- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Franklin #49592 üzenetére
Ha ezt nekem címezted, akkor nem sírok és mint írtam nincs szerencsém semmi egyéb misztikumról nincs szó. Szal ezt mi ihlette igazából nem is értem...de köszi, hogy leírtad és olyan tényeket közöltél mit pl én eddig is tudtam...
A drop meg állítva lett...tisztán látszik mennyi legend + set esett peccs után és most mennyi. A looton meg 2-3 hete eléggé érezni...hogy vmi változott. -
Cadal
őstag
válasz
Franklin #49592 üzenetére
Ezzel vitatkoznék. Egy ideje farmoljuk inf. ACT 3-at és biztosan állítom, hogy régebben nem volt ennyi alacsony szintű item mint most. ilvl 51 meg ilyenek. Szerintem is belenyúltak a dropba menet közben, csak nem szóltak róla.
#49606) F-ECT$: Paragon lvl-hez szerintem már nem éri meg ezt használni sok az a 3 item. Inkább megyek egy ACT-al tovább jobb cuccban. Ott öbb XP-t adnak a leölt szörnyek is. Viszont a sapkába a ruby ott is ajánlott.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Franklin #47633 üzenetére
Ah.. azért ennél többről van szó...
Ugye mindenki aki megbideli az megnöveli a vétel árat.
Tehát ha te rátettél egy tárgyra 10 milliót de más csak kettőt akkor elvileg a licit végéig ha nem jön más akkor te vissza fogsz majd kapni 8 milliót...
Viszont... Mivel te rátettél 10 milliót akkor aki tényleg nagyon akarja elkezdi bidelgetni és csak kapja az üzenetet ,hogy túl kevés. Ezáltal rohamosan elkezd növekedni a vétel ár is akaratlanul... Mivel nem tudják mennyi hiányzik...
Ha csak 2m-t tettél volna rá akkor lehet rádbidelnek még hárman és akkor is csak 3 millión áll a licit. Így ha a végén rányomsz egy 5 misit az utcsó másodpercekben akkor lehet nem 8 milláért vihetted volna el hanem 4,5 ér... És azért az nem mindegy...
Ezért van az ,hogy most már szinte mindeni a végén kattan rá a dolgokra reménykedve ,hogy még viszonylag olcsón meg tudják venni a kiszemelt tárgyat.
...
Nagyon akartam egy kesztyűt és bidre volt rakva (ért vagy 16m-t)... Az utolsó percben elkezdtem bidelni és láttam ,hogy kevés... mondom b+ akkor megint... az is kevés... megint ... Kevés... Elvesztettem a licitet mert hiányzott 500e gold... Láttam a végén hogy 12,5 m ért ment el. Ha én nem nyomom fel az árat akkor a csóka megvehette volna 9 milláért.. Utána csak azért is elfogott a káröröm kicsit : ) -3 milla neki... Csak mert az utcsó percben próbálkoztam... Nesze legalább ez ha már nem tudtam megvenni .. Ez a bosszú... : )))Okosan kell...
Sokan tudják már és inkább kivárják a végét és addig nem tesznek rá semmit... Így nem növelik a vétel árat... Akkor hirtelen rátesznek egy valamivel nagyobb összeget és viszik olcsóbban... Kockázat van benne... Ha keveset raksz. Át kell gondolni mennyit is ér neked.... Mennyire akarod.. Lehet, hogy összejön olcsóbban és nagyon jó vételt csináltál.
Szerintem...
-
Rankerz
senior tag
válasz
Franklin #47639 üzenetére
Ez hibás állítás. Az itemeknek nincs fix ára. ha az aukció bid only akkor még saccolt (buyout) ára se. Ergó az item annyiért kel el amennyit hajlandóak érte fizetni. Eddig egyetértünk.
Nade nézzük meg hogy ott egy item ami neked kell 10M buyouttal. Elgondolkozol megér e annyi és megveszed vagy sem. Sima ügy
Bid only módban ott az item. te meglátod rányomsz 10M bidet. Jön a következő játékos és látja. 'hohó valaki megadna érte 10M t akkor biztos jó' és rányom 11M t stb. Az utolsó percekre tartogatja mindenki az igazi szándékát nem érdemes már a startnál 'leleplezni' mennyire értékeled a cuccot mert saját magad rovására konkurenciát csinálsz.
-
oxox
addikt
válasz
Franklin #47633 üzenetére
jol tudod...de akkor hol az izgalom
...meghat ha 10misit raszansz 1 oraval korabban, es apu befizetett pistile rabiddel 55percel korabban, akkor buktad...mig ha 1misid van, es pistike rabiddel 1m 10k-t,akkor utolso masodpercben siman viheted 1misi 20k-ert, mert pisitke nem figyelte, es azt hitte mar nyert...
Sirandrish - mint irtam nem sajnallak!!!!!!!!!!! ....burzsoa
-
-
Ghoosty
őstag
válasz
Franklin #40759 üzenetére
Nekem Wizardként egyértelműen a mortaros, meg a fast. Illetve az, ha mondjuk a teleporter, waller, nexus, jailer kombóbol mondjuk legalább 2-t megkap.
Mivel még mindig szinte kizáróla talált cuccokból haladok. (2 dolgot kaptam ajándékba Sith7-től.) Elég nehezen megy az ACT 2 eleje is. Hát ott bekaptam egy ilyen kombót, és vagy 10 halálból, de csak azért is megöltem. (30k javítás fincsi volt) Erre a következő pakkon szintén egyszerre volt nexus meg teleporter, ráadásul annyira közel voltak egymáshoz, hogy 2-t is behúztam. A másik már nem tudom mi volt, de inkább kiléptem.
Mondjuk amióta növelték a mortar minimális lőtávját, azóta már annyira nem vészes.
-
mar_tin
tag
válasz
Wizardként teleporter, fast a legrosszabb. Ez utóbbi főleg vicces, ha olyan mobokra rakja ami fast affix nélkül is utolér (pl.: kis pókok). Aztán még csúnya az invu. minion is, ha Ac2- ben a gyíkokra rakja rá, mert ugye, elég sokat láthatatlanok, és olyankor nem lehet sebezni a főnököt se, viszont gyógyul vissza (ugyanez vicces a föld alatt mászkáló izékkel is).
-
mikromanus
veterán
válasz
Van pár kedvenc:
Egyedi kedvencek: Shielded, fire chain, esetleg frozen vagy jailer.
pár nyerő kombó:
- shielded - desecrator-fire chain-jailer
- invulnerable minion ranged eliten 2-3 sebző skillel
- jailer - desecrator - arcane - hordeAzért van még pár jó, csak ezek ugrottak be .
-
Sirandrish
legenda
-
persil
nagyúr
válasz
Franklin #40071 üzenetére
Haha, na igen
Sirandrish
Multkor valaki mesélte, hogy act 2 elején a sirocco barlangban kiesett egy valag legend, meg set cucc neki.
Annyira kicsi a dropra az esély, hogy tulajdonképpen már teljesen random. Ugyanolyan eséllyel megtörténhet, hogy 1 hónapig nem esik semmi, minthogy 1 nap alatt multimilliomos leszel.Votl, hogy 1 hétig act 3-ban szarakodtam és az kiesett goldon kívül, meg a valorból garantált 1000-2000 goldos tárgyakon kívül semmi sem jött.
Aztán bementem act 1-ben katedrálisba és az első elit csapat 900-as egykezest dobott, atk speed-el, 110 str-tel, 270 dex-szel, meg 110 vit-tel, azóta is azt használom -
Sirandrish
legenda
válasz
Franklin #40071 üzenetére
Nagy poén...
Mégis ezt írta: "Mindegyik a Desolate Sands után volt .."
Ha jól tudom ráadásul ebből 2 a Black SoulStone küldiben..
És igen, tudom hogy ettől függetlenül bárhol és bármikor kieshet de azért mégiscsak fura egy kicsit...execute93 Hát ha 6-8K DPS elég akkor én is feljebb tudom tornászni
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Franklin #39911 üzenetére
Nekem elvitték cca. 1 hónap után az Immortal Set cuccaimat potom áron 50k körül. (mondjuk sokkal többet nem értek, de én fél milláért vettem anno)
(#39910) Cyberbeni: komolyan nem értem mit élveznek ebben a multiboxing dologban. Ott áll az elite előtt és nyomkodja mind a 4 gombot meg a két egér gombot megállás nélkül. No skill power.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Franklin #39765 üzenetére
ezek ellen mind jó az a taktika, amit leírtam
és többségük beletartozik a "csak serenity-vel tudsz közel lenni az ellenfelekhez" kategóriába, illetve az arcane sentry és descarator nem túl nagy ügyességgel kikerülhetőilletve molten ellen thunderclappal nem az ellenfelet kell ütni, hanem shift+támadás abba az irányba, de úgy, hogy nem ellenfélen van a kurzor
-
Matyó83
tag
válasz
Franklin #39584 üzenetére
Na igen... sejtettem, bár szinte mindenemen van valami olyan ami a resire ad + dex-re... az a baj, hogy párommal 2-en toljuk és a kassza meg egy...igy nehéz farmolni...
Nekem van 3 acc-om, meg páromnak van 2...mindet tápolni nehéz 1 kasszáról..
A csimmán csak olyan van ami a többin.. movespd nincs.nem is figyeltem, hogy van ilyen.) A kritikálosdit sem figyeltem...
(szar az angolom és igy baromi nehéz egy angol játékkal előre jutni. Szótárazni szoktam gugliban...) Mondjuk átraktam németre, mert az jobban megy, de az sem tökéletes, ott meg asszonykámat szoktam zaklatni emiatt..
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Franklin #39535 üzenetére
Tömören:
Elég ez a kari infernóra? --> kép --> segítség, trollkodás, segítség, trollkodás.
De jó tárgyat találtam! --> kép --> Nem ide kell linkelni --> trade topikba irányítás --> válasz --> trollkodás.
Valaki tudna linkelni egy buildet? --> trollkodás --> linkek --> trollkodás.
Segítene valaki leölni? --> trollkodás --> trollkodás --> segítség --> trollkodás -->mégtöbb segítség.
Miért nem tudom megölni? --> trollkodás --> trollkodás --> trollkodás. -
-
mephi666
nagyúr
válasz
Franklin #35266 üzenetére
szépen hordom, mert az előző gyengébb volt mind3 fontos tulajdonságban...
dh a main-karim és még 1-2 hasonló cucc, aztán normálisabban fog menni inf a4 is... (időnként jön még csak meg hozzá a kedvem, mert azért elhullok ott elég rendesen és lassabban jön a gold is: addig meg a2-farm, esetleg a3 mehet szépen)
-
-
mikromanus
veterán
válasz
Franklin #28942 üzenetére
Végigirtottam az ostromgép kiiktatós küldetés utáni részt hosszú-hosszúkilométereken át infernon. Volt kettő bugyuta elit horda,de komoly gondot nem okoztak volna. Erre jött a 15 perces figyelmeztetés. Megkiséreltem a maradékon átvágni sebesen, de nem jött össze. A céltól másfél kanyarra irdatlan fallen hordába botlottam. A maradék időt már nem szántam rá az újabb próbára (lett volna 5 percem). A gyűrűért így is megérte
-
Wolverine
félisten
válasz
Franklin #26695 üzenetére
Szerezz Authenticatort, nagyon gyorsan, mielőtt ellopják az accountod (valzs. épp próbálgatják).
#26699: a botokat tessék azonnal jelenteni - jobbklikk és a menüben Report for Spam (vagy valami ilyesmi, sosem maradok Generalon 10 másodpercnél tovább). Ezután a support tud foglalkozni a bejelentéssel.
#26700: nem lehet chatlinkkel accountot lopni
Ne nyeljetek már be minden baromságot.
#26702: azonnal írj a supportnak ticketet, mert feltörtek.
-
for3l
senior tag
válasz
Franklin #15004 üzenetére
nekem sem volt ott a játéklistában (csak a d2 és a lod szerepelt ott), de az első indítás után lecsekkoltam és akkor már odarakta, hogy dio 3 starter és hogy van lehetőségem upgrade-elni (ami remélhetőleg hamarosan megérkezik).
én a helyedben lehúznám (ha nem kell a sávszél másra), aztán egy próbát megér, de szerintem fogsz tudni játszani.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest