Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
proci985 #49763 üzenetére
az egyórás achira van egy egyszerűbb recept: AH-ból vagy lootból bugázni valami low lvl40-50 meelee/ranged attack damage-s felszerelést, meg speed%-os cipőt, és rohanni. ez viszont minden kaszttal megy, és 60-as karinál karcolgatni se tudnak nagyon, lehet rohanni a bossokig megállás nélkül.
-
F-ECT$
titán
válasz
proci985 #49358 üzenetére
Folyamatosan cserélgetni kell. Megveszel valamit 2m-ért, akkor lehet, hogy 1 hónap múlva csak 1m-t ér, de ha hozzáraksz még 1m-t, akkor lesz egy sokkal jobb cuccod. Ha folyamatosan játszol, akkor meg csak esik 1-2 eladható cucc, hogy ezek a kis upgrade-ek beleférjenek. Ha meg nem játszol, akkor nem is kell fejleszteni.
Persze, aki több 10m-s geart vesz, annak jobban fáj egy 50%-os értékcsökkenés, de ilyen ez a popszakma. Ha megnyered valamelyik Grand Slam-et, akkor is csak 1 évre kapod meg a címet és a pontokat...
-
shouryuken
senior tag
válasz
proci985 #48347 üzenetére
Én kb. SS nélkül 40k-s damaggel, 30k hp-val öltem többször is, resistek 350 körül.
Vault fortyogás ellen, lehelletnél pedig shadow power és gloom, preparationnal megtámogatva.
Hungering arrow+devouring arrow, és impale+chemical burn pedig a legjobb single tartget dps-re.Persze tactical advantage nem árt vaulthoz, és mivel alacsony volt a critem, ss is a passzívok között volt.
-
mikromanus
veterán
-
-
-
X Factor
addikt
válasz
proci985 #46044 üzenetére
Igen, ezt tudom én is, én cloaknál meg gatyánál vagyok így a dexxel
már nagyon elegem volt, hogy ha 125ös chdre kerestem akkor nem dobta ki a nem emerald socketeseket, egyébként meg bányászhattam a socketes alapból chds fegyverek között. mondjuk nekem ebből jó pénz volt, volt fenn néha jó cucc, 1000+dps atc spd, + socket "crossbow", de kő nélkül, így crt dmg-re keresvén nem adta ki, ezáltál ellehett bugázni a cél közönség elöl, majd kapott követ és sok pénzt lehetett csinálni.
-
mikromanus
veterán
válasz
proci985 #45879 üzenetére
nem. Csak a legjobb olcsónak tűnő sok statpontosakat (+allres néhol) gyűjtögettem azt' mentem irtani. Néhány szivatósabb elitnél persze sok volt a szaladgálás és a hydra intézte a melót (meg a follower), de act 2 nagy részénél nem volt gond. Beli is le lett trollkodva elsőre
-
mikromanus
veterán
válasz
proci985 #45866 üzenetére
6-8mes? Ez milliót jelent? Csak mert ha ennyi ment a wizardokra ész szoptok vele act 2-n akkor az user error. Ennyiből tömeggyilkos is lehetne a wizy. 3 millás összértékű cuccal simán eljutottam Ghomig. Azóta nincs türelmem. Majd megnétzem azért mert gyengült. Lehet az is megy a 3 millás projekt keretében
Ezzekkel a kétkezes statokkal nagyon szép follower upgrade-re nyílik majd lehetőség. Még az is lehet eléri a kislány a 10k DPS-t
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
proci985 #45782 üzenetére
Ez az egyik, a másik meg az ha valaki olcsón rak fel cuccot, azt rögtön megveszik és kirakják 10x áron.
Tudom, hogy ezzel lehet goldot keresni legálisan, de az ilyeneknek nem örülök.Sebaj, a játék egyre egyszerűbb lesz, nerfelik az act-okat, buffolják a karaktereket, így nem kell már gear-t vennem az biztos.
Akkor leszek bajban, ha DH-m eléri a 60-as szintet.
-
törölt tag
válasz
proci985 #45044 üzenetére
Ugyan, elég lenne egy kérdés és három lehetséges válasz kombó, mindez mondjuk párszáz variációban, a bot meg meghalt. És ha meghalt, akkor ban!
Példa: Fejezd be a mondatot: - Leugrottam a boltba egy liter ... kenyérért/virsliért/tejért.
Vagy. Az ég szine: piros/fekete/kék.
Ötszáz ilyen alap kérdés, amire a hatéves kölök is tudja a választ és minden bot bannolva lenne!
Aztán egy idő után újabb 500 kérdés. A lényeg, ha akarnák, meg lehetne oldani. Kiváncsi vagyok, ha a 3. accountja menne a levesbe a botolónak, gondolkodna e még ilyen jellegű nyereségen. -
danilla
őstag
válasz
proci985 #44765 üzenetére
Hát igen, kéne pár millió, hogy tudjak venni egy jobbat (socet, as minimum 8)
Act3 harmadik küldetés. Egy ideje nem haladok, mert akivel menni szoktam haver(barb), most sokat dolgozik, így már egy hete nem léptünk egyről a kettőre. Így most egy ph-s társasággal farmolgatom act1-et
-
Cyberbeni
addikt
válasz
proci985 #44550 üzenetére
van rare armaddon, meg szerintem unique is (valamelyik szellemből mintha az jönne ki)
most kipróbáltam wd-vel act4 1-2. boss-t, és ishkatu még többé-kevésbé ment(kétszer meghaltam mire rájöttem a megfelelő taktikára, utána egyszerű volt), de rakanothot max félig sikerült levinnem, mert olyankor is tolt teleportálós támadást, amikor az előző kivédéséhez használt spirit walk még nem állt újra rendelkezésre. meg egy jópárszor benyomtam a spirit walkot még 0,1s-el az ütés előtt, de nem vette be, amikor meg jóval előtte spirit walkoltam, akkor meg általában lefagyasztottam, amivel megszakítottam a támadását, és a következő csapásra nem volt kéznél a spirit walk.
próbáltam macik segítségével is, de azok egyáltalán nem adnak loh-et, meg túl közel kell velük menni, azzal is csak 1/4-1/2 életét tudtam leszedni
(27k dps, 3,5k armor, 411-480 resistek, 36k élet) -
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
proci985 #44442 üzenetére
200 res, 29-30k dps mindenféle buff, ss nélkül
ez a fél másodperc vault késés akkor is idegesít, hogy egyszerű, de halálos lövedékeket sem tudok kikerülni. a DH nekem off.
mephi666: a játékélménnyel nincs gond, engem csak az irritál, hogy az AH miatt nagyon kicsi a drop rate. eddig egy értelmes itemet nem találtam.
-
sunnymarcell
aktív tag
-
Gorneck
legenda
válasz
proci985 #44213 üzenetére
Én wdvel vagyok...fegyó cserével operálok...kb semmi se megy le, igaz a sebzésem jelentős csökkenésének köszönhető ez, mint annak a 700 lohnak + 2,4%nak.
Ez a bug rohadt régóta van bent...sztem direkt.
(#44214) sith7:: WDre se szvsz, legalábbis critesre biztos nem raknám fel...
-
FehérHolló
veterán
válasz
proci985 #44156 üzenetére
másik oldalról statisztikailag szinte garantált valami rossz stat, highend XBowok között legalábbis minden van valami, amire egy DHnak semmi szüksége. vagy a disintegratera adó dex-vit-chc sisakom is jó példa erre
A harmadik oldalról pedig jelenleg statisztikailag meg van a lehetősége a tökéletes itemeknek is.
Meg a "rossz" (=kevésbé menő) statok arra is jók, hogy igen olcsón össze lehessen hozni egy elmebeteg, de működő buildet.
-
FehérHolló
veterán
válasz
proci985 #44153 üzenetére
2A-B-C: A tag azzal kezdte, hogy tudja, hogy amit leír, az kivitelezhetetlen, de pénzért van rá működő (tudományos alapokon fekvő) megoldása is. Egy ilyen szakterületen működő közgazdásztól ez azért elvárható.
2A: Kicsit más dolog, hogy van (elég nagy) esély rossz statokra, mint amikor garantált a jók között a rossz stat, illetve debuff. (Debuffon most az átkozott tárgyakat értem.)
5: A színvilág szerintem sem illik az első 2 részhez. Színes-szagos, de ezzel Blizzard is tisztában van. Lásd: póni pálya története/előzményei.
-
mikromanus
veterán
válasz
proci985 #43620 üzenetére
Az AH gondot értem. A patch előtti lomhalmozást nem. Van valami olyan részlet benne ami miatt nagyobb érték a craft "befőtt" és a szép csillogó kavicsok? Én nem láttam. Mondjuk attól még lehet. Le voltam fáradva és ha nagy félkövér betűkkel nem volt kiemelve simán átsiklottam felette
-
FehérHolló
veterán
válasz
proci985 #43616 üzenetére
Egy elosztott rendszert egy magasabb absztrakciós szinten nyugodtan lehet egyetlen szerverként kezelni. Akkor van gáz, amikor a programozó nem tudja épp, hogy melyik szinten van, illetve melyik szinten kell/illik megvalósítani egy funkciót.
Mondjuk nem hiszem, hogy az elosztást/szétszervezést külsős cégre bízták volna. -
Rossi
addikt
válasz
proci985 #43587 üzenetére
Úgy könnyű...
Sirandrish nekem is felajánlott egy 900 dps-es kardot kölcsön, de nekem az már kicsit cheat. Abból dolgozok, amit találok, vagy meg tudok venni (inkább ez utóbbi).
Egyébként nekem van a 4,6k dps mellé 25,5k hp... Ez további vit növelés nélkül is felmenne 35k-ra lvl60-ra. Persze kellene még damage, meg LOH, meg legalább cold resist, meg a frozenek meg a lézerágyúk szopatnak nagyon most hell act2-n.
-
persil
nagyúr
válasz
proci985 #43577 üzenetére
Én azt nem értem, hogy ilyenkor az extrémen alulárazott tárgyak, honnan a francból jönnek?
Ilyenkor mindig tele van az ah olyan tárgyakkal, amiket 1-200 ezért meg lehet(ne) venni, holott csipőből megadná érte bárki a több milliót. Hogy kerülnek az ah-ba, pont ilyenkor, amikor nem lehet megvenni?
-
Light12
csendes tag
-
X Factor
addikt
válasz
proci985 #43327 üzenetére
ss-el, de a lényeg így is a magas alap crit chc, mert nem mindegy h. 5-ről, vagy 32-ről kezd el tölteni, mert utóbbi esetben nagyon hamar, felmegy kb 40-45-re ha nem crittel az ember, ennek követekezménye képpen pedig állandóan villógnak a sárga kis feliratok.
a3ban éppen túlélem ha megüt egyszer egy fehér, ennyit meg párszáz dex nem ér. relatív, eleinte (1.03 elött) én is úgy mentem inf-en h. volt 400-500 all resem, és elég magas hp-m 37k, meg armorom, h. túléljek, egyszer meg gondoltam egyet, és ráálltam a pure dmg-re, igazából ez most jobban bejön, de ízlések és pofonok. Azt aláírom h. ez a build csak publicban alkalmazható jól, akkoris ha van jó tank, én meg nyugodtan oszthatom az áldást.
912, nem rossz, a 60-as követ 2 millióból 80-ra lehet cserélni, az meg már csak weaponből 140%, többet ér jóval, mint pl 1100dmg, 40%-al.
Sajna most nincs idő játszani, de vmikor próbálom.
-
X Factor
addikt
válasz
proci985 #43309 üzenetére
nekem olyan 1800 van, annyinak elégnek kell lennie. (dmg 130k)
act 4 szvsz könnyebb mint a 3. Ha ahz-ol fegyvernél, sima socketre keress csak rá, olcsóbbak is, és majd kővel megoldod a crit dmg-t.
Bidelj ne buyoutolj és akkor töredék árból össze lehet hozni felszerelést.
Amun nem drága 60% ha csak dex van mellette, mellé kell 2 gyűrű 20%al, és kesztyű 30%al, ezek nem drágák, erre jöhet a fegyó. és megvan a 200%, crt chanced meg elég jó, ahogy emlékszem.Köszi a tippet, evasive fire volt benn, most phase 1 miatt váltottam, majd kipróbálom.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
proci985 #43163 üzenetére
persze, mert láma.
fegyvert legutoljára kell venni, nekem 100k-s volt monkkal és barbárral is, amikor végigtoltam
de ha van valakinek fölös 10M-ja wd gearre, azt szívesen elfogadom, és akkor egyedül végigtolom.ha meg próbálhatni kell, hogy melyik fegyver a jó(pl attack speed miatt), akkor max 100k-ért veszek többet, de inkább 10k/db
-
Ren Hoek
veterán
válasz
proci985 #43101 üzenetére
Tehát akkor kijelenthetjük, Blizzard és Ph! oldalról is szemet kell hunyni a botterek felett. Nyugodtan, felelősség nélkül lehet botozni, és még büszkék is lehetünk rá. Legyen ez a közös álláspont? Szarjuk le ki mit csinál, ki írogat, és ki büszke a tevékenységére...
Nem csapja ki egy kicsit a biztosítékot annál, aki 100 órákat farmol, vért izzadva, és közben alig tudja már eladni a motyót...? Esetleg ranged karakterrel szeretne haladni, de olyan brutális árak vannak, hogy lehetetlen haladni infernon, napi pár óra játékkal?
Talán ő is goldot vesz majd illegálisan, duzzasztva a csalók pénztárcáját... talán ő is botozni kezd, és a kis hal biztos hogy bebukik, és bukja a 15K-s accját is.... Bravó, segítsük csak elő ezt...(#43104) Rankerz: Nem lehet semmit se csinálni, persze sohasem lehet. Így van ez rendjén. Csak ez a "szarjuk le ki mit csinál" álláspont kicsit felcseszi az embert...
-
-
Cyberbeni
addikt
válasz
proci985 #42974 üzenetére
Act1-re van MF wizardom, végigtoltam vele act2-t is, de az már szenvedősebb volt. (ugyanabban a cuccban)
de annyira nem jött be, úgyhogy inkább felhúzom az 5. karaktert is infernóra, valakit megkérek, hogy inveljen be dia kill után, és utána csak DH+DTB-vel foglalkozom@flash-: találni/venni kell hozzá receptet. vagy szerintem itt a fórumon is van aki tud nagyobbat craftolni
-
sto1911
veterán
válasz
proci985 #42847 üzenetére
Life on hites bow tapasztalat.
-
mikromanus
veterán
válasz
proci985 #42596 üzenetére
Ha setet vagy legendaryt akarsz keresni, akkor a szintkövetelményével + a legendary beállítással lehet jobban elkapni. Azt lehet rendezni is picit és keresni 3 jellemzőjére.. Ha meg unique/set egyedi tulajdonsága van, akkor ne szűrj vérttípusra. Csak akkor meg egy keresési lehetőséggel kevesebbed van...
-
Cyberbeni
addikt
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
proci985 #42404 üzenetére
Ha valamiért, hát pont ezért nem érdekel már túlságosan a játék. Mindig bennem van, hogy gyepálni kéne egy keveset(szóval az is kizárva, hogy kinőttem volna belőle), de aztán rájövök, hogy nincs értelme, mert nem hullik semmi, gold meg nincs semmire(aminek az oka a botok miatt elszállt AH), így egy bejelentkezés után 10 perc múlva, már ki is lépek.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest