- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Vismajor01 #11089 üzenetére
"Mit használsz mint kristálykard+pajzs?"
Semmit.Sima egyszerű kristálykard (bronz crystal sword of the leech).A pajzs meg spirit shield spiked shield,de ettől jobban leestek a fehér repűlő csontvázak."Ral runét bőven tudsz találni nightmaren. És hogy érted, hogy slotot raksz bele? Nem tudsz rakni lyukat a cuccba ami rare/unique, csak larzukkal. "
Szerintem én normál fokozaton vagyok,bár nem emlékszem pontosan,hogy mire nyomtam az elején.
A diablohungary oldalon olvastam,de most visszanézve kevertem vmit. :-/
"Ral rúna + Flawed Gem + bármilyen páncél jellegű tárgy" Ez vmi feljavított tárgyat ír. :-/
Mi az a "larzuk"?"Barbárt csak a5ben tudsz bérelni..."
Igen,észrevettem. :-/ A lándzsásat béreltem fel és vele [Megoldottam] 11perc alatt úgy,hogy sokat bénáztam,vmint először az első íjászt hoztam vissza.
Azt,hogy nem íjjal megyek rá arra értettem,hogy lándzsával vagy karddal akartam megpróbálni,azokhoz szerintem nagy erő kell,hogy többet sebezzenek.
Tudom,hogy sokat bénáztam,de legalább sikerült lenyomni. :-)
Act 1 boss harcnál egyszer sem haltam.Azt sem tudtam,hogy az fog következni.Persze ott is volt 1-2x városi teleport+a lyuk körül szaladgálás,de meglett."...ha meghal akkor megveszed újra és rajta lesznek a cuccok..."
"A faster cast rate az a varázslás sebességét befolyásolja, mivel te ijjazol meg nemtudomitcsinálsz ahhoz increased attack speed kell. Mind a kettőre breakpointok, afféle határpontok vannak beeépitve, tehát nem tudod lineárisan magadra pakolni őket. Fcr-re egyszerűbb, ott fixen megvannak, ias bonyolultabb mert azon is múlik milyen skillt használsz, milyen fegyvertipusod van, etc."
Nagyon Köszönöm!! :-) Így már világos."A horadric cubeot betudod tenni invbe és abba pakolni a cuccokat..."
Nagy ötlet!!Bár már benne van a stash-ben,de lehet,hogy át kellene variálnom a dolgokat..
Ha viszem magammal a dobozt és a charm-okat abba rakom akkor is megadják a bónuszokat?Vagy inkább a dobozba az eladni kívánt cuccokat rakjam? -
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #11089 üzenetére
Tud junik cuccot kockában likasztani, SoJ kell hozzá.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #11075 üzenetére
https://www.twitch.tv/videos/1191589514
itt ahogy kiesik
-
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #10998 üzenetére
80fg a lukatlan/5 socketes. Asszem meg fogom rizikózni, de még alszom rá.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Vismajor01 #10980 üzenetére
Itt mindenkit megkell ölni, vagy csak a kisebb bossokat?
-
pachito
őstag
válasz
Vismajor01 #10902 üzenetére
Gondolom ismerősökkel is össze lehet állni, amíg ő chesteket nyitogat addig a többiek máshol farmolnak és akkor mindenki jól jár..csak egy bibi van, az 1 perces login korlát.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #10861 üzenetére
saját magad számára. ha összerakod a cuccot és azzal farmolsz, akkor az csak befektetés és te is pénzt hajtasz, nem pedig játszol sztem.
no mindegy, az én véleményem ez, de én tényleg játszottam is a játékot hell legvégéig szólóban, és csak utána kezdtem grindelni kicsit. aztán kövi karival már lehet picit rusholva partizni, menni tovább tempósabban.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Vismajor01 #10850 üzenetére
Arról nem is beszélve, ha lesz ladder, akkor nem lesz egy éved összeszedni a cuccokat, elkerülhetetlen lesz a trade.
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #10764 üzenetére
Én annyit írtam, hogy a 2 all sk crafted amulettek többsége lvl89-es. Ilyeneket fog látni mindenki ha venni akar majd egy jót. A 2 all sk magic amulettek lvl67-esek. Pl. egy Ama amulet, ami asszem “Valkyries” néven fut. A 3 Pc sk 10 Fcr lvl 45. Ez utóbbi még használható is.
-
pachito
őstag
válasz
Vismajor01 #10783 üzenetére
És valóban
Este ha leszel akkor kereslek a jövőbeli high-end tradekhez
-
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #10764 üzenetére
Akkor annyiban igazam volt, h én gamblézom a kék amuleteket, akkor így kell a magas szint hozzá.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #10751 üzenetére
-
Elemental
addikt
válasz
Vismajor01 #10545 üzenetére
Olyan privátra gondoltam, mint a d3, hogy egy idő után saját lesz belőle.
-
vaakuum
addikt
válasz
Vismajor01 #10477 üzenetére
Óóóóó....
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #10423 üzenetére
dbrunski nem mindig annyira pro
lama szokta is trollkodni néha, ami legalább mindig vicces.
eth gpa botd amúgy az álmom lenne ezzel, iszonyat nagy bökő, iszonyat brutál damage-el. szeretem az eth tulajdonság indestructible kihasználását, ennél menőbb már csak egy eth phase blade lenne (eth dimensional uppolva) és abba egy grief. ugye ez lehetséges, csak a végén kell socketelni, ami a 6 max miatt 5 sox-ra kb lehetetlen odds a kockával?
amúgy már csak azt nem értem, hogy botd-hez miért gpa, és miért nem gt amit erre használnak? a magasabb min damage ennyit számít, konzisztensebb?
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #10247 üzenetére
jaa, a players mod azért működik, én meg ezért próbáltam hiába
pedig olvastam olyat hogy d2r-ben megy bneten is. fals infó?
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #10232 üzenetére
belelestem kicsit. jó nézni hogy miközben amúgy nem hajolsz le kb semmiért, egy rare druid sapiért mégis igen, identify-olod, nekem kb tökéletesen is lenne, de persze nem tartod érdemesnek, eldobod és kilépsz
-
MageRG
addikt
válasz
Vismajor01 #10177 üzenetére
Death sentry igen, a fireblast csak 6-os.
Úgy gondoltam hogy annyira nem nő a sebzése, aztán a shadow mastert nyomtam.
Lehet ez a baj. -
MageRG
addikt
válasz
Vismajor01 #10170 üzenetére
Tiszteletem!
Ebben én is bekapcsolódnék, mert hasonló cipőben járok.
Lightning trapsin, de hell act 1-2-3 egy kínszenvedés volt a sok immunis szörny miatt.
Mind blastet használom, shadow mastert használom.
Csak akkor változott a dolog, amikor sikerült normális cuccokat raknom a mercemre.
Mi a fenét rontottam el? Vagy a hell egyszerűen ilyen? -
Elemental
addikt
válasz
Vismajor01 #10071 üzenetére
Köszi!
Addig nem akarok rw-ből csinálni, amíg nem tudok telézni, mert csak lehal. -
Genji
őstag
válasz
Vismajor01 #9912 üzenetére
-
vaakuum
addikt
válasz
Vismajor01 #9920 üzenetére
Nem volt még sem shadow master, sem mindblast... minden a light trapra ment. Valaki nyugtasson meg, hogy ez nem azt jelenti, hogy a fire trappokat is fejlesztenem kellett volna?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Vismajor01 #9952 üzenetére
Kifarmoltál úgy egy enigmát, hogy Tal Armor még sosem esett?
-
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #9947 üzenetére
Az szép drop.
Pit?
-
pachito
őstag
válasz
Szép fogás, grat
-
Lokids
addikt
válasz
Látom a barbárodnak pont nem kell, így az a megtiszteltetés ért téged, hogy ingyen átadhatod nekem.
Amúgy GZ.
-
pruzsi
őstag
válasz
Vismajor01 #9942 üzenetére
Én magyarra állítanám a közvetítés nyelvét
-
tiborv
aktív tag
válasz
Spirit - wizzy - hoto nalam ez a sorrend haladasban walk soran is, de mivel itt 99%ban abszolut sc karikrol beszelunk a spirit teljesen jo alternativa ha a resist rendben van nelkule is.
Ne felejtsd el, hogy itt -- ugyan egyre tobben -- de sokan nem jspznek vagy nem online jatszanak illetve ismerkednek a jatekkal. Offline a wizzy ugyanannyira lutri mint a shako-zaka stb cuccozas illetve ingame tradeben is hiaba van egy cuccom amiert adott esetben meg "jol is jarnek" mikor keresnek abszolut nem nezem a jatekokat krealok egyet es mfelek, szerintem a jatekosok tobbsege igy csinalja es nem frissitgeti a jateklistat hogy keres e epp valaki wizzyt ami nekem elfekvoben van egy ist-ert vagy tudomisen plane nem minden nehezsegre kulon-kulon szukitgetve... (Mondjuk elbaszott egy jateklista van meg mindig d2rben is de hat ez ilyen is volt).
125 fcr meg nem letkerdes, 75tel is ugyanugy tud a paladin 1 perces csrunokat futni enigmaval meg teljesen felcuccozott karakterrel sem kell hogy ez kovetelmeny legyen.
Ergo a 2 spirit meg ha a legszarabb rollra is sikerult (25-25) egy magefist-trang glovessal kiegeszulve illetve egy ringgel tudja hozni es akkor meg ott az fhr meg az allskill is.
Ha meg jobb a roll nyilvan eleg 1 ring is amit meg normalon is lehet talalni. Ez meg ssfben is teljesen jarhato es eletkepes lesz. -
Peddy789
őstag
válasz
jonak tunik ez a setup jah, a wizz spike valoban fasza foleg egy ist sockettel.
Rising sun amulett? a fire absorb miatt?Gondolkozok milyen kari lenne jo ami egyszerre mf es runa vadasz, es nincs hr kovetelmeny. Ez egesz jo megoldasnak tunik. Chaos run meg funnak tunik.
Trapper assasin sokkal roszabb erre mint a paladin? -
maajsz
senior tag
válasz
75 meg 125 fcr között egy frame különbség van szóval nem lesz 2x-ese, de mindenképp gyorsabb lesz (még a tele is). "Csóróbb módban" (de már enivel) a 75 fcr-nek elsőre kicsit több a dps-e, de skillerekkel a 125 később behozza, sőt le is nyomja.
Amúgy én is a 125-öt szerettem, igazából csak 1 frame de még is többnek érződik a sebesség. Hasonlóan mai napig a kedvencem a 200 fcr light soso, csak kicsit dárga mire kirakja az ember -
sz_abika
addikt
válasz
Vismajor01 #9878 üzenetére
Én csak akkor nézem, ha nerz jön javával. Vis :c
-
Blizz
őstag
válasz
Vismajor01 #9878 üzenetére
Nem laggol nekem, keep it up
Normál linket pls, ne mobilt
-
savior
őstag
válasz
Vismajor01 #9861 üzenetére
Én már több topicot is nyitottam, több helyen is hozzászóltam, de szinte semmi nem ment el. Kb 4 sock monarch, meg runák amik egyből elmentek. A többit azóta is árulom ilyen 5-10 fg áron. Ha holnapig nem írnak akkor szétosztom megint.
-
Balion
senior tag
válasz
Vismajor01 #9861 üzenetére
Egész nap árulom, bumpolom a 17/19 dudu torchomat és a bul kathos 5LL-em, de kutya se írt még
Valamit lehet, hogy rosszul csinálok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Vismajor01 #9836 üzenetére
Nekem CA van, bár az sem eth, de átmenetileg hibátlan. CS-t is viszi így a blizz sorcom, csicsó Sies-t leüti, a többit én.
-
tiborv
aktív tag
válasz
Vismajor01 #9836 üzenetére
Ja de itt sokan nem jspznek és a CV az egyetlen ami tutira 4 socket lesz.
-
kukulec
őstag
válasz
Vismajor01 #9832 üzenetére
Köszi. Akkor először megy az upgrade, utána meg kap egy umot!
-
mephi666
nagyúr
válasz
Vismajor01 #9804 üzenetére
hm, úgy rémlett, hogy mostanában már nem vette el a stash-ben levő pénzt (lehet alap d2ben még így volt, arra már nem emlékszem)
-
pachito
őstag
válasz
Vismajor01 #9804 üzenetére
Ez biztos? Nekem is úgy rémlett hogy régen stashből nem vont le aranyat ha haltál.
-
pruzsi
őstag
válasz
Vismajor01 #9689 üzenetére
igen lvl 20 alatt nem enged be baail-hez sem,
vaakuum nem érkezett request bnetre -
Jim-X
őstag
válasz
Vismajor01 #9700 üzenetére
Ertem! Nem tudtam, hogy lvl25-tol rendesen jon XP hell Diarunbol... Az utobbi idoben Normalt nyomtam 40 ig, aztan NM es utana Hell
-
Jim-X
őstag
válasz
Vismajor01 #9698 üzenetére
Ez oke, de ugye arrol volt szo, hogy Ancik nelkul mesz hellre, azaz lvl20 alatt vannak a leecherek... Ott meg nem jon xp hell Diarunbol.
Vagy az XP az a megszokott modon megy, az Anci questek meg lvl60 utan lesznek ellove?
-
MutantZombie
tag
válasz
Vismajor01 #9695 üzenetére
Inkább úgy értettem, hogy olyan kreálja magát a játékot is, aki már az adott nehézségi szinten megölte az Ancient-ket, Baal-t is, és ő nyit portált a WS 2-s szinten, ahol a way point van, amit fel tud venni az, akinek még az Ancient sincs meg - de ez még 1.09 alatt volt, nem tudom, itt működik-e.
-
Jim-X
őstag
válasz
Vismajor01 #9695 üzenetére
Ha nem ölted meg ancit de valaki nyit worldstone keep portalt - Nem tudsz lemenni.
Igen ezt akartam en is mondani!De utana honnan szereznek a leecherek XP-t, ha megvan a hell A5-ig huzas? Vissza kell menni normalra, nem?
-
MutantZombie
tag
válasz
Vismajor01 #9689 üzenetére
Hmm. Akkor ezek szerint már nem lehet az anci-k kikerülésével, közvetlen a "Worldstone Keep" -n portál-t nyitni?
Mikori verziót "újították" fel? Act 5-ben Cain közelebb volt a wp-hez - nem tudom pontosan mikortól, de az 1.10 utáni online-ban már biztos.
-
Amartus
senior tag
válasz
Vismajor01 #9532 üzenetére
Okulásképpen. Miért nem jó szinte semmire?
-
vvega30
senior tag
válasz
Vismajor01 #9572 üzenetére
Azért ezek elég fullos karakterek.
Mire átlagkarcsi online idáig eljut addigra megjelenik a D4 is -
Peppo
őstag
válasz
Vismajor01 #9587 üzenetére
Köszi!
-
vaakuum
addikt
válasz
Vismajor01 #9561 üzenetére
Ezt valahogy nem értem, hogy egy olyan játékban, ahol az endgame gyakorlatilag a farmolásból áll, ott miért vesznek emberek csillagászati áron agyántápolt karaktereket. Mire akarja/tudja azt még használni? Vlahogy az ár/érték arány nekem sehogy nem jön össze
, bár valszeg az én agyam nincs erre felkészítve.
-
Balion
senior tag
válasz
Vismajor01 #9561 üzenetére
Az mennyire gáz, ha az fg kifejezést beírja többször is az üzletelőtársam a chatbe? Úgy tudtam, hogy az etikett az, hogy sem a jsp sem az fg szavakat nem monfjuk ki. Nehogy bajt hozzon a fejemre ez az óvatlan illető.
-
pachito
őstag
válasz
Vismajor01 #9532 üzenetére
pff nem jó? ezt nem is tudtam, akkor valóban kuka.
#9531: uff, hát nem egy súlycsoport a kettő
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Vismajor01 #9524 üzenetére
Nagyon közel jártam a negatív csúcshoz.
-
Jim-X
őstag
válasz
Vismajor01 #9492 üzenetére
-
tibee77
őstag
válasz
Vismajor01 #9492 üzenetére
Erdekes ez a d2jsp, poe-ban ezt meg megemliteni se lehetett, mert attol tartott mindneki, hogy bannoljak.Vannak haverok akik toltak poe-ban, volt akit bannoltak, volt aki idaig is meguszta.En tuti nem mernem az accomat kockaztatni ott, ahhoz tul sok ertek van rajta, hogy bannoljanak.
(itt viszont diablo 2 miatt beregeltem, egyszerüen muszaj volt vennem respecelö tokent, mert ez a 3 lehetöseg nekem tul keves volt
)
-
DaveHutt
őstag
válasz
Vismajor01 #9143 üzenetére
2 hét farmolás után sem esett Hellben egy nyamvadt fehér/4 socketes Monarch Spiritnek. Nekiduráltam magam, csicska kinyírta Hell Ancientök közül az egy szem cold immunt, majd Throneroomban is besegített. Tegnap le is szaladtam a bocikhoz, egyből esett három fehér Monarch. Larzuk quest persze már nincs, kockával kettőnek nekiestem. Első 1 socketes, második 2 socketes, hogy a rossebb essen bele. Inkább húzok egy assassint gyorsan és majd Larzuk megoldja.
Nem tiszteli a game a szabadidőmet na, elszoktam már a modern játékokban ettől.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Vismajor01 #9161 üzenetére
"Countess fixen cold es fire immun" -
akkor ezt jól benéztem
-
ldave
félisten
válasz
Vismajor01 #9161 üzenetére
Amúgy 100% körüli mf-fel már érdemes futni a köröket nightmare Mefinél?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #9143 üzenetére
gz, az szep!
-
Balion
senior tag
válasz
Vismajor01 #9145 üzenetére
Hát tudom én, de hogyan lehet ennyire precíziósan kihagyni?
-
Jim-X
őstag
válasz
Vismajor01 #9065 üzenetére
Level 90-93 fole szinte sosem mentem, pedig nagyon sokat Diabloztam a 2000-es evekben.
A regi szep idokben amikor fix XP-t adtak a Ancik -
ldave
félisten
válasz
Vismajor01 #9059 üzenetére
Most így keresgélve ezt a leírást találtam redditen a lvl99 témában:
At 98 you only get exp from a few mobs in the game, like Diablo, Nihlathak, 5th wave before Baal and Baal himself. A run would look like this:
Full player game. You immediately start going for nihlathak, while 1 guy starts going for Diablo, 1 guy teleports towards Baal, and 1 guy is searching for an exp shrine for you. After killing Nihlathak you take the exp shrine someone has (hopefully) found for you and you go kill Diablo as 1-2 people, then go to act 5 and tp down to the throne, you should be there for the 5th wave. Then you enter Baals chamber and everyone but 2 or 4 people leave and creates the next game. This is because Baal gives more exp with 2 or 4 players in the game. This is called baal party. So the lower levels in the game leaves and sacrifices exp (and Baal loot) in favour of the 98 since he is usually the one who starts the group and can therefore call the shots. A run would be like 2-3 minutes I think. Rinse and repeat A LOT of times.
-
Blizz
őstag
válasz
Vismajor01 #9016 üzenetére
Akk rosszul tudtam,köszi
-
maajsz
senior tag
válasz
Vismajor01 #8987 üzenetére
Az igen, itt már van óraszám benne
-
Balion
senior tag
válasz
Vismajor01 #8987 üzenetére
+Blizz
+sto1911Oké, de úgy érzem, hogy aki ezekért a dolgokért megy offline-ban, az az elmúlt 20 évben is rendszeresen Diablózott. Most meg az a jó, hogy jól megugrott a játékosszám, lehet mindenre partyt találni, lehet csereberélni. Ezért nem annyira értem, hogy aki most kezd, az miért offlineban megy.
De mindegy, nem nekem kell érteni, csak a képre reagáltam. Én csak úgy érzem, hogy sokan nem szándékosan lövik magukat lábon az offline karakterrel.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #8847 üzenetére
ja, csak eppen elso karakternek egy agas karaktereket ajanlasz hellre magatalalos kezdoknek akik hell baalig akarnak menni. ezzel nem ertek egyet, mert probaltam. 1.10 alatt voltam foleg aktiv, a mechanika meg egy az egyben ugyanaz meg (illetve a hammerdin mar ignoralja a holy immunokat ha elohalottak ami baalrunnal mint kb az egyetlen fontos update amire emlekszem. plusz a cold mastery. meg elvileg elerhetoek az unique charmok es uberek soloban is.).
aztan meglatjuk, ha belenyulnak rendesen a QoLbe, akkor lehet jovok megint egy korre, de nekem mar nincsenek tobbszaz/tobbezer oraim farmolni.
egyebkent jonnek vissza az emlekek. diablo paholyban volt egy forumozo aki konkretan mindennemu gear nelkul(!) elment nullarol hell act3ig summonerrel bebizonyitani, hogy mennyire OP. hell A3 is ment volna, csak jottek a soulok. azt hiszem az valtotta ki, hogy nem akartak elhinni a tobbiek, hogy 1.10 alatt mekkora buffot kaptak az azelott 1.00tol eltekintve hasznalhatatlan csontvazak.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #8843 üzenetére
De látszik, hogy annyira nem konyitasz a játékhoz, hogy még azt se tudod melyik wave milyen immun akkor miért akarod megszakérteni? W2 csontik fixen cold immunok egyedül, többi nem. No offense.
kb 15 eve nem vagyok aktiv a betatol eltekintve, kopnak az emlekeim. ettol fuggetlenul Lister the Tormentor ahogy emlekszem kb 50% esellyel volt cold immun (amikor cold enchanted), ami egy kicsit kellemetlenebb, mint a masodik csapat a csontvazakkal.Arcane nem azért probléma hanem mert a specterekről az amp nem veszi le a phys immunt, úgyh csontikkal nem sokra mész, és a CE sem túl hatékony.
CE player8on eleve nem hatekony. specterek egyebkent vannak baalrun alatt is boven, LR + skeleton mage + revive a megoldas.lgt sorccal az a baj, hogy infinity nelkul nagyon sok lesz ra az immun. celiranyos farmra tenyleg nagyon jo addig is, de egyagas karakterrel, elso karakternek en azert nem mennek neki hellnek. persze, vegig lehet teleportalni az egesz dzsungelen, meg lehet fogocskazni a council memberek kozul az immunnal, meg vegulis a baal minion csoportot is ki lehet kiteolni a tronterembol, de azert na.
-
Melorin
addikt
válasz
Vismajor01 #8832 üzenetére
Blizz helyett jó a Frozen Orb is? Én jobban tudok célozni orbbal, mobilisabb is a kari.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #8832 üzenetére
Hidd el, 9 karim van lvl 90 felett single playerben, tudom mivel lehet végig menni a játékban,
hasonlo karaktermennyiseggel szerintem nem vagy egyedul a topikban.
Blizz mindig is meta volt, mert az embernek nem szabad rágörcsölnie az immunokra-egész hellen 1-2 olyan szörny van ami coldimmun és kikell nyirnod. Azokat majd lecsapja a csicska.
Baal 5. minion csapatabol az unique ha jol emlekszem fixen cold immun, azt player8ban egesz biztosan nem csapja le zaros idon belul a kisero. meg oke, ki lehet hagyni csomo mindent, de van par palya ahol kizarolag coldimmunok vannak (pl a 85os frozen valami A5ben).maggot lairban
ne viccelj mar, maggot lairt az egadta vilagon senki es semmi nem szokott farmolni ahogy tudom. meg ugy is, hogy a teleportos varians ott is relative egyszeruen megy at (mert az ignoralja a layoutot teljesen). arcane meg csak addig problema, amig nincs enigma, de egyszer kell rajta atmenni. egyebkent Act5 siege playak rosszabbak ilyen szempontbol ha engem kerdezel, de azokon is egyszer kell addig is atrangatni a haderot. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #8829 üzenetére
altalanos celu buildekbol indultam ki, amik kb mindenhol elmennek. itt egyagas buildek kiesnek, hiaba az egyagas lightning sorc az egyik legjobb celiranyosan farmolni: online csapatban tovabb lehet vele jutni, de offline kariknal ez mar nem opcio. kezdoknel nem tudjuk, hogy melyik csoportba tartoznak. ugyanugy, kezdoknel elsore biztosabb egy olyan build, ami tenyleg mindenhol elmegy egyedul is, aztan max respeceli, vagy csinal masodik karit celiranyosan farmolni.
meteorb birja csucs gearben players8at soloban sajat tapasztalatbol. van boven damja es majdnem annyira jo, mint egy hammerdin.
blizz sorc D2R alatt amiatt lesz potencialisan meta, mert a cold mastery mar tori az immunt, de ezzel gondolom te is tisztaban vagy.
egy enigmaval megtoldott summoner siman a leggyorsabb es legverzatibilisebb build solo players8ra, legalabbis hosszu, altalanos runoknal. rovid runokra (pl pindle botok) alkalmatlan, viszont pindlenel vannak hullak amibol lehet eleszteni az elso csontvaz batchet, aztan utana erdemes hosszabb koroket futni az ertelmes level85 zonakban mert ugy optimalis. ugyanugy, bossoknal erdemes sorrendet tartani runnal a CBs reviveok miatt.
infinity nem szedi le mindenrol az immunt. pl Bartuc ha jol emlekszem modoktol fuggoen immun tud maradni.
-
Peace
nagyúr
válasz
Vismajor01 #8807 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy az én palám meddig jut el. Ez ilyen hibrid valami. Auradin wiki-s leírás alapján csináltam és 20-as fanatism meg holy shield a cél. 20-as a sacrifice, ami elég ütős és egy pont van a zeal-en. Egyelőre 39-es és nightmare-t kezdte. Még bírja, de ki tudja meddig.
Ez a hammerdin nem tetszett, néztem azt is. De lehet kénytelen leszek majd ránézni, ha Hell-en megfekszem.....
-
tPedro_
őstag
válasz
Vismajor01 #8764 üzenetére
szerk: nem válasznak szántam
Más is belefutott már abba a bugba, hogy mikor csapattal megyek baal runra, beugrok a portálba a végén és hirtelen egyedül vagyok?
Olyan is volt, hogy 8-ból ketten maradtunk, de most legutóbb teljesen egyedül.
-
Balion
senior tag
válasz
Vismajor01 #8661 üzenetére
Rendes vagy, köszönöm, de már sikerült szerezni egyet
-
DaveHutt
őstag
válasz
Vismajor01 #8644 üzenetére
Fegyverben Ral+Amn+Perfect Amethyst. Ez random rak bele socketet.
-
Joco_77
senior tag
válasz
Vismajor01 #8490 üzenetére
Köszi de kb 2 cuccom van ami használható már "Advanced" buildre is ez meg egy (sajnos nem etheral) Sandstorm Trek. Nem válnék meg egyiktől se
Nade majd hétvégén.
-
pruzsi
őstag
válasz
Vismajor01 #8467 üzenetére
Amilyeikben áll res van
.
Egyébként normalon eshet tál rasha set ,vagy bármi más ami hasznos ? Hiába vagy már lvl 78 más szinten egyhitelnek -
tibee77
őstag
válasz
Vismajor01 #8438 üzenetére
Na jo azert ezt a teeth-es peldat nem kene felhozni, mert nem sajat kutföböl dolgoztam, egy olyan oldalrol neztem guideot amit itt többen is linkeltek mar,pont azert mert uj nekem a jatek. Idöközben kezdtem egy sorceress-t es egyelöre sokkal könnyebb vele az elet. Az a bonespear brutal jo dps volt de nulla aoe, a corpse explosion meg marhara nem allt kezre ami az ugynevezett aoe sebzest valositotta volna meg.
-
aradebil2
senior tag
válasz
mi is a baj a Teeth-szel? Legjobban haladós skill lvl 18-ig necroként
-
Lokids
addikt
válasz
De azt is meg kell érteni, hogy a legtöbb játékosnak körülményes a d2jsp. Még nekem is, pedig régen is toltam. Bár az accom úgy néz ki nincs meg.
Én is jobban örülnék, ha ezt játékon belül el lehetne intézni.
Erre a D3-as AH tökéletes volt. Annak valami formáját kéne D2-be integrálni, és akkor szinte mindenki használná. -
Jim-X
őstag
válasz
Kemeny vagy csoki
-
Amartus
senior tag
válasz
Vismajor01 #7845 üzenetére
Rakéta volt rákötve a karira ?
-
savior
őstag
válasz
Vismajor01 #7613 üzenetére
Ki is az a Rakanishu?
-
Peddy789
őstag
válasz
Vismajor01 #7606 üzenetére
Te biztos szilveszterkor is inkabb 1.jen reggel unnepelsz a haverokkal, mert akkor mar nincs tele a kocsma.
A sok hulye, megvette a daraga sort, te meg reggel 7 kor felkesz es megveszed felaron, 11re meg mar matton vagy. -
Peddy789
őstag
válasz
Vismajor01 #7595 üzenetére
Egy tipp, uber mephisto conv auraja valami lvl23? vagy nemtudom, a lennyeg hogy paladinnal, ha nagyobb a conv aurad mint uber mephistoe, akkor a tied gyoz es felulirja az o aurajat, igy nem kapsz - resistet. Legalabbis egy videoban ezt lattam, aztan proba cseresznye mi az igaz.
Szoval a legjobb defensive aura ott az offensive aura -
savior
őstag
válasz
Vismajor01 #7553 üzenetére
Köszi.
Közben beszéltem egy barátommal is és ő is nekrót javasolta.
Azt hiszem az lesz akkor.
Palát meg sorcit mondta még jónak kezdéshez, de azokkal meg béna vagyok.Te hogy tervezed a kezdést?
-
savior
őstag
válasz
Vismajor01 #7550 üzenetére
Már vagy 1 hónapja előrendeltem.
Vagy ww barbárral kezdek vagy a biztosabb, de kevésbe testhezálló utat választom és summon nekró leszek. A többi választási lehetőséggel gondjaim vannak.
Felmegyek csapatban hellig, ott runolgatok kicsit, utána pedig megpróbálok valamit soloban farmolni.
Mondjuk andy-t, vagy pit, ancestral tunnelt.
Igazából barbárhoz lenne több kedvem, de az ik set nélkül nem sokat ér szerintem. Forum goldért tudnék venni, de leaguen kívül nem akarom rá pocsékolni.
Summon nekrónak nincs különösebb cucc igénye ezekhez, de cserébe lassan is lehet vele haladni. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #7515 üzenetére
1 perc egy run, 500 megvan kb 8 ora alatt, de szunetekkel ez lesz tobb. 4000 ora az ilyenbol 16, vegulis ja, harom hetig teljes munkaidoben runolni egy online itemert a hulyenek is megeri.
ja, akkor lesz pofaraeses, ha nem lesz maphack, bot, pickit (bar az reszben QoL alatt van) es dupe, aztan rajonnek a nehezseg es jatekmenet eber orei, hogy az optimalis farm gyakorlatilag egy clicking simulator. mondjuk nekem a pindlerun a maga koraban is mar sok volt.
-
maajsz
senior tag
válasz
Vismajor01 #7511 üzenetére
No way, hogy nekem lett volna türelmem 4k ilyen runra singleben
A hosszabb travi-mefi-chaos-ws-(esetleg +andy-pit/pindel/egyéb 86+lvl) runokra is könnyen ráuntam egyedül.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #7511 üzenetére
na ez az ami kb ma mar elfogadhatatlan grind
-
maajsz
senior tag
válasz
Vismajor01 #7509 üzenetére
Jah így vili. Azt vágom, hogy a playercount hat csak a rune dropra, de azt hirtelen el is feljtettem, hogy a map az fix, ergo az LK super chestek mindig ugyanott vannak
Anno abból lett egy csomó forum goldom, hogy egyszer viszonylag szezon elején bemákoltam egy bert LK-ban. Utána az egy pár szezonig kisegített -
maajsz
senior tag
válasz
Vismajor01 #7506 üzenetére
Nem emlékszem, hogy vanilla singleben nagyobb lett volna a drop mint bneten, bár azt nagyon nagyon rég toltam csak.
Mondjuk az egy nagyon jó opció lenne, ha singleben lenne lehetőség valami növelt drop módot is választani. Meg ilyeneket mint a korábbi modokból ismert shared stash, runa bontás lefelé, többször runolható cow level, stb simán beletettem volna helyükben alapból és ehhez még csak nem is nagyon kell belenyúlni a dolgokba.
-
shotika
őstag
válasz
Vismajor01 #7448 üzenetére
Na igen, a Maggot Lairt azt inkább hagyjuk
A fejlesztők is kihagyhatták volna a remasterből
Normalon amúgy meglepően kemények tudnak lenni a bossok, de biztos mindegyikre van vmi trükk. Barbárral anno úgy vertem le Durielt, hogy ott szoptam vele egy csomót, aztán eszembe jutott, hogy ott van Bash skill, amit kb csak a játék elején használtam, és azzal simán levertem. Anno nem volt netem, nem ismertem buildeket és úgy mentem el barbárral Diabloig, hogy nem is tűnt fel, hogy 3 különböző fülön is vannak skillek
-
reelc
veterán
válasz
Vismajor01 #7454 üzenetére
Amúgy itt a minimum konfig.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Vismajor01 #7448 üzenetére
az a lair akkor volt jó, amikor még megjelenés után voltak rendesen bajok a játékkal: öregbogár csak úgy f*sta a kicsiket és esélyem nem volt bone spear nekróval bemenni hozzá
lőttem a speareket, özönlöttek kifelé a kicsik a szűk folyosón, a bone spear meg sorban gyalulta őket... xp-t is adtak az elején rendesen, franc tudja hány szintet léptem náluk egy nekifutás alatt
-
sto1911
veterán
válasz
Vismajor01 #7416 üzenetére
Én tudom, azért is csodálkoztam rajta.
Az imént megöltem Mephistot, és az összes dropot elnyelte a vérfolyam
Remélem javítják. -
mephi666
nagyúr
válasz
Vismajor01 #7402 üzenetére
jaja, mikor is jött be általánosságban a respec? ilyen 1.12 környékén? addig szopó volt pl orbos sorcival fika skillekre pakolgatni a pontokat... főleg duracellnél, aki ellen 0 körüli volt a cold sebzés
...nála jött az általában normalon, hogy vettem blaze-es botot és benny hill-eztem vele 15 percig (meg elhasználtam egy tucat town portalt) ...ha csak 1 respec lett volna az elejétől, az is megváltás lett volna
-
mephi666
nagyúr
válasz
Vismajor01 #7391 üzenetére
Pedig sokat nyomtam 15-20éve orbos sorcival: mephi előtt ha megvolt a jó wp, akkor gyors teleport (elkerülve a robbanó csontos kis fikákat), mephi kb 2/3-át ledarálta a static, és orb elvitte a maradékot... kb 2 perc alatt megvolt egy laza kör, töltéssel, cuccolással együtt
ha átvihető a mentés, lehet felviszek egy karaktert hellig, amit majd 1 hónap múlva átpakolhatok az új verzió alá
-
Laraxior
titán
válasz
Vismajor01 #7382 üzenetére
Nem tudom mit szeretnék, ugyis csak annyi a lenyeg hogy megy az emner elore.
Nekem asszem a Sorceress lesz a befuto.
Az eredetiben a barbarral mentem, most kiprobalom a varazslot. Nem olyan rossz karakter az -
Elemental
addikt
válasz
Vismajor01 #7375 üzenetére
Amikor kicsit gazdagabb lettem, volt egy enigmás javazonom infis csicsóval. Hiába hc, ott már nem sok kihívás volt. Le is cuccoltam, inkább csináltam egy fire/orb sosot.
-
Win-T
őstag
válasz
Vismajor01 #7375 üzenetére
Én eddig azt hittem, hogy valamennyire azért vágom a játékot, de ennek a hozzászólásnak kajakra a felét nem értem a szakzsargon miatt.
-
pachito
őstag
válasz
Vismajor01 #7367 üzenetére
Biztos vannak olyanok is, nincs ezzel gond, szerintem mindenki megtalálja a hasonszőrü emberkéket a csapatba. Én pl ezer éve nem játszottam a játékkal, legalább 1-2 run biztos hogy arról fog szólni hogy olyan tatásan végigmegyek normálon semmit nem sietve el, pláne nem farmolva, ezeket majd később.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged