- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
Cybertrone #40045 üzenetére
Popcorn on
-
persil
nagyúr
válasz
Cybertrone #35164 üzenetére
Én nem akarlak megbántani, de ha valamivel ilyen szinten nem vagy tisztában, akkor minek kezdesz bele?
Én már változtattam jelszót és email címet is, minden probléma nélkül, fel sem merült, hogy zárolnák a fiókot.
A helyedben írnék - vagy megkérnék valakit, hogy segítsen - a blizzard supportnak egy levelet, leírva a pontos problémádat és, hogy csak valami félreértésről van szó.
Ha szerencséd van elolvassák és felülbírálják a döntést. -
warcat
veterán
válasz
Cybertrone #35164 üzenetére
-
Vistaboy
veterán
válasz
Cybertrone #24733 üzenetére
Most nyírtam ki a Skeleton Kinget, elsőre sikerült, nem volt idáig nagyon nehéz, persze nem iszok előre a medve bőrére.
Bár a DMG-t közben sikerült felnyomni 2K környékéről 3K-ig, minimális HP-veszteség árán, figyelve hogy resistance is maradjon.
Viszont néha kihagyok egy-két champion csapatot, amelyek megszívatnak, például egy waller-teleporter-vortex összeállítású banda megizzasztott rendesen.
Általában 10 halálig tűrök, utána inkább kilépek és újra be, hátha kevésbé durva ellenfelet ad a játék. Eddig még bevált a taktika.
Lassan elérem az 52. órát, és egyáltalán nem unalmas a játék - feltéve ha mennek a szerverek.
-
maross
nagyúr
válasz
Cybertrone #24116 üzenetére
Detto, wd green 5400rpm itt is. Az elejen meg toltoget, de jatek kozben nincs gond.
-
Djroberto
tag
válasz
Cybertrone #21637 üzenetére
ha én fejlesztő lennék minden szinten tennék be új küldetéseket.. kiegészítő küldetéseket vagy fene tudja.
nem látom értelmét így a végigjátszásnak 4-szer ugyanazon a mapon csak azért hogy jobb fegyvereket kapjak.
-
válasz
Cybertrone #21209 üzenetére
Ez nem igaz. Az armor és a resist tart életben, különben 1 hit bármitől és tente, hiába van 60K HP-d.
(#21212) Huma: Pont a kedvenc részemet takarítottad ki.
-
Genji
őstag
válasz
Cybertrone #20000 üzenetére
lvl 50 hell act1 1400int/5K hp/1K lifereg diamond skin+energy armor+posion hydra+arcane orb és nincs ami gondot okozna soloban templar nélkül. Wizz übertank karakter, de most jól megnyírták, hogy elvették a force armort.
-
rznk1986
tag
válasz
Cybertrone #20000 üzenetére
Ki hol tart amúgy? Nem csak tőled kérdezem, hanem úgy mindenkitől.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Cybertrone #19686 üzenetére
ha nekem szól a kérdés, eddig nem nagyon diablóztam, de a guesttel kb. 20 perc alatt addikt lettem
(más RPG style dolgokkal toltam sokat)
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Cybertrone #19694 üzenetére
Én értem, csak ennyire naprakészen nincs időm követni a dolgokat, hogy minden egyes játékot kipróbálhassak megjelenés előtt
-
viko81
csendes tag
válasz
Cybertrone #19688 üzenetére
nem pénz kérdés volt (annyi lenne rá)
nekem elment a kedvem amikor megtudtam nem lesz rmah hcbe, mert egész d2 nekem d2c hcről szólt + nem lesz pvp csak később.
De nézegettem streameket és megjött kedvem.
Szal most így jártam..... most várok és /beg questkeynagyon off:
contactom offline így nincs keyem , de ez már nem ebbe fórumba tartozik. -
BloodyEddie
őstag
válasz
Hogy a saját példámat említsem, fogalmam nem volt milyen a Diablo, és addig meg se tudtam, amíg nem tudtam kipróbálni pár nappal ezelőttig. Zsákbamacskát meg nem veszek.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Haver pl. elorendelte honapokkal ezelott, de elitta a raszant lovet.
-
válasz
Gondolom mert valaki akkor nem tehette meg. De igazad van! Spórolni kellett volna. Bejelentették már elég hamar.
-
JSaN
addikt
válasz
Cybertrone #19667 üzenetére
Na meg van, figyelni kellet nagyon. XD
Egyszer le csapta az eleterom 3/4 reszet, akkor fel ment a sziv pumpa.
Johet a kovi fejezet. -
Ilsyde
őstag
válasz
Cybertrone #19657 üzenetére
Azok a tuzgolyok eleg lassuak, viszonylag konnyu oket kikerulni. De ha betalal akkor ja
HP miatt ne aggodj, Infernon mar nem szamit. Ott 12k-t ut egy zombi
-
killerjohn
addikt
válasz
Cybertrone #19649 üzenetére
én most vagyok wizzel lvl52.5, 6.5k dmg, 16k life, de lvl54 után áttérek a verhetetlen "örök-diamond skin crit" buildre
critical mass+40% crit és 2-3mpnként lehet castolni a diamond skint meg frozen novat
-
Ilsyde
őstag
válasz
Cybertrone #19649 üzenetére
Act 2-ben nem dobal tuzlabdat a main boss. Act 3-ra gondolsz?
-
oxox
addikt
válasz
Cybertrone #19433 üzenetére
vegyel fel nyugodtan...47-es szintu wizz vagyok, cimbi 49-es monk...alairasomban minden fontos info (TS meg legyen
)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Cybertrone #19376 üzenetére
sztem nem csalás, ha a játék része, ne értsd félre....
csak most sima goldért meg tudod venni a tápos cuccot, max. mégy 2 kört vmelyik dungeonban, hogy összelootolj még vmi drágábbra, de a valós pénzes AH-nál vajon mennyien fognak átpártolni oda, hogy ott adják el az erősebb dolgokat...? hangosan gondolkozok csak
-
rt06
veterán
válasz
Cybertrone #19368 üzenetére
nem a kavicsos npc felhuzasa a draga, hanem a kavicso osszegyurasa
toredekeert megkapod ah-banmellesleg sokan (tipikusan azok, akik szerint csalas, illetve akik szerint ekore epul az egesz jatek, mert a blizzard ebbol akar meggazdagodni) lathatoan nincsenek tisztaban azzal, hogy miert jott letre az ah
meg lehet nezni, hogy d2 idejen is mukodott ez, meg azt is, hogy hogyan... -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Cybertrone #19368 üzenetére
majd 30.-a után lesz érdekes ez a hozzáállás, ha az igazán jó cuccok, amikből kevés van egy szerveren a drop% miatt, a felét a hörcsögök begyűjtik és megtartják, a másik felét a kalmárlelkűek RMAH-n fogják elsózni egekbe felb*szott áron.
szóval valszeg lesz 3 féle játékos, hörcsög, kalmár, és akiknek kellene az übertáp cucc, de ne legyen igazam.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Cybertrone #11831 üzenetére
No persze, és akinek nincs bicskája?
Blizz bácsitól való megvétel nélkül is elő lehet tölteni aztán majd a dobozos kódjával regelni. Ergo bárki elő tudja tölteni
Szerk:
Nálam elsőre Wizard lesz. A többit még nem tudom...Szerk2:
akela91 #11878
Gondolom triviális, de én itthon töltöttem le -
Sonja
nagyúr
válasz
Cybertrone #11214 üzenetére
Ezt én nagyon jól tudom, és?
-
catroot
veterán
válasz
Cybertrone #10771 üzenetére
De akkor minek adnak árgaranciát? Akkor már korrektebb, ha felhívják rá a figyelmét a vásárlónak, hogy az ár változhat és vegyék figyelembe.
-
szepi79
őstag
válasz
Cybertrone #10849 üzenetére
fingom nincs, minek kellett anno annál a bizonyos esetnél, de kellett. lehet azért, hogy igazolja, hogy tényleg itthon lakik, és nem argentinában.
egy sima acclopásos ügyben tényleg feleslegesnek tűnik, de mivel nekem csak ez az egy tapasztalatom volt velük (és az elég emlékezetes és mély nyomot hagyó), ebből következtettem, hogy biztos mindig kérik.
-
Viktor77
titán
válasz
Cybertrone #10849 üzenetére
Semminek. Nem kell. Volt már ilyen esetem, csak igazolvány, játékszámla, és a serial fényképe volt a mailben.
-
Helmoras
őstag
válasz
Cybertrone #10832 üzenetére
Soha nem voltam még ilyesmin, azért érdeklődöm, egyszer megnézném hogyan szerveznek le egy ilyen jellegű "eseményt"
Azt a + fél - 1 órát kibírom talán
-
Blizz
őstag
válasz
Cybertrone #10798 üzenetére
nekem édes mind1,nem ott veszem
egy másik helyen 14k-ért,de legalább kapok poszteeeert
-
boygabi_
aktív tag
válasz
Cybertrone #10771 üzenetére
Arra nem tudom mit lépnek, hogy most kezdett éppen magához térni a forint.
Másik dolog: egy valami nem lennék május 15-én. Az a futár akinek reggel kiosztják ezeket a csomagokat. Biztosan vacak napjuk lesz.
-
szepi79
őstag
válasz
Cybertrone #10756 üzenetére
1. nem csak attól lesz tank valaki, hogy kibir néhány nagy pofont. azt is kell érje, hogy mindenki az ő fejét csapkodja.
2. a monk sem a kifejezett healer. oké, tud healelni, de ha jól emlékszem, ez a képessége cooldownos, és nem kevés spiritbe kerül, spiritet meg ütéssel tud szerezni. egy klasszikus healer csak azzal foglalkozik, hogy a többi emberkét életben tartsa, és esetleg nagy ráérő idejében odadurrant párat az ellenfélnek. a monk egyértelműen nem ezt csinálja. -
MegalodonS
őstag
válasz
Cybertrone #10753 üzenetére
Ez nem ''WOW'' nincs healer es nem is kell,itt mindenkinek maganak kell vigyaznia, mikor hogy tolja el a potit mert ha rosszul akkor wipe.Az meg ne mond hogy monk-heal nelkul nem fog menni.Itt nincs aggro,hogy lehuzd a tankrol.Szerintem az a lenyeg,hogy akibe a tank bele vag az minnel gyorsabban masvilag
Itt dara lessz....No Mercy1 Bari,2 WD,2DH aztan hello
-
Wolverine
félisten
válasz
Cybertrone #10753 üzenetére
Arra akartam kilyukadni, hogy nincsen direkt healer kaszt, ahogy nincsen direkt tankkaszt sem. Ez nem az a stílus.
-
pr0bi
senior tag
válasz
Cybertrone #10710 üzenetére
Merre adják/adták 25k-ba a CE-t? Nekem egy 30k-s előrendelésem van jelenleg, módosítanék ha lehet még
-
Diablo18
senior tag
válasz
Cybertrone #10707 üzenetére
hogy hogy nem 5 kt kellett befizetni?
bár én a diablo 3 hungary-n keresztül veszem
nekem még 25 k t kell majd átvételkor kiperkálni
de akkor könnyezni fogok
1 kurva sok FT2 meg hogy végre nálam lesz
-
Speeedfire
félisten
válasz
Cybertrone #10375 üzenetére
Titan, Phoenix Knight, Eva's Saint. Ezeket szerettem.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Cybertrone #10368 üzenetére
Ja nem volt egyszerű. Annyira megtetszett a lineage2, hogy szinte mint a south parkban. Enni, cigizni, meg a wc-re jártam ki.
Jó volt szerettem, de az nem élet.
Bár néha hiányoznak a pvp-k. Mmo-ban a legrosszabb, hogy mindig van miért hajtani, küzdeni. -
Scholes9
nagyúr
válasz
Cybertrone #10368 üzenetére
Nem kicsit, 3,5 év alatt ~8k óra WoW
Én megfogadtam, h soha többé MMO, bár most vettem egy WoW Battlechest kulcsot, h ellegyek míg kijön a Dio 3, de nem fogom WotLK-ra és Cataclysmre upgradelni
És, ahogy D1Rect is írta pont ez lesz a jó benne, h ha csak 20p-re tudsz leülni, akkor is simán lehet tolni
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #10344 üzenetére
Náluk csak megveszem a rendszert, de nem ők rakják össze.
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #10337 üzenetére
Attól függ mennyit kell köhögni Devil-tuningnál a kipufogórendszerért.
Nagyon sokat kéne ezzel gamelnem hogy meg is érje
9900-ért simán megvenném, de 13k-ért meggondolom -
emre33
addikt
válasz
Cybertrone #10086 üzenetére
Az a durva, hogy egy ládából esett
-
execute93
őstag
válasz
Cybertrone #10015 üzenetére
Barbárral kitoltam már. 8 as szinten találtam magam a fő ellenségnél. Lehet én vagyok hülye, de mintha erősebb lett volna?! Amikor JSaN-tól kaptam bétát, akkor tök easy volt.
gdevil: Cuccoknál ragd a kezébe amit lehet
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz
Cybertrone #9558 üzenetére
Eu vagy US?
-
BoC1ka
senior tag
válasz
Cybertrone #9397 üzenetére
T770 cpu, fx1600m Vga, 4gb ddr2. HP 8710W. Boven elegnek kell lennie, bf3 megy rajta
Aztan meglatjuk -
BoC1ka
senior tag
válasz
Cybertrone #9395 üzenetére
Ha ajanlom neki hogy szep legyen mert ennel nagyobb felbontast nemtudok venni laptopba
-
Vistaboy
veterán
válasz
Cybertrone #9385 üzenetére
Számomra fájóbb az, hogy holnap pont munkanap lesz (Május elseje miatt, ugyebár), így nekem csak egy napom és kétszer pár órám lesz kipróbálni a bétát.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Cybertrone #9383 üzenetére
Náluk pont délben lesz a start, arról ők nem tehetnek, hogy egy fél nappal le vannak maradva mögöttünk.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Cybertrone #9381 üzenetére
Ha jól számolom, akkor ma este 21:00 órától hétfőn 19:00 óráig (Javítsatok ki ha tévedek, nehogy hibásan jelenjen meg a hír.
).
-
Djuree
félisten
válasz
Cybertrone #8864 üzenetére
kár hogy semmit nem fogtál fel abból amit írtam, a grafról írtam, nem másról
JSaN: torchligt miből értékelhető? egy hulladék. sajnos megvettem, azt hittem jó lesz, de nagyon uncsi és könnyű, semmi kihívás.
titan quest meg már már jobb is mint a d2... -
JSaN
addikt
válasz
Cybertrone #8864 üzenetére
Na igen, az elmult 12 evben. Csak a titan quest meg a torchlight volt mint ertekelheto gamek.
Semmi mas nem volt, de most hirtelen lett egy csomo mikor a diablo 3 is nyomul. -
Jazz
veterán
válasz
Cybertrone #8791 üzenetére
Jobban már csak nem nerfelik. Elvesztené a lényegét hogy "wizzard".
Meg ha megfigyeljük a legjobb tömegírtós skill akkor jó ha éppen ütnek, vagy beszaladsz a dzsungelbe, vagy ha állsz egy helyben és vársz amíg rádesik a meteor amíg a többi monszta téged gyepál....szóval ki van ez találva. De erre is van megoldás, csak ügyesen kell vele játszani. Én ezért imádom.
-
mongoose123
aktív tag
válasz
Cybertrone #8655 üzenetére
Nem hiszem, hogy az összes kulcsot eu-ban küldték ki..
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Cybertrone #8655 üzenetére
Nem, legtöbbje nyilván amerikai, de vannak európaiak is, tökmind1, h eu-ból vagy usából csatlakozol-e az amcsi szerverre
-
emre33
addikt
válasz
Cybertrone #8391 üzenetére
Lehet, de lehet más az elmélet és a gyakorlat.
Sőt, ha van Tolna Megye környékén valakinek Vision cucca és nincs Béta hozzáférése, írjon, és megbeszéljük, a bétát -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #8363 üzenetére
Vagy ráküldöd Lord of Destructiont!
-
Wolverine
félisten
válasz
Cybertrone #8344 üzenetére
Ennél a stílusnál 200 ms még nem lag. 500 ms már necces lehet.
-
Cadal
őstag
válasz
Cybertrone #8341 üzenetére
Az pont elég... tudod te nagyon jól!
#8345 radi8tor1: Ez Amerika! Ennyiből csak annyi marad. Hiába túl messze van..
-
Wolverine
félisten
válasz
Ez nem egy fps, itt a 221 gyakorlatilag akadálytalan játékot jelent. (ráadásul ez egy amerikai szerverre vonatkozik, az európaiaknál 40-60 ms lesz várhatóan)
-
Ptech
addikt
válasz
Ezzel a rendszerrel jó is, mivel nem küld el minden kis apróságot a szervernek, és nem vár az ack-ra. ~300ms-ig teljesen játszható.
-
Jazz
veterán
válasz
Cybertrone #8145 üzenetére
Ahogy nézem, az fps-t a füst, részecske szimuláció veri szét. 60 fps, gyakok 10 monsztát monk-al 40-30. Üres területen megint 60.
Ami hihetetlen, hogy üres terület, 60 fps, semmi nincs, csak 3 hordó. Azokat szétverem, 20 fps-re leesik, és beszaggat.Ja meg még a nagy kövér monszta szét robbanását nem bírja, főleg ha egyszerre 3 robban. Ott is 15-20fps.
-
Jazz
veterán
válasz
Cybertrone #8123 üzenetére
Na meg vagyok. Kipróbáltam...húú Hmm...hát nem is tudom. Azért megosztom az első benyomásom, fórum vagyunk, aztán várom a (konstruktív) véleményeket, reakciókat.
(mgj.: messze nem ellenségesen állok hozzá a játékohoz (eleve, lévén d2 fun), nagyon vártam, de én kicsit csalódtam.)
Nos, első benyomás: Elsőre nem is tudom hova helyezni a grafikát. Szokatlan, talán ez a jó szó. Biztos csak szokni kell...
De hogy aprítás közben semmit nem látok a sok effekttől az tuti. Azt se látom mi mit csinál, csak zúz, pörög, effekt effekt hátán, aztán hogy a szörny hogy néz ki, hol áll, mit csinál...semmi. (pedig ki van kapcsolva minden felirat kijelző cucc "shared, blind...srb")
De lehet hogy az 1280x1024-es felbontás is bezavar. Túl közel van minden. És tényleg nagyon színes.Ez a körvonalazósdi számomra eléggé lerontja az élményt. Épp belefeledkeznél a game-be, a hangulatába, és akkor nagy piros körvonal a gonoszon...áhh. Meg a leomló könyvespolcon, npc-ken, mindenhol... És elég sablonos egy idő után a rombolható környezet, meg semmi értelme.
Aztán olyan arkad jellegű a játék. Nagyon be vannak határolva a területek egy D2-höz képest.Áhh bakker. Nekem mesterkélt lett a game nagyon. Azaz érzés mint egy RA2 vs RA3-nál. Pro vs. 10 éves gyerekeknek készített játék.
Szép csilli-villi grafika, de nagyon nem ide való.Hozzáteszem, ez csak egy benyomás egy fél órás aprítás után. És csak beta. Tudom hogy ez nagyon kevés. Meg persze szokni kell. Csak azonnal úgy látszik nem megy az átállás D2-ről.
A teljesítményről: Jóformán hasított a konfigomon (P4) full max grafikával. Bár low meg max között nem túl sok különbséget tapasztaltam, sem fps-ben. Üresen olyan 50, 4-5 darab szörny ütésekor 40, nagy kaszabolásnál viszont lemegy 25 alá.
Lehet valami optimalizálatlanság is van, mert wizz-nél bizonyos effekt kombinációknál beszaggatott. DH-nál nem.
Aztán: van az az event ahol jönnek a csontik vég nélkül 1 percig. A vége felé mikor majdnem lejár és csapod őket, majd elhaláloznak, nos ott diavetítés 5fps. De csak ott.Ezt tényleg nem P4-re találták ki. El tudom képzelni mi lehet pl. lvl60 infernon, 4-es partyban nehezebb helyeken....
-
Jazz
veterán
válasz
Cybertrone #8123 üzenetére
Nekem nincs szitty-szutty csip-csup meg aero élmény.
A legdurvább elem nálam az a majd 1Mb-os háttérkép, meg néhány nagyobb szebb ikon. -
Jazz
veterán
válasz
Cybertrone #8118 üzenetére
Helyzetfüggő. 2.5 eleve. Abból XP eszik max 0.3-at (recoveri ram, scrub ram). + game-t úgy tolnám hogy explorer.exe-t előtte kilövöm.
(rengeteget számít)
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Cybertrone #8118 üzenetére
Hopsz, ezt nem kalkuláltam bele
Igazad van, a játék használt 2 Gb RAM-ot nálam, a rendszert nem vettem bele.
-
LBandi
aktív tag
válasz
Cybertrone #7867 üzenetére
Szia! Te a Gamestar-on keresztül rendelted?
Én ott rendeltem a CE-m, vissza is hívtak másnap, hogy majd küldik az előrendelőit, de még én nem kaptam mai napig semmit -
Pekkk
aktív tag
válasz
Cybertrone #7874 üzenetére
Osztom! Nekem nagyon bejön az egész játék videók alapján. Ma este viszont bétázom, most jön a kliens!
-
MegalodonS
őstag
válasz
Cybertrone #7872 üzenetére
Mi a gond ezzel?? Fekete szinure gondoltam
az nem darkos?
-
execute93
őstag
válasz
Cybertrone #7867 üzenetére
mi volt a dobozban?
-
execute93
őstag
válasz
Cybertrone #7772 üzenetére
Te tuti milliomos vagy 7970 cf-el.
Nvidia támogatottságba jobb, ez tény.
-
Huma
addikt
válasz
Cybertrone #7764 üzenetére
Nekem sajnos nem, mivel Ati-m van.
-
sith7
félisten
válasz
Cybertrone #7523 üzenetére
De van, csak hulladék az egész ... random kilép, teleportáló szörnyek, eltűnő tárgyak , varázslatok stb.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Cybertrone #7523 üzenetére
Biztos az volt, szívesen linkelném, de nem tudom wareznek minősül-e, úgyhogy inkább nem linkelek ide
szerk: jah és kösz mindenki segítségét, akkor ezért volt hulladék.
Cadal: Igen, egy ideig jó, majd meghülyül, a ki-be lépés megoldja. -
execute93
őstag
válasz
Cybertrone #7301 üzenetére
Adom, jobban szeretem amiért én küzdöttem meg.
-
MegalodonS
őstag
válasz
Cybertrone #7297 üzenetére
Tudom igen merges az ember
de a Blizz lehetove teszi a karakterek adas vetelet,igy majd lessz az RMAH-ban boven valasztek,nem csak targyakbol,hanem karakterekbol is!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #7109 üzenetére
Meg, csak még azt nem tudom, hogy a simát is megvegyem vagy elég lesz a CE
-
Ilsyde
őstag
válasz
Cybertrone #6726 üzenetére
Te is azt csinalod hogy osszerendeled mindenhonnan aztan ami nem jon meg idoben azt visszakuldod?
-
JSaN
addikt
válasz
Cybertrone #6713 üzenetére
De at is veszed mindet?
Sot a dio3.hu es GS mar elore kuld egy 5000 forintos csomagot. Hogy biztosra menjen, a dio3.hu 1 het mulva kuldi a csomagot. Es megjeleneskor kell fizetni a maradek 25k-t. -
mpierre
veterán
válasz
Cybertrone #6713 üzenetére
3 helyről? Nem kis pályáztál.
Én meg azt hittem, hogy én naon tutira megyek...
Végeredmény: lesz itt elegendő CE.
-
medvezsolt
senior tag
válasz
Cybertrone #6106 üzenetére
mi ez a troll beszólás? Rossz napod van? A profilodban olvasható gép mellett neked tényleg kisujjból megy a 15k kifizetése. De szerintem az átlag magyar nem engedheti meg ezt. Illetve megtudja engedni, de akkor nem kap a családja enni.. (természetesen kicsit kisarkítottam, de inkább vedd észre magad.)
Jah és a kenyérért nem vergődök, az 200 forint... lol...
-
havasa
aktív tag
válasz
Cybertrone #6014 üzenetére
A most megjelenő Trinity-bel szerelt notik vajsimán fogják vinni a Diablo 3-at 10 órás akkuidővel és a nem dzsunka gyártók (Dell, HP) gépei sem lesznek 200k felett.
(Már a Liano-val szereltek is megfelelnek a Diablo 3-hoz)FullHD teljesen felesleges 15"-ra, oda bőven elég a 720p.
Persze ha valaki trúhádétizenhaccorosáá-val akarja játszani, annak marad az asztali vagy egy Alienware noti(, ami tényleg csak fél órát bír akkuról
)
-
SimS
senior tag
válasz
Cybertrone #5987 üzenetére
Üdv
Tiszta sor, írtam is utána, hogy úgysem véglegesek, így biztosan lesz ez jobb is. Mondjuk ultra-hoz úgyis kevés lesz a vas (ahogy sc2-ben is az).
Ha már mondod a régebbi konfigot, ki is próbálom az előző masinámon majd - meglátom mennyire szalad azon. Szerintem egy med-low féleség vállalható lesz team-mel is.
SimS
-
spammer
veterán
válasz
Cybertrone #5975 üzenetére
Bnet summary oldalon jobb oldalon van olyan hogy beta profile settings, ott meg valami ilyesmi, hogy opt-in ... Letöltesz egy 1 megás systemcheck progit, lefuttatod, az meg felküldi a Bnet accra a géped adatait és elvileg ennyi.
Ja de be kell hozzá regelni legalább 1 játékot seriallal.
-
Helmoras
őstag
válasz
Cybertrone #5898 üzenetére
Felmentem kicsit 500 as latency és igy meg sem jelentek az npck...
próbálkozom kicsit később asszem
szerk.: bocsi nem válasz akart lenni...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Cybertrone #5874 üzenetére
Jah, ezt az eventet én is lenyomtam, nekem tetszett, remélem tele lesz hasonlókkal a game
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Cybertrone #5874 üzenetére
Azért már látom a lelki szemeim előtt, ahogy Inferno nehézségen az ilyen-olyan affix-szel megáldott unique és elite csontik sz.á szoppatnak minket ennél az eventnél
De szép is lesz
-
WayneGace
őstag
válasz
Cybertrone #5846 üzenetére
Olvasd el a kiinduló hozzászólást. Arra írtuk, amit.
-
wikings2
őstag
válasz
Cybertrone #5803 üzenetére
Gondolom ah-on belüli tranzakcióra gondol, de ezt még nem tudni pontosan hogy lesz-e :\
-
emre33
addikt
válasz
Cybertrone #5706 üzenetére
Az egy dolog. Pár óra csak.
Én szeretném accountomon látni a bétát.
És elsősorban teljesen megismerni.
-
stifi
senior tag
válasz
Cybertrone #5688 üzenetére
aki járt marketingórára, az tisztában van vele, hogy a visszaszámlálás mint marketingeszköz serkenti az eladást.. (pontosabban ezt állítják a "szakemberek")
még ha valós is a számláló, csak azt a célt szolgálja, hogy minél hamarabb rendeld meg.. a cél pedig szentesíti az eszközt, mint tudjuk, szóval nem lepődnék meg, ha nulla lenne a valóságtartalma annak a számlálónak
-
Djuree
félisten
válasz
Cybertrone #5688 üzenetére
sztem csak kamu, van nekik egy csomó, így csinálnak kis reklámot maguknak...mind1, megrendeltem innen is meg az 576-ból is, valahonnan csak lesz
-
Gyuri27
félisten
válasz
Cybertrone #5678 üzenetére
Pedig az fontos. Necro hijján nem mindegy mit tud, hogyan gyógyit a doktorbácsi.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Cybertrone #5675 üzenetére
Igen.
-
kovsol
titán
válasz
Cybertrone #5669 üzenetére
én beérem a 60al is
-
rt06
veterán
válasz
Cybertrone #5571 üzenetére
nekem elindult (ha megfelelo forrasbol szeded le, nem nagy ordongosseg, bar sok leiras tenyleg eleg hezagos), csatlakozott, belepett, de amit kaptam, az rendkivul tavol allt mindentol, amit jateknak lehetne nevezni (es meg itt nem is elvezheto jatekra gondolok)
-
Pekkk
aktív tag
válasz
Cybertrone #5568 üzenetére
Hogy Te mekkora egy suttyó vagy!
-
Djuree
félisten
válasz
Cybertrone #5561 üzenetére
az lehet, de megy, az a lényeg, kipróbálni tökéletes. aki meg úgy játszik vele hosszútávon az meg is érdemli.
emre33: nem kell ahhoz szerver, single-ben megy minden ügyeskedés nélkül, multi persze más tészta...
Aktív témák
Hirdetés
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest