- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
mar_tin
tag
Nekem 1.02 -óta csak egyre rosszabb lett. 1.03 után már minimum grafikán (csak a textúra felbontás van high beállításon) megy csak 1920x1080 -ban (még a D3Prefs ben is át kellett állítani a HardwareClass paramátert 1 -re.).
Az eredeti játék full grafikán antialias -al ment simán azóta meg már, ha csak az árányékot bekapcsolom szaggat. Nem tudom hogy lehetett így elrontani, de én már belenyugodtam.
Megoldást nem találtam rá sajnos. -
Kobe
veterán
Igen. Nalam folyamat ez volt a problem kb 1.03 ig igy orulok hogy megint sikerult elkurniuk az uj patchben
Bar azt is szeretnem tudni, hogy a jatek mitol ilyen rohadt net igenyes, pl.a grafikai resze.... Digi kabelnet 10 mbit 1366ban epphogy hasznalhatoan megy notin kozepes reszletesseggel. Hazaugrottam, digi lan net kozepes csomaggal, ugyanaz a noti, fullhd highal ment rohogve....
-
WayneGace
őstag
-
SSJPeter
őstag
-
persil
nagyúr
Semmit.
Extrém gyengék a kétkezesek monknak. Kb minden esetben találsz jobb egykezest, ráadásul két egykezes, vagy egykezes+pajzs mellett rengeteg extra statot be tudsz gyűjteni az off hand-ből, amiről kétkezes esetében le kell mondanod.
Nem beszélvez atk speed-ről és arról, hogy elfogadható sebzésű kétkezes kb megfizethetetlen(1400+).
-
atidzsiforc
őstag
Hell act 1 vegen csereltem le a shieldemet 2x1handedre tobb vitality miatt, a passzivom meg a dexem 100%-at hozzaadja az armorhoz, szoval igy nem annyira fontos a shiled ~500 plusz armorja. 35% Dodge chancel viszonylag sok damaget ki tudok kuszobolni, lassabb mobok, bossok meg sem tudnak utni, mert folyamatosan dashing strikeolok. Butchernel is a tuzes padlo tolta belem a legtobbet. Viszont nagyon keveset sebzek, 2600 dps es csak egy offenziv skill, a wave of light, szoval ha valami komolyabb elit pack jon, mindig szivok.
-
oxox
addikt
ezek a legendary targyak minden esetben barnak? csakmert szerintem nekem dobott egy keket...abbol gondolom, hogy annak ellenere legendary, hogy kek, hogy nevesitve van (tudomisen kinek a kardja...melohelyen vagyok, es most nem tudom megnezni), es van egy kis tortenete irva lentebb, mint ennek (ill. +1 socket hely is van rajta) ...Alyrnak (itteni PH! tag mutattam is....) nem nagy szam kard, csak azert tunt fel, mert mikor el akartam adni 540 arany koruli ara volt (ami elso vegigjatszaskor igencsak jo ar valamiert...rare-ekert is 2-300 kozott fizet a kovacs)
-
Wolverine
félisten
Nem néztem utána. Küldetésváltás után sem tudsz Act II-es partyt találni?
#16547: le lenne butítva a skillrendszer?
#16546: switch hero után sem jelentek meg a karaktereid?
-
rt06
veterán
nekem eddig mindig (2, vagy 3 alkalommal kertem) kuldte, fel-egy percen belul megjott a kod
de elvileg, ahol keri a kodott, ott ujra lehet kuldetni vele
illetve nezd meg, hogy biztosan jol legyen megadva a tartozkodasi helyed, mert az alapjan csapja a szam ele az orszaghivot -
-
jim_raynor70
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest