Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tiborv

aktív tag

válasz zsirfecske #10864 üzenetére

Az a baj hogy egeszen maskepp lattok/latunk dolgokat itt sose lesz kozos nevezo.
    Szerinted az tonkreteszi a jatekelmenyt hogy mfelgetes utan egy kulso oldalon meg x idot abba ol az ember hogy kereskedjen?
    Az hogy kinek mi a jatekelmeny szerintem egyenfuggo. Van aki azt szereti hogy full egyedul keres mindent es pengelen tancolva jatszik (pl. poet en igy jatszottam hcssfben tok fun) ott ezt elveztem, itt meg azt elvezem hogy mfelgetek es ha esik valami vagy itt osztom el vagy fg-ert eladom ami megint nem "teher" nyitok egy topikot es mikozben ugyanigy mint itt olvasom a forumot-hozzaszolok nezem kapok e ertesitest hogy valaki vasarolna tolem. Nekem ez teljeserteku jatekelmeny ahogy a poeban a masik. Cs-ben meg mar az eszetlen lovoldozest nem szerettem ami masnak jatekelmeny ott a kooperativ csapatos feladatorient jatekot reszesitettem x ev tapasztalattal elonyben a publikkal szemben. Ez mind mind jatek es egyenfuggo mi adja az elvezetet amig szorakoztato, hisz ezert van.
    PErsze van olyan is, aki meg nem a szorakozas miatt csinalja hanem penzkereset gyanant (itemshopok) de annak aki csinalja nem szorakozni akar hanem bevetelt aki meg veszi annak velhetoen ugy valosul meg, hisz megveszi

Új hozzászólás Aktív témák