- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vvega30 #9021 üzenetére
cs az crystal sword. Szigorúan normal nehezségi fokozaton, secret cow levelen kell keresni egyet (csakis normalon és csak és kizárólag a tehenes pályáról származó crystal sword a jó!), és az act 5 első questjének rewardját (Larzuk socketet tesz neked valamibe) erre a cs-re kötelező költeni. Az eredmény egy 4 socketes cs lesz. Ebbe teszel egy tal-thul-ort-amn runeword-öt, és örülsz mint állat. Ez a cs spirit.
A GC-t meg elírtam mert GT akart lenni, az meg a Giant Tresher. Ebből tud esni ritkán 4 socketes verzió. Abba pedig egy insight nevű runeword való. Ezen meditation aura van. Ha egy act2-ben bérelt segítőd kezébe adod, minden mana gondodat megoldottad (a meditation aurát te is kapni fogod, ami folyamatosan tölti a manádat). Insight (ral-tir-tal-sol) bármilyen polearm-ba tehető, amiben 4 socket van.
Rúnák honnan: act 1 negyedik questje végén van a Countess nevű hölgy. Na, ő mindig fixen dob rúnát. Tessék leölni 40-50 alkalommal nightmare nehezségi fokozaton, és lesz elég rúnád spiritre is meg mindenre.
Ha találsz 2 socketes armort: tegyél bele tal-eth runeword-öt (Stealth). Legjobb induló armor.
Ha találsz 2 socketes sapkát: ort-sol mehet bele azonnal (ez a Lore, +1 all skilles runeword sapkába).
Ha találsz 4 socketes shieldet? Abba is mehet a tal-thul-ort-amn (sorrend fontos!!!). +2 all skilles spirit shield lesz az eredmény. -
saelin
veterán
válasz
vvega30 #8786 üzenetére
Nagyon találó gag.
Elims
Tényleg nem sértésnek vagy piszkálódásnak szántam, csak olyan dolgokra csodálkoztál rá ami eléggé standard az ehhez hasonló játékokban. A Diablo 2 régi mivolta miatt nagyon kevés információval szolgál az új játékosoknak, így szvsz elengedhetetlen hogy pár guide-ot átnézzen az ember ha képben akar lenni. Sokkal gyorsabb így kiismerni a játékot mint bepróbápni egy csomó karit és bugdácsolni Nightmare-en velük. -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
vvega30 #8786 üzenetére
Végül tegnap engedtem a csábításnak, lecsaptam a játékra.
Stony Fieldet szerintem tízszer körbefutottam, nem találtam ugye a nagy sziklasort, amiben szokott volt lenni Classicban Underground Passage bejárata. Na mondom, egye meg a fene, biztos valami bug, reset, aztán menjünk tovább.
Aztán pár órával később valamiért visszajöttem Stonyba (nyilván sokadik reset után), és látom, hogy valami random bányalejárat is lehet Underground bejárata, szóval le is főttem mint a kávéMinden nap tanul az ember.
-
tiborv
aktív tag
válasz
vvega30 #8727 üzenetére
teljes kimaxolashoz nincs, de ez minden hybridre igaz hogy keves lesz a pont "gyengebb" lesz mint 1 elementallal.
Amit skill calculatorral kell megnezni hogy melyik mennyi bonuszt ad, mert a salvation pl mindegyik holy aurat boostolja, de nem annyira mint a megfelelo resist skill. Erre nem emlekszem mar hogy melyik hany %-ban.
Vagy elengeded es marad a hammerdin palaval aminek csak a magic immunok tudnak ellenallni, de abbol meg nincs is sok a jatekban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest