Hirdetés
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LZs?!
aktív tag
válasz
Kiss_R
üzenetére
egy pure ls trapper mennyire támaszkodik a ds-re
Mivel mint synergie már nem kell, így ízlés kérdése. A most respeccelt LS assamnak is LS + 2 syn 20/20/20 pont, mellé DS 20 pont.
Én személy szerint szeretem használni bociknál, gyorsabb mint a LS. 4x LS a bocik elé, 1x DS a tömegbe, pár másodperc és üres a képernyő; időnként 3x LS + 2x DS ha jobban szét vannak szóródva vagy több irányból jönnek. Ezt még Infinity-vel sem lehet nagyon überelni, mivel a LS csapdák 'tűzgyorsasága' visszafogja a sebzést.
Ugyanakkor mindenhol máshol a tiszta LS jobb (pl. CS, Pit, etc.), ezért is akarok Infinity-t kirakni; a rúnák már megvannak (1db Ber híján magamnak találtam mind), de egyelőre megfeleló base-t keresek hozzá - viszont nem sietek, mivel annyira nem hiányzik...
Enigma nélkül a burst of speed ad kis mobilitást; meg ad attack speedet is, ami nem tudom, hat-e a trap lerakási sebességre
Nem kicsit ad, nagyot. Enigma van az assamon, összesen 120 FRW @gear + a BoS, és érezhető a magas FRW előnye, mert pozícióváltásnál nem akarok mindig teleportálni, főleg ha a merc és/vagy SM pont jó helyen vannak.
A BoS IAS hat a csapda lerakására.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Konteó topic
- Formula-1
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest