- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Aktív témák
-
Diablo18
senior tag
válasz
medvezsolt #42743 üzenetére
mondjuk az aki lusta
menni melózni le ül a kényelmes székébe és játszik egész nap
pár órát foglalkozik esetleg mással
és jön a pénz
(de nem 1-2 milla rögtön 2 hónap után)EGY ILYEN EMBER MINDIG kell aki nagyokat mond hogy ezzel mások nyugalmát fel zaklassa
Mindenki maradjon normális játszon a játékkal esetleg keressen vele pár ezer ft ot havi kiegészítésnek zsebpénznek
és menjen dolgozni (foglalkozzon a családjával )
Szerintem ez a reális
úgyis össze lehet vele keresni havi 30 at szerintem -
Helmoras
őstag
válasz
medvezsolt #42232 üzenetére
Olvastam egy ph-s vagy gamepodos cikkben hogy megszavazták a törvényt, miszerint kötelesek a gyártók lehetőséget biztosítani az online vásárolt játék eladására, azt hogy ez mikor lesz bevezetve viszont sajnos nem tudom, szóval előbb utobb mindent el lehet adni, nem lenne bonyolult szerintem....
accounton belül egy generate code, aztán aki máshol beirja megkapja a te accountodról eltűnik.
Cyberbeni: mindenen max MF van kivéve a sapka az csak 18+29 lesz, irgalmatlan költség lenne használhatót venni ami 20+31-es(50misi körül :S) belinkelném de még sajnos nem frissült :S
-
Diablo18
senior tag
válasz
fel rakod a játékot
és privátba meg beszéled az illetővel hogy mint hogy van a helyzet ha bele megy okés ha nem nemcsak ne vágd át
(ha sima játékot raksz fel nem köthet bele senki
az meg hogy privátba már miről van szó ,senkinek semmi köze nincs hozzáha becsületes vagy nincs ezzel semmi gond meg a blizzard is szarik rá
már elnézést a kifejezésért.
Én is így adtam el a Ce editionomat mert meguntam hamar a játékot (bár ez számomra a legszomorúbb tény ) -
Mr.Csizmás
titán
válasz
sehogy, nincs kiskapu a legális megszabadulásra.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Accounttal kereskedni tilos.
-
Sirandrish
legenda
válasz
medvezsolt #39369 üzenetére
Én ugyan még nem unom a játékot, de ezzel a véleménnyel miszerint : "egész játék nem szól másról csak farmolásról és kereskedésről."...tökéletesen egyetértek..
Aki mást mond az hazudik...
Normal, NM, HELL fokozatokon pikkpakk 20K-s gearben is át lehet szaladni, viszont Infernon már más a helyzet...ahhoz bizony súlyos milliók kellenek amiket csak farmból tudsz előteremteni, és mivel igen csekély az esély hogy ha jó cuccot kapsz, az is pont neked való így ugye marad a kereskedés...és biza a játék hosszútávon erről szól.Az igazsághoz az is hozzátartozik hogy én pl kb erre is számítottam...mert végül is miről is szólna? Ha csak végigrohannál Infernon is akkor fele ennyi ideig nem kötné le az embert, még akkor sem ha esetlegesen a farmolás miatt megunják (több) 100 óra játék után.
-
maross
nagyúr
válasz
medvezsolt #37719 üzenetére
Es melyik jatekkal jatszottal te utoljara 200 orat? Nekem az osszes steames jatekom osszesen ha kiad annyit, annak a felet is a titan quest viszi el
.
-
warcat
veterán
válasz
Én is így vagyok vele csak már június eleje óta,de:
-200 óra?manapság ha 40-50 órát el tudsz tölteni valamivel a se.... a földhöz verheted.
Persze D2 után abban bíztam,hogy évekig jó lesz akár napi 1-2 órára is,de hát ez van.- a játék árát nagyon könnyen vissza lehetett hozni.Ki mennyi időt szánt rá,mennyire ért hozzá,WoW ah után itt sem volt gondom,érkezik egy gtx 670,Steamen veszek mindent ami tetszik a nyári akcióban és még maradni fog egy ezres+ paypalon.
Persze most igencsak elakadni látszik a forgalom,lehet,hogy tényleg egyre kevesebben maradnak játszani,vagy csak az arany adás-vétele illetve épp a Steam szívja el a zsebpénzeket,a fene tudja.
De amit érzek:egy rossz szavam sem lehet a Blizzardra,kiemelkedő órabérért játszott az ember pár hetet,szörnyű dolog -
frame>24
addikt
válasz
kb. nálam is ez van amit a negatív kritkában írsz.
Amúgy ha csak 1 héttel korábban jön az a patch, (vagy 1 héttel később kezdek játszani,) lehet, hogy más lenne és most happy dio3 fanatik lennék, de kb. az elmúlt pár napban csak az volt némi érdekesség, hogy új buildekkel kísérleteztem, azt el is ment a $.
Semmi nem hajt, megvannak a kikísérletezett wiz startégiák, pénz nincs az újak tesztelésére, és legnagyobb meglepetésemre nem tudom rászánni magam másik class kipróbálására, pedig legalább egy barbárt terveztem.
Az van, hogy kurva gyorsan végigmegy az ember hellig az act-okon és RÉMunalmas már.
Vagy megvénültem és már nincs lelkesedés, de ezt valahogy elbaltázták (ők is írtak ilyen beismerést a contenttel kapcs.). Innen a topikból is eltűnt 1-2 tapsztaltabb gamer szintúgy.Mindenki azt hiszi, hogy l2p láma vagyok, de nem. Gyerekek, higgyétek el, a sírás ellenére ki tudnék jönni a pillanatnyi "mederből," csak télleg UUUnaaalmaass... hát, ez van.
szerk.: tl/dr: jah, hát abba is hagytam most...egy időre
-
S e t h
nagyúr
válasz
Két hete nem játszom, csak az ah-ba nézek fel, hogy eladogassam a cuccaimat.
A két hét alatt csak azon morfondíroztam, hogy egy kollégának adjam-e át a játékot, vagy várjak, mert a Blizzard majd tuti fog majd még minket meglepni kiegészítőkkel.
Nekem kb. 150 óra elég volt a random generátorosdiból. -
Alg
veterán
válasz
Detto... gyakorlatilag hetek óta csak AH miatt nézek fel, meg craftolni...
Hétvégém öcsémnek is meglesz a játék, az talán ad majd kis lendületet, de szerintem megyek vissza SC2-höz hamarosan... -
Nordic
Közösségépítő
válasz
medvezsolt #35909 üzenetére
Ezért nem rossz ha mobile alerts-et is beállítasz, mert ilyen esetben az sms-ben kapott kódokkal el tudod távolítani az autentikátort, és nem kell ticketeket nyitni, nem beszélve arról, hogy gyorsabb is.
Azt a rohadt skill lock bart, igazán betolhatnák már a kövi patch-be, megint buktam 5v-t mert lerántottam egy skillt a csata hevében.
-
JenciHUN
aktív tag
válasz
medvezsolt #35907 üzenetére
Telefonnal én is jártam így. "Can't login?" résznél viszont mi nem sikerült? Megadod az account adatait, neved ami az accounton van és egy fényképes igazolvány másolatát feltöltöd mellé. Ezzel a módszerrel 1-2 óra alatt le is szedték nekem az authenticatort.
-
Thrawn
félisten
válasz
medvezsolt #35907 üzenetére
Én megszívattam maga anno authentikátor ügyben (ROM-ot cseréltem és nem volt backup), de innen kiindulva tudtam nyitni egy Ticketet a Support felé és megoldottuk a problémát.
-
Bird
addikt
válasz
medvezsolt #33371 üzenetére
Igen van! Egyre jobb a drop rate, egyre több a haszontalan tárgy....
-
Djroberto
tag
válasz
én múltkor feltoltam szerintem kb 10 féle cuccot,olyan 50-200k volt máshol.
4000-ért akartam adni,mert nincsen aranyam.
Nem tudna valaki megdobni mittomén 1 millió arannyal?-fizetek paypallal,vagy hol lehet aranyat venni???
-
dobolan
senior tag
válasz
Nagy a kínálat
-
Alg
veterán
válasz
Nekem is volt hogy egy hétig semmit nem vittek, aztán hirtelen 2 nap alatt 6 milláért árultam...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
medvezsolt #33368 üzenetére
titkos pályához kell egy bot, annak az egyik összetevője a gibbering gemstone.
-
killerjohn
addikt
válasz
medvezsolt #32832 üzenetére
és milyen király! egy 42. szintű kari a seggét veri a fölhöz ha ezt meglátja!
(a röhögéstől)
-
F-ECT$
titán
válasz
Tegyél vele pár kört rmah-ban, nekem ez 6 GBP-ért ment el.
Agro: akkor olcsón adtad
-
bpx
őstag
válasz
200? legalább 937 goldot ér
többet mondjuk nemnekem egyébként esett legendary plan is, szóval már gyártani is tudok low 2 kezes legendary kardot, hurrá..
-
Agro
senior tag
válasz
nekem tegnap esett egy ring 100+ int, 70+ vit, socket, crit chance, meg még valami amire már nem emlékszem. meg is szabadultam tőle kb 5 perc alatt 500k-ért.
-
Alg
veterán
válasz
szóval 200 goldot ha ér...
Egészen pontosan 937-et -
Pekkk
aktív tag
válasz
Kardra demon hunter only... Ezt is fixálhatná azért a blizz, hogy nem sül ki a szemük!
-
persil
nagyúr
válasz
Nekem is esett egy valag legendary cuc, ilyen lvl 30-40re, ráadásul nem "demon hunter kardok", hanem normális stat-okkal, de a kutya nem veszi meg 50-100k körüli árakon sem.
A legutóbbi egy goldskin páncél. AH-ban a legolcsóbb 500k, én feltettem 250-ért, de ott rohad azóta.Eddig tapasztalataim alapján a lvl 60 alatti legendary-k nagy része annyit ér, amennyi goldban rá van írva.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
kár, hogy szemét
nekem is esett tegnap egy, de az is kuka volt.
-
stifi
senior tag
válasz
hát sajnos ez bizony szar.
-
mikromanus
veterán
válasz
medvezsolt #30933 üzenetére
Szerintem trollkodik és csak látott ilyet. Ennyire nem lehet félreinformált valaki...
(amúgy ha EU, akkor már nincsenek kint) -
Cyberbeni
addikt
válasz
medvezsolt #30933 üzenetére
viszont csak 1.2 aps
-
persil
nagyúr
válasz
medvezsolt #30790 üzenetére
A felér félreértetted.
-
dobolan
senior tag
válasz
Azokat a tárgyakat nem látják, amiket azért nem tudsz felvenni, mert tele a táskád. (olyankor csak dob rajta egyet)
A fegyverállványok nem 100%-ban adnak fegyvert, lesz olyan, hogy nem adnak semmit.
Arany kisebb eséllyel esik terep tárgyakból, tárgy viszont egyáltalán nem.Kb. inkább ezt jelenti.
Szerk.: lassú vagyok
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
"a ledobott tárgyakat nem látják a haverok."
Nem pont így van. Azt írják, hogy ha tele van az inventory-d és craftolsz egy fegyvert és ez leesik a földre, akkor nem tudják felvenni mások előled.
Szerintem ez nem rossz dolog.Gondolj bele mennyire örülnél neki public game-en ha felvennék előled a craftolt fegyvert/cuccot.
-
mikromanus
veterán
válasz
- Arra akarnak rávezetni, hogy csatában szedj össze cuccokat és ne hordórombolással gürcölj (gondolom botok ellen van ez elsősorban)
- lehet nincs garantált kék, de elvileg valamennyit nerfelték az inferno sebzéseket, másrészt ha 5 NV van, akkor van egy db garantált rare a dropban minden elit kis bossnál
- amit ledobsz azt felveheti a party többi tagja. Ez arra az esetre vonatkozik (ha jól veszem ki a lényeget), amikor craftolsz, de a kész tárgy elrakására nincs elég hely. Ilyenkor ez alapján eddig a földre pottyant a cucc és bárki felvehette. Most csak te látod. Egész addig míg egyszer fel nem veszed és le nem dobod -
Djuree
félisten
válasz
medvezsolt #30668 üzenetére
én örülök neki. mindenki itt nagyzolt hogy hú ennyi meg annyi milliója van, ennyi meg annyi millióért meg euróért adott el cuccokat. mi az a 20-30k javítás akkor nekik? nem kéne hogy számítson. én most ezzel beszopom, mert nem vagyok kocka, és van 400k-m, nem farmoltam napokig. de szarok rá őszintén szólva. nem kellett volna 10 meg 100 milliós cuccokat kitenni AH-ba, mert így a blizz is azt látta csak hogy némá mennyi pénzük van a kis köcsögöknek, hát akkor belefér kis javítási költség, ne legyen már fenékig pina minden. ezt magunknak, ill. magatoknak köszönhetitek, akinek nem inge ne vegye magára. de akinek milliók vannak a számláján ne sírjon itt.
-
F-ECT$
titán
válasz
medvezsolt #30270 üzenetére
Wow-ban van ilyesmi.
-
Zan
aktív tag
válasz
medvezsolt #29930 üzenetére
Igen,de ha az alap crit chanced magas,egyrészt hamarabb lesz 100%, másrészt miután ellőtted a critredet,visszaugrik alapra a chance,ami még így is magas lenne(durván minden 3. lövés alapból is critel SS nélkül). Szóval a szar...az nem ilyen!
-
Fandango
veterán
válasz
medvezsolt #29763 üzenetére
Ha a Blizzard balance-ra megy a penz azt atrakni valos bankszamlara mar nem tudod. Battlen.net accounton a payment methodnal rendeld hozza a paypal szamladat, ha megvan ez az opcio az oldalon onnan mar eleg egyertelmu lesz, hogy kell megcsinalni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
medvezsolt #28726 üzenetére
én szerintem act3at nyomtam le legtöbbször: monk3, wiz2, dh meg vagy 20-30
...az volt, hogy egész hétvégés 2órás teljeskört ment a pénzért hellen... nem találom unalmasnak magasabb szinten... inkább az kellett volna, hogy normal/nightmare átugorható lehessen, vagy hasonló, mert a "tutorial fokozat" unalmasabb
-
Genji
őstag
válasz
medvezsolt #28102 üzenetére
vagy script vagy jobb gombok az inventoryban a cserélendő cuccra és autómatikusan kicseréli arra ami rajtad van. pár sec alatt megoldható.
-
almafa42
aktív tag
válasz
medvezsolt #28102 üzenetére
1 mp alatt lehet, jobb gombbal az inventoryban
-
Cadal
őstag
válasz
medvezsolt #25712 üzenetére
Nephalem Valor. B@sszameg, most frissítettem az első hsz.-t és be akartam tenni a rövidítések közé.... elfelejtettem..
-
mikromanus
veterán
válasz
medvezsolt #25712 üzenetére
Nephalem valor (kb): ha elit pakkot lenyomsz, akkor kapsz egy kis mf/gf buffor. Ez fél órát tart és stackelhető. 5 elite boss = 75% azt hiszem. Ha skillt módosítasz, akkro lenullázódik.
-
törölt tag
válasz
medvezsolt #25622 üzenetére
Nálam a következő történt: az imént vásároltam be 180k-ból 0-ról 136% MF-t. Úgy szoktam csinálni, hogy a táskába vannak a cuccok egymás mellett. Ha már kis élete van az utolsó Rare vagy Champion monsternek, akkor elfutok amennyire tudok, lehetőség szerint a Templárom felfog pár ütést, mire átveszem a ruháimat, amiben megadom az utolsó néhány kegyelemdöfést.
Most öltem meg vele a nagy pókot a poison poolnál és nem esett sárga. Próbálok utána olvasni, hol érdemes farmolni inferno act1-ben, vagy act2-ben (mire ide jutok).
-
mikromanus
veterán
válasz
Olyan 10-15 MF szokott lenni a cuccokon ami már "látszik" (azaz ami már plusznak számít ha már egy tulajdonság el lett rá lőve). Amun lehet több, vagy mivel azt csak egyet használsz, így az olcsóbb mint a gyűrű. Ami nekem volt: 10-15 MF az armoron, gatyón, surranón, bracersnél, amun, vállvérten. Szerintem a kesztyűn nem volt, de lehet tévedek. Ezek mellé volt egy 26 MF-es amu is . Így lett 144. Később lett egy mf-et is adó gyűrű, de azt az amuval együtt lecseréltem. Valaholmintha még lenne "veszteségem", de nem tudom mi volt amit mf mentesre cseréltem. Most 119% Mf van rajtam (gyűrűn, amun nincs és a sipka is kérdéses). Eh, ez alapján volt amikor 155 körüli mf-em volt
-
Cyberbeni
addikt
válasz
fegyveren kívül bármin lehet mf. és van hóval több, mint 12mf-es tárgy.
-
Genji
őstag
válasz
AH-ban nézz körül. Minden armor adhat 20%-ot + ott az NV ami 5ösön ad kb 50%-ot.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
medvezsolt #25500 üzenetére
Más olyan tanácsot nem tudsz még adni amire nem gondoltunk?
Itt már több múlik az szerencsén, mint az árazáson. Jó cuccokat tőlem 40k-ér se viszik el(+100 str +100vit +20 allres csizma pl.).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
medvezsolt #25500 üzenetére
De pont ezt mondom, hogy semmire nem garancia az árazás. Vettem játék megjelenése után 5 nappal Legendary helm-et 50k-ért. Most meg már nem tudom eladni, mert tele van ilyenekkel a "piac".
Megjelenés után még vitték a cuccokat 2-5k-ért, most már rám rohadnak a jó cuccok is.
ReFleXx: 2-3 esetleg 4fős partyban tud még csökkenni az FPS.
whitezo88: ment pü, hogy ne spoilerezzük a topicot.
Ja, látom Haart-ot nem érdekli. -
Jazz
veterán
válasz
medvezsolt #24862 üzenetére
Nincs ilyen tényező (konkrétan). De vannak olyan prefixxek amit már előttem írtak, hogy pl. +6% life. De egy ilyen prefix 40-50 vitának felel meg, szóval nem túl sok.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
medvezsolt #24862 üzenetére
+ Vitality %-os cucc, nem?
sz.:
nekem a starterben is esett +% vitalitys asszem
-
akela91
addikt
válasz
medvezsolt #24827 üzenetére
Nekem eddig 4db legendary esett 45 óra alatt 0%MF-al. Most sokan mérgesek lesztek rám...
Szerk: MF = Magic Find
-
bpx
őstag
válasz
ha nincs egy darab MF cuccod se, akkor is találsz
nekem a kb ~70 óra gameplay alatt esett 1 db, MF nélkül, valamikor még 40-es szint körül, ment is azonnal NPC-nek olyan béna volt -
persil
nagyúr
válasz
Érdekes dolog ez a legendary, mert normálon a 2. és 3. fejezetben esett összesen 3(vagy 4, nem emlékszem) darab, azóta pedig semmi egyáltalán, pedig infernon vagyok első fejezetben
Amióta van, azóta pedig legtöbbször 5-ös a nephalem valor buff is. -
LucifeI2
őstag
válasz
MF nélkül is találhatsz.
Lézerparaszt Át lehet.
-
boogie84
veterán
válasz
medvezsolt #24732 üzenetére
Sokáig nem jutottunk
Egyedül sikerült?
-
medvezsolt
senior tag
válasz
medvezsolt #24727 üzenetére
Köszönöm a lelkel "kollégáknak"
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
medvezsolt #24727 üzenetére
Én ráérek, segíthetek, csak vegyél fel ismerősnek.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
medvezsolt #23917 üzenetére
Smoke: halhatatlan is vagy addig
Vault: közben is eltalálhatnak -
Kashim
őstag
válasz
medvezsolt #23828 üzenetére
Hell nehézségi módban potyognak. Szerintem lehet szerezni AH-ban is jó pénzért, csak meg kell találni a kategóriát, én még nem kerestem, most nem is vagyok játékban lecsekkolni, szóval nem biztos. NPC árusnál viszont tuti nem tudsz ilyesmit venni.
(#23830) medvezsolt:
Hát akkor csak úgy tudod max beszerezni ha valaki ad, vagy találsz AH-ban.
De szerintem egyszerűbb ha megveszed magát a kavicsot egyelőre, sokszor egyébként is olcsóbban kijön az ember minthogy fejlesztget meg kombinálgat. -
válasz
medvezsolt #22209 üzenetére
Én még a játékért sem adok ki 10eFt-nál többet. Nemhogy külön cuccokért
(#22211) megint én: Meg mint WoT, Silkroad Online, Cabal Online, stb...
(#22213) rt06: Az én szótáramban ez a 2 ugyan az.
-
megint én
őstag
válasz
medvezsolt #22209 üzenetére
Ez is olyan lesz mint pl a NFS world? Kb "fizetsz=tarolsz"?
-
mikromanus
veterán
válasz
medvezsolt #21000 üzenetére
Alacsony szinten volt pár jó dolog. Esetleg fix áron hamar szerezhetsz jobb indulófelszerelést, másrést normon sokáig jónak mondható magic ringek és amuk is vannak néha. Elég sokáig megtartottam az 5-10 dam, sok str és vita (40 körül lehettek) gyűrűket. Később mezei attack speed-life/kill kombósra az egyiket lecseréltem mert több sebzést adott. Mondjuk AH-ban is lehet pár jobb gyűrűt és amut szerezni olcsón. Párat szereztem én is tegnap. Néhány ment újraeladása, mások a karimnak, a maradék meg későbbre újraeladásra vag más kariknak. Mókány ez
-
CoyoteStarrk
csendes tag
válasz
medvezsolt #20446 üzenetére
Az ott kiírt dmg különbség, ami itt ugye 11, az már a main stat által módosított érték. Teszem azt WD vagy, akkor ott ugye az int egy bizonyos %-al növeli a dmg-t amid a fegyvereden van, ezért jöhet ki nagyobb különbség.
Ha nem voltam érthető szólj, lehet hülyén fogalmaztam.
/ezért lehet érdemes nagy alap sebzésű fegyvert vetni ami nem növeli ugyan az fő módosító stat, de hatalmas alap dmgel bír, egy olyannal szemben amin van +stat de kicsi az alap sebzés/ -
mpierre
veterán
válasz
medvezsolt #20403 üzenetére
Minket is kivágott. Azóta nagyon elfoglalt a szerver...Visszaengedett.
-
janos1988
addikt
válasz
medvezsolt #19349 üzenetére
Csak így meg túl könnyű. Az egyetlen kihívás a sok arany szerzése lesz csak
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
medvezsolt #18914 üzenetére
Lehet a monitorjuk nem színhelyes.
S-IPS paneles TV-n tökéletes volt nekem eddig a játék. -
janos1988
addikt
válasz
medvezsolt #18400 üzenetére
És mi van a sportol, melózik és családja van? És csak ilyenkor hétvégén tud(na) játszani, ha már kiadott ennyi pénzt érte. Akkor érthető a nyavalygása, nem de?
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Elmondanám hogy dolgozom nem is keveset és nem Inferno meg nemtom hol járok hanem normal act 2. Nem mondanám magam kockának...
És joggal siránkozom, pont. Nekem is vannak elvárásaim. -
Asbee
veterán
válasz
+1
-
Cyberpunk
félisten
válasz
medvezsolt #17902 üzenetére
Nem könnyű az nyugi. Maximum neked.
Én sokat szívok. Mivel kezdő vagyok.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
medvezsolt #17902 üzenetére
Lehet azzal elég szépen cummantani, mivel meele, és mindig ott van a sűrűjében...13k HP-val, folyamatos veszélyben az életem
. Kicsit nem figyelsz oda, és nézhetem a keresztfát...
gdevil: A wiz-nél intelligence. Monkkal még nem játszottam, de ott asszem dexterity.
-
persil
nagyúr
válasz
medvezsolt #17855 üzenetére
Annyi lehet, hogy a +3 dps, mire a tényleges sebzésedbe kerül, felszorzódik ezzel-azzal.(dex, skillek, etc) és 20 lesz belőle.
A gyűrűk, amik adnak 5-10 sebzést, azok is ilyenek.
-
persil
nagyúr
válasz
medvezsolt #17853 üzenetére
Elvileg igen, de akkor is csak annyit látni a képen, hogy az 1 kezesnek több a max sebzése és sokkal gyorsabb.
-
persil
nagyúr
válasz
medvezsolt #17843 üzenetére
Attack speed.
-
Jazz
veterán
válasz
medvezsolt #17840 üzenetére
Azért van benne igazság amit mond, én örülök hogy leírta a véleményét. (annak ellenére hogy szerintem best of lett a game).
Tényleg sokszor lagg van, és proci limites a game, sok a részecske effekt, és ennek ellenére csak 1 magot használ 2012-ben.
Viszont P4-el is lehet tolni, ez pedig a játékipar üdvöskéje. Hányan vannak a mai napig hobbi játékosok akik néha eltolnak egy CS-t, és azt se tudják hogy néz ki a mai csilli-villli grafika.Az tényleg nevettséges, és sokakat zavar, hogy big hammer-al, vagy bow-al kell szaladgálni a wizzardal, mert annak nagyobb a dps-e.
Van egy nagy kalapács amivel rohangászik, és azzal varázsol?
Persze ennek van pozitív oldala is, mégpedig nem lesz olyan egyhangú a játék. Hogy wizzardnak only staff és csókolom. Rohangálhat villám effektes karddal is....és a tárgyak ára is jobban be fog állni.
Nem lesz olyan mint D2-nél hogy egetverő wizzard cucc árak. Nagyobb a mobilitás karakterek között, ez hiányzott D2-ben. Nem véletlen hogy így oldották meg.Akárhonnan nézem, csak jókat látok a game-ben.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Az attack speed szorzo mas.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
attribútumok fölé viszed az egeret, és ott írja, hogy melyik milyen bónuszt ad.
186 dexterity pl +186% sebzés DHnak meg monknak -
Scheffer
tag
válasz
medvezsolt #17840 üzenetére
Ezen jól szórakoztam, szóval ezer hála és köszönet érte!
-
Ghoosty
őstag
válasz
medvezsolt #17091 üzenetére
A tapasztalataim egyelőre csak starterből vannak, mert még mindig nem jött meg a csomag. Én nem konkrétan azért nem használnám az AH-t mert csalásnak érzem, hanem túlságosan megkönnyíti a játékom. Ha mindig megveszem a legjobb cuccot, akkor 2 élvezeti faktor is eltűnik a játékból. (a loot öröme és a kihívás) A várakozás alatt több karakterrel is elmentem SK-ig, de ha 5 potit megittam összesen, akkor sokat mondtam és 8. szinten már végeztem is vele, tehát kicsit alul voltam szintezve folyamatosan és túl sok kék cucc se volt rajtam. Nagyon reménykedem benne, hogy igaz az, hogy sokkal nehezebb lesz később, viszont elszomorít az a hír, hogy egyesek már befejezték infernon az act 2-t.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
medvezsolt #15617 üzenetére
Elveszett a karakter? Az nem létezik, vagy mégis
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Következő belépésnél ott lesz.
Nekem is csinálta ma már egyszer. -
Asbee
veterán
válasz
Nekem csak az auction house-ba tett 2 cuccom tűnt el.
-
válasz
Nem változtattál régiót? havernál is ez volt a gond.
-
krokk
senior tag
válasz
medvezsolt #14979 üzenetére
dettó veszprém, durván 40perce vol itt gls
-
pomk
őstag
válasz
Én Veszprémben ~12:00-kor kaptam meg KSZ-től.
-
törölt tag
válasz
Hát, előbb szépen megcsinálom a napi bónuszt, aztán ebédelek és ha nem nyom el a lustaság, akkor valszeg kipróbálom, de lehet hogy nézek inkább egy filmet előbb
-
warcat
veterán
válasz
medvezsolt #14790 üzenetére
Van annual passom,hajnal egy óta ennyi,szerintem ráérősen szétnézősen mentem,még farmoltam is.Van bőven tartalom egyébként nem kell fortyogni.
-
Madn!ght
addikt
válasz
medvezsolt #14746 üzenetére
Megbocsájtva, téma részemről lezárva.
-
Madn!ght
addikt
válasz
medvezsolt #14700 üzenetére
Szarháziak... Ennyit a garantált vételárról. Jó, hogy nem rögtön a CE árán hozzák... Ennyi erővel azt is megtehették volna.
ja, és visszanéztem az emaileket. Rohadtul nem tájékoztattak a megemelt vételárról.
Mindegy, nem az a 2.000 ft, csak az eljárás.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
medvezsolt #14662 üzenetére
Milyen volt? Fagyoskodás, eső megvolt?
RootRulez: Azért, mert azt Blizzardtól kapod
Ezen én is fennakadtam anno: [link] -
Ptech
addikt
válasz
medvezsolt #12303 üzenetére
Ördög Három: Káin Könyve.
Űrsugár után szabadon
-
Scholes9
nagyúr
válasz
medvezsolt #12293 üzenetére
Nekem ez lesz az első Diablo-m és mint írtam nagyon bejön a zene, azért itt is érződik a Blizzard minőség, legalábbis nekem mindenképp, épp WoW-ozom és ott is frenetikus a zene, szinte minden zónának más
-
Rage47
veterán
válasz
medvezsolt #12293 üzenetére
Nekem bejött a hang és a zene is.
-
TomWexX
addikt
válasz
medvezsolt #12040 üzenetére
Így hirtelen a wikipedia-n (angolul) találtam róla egy rövid összefoglalót. Magyarul is van, csak ott külön-külön.
Na, MegalodonS jobbat linkelt, el is olvasom azt gyorsan.
-
MegalodonS
őstag
válasz
medvezsolt #12040 üzenetére
Azt hiszem ezt valaki linkelte mar
-
Alg
veterán
válasz
medvezsolt #11594 üzenetére
-
Mukorka
addikt
válasz
medvezsolt #11560 üzenetére
Amúgy meg a legbetegebb cumók infernón fognak esni és valszeg azokat lehet majd jó áron eladni. Ahogy meg eddig hallottuk azt nem lesz olyan könnyű tolni így azért nem fog tudni mindenki felrakni atomjó itemeket.
-
catroot
veterán
válasz
medvezsolt #10412 üzenetére
Furának fura persze. De meg is válaszoltad, hogy ez miért van így.
-
Wolverine
félisten
válasz
medvezsolt #9740 üzenetére
Ezért. Lépésről lépésre csináld végig, ha nem telepítetted még.
flash-: szerintem nem telepítetted még a játékot, amit elindítanál, az a telepítő.
wmarci: ne a BattleTagedet írd be, hanem az emailcímedet, azt használja a rendszer felhasználónévnek.
Ptech: nekem nincs gondom 6850-nel, igaz én a februári Catalystet használom még.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Reklámblokkolók topikja
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest