- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Egy stabil szerver sokakat átemelne a régiből. Az sem baj, ha mindent újra kellene kezdeni (a botok miatt unalmas a régi). Viszont a farmolás/trade pörgős dolog. Legalábbis nálam. Én heti szinten több órát nyomom. Megvan, hogy 1-1 karakterrel merre szeretek walkolni. Nem nosztalgiázni szeretnék, hanem aktívan játszani. De erre még várnom kell, ahogy olvasom a tapasztalatokat.
-
mephi666
nagyúr
nálam most 25perc alatt lement 255-ről 97-re (indítottam egy palát is hammertime miatt, a5-öt végig akartam vele szaladni... este a2 sanctuary szívatott, amit alapból rühellek: 3 irányt felderítettem, nincs meg a summoner, dc... újra 3 irányt felderítettem, nincs summoner, dc... bszdmg
)
ui: hopp ugrott 86ra.... na most már 69
-
törölt tag
Ezeket hol tudod elpasszolni? Nekem a múltkor már annyi kövem volt hogy, hát eladtam belőle vmelyik random árusnak. Ha tudtam volna hogy értékesek.
Tegnap viszont valami eltört, mert így hellen rohangálva néhány cuccom még mindig normálról van és realizaltam, lehet kellene boltolni. Mivel a cuccaim szarok viszont szetvetnek a kövek és runak így lehet megprobalnam. -
zsirfecske
addikt
ha van ilyen szólj. nincs időm játszani most annyit, gyorsan kéne menni a druiddal egy normalt majd. bár nekem ez nehéz, kell aki húz, mert szeretek legalább minden wp-t begyűjteni
amúgy tényleg könnyű public game-ekben haladni partiban, normal/nm körül még kevesebb vsz a rossz arc, mindenki csak játszogat, meg ott az itemek se nagyon érdekelnek senkit. tegnapelőtt csatlakoztam egy act1 game-hez és a húzóember is olyan volt hogy vitt mindenkit és földön hagyott mindent, for free. szóval jó ez.
de amúgy ha van valaki, aki act2 körül jár és akar partizni, én még mindig jobban szeretem a zárt game-eket. csak nehéz összeegyeztetni az időket, eddigi tapasztalat alapján itt mindenki 30-as évei végén, 40-es elején jár, család munka stb.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Köszönöm, a többieknek is.
Igen, maxon van minden fontos skill.
Ez alapján tolom [link]
Az a baj, hogy ha hellen akar játszani az ember, akkor nem tud, mert csak hellen esnek a jó cuccok.... szóval kell egy meteor/frozen orb sorci vagy egy hammer paladin, hogy kifarmolja a tobbieknek a cuccokat.
Vagy emelhetnének a drop raten és akkor nem omlana össze a játék, mert ugye erre is ráfogták a szerverek szarakodását, hogy sok egyszerre az egymás után a játék kreálása és nem bírja a netkód. -
MutantZombie
tag
Pedig elvileg így volt régen, hogy amikor feladatként gyilkolod meg akkor nagyobb az esély a rare/set/unique-ra, mintha csak rutinból.
Most nem fogom előkeresni ezeket a leírásokat, de közel 2x akkora az esély (pl. Stone of Jordan-re normál játék esetén: 1:8'000, Quest esetén: 1:3'500! Hogy ez most hell v. nm nem tudom már, de ez 0 mf-s karakterre igaz és vmelyik act 1-2-3 végi boss-ra, de a különbség érezhető).
Ezen persze lehet már változtattak és nagyon nincs így.
-
törölt tag
-
shotika
őstag
Én az Enigmát a second weaponbe rakott sorci fegyoval oldottam meg. Amúgy farmolásra sztem a summon nekro még lassabb, mint az amazon
, de mondjuk az tetszik, hogy már gyakorlatilag képernyőnyit robbant. Egyedül a stone skin, psychical immun az, ami nagyon megfogja, előre félek Radamenttől...
-
-
Bennyboy
őstag
Rohadtul rájuk férne egy hatalmas bukás csak az a baj, h a nagy fejesek sosem hullanak akik tehetnek erről. Persze elment pár emberke de attól még mindig egy pénzéhes szar banda vezeti a céget. Tudom minden céget az vezeti de azért vannak határok. Szégyen ami ezzel a céggel lett.
-
reelc
veterán
-
Horvi
őstag
Jogos a dolog elnéztem a listát egy sorral.
The Horadric Cube can transmute three Thul runes and one chipped topaz into one Amn rune.
-
Chiller
őstag
Pokoli operátorok dolgoznak a blizznél...
-
Csikiisti
csendes tag
Most csak kb. egy és negyed óra volt, de az mennyire gáz, hogy a Horadric Cube-om eltűnt? Nightmare-n vagyok, Inner Cloister-nél jártam mikor kidobott a szerver, amikor beengedett észrevettem, hogy hiányzik a kocka. Nem emlékszem, mert 18 éve játszottam utoljára a játékkal, ezt a Horadric Cube-ot minden nehézségi szinten meg lehet/ kell szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest