- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kökény
aktív tag
válasz
Kiss_R #18418 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
Van 3db tokenem trap assaval már tudom farmolgatni,de nem akarom levelingre elpazarolni, amúgy hammer olyan szempontból okés,h dmg elégnek tűnik kb mindenhova, majd smite pala lenne a végső cél uberezni, mert én naív és tudatlan trap assával rápróbáltam és már Lillith csendre intett
Tudom az is drága és időigényes, de legalább van cél.
-
sto1911
veterán
válasz
Kiss_R #17774 üzenetére
Viszont még így is simán megéri akár csak normalon két-három karakterrel letolni. Engem jobban szórakoztat a fejlődés, mint a végén a végtelen grind.
A mechanikák egy részén kontrollerrel lehet javítani, pl. nem kell állandóan az övbe pakolni az innivalót, illetve egy gombbal tele tudja pakolni az övet, ráadásul mikor megnyitod az inventoryt, akkor egyből pakolhatsz is. Látszik, hogy erre figyeltek.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Kiss_R #17647 üzenetére
Cold-nál persze ice-t használok, meg NW-t, vágom, az nagyon ütős build, sokkal jobb volt, mint ez a multishot/guided arrow, csak kicsit meguntam, meg boss fight-ra nem volt az igazi, inkább farmolós build. Az is lehet, hogy a Mist nem jó, még Faith-el is kipróbálom, mielőtt véleményt mondok. De köszi.
Amúgy milyen gc-ket használtok ehhez? A coldbowánál értelem szerűen bow sk-t használok…
-
Zolabol
tag
válasz
Kiss_R #16820 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Nagyjából utána néztem ennek a shield-nek (spirit). De lövésem sincs merre farmolhatnám a 4 slotos pajzsot, illetve az 5 slotos fegyvert...
Emlékeim szerint, amikor éjt napallá téve d2-ztem, a shako 1x esett, illetve 1x a Herald of Zakarum... maradt a régi drop rate? Csak mert úgy vettem észre a kövek és a runák dropjai növekedett, már lassan nem férek a ládában, mert olyan sok a kő+runa, pedig egyesitem őket a kockában
-
Zolabol
tag
válasz
Kiss_R #16795 üzenetére
köszi a választ, Shotika neked is.
Akkor farm és lassú haladás a lényeg.
A talent pontokat mire osszam? Jelenleg gy néz ki:
raise skeleton, és skeleton mastery maxon.
használom még a revievet, golemet, amplify dmg-et, és a corpse expet.van 20 pontom, nyomjam a corpse explosionra? ja, lvl 70 vagyok jelenleg.Illetve a stat pontjaimat mire osszam? Abból van 214 osztható
Nem mertem elosztani mig nem kapok tanácsot.Nyilván str+dex, a gear miatt, és utána? vita?
bocsi, nagyon casual vagyok, régen sokat nyomtuk 2000-2002 között, de már elfelejtettem szinte mindent
igaz akkor zealot paláztam csak.
ui, amit még farmoltam, az a Pindleskin, nightmaren.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Kiss_R #16723 üzenetére
Én Macrobioboi hatására raktam át egyelőre thorn aurás mercre, mert mire hc-n meglesz a kísérőnek a thornos páncél addigra még egyszer lejár a személyim. Van egy elemző videója, hogy a fire golem (tickel az aurája folyamatosan így azt támadják, és ugye 4x visszasebzés van summonra) + thorn páncél + might kísérő a BEST.
Számításai szerint a sorrend late game hell (normal+nm: NEM!, a kevesebb visszasebzés miatt!): Fire golem thorn és might merc>>> sima thorn merc fire golemmel>>> natur might aura
-
sto1911
veterán
válasz
Kiss_R #16604 üzenetére
Csak se tehenek, se terror zónák nincsenek míg nem érsz a (hell) végére. Single meg self found esetén még nincsenek társak vagy cserebere se.
Egyértelmű, hogy csapat kell, csak akkor vegyék ki a single módot teljesen(És akkor a csapatban meg az elviszik az összes lootot dolog öli meg a játékot.)
Számomra a ladder azt jelentené, hogy kipróbálom a többi buildet is, hátha bejön valamelyik közülük, és hiába tetszene egy, ha azzal szó szerint két helyen tudok csak játszani, az unalom fél óra alatt megöl.
-
sto1911
veterán
válasz
Kiss_R #16502 üzenetére
Igen, bar azt se frissitettek mar egy ideje (bar ezek az "alap" dolgok ugyis valtozatlanok).
Mas: van egy blizzard sorcom, ami ha rossz utemben teleportalok, egy, max ket utesre leszednek. A Frozen armort hasznalom es teljes Tal Rasha szettet.
Mivel tudnam kicsit ellenallobba tenni?A problem az, hogy neha meg-megallok a teleportalas kozben, aztan ha akkor elkapnak, akkor vege, es most mar idegesito.
-
LZs?!
aktív tag
válasz
Kiss_R #16461 üzenetére
egy pure ls trapper mennyire támaszkodik a ds-re
Mivel mint synergie már nem kell, így ízlés kérdése. A most respeccelt LS assamnak is LS + 2 syn 20/20/20 pont, mellé DS 20 pont.
Én személy szerint szeretem használni bociknál, gyorsabb mint a LS. 4x LS a bocik elé, 1x DS a tömegbe, pár másodperc és üres a képernyő; időnként 3x LS + 2x DS ha jobban szét vannak szóródva vagy több irányból jönnek. Ezt még Infinity-vel sem lehet nagyon überelni, mivel a LS csapdák 'tűzgyorsasága' visszafogja a sebzést.
Ugyanakkor mindenhol máshol a tiszta LS jobb (pl. CS, Pit, etc.), ezért is akarok Infinity-t kirakni; a rúnák már megvannak (1db Ber híján magamnak találtam mind), de egyelőre megfeleló base-t keresek hozzá - viszont nem sietek, mivel annyira nem hiányzik...
Enigma nélkül a burst of speed ad kis mobilitást; meg ad attack speedet is, ami nem tudom, hat-e a trap lerakási sebességre
Nem kicsit ad, nagyot. Enigma van az assamon, összesen 120 FRW @gear + a BoS, és érezhető a magas FRW előnye, mert pozícióváltásnál nem akarok mindig teleportálni, főleg ha a merc és/vagy SM pont jó helyen vannak.
A BoS IAS hat a csapda lerakására.
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R #16391 üzenetére
ilyen ez
nálam a 4 CTA vitte a prímet: 1 bo, 2 bo, 2 bo, 1 bo. Így egymás után. Az életbe nem rakok ki többet. De a Faith is ugyanez. Nagy nehezen összeszenveded a Jah-t hozzá, többször, és ha nem 15/2, akkor "crap". Még a Jah-t sem kapod vissza érte. Hiába van perf 15-3 baseben. Le sem szarják. Vagy perf vagy húzz a francba.
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R #16369 üzenetére
Light sund 70, physic 10, meg magic ezek mennek LO-ért. Egy fire 70 a kutyát nem érdekli. Vagy nagyon áron alul a többihez képest. Esetleg egy Vex, amit kaphatsz érte. Esetleg! Gondolom az is véletlen ezek után, hogy 5-ből 4 sund az cold.
Én nem látom értelmét Bowaval a physic sundnak. Strafe/Atmas amu vagy magic arrow megoldja.
@sto1911: ok.
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R #16366 üzenetére
ha kapsz egy Pul-t érte, örülhetsz, pgmekért megy
találtam pár 7 MF sc-t, psn res, light res, csak azért sem adom olcsón, ha már ennyi light MF sorc szaladgál, meg fogja fizetni az árát, mert az MF sc-ért már nem akar fizetni, de az Infijét azt folyamatossan rollogatja
u.i: a Blizz jól átgondolta ezt az Infit mancatcherbe meg light sund charm dolgot, nem volt eddig is über cucc, kb. köv szezonban csak light karik szaladgálnak majd ladderen
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R #16307 üzenetére
Igen. De a köv. szezont kihagyom. A Smitert akarom NL-ben "Knight Mod" Phoenix shieldel csúcsra járatni. Illetve a Bowát is tovább reszelni, ameddig lehet.
Itt Ladderon egy Light Sunder 70 Lo +. De minimum Lo. NL-ben lesz Ber vagy Jah. Ehhez egy 4/190+ Thunderstroke meg olcsó Mancatcher Infi és kész is a Light bumm. Ezért vannak ennyien, mint a szemét.
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R #16286 üzenetére
Hasznosnak hasznos, de bossoknál közel sem annyira releváns, mivel "the crushing blow with missile weapons reduces it by 1/8th." Ezért futkorásznak inkább WT cipőben. Viszont, ha sikerül craftolni a 15% CB Gore-hoz egy jó 10% CB glovest, ami esetleg még duál is (life leech/mana leech), akkor már meggondolandó. Szóval a LoH mellett a craftolt blood gloves is jó opció, de az eddigi tapasztalatom az, ha nincs knockback, akkor többször halsz és ha már craft (fentebb írtam is), akkor a hit power gloves a befutó nálam. Ennek az előnye TZ-ban jön ki, amikor a champions/elite lerohan fana aurával.
A Giant Skull rettenetesen néz ki. A str-nek nem veszed semmi hasznát. Jobb a gloves és a circ. A futkosós circek a 30 frw 3 sox 1 Ber környéke de legalább 1 Jah. A 20 frw 3 sox-ot sikerült kifognunk 1 Gul-ért. Mivel van a tatyóban még frw sc annyira nem hiányzik az a 10 frw. A 40/10 egy kurva drága jewel, mint tudjuk. Olcsóbb, és bőségesen elegendő szerintem televágni 15 ias 14/15 max jewelekkel. Ezekkel is leolvad minden körülötted. Ezt kb. 2 Lo vagy ha így jobb 1 Sur árából hoztuk össze:
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R #16278 üzenetére
én is dia gc-t pörgetek, már vagy 1 hete, ahogy összejön 1 p dia 1 p topaz meg egy p skull (a többit inkább craftba ölöm) de semmi, nekem a bocik dobják inkább a jót, NL-ben egyszer kipörgettem egy baal gc-ből egy PC sk-t, ennyi a legnagyobb sikerélményem a prögetésekkel, jah meg egy cow kinges gc-ből egy 8-60-31 max ar life gc, amit sikerélményként könyvelek el
a skiller fhr is jó, pl light sk + 12 fhr, vagy pala 12 fhr (bár azok NL-ben csapkodják egymást), ill. Bow 7% frw is elmehet jó áron, bár ebben a szezonban én még cold bowával nem találkoztam!
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R #16265 üzenetére
Nekem az a kedvencem, amikor jó alaposan összeválogatod, összeszeded a crafthoz az alapanyagokat, majd semmi nem születik belőlük, csak egy halom szemétkupac. Aztán meg menet közben sietsz, betolsz vmi szemetet a cubeba és olyan statokat kapsz, hogy csak pislogsz. Persze idén még ilyet nem sikerült összehozni. Gamble is csak amolyan "na ez a ring jó lesz a smiternek" de semmi extra.
-
-
sto1911
veterán
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R #13641 üzenetére
Én szeretem a ritka fan karikat.:-) Pl. Ranger Paladin. Több variáció van. Ice bow, Faith fana és holy shock aurával. Vagy unique itemeke közül a Kuko Shakaku vagy Widowmaker. Vagy ezzel.
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R #13637 üzenetére
Igen. Egyik sem egy tucat kari. Csak a Fend bug miatt figyelni kell. Lándzsás amának nagyon drága a 3sox tiara és bele a három 40/15. Bár sokan írják nem kell ennyire túltolni, de ugye ha így szép, így jó, akkor becsípődik. Ám sajna eth 190+ ed-s Hone Sundan sem esik minden sarkon. De ha megvan, Baal-ék úgy pukkannak ki, mint egy lufi. Kicksin jóval olcsóbb. És igen. BDSM.
Korábban én is ezt írtam róla. Pöpec kis kari.
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R #13634 üzenetére
Kellene csinálni egyet. Ha indul a ladder lehet belevágok. “uhh áhh” “híjjjá híííjjáá” Van egy Spearozon is tervben. Hidegen hagy meddig tart egy run. Hentelni. Gyakni. Aprítani szeretek.
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R #13556 üzenetére
A legjobb amu, amit craftoltam egy 2 all sk lvl89 kick assa blood amu volt brutális statokkal. Mivel nem tudtam eladni, elajándékoztam. Mindenki trappert csinált. Eladhatatlan volt. Milyen karommal nyomod? Sztem találsz majd rá jobb amut, mint a Maras. Gamble pl. Jó dual gloves sem árt neki.
Én is csak azért tartok a1 csicsót, mert sztem rohadt jó az alakja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple MacBook
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest