Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Az a baj hogy egeszen maskepp lattok/latunk dolgokat itt sose lesz kozos nevezo.
Szerinted az tonkreteszi a jatekelmenyt hogy mfelgetes utan egy kulso oldalon meg x idot abba ol az ember hogy kereskedjen?
Az hogy kinek mi a jatekelmeny szerintem egyenfuggo. Van aki azt szereti hogy full egyedul keres mindent es pengelen tancolva jatszik (pl. poet en igy jatszottam hcssfben tok fun) ott ezt elveztem, itt meg azt elvezem hogy mfelgetek es ha esik valami vagy itt osztom el vagy fg-ert eladom ami megint nem "teher" nyitok egy topikot es mikozben ugyanigy mint itt olvasom a forumot-hozzaszolok nezem kapok e ertesitest hogy valaki vasarolna tolem. Nekem ez teljeserteku jatekelmeny ahogy a poeban a masik. Cs-ben meg mar az eszetlen lovoldozest nem szerettem ami masnak jatekelmeny ott a kooperativ csapatos feladatorient jatekot reszesitettem x ev tapasztalattal elonyben a publikkal szemben. Ez mind mind jatek es egyenfuggo mi adja az elvezetet amig szorakoztato, hisz ezert van.
PErsze van olyan is, aki meg nem a szorakozas miatt csinalja hanem penzkereset gyanant (itemshopok) de annak aki csinalja nem szorakozni akar hanem bevetelt aki meg veszi annak velhetoen ugy valosul meg, hisz megveszi
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GTA VI
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest