- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
vhunor
őstag
válasz
D1Rect #22777 üzenetére
Inf: D2 hell
D2 hellt summoner/robbantós necróval players 8 paranccsal nyomtam szólóban, és még úgyis könnyű volt. Az a vicc, hogy azzal a necróval sose jártam battle.neten mert offline kari volt, 90-ig húztam fel, és minden kiesett szólóban, homu, shako stb, egyedül a battlenetes rúnaszavak nem voltak meg de azok nélkül is könnyű volt azzal a karival. Nem hiszem, hogy D3 infernó ilyen szintre degradálódna.
rt06: dettó. Pont egy-két napja esett olyan sima magic íj amit a DH csapattag csak 2 szint múlva tudott használni, de +2000 dps-e lett tőle.
Councillal sose volt bajom, elég egy-két hullát gyártani, a többit elintézte a corpse explo + átok.
-
Drenadar
veterán
válasz
D1Rect #22654 üzenetére
jó, de ott nehezebb is volt... és hosszabb! főleg a catacombs baromi nagy volt sok mobbal, és a végén volt főellenség! Andariel vagy hogy hívták aki jópárszor kinyírt a mérgével? ebben a játékban még csak diablónál tudtam meghalni normálon. Az összes boss egy béna szánalom normon, az elit ellenfelek több fejfájást okoztak eddig, de azok se sokáig.
Izual még mindig kemény...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
D1Rect #22654 üzenetére
nem mindig... spec buildekkel néha normal, esetenként nightmare is eléggé kemény és időigényes volt. gondolok pl ranger fire/cold auradinre, ami kb egy pontos zeallel ment a kuko beszerzéséig (exploding arrowokat lövöldözött), meg sima attackal fireimmunok ellen lvl63ig a freezing arrowot és strafet adó rúnaszóig. na az pl szívás volt normalon.
nightot én általában szerettem, ott már kezdett körvonalazódni, hogy egy experimentális build működni fog e, vagy sem.
szallasi007: nekem 3800 dpsem van, a2 vége felé járok, megy. mondjuk a taktikám egy az egyben a "diablo 3 inferno tactics" videoban lévővel egyezik.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
D1Rect #21426 üzenetére
hm, ezt kicsit másképp csináltam, de összejött.
magic missile, psn hydra, blizzard, magic weapon, diamond skin, energy armour
mellé blur, temporal flux, evocation (diamond skin spawn miatt).
ja az enchantressem egyszer sem halt meg a csata alatt
taktika kb mérgezett egér volt. de dobott egy oké fegyvert, 1600 dam lvl45ön nem is rossz szvsz AH nélkül. 111.6 dam egykezes fegyverrel, hm
.
-
rt06
veterán
válasz
D1Rect #21391 üzenetére
eddig ugye ugy mukodott (kis kerekitesekkel), hogy ha volt 3000 eleted, akkor barmekkorat utottek rad, 2000 elnyelesre kerult, s csak 1000-et sebzodtel
akkor is, ha 10000-et utottek - 9000 elnyelesre kerult, 1000 bementezutan ugy fog mukodni a leiras szerint, hogy legfeljebb annyi kerul elnyelesre, amennyi eleted van
szoval ha kapsz egy 3500-as utest, abbol 2500 elnyelesre kerul, 1000 bemegy (ez eddig is igy volt)
ha viszont az elozohoz hasonloan 10000-es utest kapsz, csak 3000 kerul elnyelesre es 7000 megy be -
FehérHolló
veterán
-
Jazz
veterán
válasz
D1Rect #21219 üzenetére
Jaja. Itt nem úgy van mint D2-ben. Itt Armor = lower enemy dmg %.
Az viszont marha jó, hogy az all resist tényleg mindenre all resist, phisic-től arcanig minden.
Valaki nem tud egy jó wizzard build-ot, trükköt, stun-t, bármit? Az ilyen jail desecrator vortex-ek ellen. Elfutni nem tudsz mert rád ugrik...teleportálni sem nagyon, utól ér pillanat alatt. 1 ütése 20k hp egekben lévő resistekkel egyetemben, 6k-s armorral.
-
Huma
addikt
válasz
D1Rect #21208 üzenetére
Még csak a csontváz királyt intéztem el infernón.
(#21209) Cybertrone:
Csak az a gond, hogy mivel kevés az armor így egyedül nehéz leverni az ellent. A sima fehérek még hagyján, de az elitek...
Ráadásul az elitek egy része, direkt a távolsági karikat szívatja. Fast, mortal, jail, wall.Hell és infernó már tényleg a csapatjátékról szól. Kell egy tank aki feltartja az ellent és kell egy nagy sebzésű távharcos.
-
FehérHolló
veterán
válasz
D1Rect #20418 üzenetére
Remélem te is tudod a különbséget az ígérik és a szállítják között.
Készletről beszéltünk egészen eddig, még előtted is. Én is tudok mutatni helyet, ahol 13.5k-ért ígérik "hamarosan".Kicsit szerencsétlenül jön ki, hogy az utóbbi 3 napban elszállt a fenébe az USD a forinthoz képest.
-
Zebu
addikt
válasz
D1Rect #20369 üzenetére
Figy, magyar címem van és free delivery-t mondanak. I gaz nem zártam még le a rendelést, mert még nemtom....
Product DetailsShipping: This item is also available for shipping to select countries outside the U.S.
A starter edition-t lenyomtam, de még nem vagyok meggyőzve...
-
rznk1986
tag
válasz
D1Rect #20035 üzenetére
Direkt ezért is mondtam, hogy nem biztos hogy általános a jelenség. Nem tudom akkor mivel van a gond, mert noobok biztos nem vagyunk több éves d2-vel a hátunk mögött + nem eszetlenül megyünk és darálunk meg ts-en vagyunk szóval a csapatmunka is megvan. egész egyszerűen egy ütés egy halál. Ennyi. Pedig az átlagnál jobb cuccunk van, mivel mi bizony bevásároltunk ah-ban.
-
Ilsyde
őstag
válasz
D1Rect #19980 üzenetére
Szerinted a barbar hany utest bir ki?
Ha a wizard sem hal bele az elso utesbe akkor onnantol jobb, mint a barbar mert tobbet sebez + ugyanugy vannak cc kepessegei + tavolrol tud tamadni. Termeszetesen majd jobban atlatom Hellen, de innentol nem tudok felhozni semmit amiben a barbar jobb (kiveve persze az armort, de az meg nem sokat szamit championok ellen ha kozel kell menned).
-
Jazz
veterán
válasz
D1Rect #19980 üzenetére
Nightmare-en kezdődik a játék, ezt megmondták.
És ne co-op-ba hasonlítsd össze, mert nagyon elviszi a valóságtól az igazságot az, ha veled van egy monk meg barb, ami igaz egy szintű, de olyan gear-je van hogy 3x annyi a dps-e meg az armor-ja, és több milla.
Itt nem pár %-os különbségek múlnak a felszerelésen, hanem 1000%-ok.
Van egy WD-s arc aki Hell-en húz másokat, diablot öl szólóban, pár perc alatt, és iszonyat pénzt keres vele.
...és ehhez van egy olyan sett-je amiből autót lehet venni. Na ilyen extrém különbségek vannak. -
Ilsyde
őstag
válasz
D1Rect #19913 üzenetére
Az a diamond skin kegyetlenul imba. Mar most jobban tankolok wizarddal mint anno a barbarommal. Hiaba volt tobb HP, defense meg minden, mert ha megutottek akkor utana vagy healing orb utan kellett loholni (ha volt) vagy potit inni es megvarni a cd-t. Wizarddal meg siman benyelek egy csomo sebzest es csak ritkan birnak belem utni hiszen tavolrol kuldom oket.
Nem tudom a Blizzard ezt hogy gondolta de hogy nem teszteltek a karaktereket az 100%.
-
killerjohn
addikt
válasz
D1Rect #19924 üzenetére
hát nem tudom... én egy héten 3x vagyok fent éjféltől 3-ig, mert akkor frissítjük az iskolák szoftvereit, hogy hétfő (vagy kedd, vagy szerda, vagy akármi) reggel ne "izé-hozé karbantartunk 9-ig" üzenetet kelljen nézniük bambán pár órán keresztül... Sőt, amikor egy frissítés max 1 percre állítja le a szolgáltatást, olyankor is eltesszük éjfélre, hogy ha beüt a gebasz valami dev-error miatt, akkor legyen rá alkalom, hogy kijavítsuk. De persze a Blizzard megteheti, hiszen már kifizettük, ott a zsé. Én meg nem tehetem meg, mert holnaptól nem kapok megrendeléseket...
-
DeckardCain
senior tag
válasz
D1Rect #19913 üzenetére
Hát igen látszik ezen a builden, hogy infernon jobb távol maradni már a szimpla fehér mobok-tól is.
Hát egyelőre szerintem nightmare/hellen , működni fog amit kitaláltam, csak nem 750es dps-sel kellene rohangálni nightmare act2 végén. Egy 1000-1250 már jobb lenne. De így is könnyen agyon csapom az elite/rare mob packokat.
80as mf mellett potyog a sárga, csak a 80%-a tőrésre van ítélve. Anyagom lenne craftolni, de arany nincs elég.
Azért egy ilyet bepróbálok, de kezdem unni a kovácsot
[link]
-
LucifeI2
őstag
válasz
D1Rect #19075 üzenetére
Igazabol AH-ból mar alig tudok jobb geart venni. BS-t is feltoltam max-ra de amiket crafoltam az is hulladék, JC-ből is majdnem a maxos gemek vannak. Nem vágom, hogy ennyire wipe fesztre tervezték vagy honnan szerezzek jobb geart. Farmolgatom Act1-et de nem sok jó loot esik.
Lézerparaszt: AH-ból többnyire. Craftolgattam én geart, de 50k megcsinálni valamit meg egy csomó alapanyag, és nekem csak hulladék volt az összes, olyan statokkal, hogy még eladni se tudtam, ráment erre majdnem fél millio gold és alig tudtam eladni párat belőle.
-
dilipok
veterán
-
Ptech
addikt
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
D1Rect #18836 üzenetére
Feltettem én is Balanced beállítással.
Többen mondták, hogy elb*szhatja a színeket a sivatagban pl. szerintem nem rontotta el, viszont így hogy nincs ez a takony elmosódottság, sokkalta jobbak a pályák. Látszanak rendesen a részletek, a kidolgozottság. És tényleg nem bannolhatnak, mivel egyetlen egy fájlt nem módosított. Csupán bemásoltam a D3 mappájába, és ott vannak mint plusz fájlok.
Végül néhány screenshot a sivatagból ezzel a moddal:
ProEvoFan: A kováccsal én úgy vagyok, hogy majd akkor elkezdem fejleszteni, ha már fel geareltem magam infernóra nagyjából. Addig semmi értelme.
-
mikromanus
veterán
válasz
D1Rect #18048 üzenetére
Én is így kezdtem, meg egész jó cuccok estek normon. Legalábbis azt hittem. Aztán kezdett kicsit lassan haladni a kari. Gondoltam megnézem milyen fegyverek vannak az AH-ban. Aztán miután rájöttem mi hogy működik, hogy kereshető találtam olcsón olyat ami sokkal erősebb volt mint az enyém (mondjuk azt hiszem lvl 12-n jó is volt, de 18-on kezdett kevés lenni)
De a kovácskodás is murisnak tűnik.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
D1Rect #17799 üzenetére
Na elmész te tudod hova a 12k-s DPS-eddel
. És még én örültem, hogy 2700 a dps-em barbárral, ami harc közben(főleg ha nagy tömegbe vagyok) a passzív skilljeimmel 5400-ig megy fel.
Én kis buta
De hellre legalább hamarabb fogok eljutni
. Még Act 4 ugyan hátra van, de eddig 23h 6p jár a barbárom
.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
D1Rect #17799 üzenetére
lvl58 azért még messze van a 26-os wizzemnek
Ám 4 square topazt beledobáltam a cuccokba + egy hasonló rubyt a fegyóba és 680 lett a DPS
Ahogy pakolgattam a gemeket azt vettem észre, hogy +1 INT az kb. +1 DPS-t jelent wizard-nál
Kb. az INT és VITA statjaidnak a 40%-án van a wizardom
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
D1Rect #17366 üzenetére
Ebben egyet értünk, a barbár tényleg szenvedés volt normálon, úgy a 20-as szintig(act2 -ig többször haltam vele, mint a sorcival egész normálon). Viszont azután már csak azok az elitek fektetik ki(Nightmare act 1-ben 1x haltam meg), akik igazán rohadék tulajdonságokkal rendelkeznek(pl. Plague, Reflect Damage, Moulter - az utóbbit lehet rosszul írtam). Nagyok táp, csak valahogy a buildet nem sikerült még eltalálnom
, folyamatosan váltogatok, úgy kb 2 óránként. Az a baj, hogy amit szeretnék az egyszerre nem fér bele a 6 lehetőségbe
.
sto1911: Pont ez a lényege, hogy harc közben nem lehet váltogatni. Amint váltasz, rákerül a skillre egy pár másodperces cooldown is. Ki kell kísérletezni, hogy melyik 6 skill illik a legjobban a játékodhoz, melyikkel a legkönnyebb aprítani/túlélni, és azzal kell játszani.
-
-
-
killerjohn
addikt
válasz
D1Rect #16871 üzenetére
spoiler!!!
ez érdekes. lvl38 vagyok, 680dps, nightmare act 2. rare cuccok nagyon ritkák és szarok, miközben kerek 0db unique/set esett. a craftolás meg baromság, minden vagyonomat elköltöttem artasian fejlesztésre, mégis a legjobb wand amit craftolni tud egy rakat pénzért, gagyibb mint sok low magic cucc nm act2-ben... ezek miatt teljesen életképtelen vagyok nightmare-en egyedül, habár az meg igaz, hogy a public game rendszer miatt szinte soha sem megyek egyedül.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
D1Rect #15022 üzenetére
Elvileg határozatlan ideig csak kóddal kellene, hogy működjön a starter aktiválása, tehát ez, hogy véletlenül hozzáadódik az acchoz, tuti nem intended. Kíváncsi vagyok miután elmúlik a vihar azokat akik kód nélkül szereztek startert, bannolják-e vagy csak simán törlik az accjáról mindennel együtt, amit elért benne
-
for3l
senior tag
válasz
D1Rect #14813 üzenetére
én tegnap csináltam tag-et, és simán működik a starter
de már nem kezdem el (várom én is a futárt), mert tudtommal a starterben elkezdett karit nem lehet majd tovább vinni (csak ha guest pass-szal kezdesz karit), ha hozzáadtam a serialt, vagy rosszul tudom?
szerk.: vagy nekem azért működne a starter, mert adtam az acc-omhoz eredeti diablo 2-t?
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest