- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
Prowler #15730 üzenetére
Igen, beszéltünk róla korábban. Majd nl-ben fogom tolni vele. Eth Matriarchal Pike megvan. Sok helyen olvastam, hogy eth War Pike botd jobb választás lenne, mert át tudod passzolni, de Avelynn szerint a Matri jobb. Egyelőre majd egy Obedience lándzsával fogja nyomni. Esnek neki max ar charmok is. Alakul. Blood glovest craftoltam mostanában vagy 40-et. Kuka.
Mondjuk az ilyesmiket legalább Smiter tudja használni:
-
wm2
őstag
válasz
Prowler #15723 üzenetére
Én meg a 0 mf híve vagyok.
Korábban leírtam már miért. Aztán minél kevesebbet kelljen pakolni a str dex-re. Hp meg block miatt. A resist miatt már egy bizonyos szint után nem szoktam aggódni. Max block legyen meg. Több lájf az, mint gondolná az ember.
A jsp engem sem érdekel túlzottan, de muszáj követni, hogy tisztában legyen az ember a dolgokkal. Ill. itt találtam meg a Fendzonomhoz a legjobb leírást. Szépen gyűjtögetem neki a cuccokat.
Én nem árulom drágán a szarjaimat. Smite fórumtársunk a megmondója (nyomtunk pár bocit mostanság).
-
wm2
őstag
válasz
Prowler #15721 üzenetére
Vannak jobb life mana leech rare ringek, amelyek lvl74-esek. De azok közt is van olyan, ami rosszabb, mint ez. Némelyik craftolt meg 80++. Meg 90. A 19 str meg nem rossz a lehetséges maxból. Nekem ugyan nem kell ar meg leech, de ha találok egy ringet amin van str dex megnézem. Főleg Hc-n. Egyébként nem írtam, hogy top ez a ring, inkább dex kellett volna rá, de ha találnál egy ilyet nem használnád? Ha megnézed mi megy ladderen, akkor nagyon is eladható. Alig értékelhető cuccok is rohadt drágák. Vagy. Nemrég árultam egy lvl 6x-es dual craftolt ringet. Nem volt az sem top, de végül szó nelkül elvitték (ahogy a fenti Mf ringet is). Emléxem előtte bejött egy Barb, hogy ez így szar meg úgy szar. Mondtam neki, hogy a jobbak veszett drágák. Hát persze annyi hr már nem volt rá. Aztán elment futni egy A5-öt és meghalt.
-
wm2
őstag
válasz
Prowler #14947 üzenetére
Fendet nem próbáltam, lehet csinálok majd egy olyan amazont is.
Ezt most Sc-ben csinálom. A Fend bugot elvileg orvosolták. Az FHR bp 32-52-86. Védtelen lesz a drága és érzékeny a pofonokra. 52 elérhető. Fend mellett Decoy és Valkyrie kimaxolva természetesen. Meglátjuk mire viszi.
Segítőt még nem tudom. A1 cold arrow vagy A2 holy freezy lesz sztem. Az Ice / Delerium runeword qrva drága kombó. A2 eth Treachery, Guill sityakban + Reapers Toll olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged