- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Franklin
addikt
A sárga cucc alatt a sima rare tárgyakat érted, ugye?
Mert van ám még arany cucc is, unique-nak hívják, az sokkal ritkábban esik és legtöbb buildhez azok kellenek.
Meg vannak zöld tárgyak, azok a set-ek.
Itt egy lista ezekről a tárgyakról: [link]
Plusz rúnaszavas tárgyak, amikhez rúnák kellenek és azokból is elég ritkán esnek a magasabb szintűek.
-
tiborv
aktív tag
Amivel konnyu nekro, assa, paladin, druid
Elementalnak itt a forumrol van most valami 90 koruli nekroja o birja eddig a legjobban innen.
A bold kiemelesek igazabol minden jatekban vannak
gugli: d2 arreat summit
ez az oldal az alfaja es az omegaja a d2nek ajanlatos vegigfutni. -
tiborv
aktív tag
Hát pedig nagyon nem lehet részletezni, mivel leírtad.
Hardcoreban egy életed van mindent elbuksz ha meghalsz. (Kivéve shared stashbanlevo cuccok nyilván.) Ennyi a különbség ezért írtam hogy rendesen feldobja a játékélményt felpörgeti az adrenalint hogy így kell hozzaallni, nem beleszaladva minden moncpakkba hogy legrosszabb esetben is egy kis xp csíkot bukik az ember. -
-
vaakuum
addikt
-
Vismajor01
addikt
Vaakuum: Diablo 1-ben is amazonnal mentem,gondoltam itt is beválik.Eddig nem nagyon volt gond.A lebegő csontváz szárnyasokat kicsit nehezebben sebzem íjjal,de azoknál átváltok a kristálykard+pajzsra és vmivel jobban potyognak.
Mit használsz mint kristálykard+pajzs? Sima attack skillt vagy mit? Spectereknek magas a phys resük, hellen physical immunok is.
Mindenféle cuccom van.A stash folyamatosan tele van.Már a gem-eket gyúrogatom egybe,hogy plusz helyet szabadítsak fel.
Ral rúnát nem tudok szerezni (ha jól emlékszem a nevére).Az csak act 3-ban lesz,pedig azzal nagy pluszra tennék szert..A sárga nevű íjamba slot-okat tudnék rakni.A horadric dobozban át tudnám alakítani.
Nem teljesen értem ezt a részt. Ral runét bőven tudsz találni nightmaren. És hogy érted, hogy slotot raksz bele? Nem tudsz rakni lyukat a cuccba ami rare/unique, csak larzukkal.
A páncélomra sajnos vmiért nem működik pedig megvan minden hozzávaló.Kék nevű a páncél,rúnák is megvannak,de nem jön össze.Másold már be ide milyen receptek szerint akarsz mit csinálni mert elvagyok kicsit veszve
Ha tudnék pakolni slot-okat a sisakba,páncélba+fegyverbe,úgy összevariálnám,hogy pikk-pakk meglenne ez a duriel.
Slotokat az azt jelenti, hogy socketelni? Mert ahogy irtam, azt nem tudod.
Talán ma még megpróbálom egyszer-kétszer.Nem íjjal megyek rá,mivel elég nagy az erő is.Az remélem ad pluszt a közelharci fegyverre+hívok segítőt.Remélem fel tudok bérelni egy komoly barbárt.
Barbárt csak a5ben tudsz bérelni, gondolom lándzás mercre gondolsz. Nem ijjal megyek rá, mivel elég nagy az erő is? Ezt megint nem értem kicsit sem.
Arra is tudnék rakni komoly felszerelést..csak azt nem tudom,hogy az ő halálakor mi lesz a dolgokkal.?Azokat már komoly szenvedés lenne felhozni.
Semmi, ha meghal akkor megveszed újra és rajta lesznek a cuccok
Volt knockback-es vmi gyűrű vagy ilyesmi,de szerintem az már nincs meg. :-(
Viszont van 2 gyűrűm,ami 10-10% faster cast rate-et ad.Csak sejtem,hogy mi lehet az..20%-al többet ütni/vágni/lőni azért szerintem elég jelentős.
A faster cast rate az a varázslás sebességét befolyásolja, mivel te ijjazol meg nemtudomitcsinálsz ahhoz increased attack speed kell. Mind a kettőre breakpointok, afféle határpontok vannak beeépitve, tehát nem tudod lineárisan magadra pakolni őket. Fcr-re egyszerűbb, ott fixen megvannak, ias bonyolultabb mert azon is múlik milyen skillt használsz, milyen fegyvertipusod van, etc.
.+elég sok mindent hordok a karakternél,ilyon-olyan charm-okkal van tele.Kb.9 szabadhely van a táskában.A cuccok városba vitele komoly procedúrával jár... teleport megnyit,charm-okat ledob,cuccok fel,kimegy,elad,vissza,charm-ok vissza fel.De jó így.
A horadric cubeot betudod tenni invbe és abba pakolni a cuccokat amiket felakarnál vinni, igy nem kell charmokat dobálni.
Potyognak szépen az ellenségek,kivéve ezt a duriel-t. :-/
Amire magamtól biztos,hogy nem jövök rá az a skill-ek használata. :-( A bow-s skill-eknél pakoltam a cold sebzésre.Ott van,hogy hány manapontba kerül.Bármit nyomok,bármit csinálok,nekem a manapontom nem csökken,azaz nem tudom elsütni azt a varázsnyílvesszőt. :-/ -
vaakuum
addikt
Annyi még, hogy a tombrunokat szoktak act2-ben csinálni, de semmiképpen nem lvl40+szintekig. Az idegtépő lenne, talán durvább, mint az endgame farmolások hellen.
lvl 22-23 szintig szokták csinálni, az még elviselhető. Utána segítséggel (vagy walkolva) gyorsba letolni ACT3-at és 4-et (és ha itt nincs meg a lvl24, akkor még lehet farmolni kicsit a tomb-okat act2 végén. Amint megvan a lvl24, jöhetnek az ancientek act5-ben, azok pont annyi xp-t adnak, amivel meglesz a lvl25, utána meg már a baalrunok is jól adják az xp-t. (lvl25 alatt baalrunon is nagyon kevés xp jön szerintem.) Mondjuk ha singleben nyomod, ez pont nem érvényes, de talán megjön a kedved a multihoz emiatt. Sokat tud dobni a játékélményen, ha elakadsz, és egy parti átránt.Ha bowazonnal vagy, akkor az tényleg elég szívás, talán az egyik leggyengébb karakter lehet belőle, nincs nagyon favorizálva a játékosok között sem pont emiatt (mondjuk nekem is van egy, tegnap pont vittem night act2-5 között). HELL Boci pályán szoktak vele villogni a multishot miatt, de nem tudom, ott hány playerig életképes. Nightmare fokozaton baal minionjait már én sem tudtam leszedni tegnap, pedig azt hittem, azért menni fog. Talán ha sikerül a csicskát életben tartanod, aki tankolja egy kicsit durielt, akkor cold és fire váltogatásával lehet esélyed. Ami lényeges, hogy cold sebzést rendszeresen kapjon, mert az lassítja, ami meg növeli a túlélés esélyeit neked is, meg a kísérőnek is. Ha bárhonan van bármelyik cuccodon +cold dam, vagy esetleg találtál olyan charmot, ami +cold sebzést ad, az már hasznos, és akkor tolhatod neki fullba a fire nyílvesszőket, amelyik éppen a legerősebb. Egy dolgoban nem vagyok bizotos, de remélem a gyakorlottabbak majd most engem is felvilágosítanak:
Durielnél a knockback okoz-e valamennyi stun effektet?Mert akkor valahonann azt is kellene szerezni az íjjászodnak.
-
D4v3
őstag
Minden zónának van egy szintje, azok függetlenek a te szintedtől. Nem jársz jól ugyanabban az Act-ben farmolgatva XP ügyileg, lásd: [link]
Amazon szintezéshez ez egy teljeskörű leírás lvl 75-ig: [link]
Amúgy meg Duriel-hez érdemes venni thawing potion-t a városban és kevesebb cold damage-t kapsz be tőle (csak igyál el 2-3-at a harc előtt egymás után). -
vaakuum
addikt
A könyvet meg lehet szerezni normal, nightmare és hell fokozaton is egyszer, így tud lenni +3 skillpontod összességében, amit arra fejlesztesz, amire éppen szeretnél. De pl. Act3-ban lesz hasonló, a "jade figurina" küldi, aminek a végén minden fokozaton kapsz egy italt, ami ad +20 életerőpontot állandóra.
-
vaakuum
addikt
Online esetében az utóbbi időben voltak gondok a szerverekkel, folyamatosan vesztek el cuccok, mert a játék közben lehaltak a mentésekért felelős adatbázist futtató szerverek, és nem tudták elmenteni a fejlődést. Szóval benne van, de üzemszerűen a "SHARED" lapok a stashban azok olyanok, amit bármelyik saját kreált karaktereddel tudsz használni, mindegyik látja a tartalmát. Csak az első lap a "karakterhez kötött"...
A "passive and magic" is kicsit megtévesztő, mert igazából a linkelt képen csak a középső és jobb oldali az igazi passzív, a bal oszlop az mind "használós" skill, neked kell aktiválni, amikor szükségét érzed.nem tudom, PC-n játszol-e, de ott úgy van, hogy van egy elsődleges ée egy másodlagos skill, amit használni tudsz. (egér bal és jobb gomb). Minden beállítás csak annyit csinál, hogy a kiválasztott skillt rakja erre a két használati lehetőségre, tehát ha neked be van bindelve a skill mittomén jobb oldalon az U betűre, akkor hiába nyomogatod az U betűt, az csak berakja neked a skillt jobb egér gombra, és egérrel lehet használni. Konzolon foglamam sincs, 15 éve egyszer játszottam konzolon vagy fél órát, még az AC2-vel.
A játék alaptétele, hogy semmilyen karakter nem lehet jó "mindenre is", ezért van minden karakternek csak 2 vagy 3 olyan sebzésfajtája, amit használni tud. Aztán ebből kell kihozni, amit lehet. Hellen emiatt már elég nehéz az egyedüli játék, mert vannak olyan területek, ahol az egyágas karakterek megakadnak. Van, hogy a kétágas karakterek is.
Javaslom a [link] olvasgatását, kicsit a játékról is gyűjtesz közben információkat. (Ennél jóval bonyolultabb az egész , mert szinergiák is lehetnek a skillek között, de ott már pl. jellemzően a +skill cuccok nem számítanak, csak amit direktben rápakolsz a skillre fejlesztésnél. És itt is van kivétel, a passzív, mert annak meg ugye mindig kell működnie) -
vaakuum
addikt
A "shared" az a rész, amiből a saját többi karaktereddel is ki tudod szedni azt, amit egy másikkal beleraktál.
Teghát ha indítasz egy másik karaktert is, és találsz neki valami jó cuccot, akkor berakod a shared-be, és legközelebb a másik karakternek ki tudod venni használni. Az oszlopokat nem értem, ha a bowazon bow and crossbow skillapjára gondolsz, akkor nem, azok önálló skillek, mindeig az működik, amelyiket használod. Vagy a cold ágon lévők, vagy a fire ágon lévők. A "passive" jelzésű skillek azok, amik mindig aktívak. -
saelin
veterán
Fuh, már nem kötekedésképpen, de ez az első videojáték amivel valaha játszol? A pályákat azért generálja újra hogy később vissza tudjál menni kaszabolni és lootot kiszedni a mobokból. Ugyan ezen okból élednek újra a boss-ok is. Nem olyan ez mint egy roguelike stílus, ahol tényleg előről kell kezdeni mindent ha kiléptél a játékból.
Ajánlom figyelmedbe ezt a guide-ot. Rengeteg hasznos információ van benne amit a játék nem rág az ember szájába, de mégis szerves részeit képezik ezek.
-
tiborv
aktív tag
Persze nehezsegi szintenkent megmaradnak a waypointok amiket felveszel. Csak nezd meg a listat ha elersz egyet, hogy egyaltalan hol vannak mert van olyan terulet amin nincsen igy felesleges keresni. (Pl act1ben burial grounds vagy tomoe highland).
Ami meg fontos, hogy karakterhez kotott, igy ha inditasz meg 1 karit azzal ujra be kell oket zsebelned. -
tiborv
aktív tag
-
törölt tag
a terkepet generalja ujra es respawnolja a mobokat. haladashoz a quest-ek teljesitese a lenyeg. sokat segit, ha megtalalod a fast travel pontokat adott teruleteken. ez erosen ajanlott, mert vannak teruletek (en pl nagyon utalom az act 3 elejet), ahol szenvedes tud lenni, ha ujra fel kell deriteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Autós topik
- OLED monitor topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged