes Update*Patch)a sok nem is a torrent.
-
TeeJay
félisten
válasz
DonMaster #73698 üzenetére
Asus 10gbit LAN kártya követelményei
55méterig CAT6 is bőven elég és az még könnyen vezethető
a CAT6A már merev és nem lehet hajlítani kis ívbena CAT6 az végülis egy sűrűbben sodrott CAT5e, szinte azonos árban vannak mindenképp előbbit javaslom
CAT6a viszont már másabb vastagabb mert van benne belül egy műanyag érpár vezető és amiatt nem lehet hajlítani sem -
hrvp
aktív tag
válasz
DonMaster #73610 üzenetére
Nekem édes mindegy, hogy magyar vagy román, szimplán azzal van bajom, hogy a románok kókány igénytelen munkát végeztek a lépcsőházban. Amikor a bekötés után(pár hónappal később lehetett csak) szerződni akartam 3 napig dolgozott a magyar "optikus" csapat mire gyakorlatilag újra megcsináltak mindent. (lépcsőházban és az utcában is) Cserébe ők kifejezetten szépen dolgoztak és legalább működik is.
Egyetlen problémám, hogy használt, viseletes routert kaptam.(Huawei HG8245H) Poros/koszos is volt és az alja teljesen szét van karcolva, de legalább -egyelőre- működik megfelelően.
-
varso
tag
válasz
DonMaster #73618 üzenetére
Akkor itt valami más probléma lesz. A mi adatforgalmunk feltöltésben nagyjából 50 - 150 GB.
Hogy lehet elérni 30-50 TB adatforgalmat?
UI: A csomagveszteség egyre kevesebb. Mértem már 0,05% veszteséget is szélessávon.
Ha bix.hu irányba pingelek, akkor 500 csomagból 500 célba ér, szóval ilyesmi probléma sem lehet!
Esetleg nem lehet, hogy a DIGI-s ONT nem bírja a terhelést, (vagy a meleget)?
Anno, a mi VDSL2 HGW-k a Telekomtól szétolvadt belülről az egyik napról a másikra. Mondjuk az teljesen más márka is volt. (Speedport)
-
varso
tag
válasz
DonMaster #73614 üzenetére
A TV-vel nem is nagyon foglalkoztam, mivel azt megcsináltam egy fél óra alatt normálisan a tető alatt.
Akkor ezek szerint csak nálunk csináltak kontár munkát!
DE az milyen dolog, hogy a feltekert optikai szálra van rögzítve a kötődoboz ami az utolsó viharnál leszaggatott a szél?!A román kollégák magyarázták, hogy a segédmunkás Magyarország fele tartva az autópályán tanulta meg, hogy hogyan kell gyorscsatlakozót szerelni a kábelre.
Ezeket eltekintve, a DIGI szolgáltatása eddig kiváló volt, az utóbbi időben az internetnél a feltöltés nem megy 100 mbit/s felé, 2 nappal ezelőtt pedig vígan mértem 940/320 mbit/s. Nem mintha zavarna, nekem a feltöltésben a 100 mbit/s is megfelel, az 50/15 mbit/s Telekom VDSL2 után, amin a szerelők egy évet dolgoztak, mert nem tudták, hogy miért szakad meg a vonal fél óránként!
További szép napot!
UI: Csinál olyat a DIGI, hogy korlátozza a feltöltési sebességet? Mert ez nekem nagyon úgy tűnik, hogy korlátozva van. ( Egyik napról a másikra lecsökkent. )
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged