- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
vhunor #50004 üzenetére
Hja meg ACT2-n a föld alá bújó gyík..az a mittomén milyen kigyótestű csaje aki szintén eltűnik és csak akkor jön elő ha épp nyakonver..
Ez kb egy DPS hero halála...
De ez fair...ez nem probléma..ez így a korrekt és a jó..
Ne merj rosszat mondaniThrawn Az én figyelmetlenségemet pl tudnák orvosolni de annyira nem érdekel már hogy szavakat sem pazarlok rá..
Unfair elit: CD és range nélkül bármikor bárhova és bármennyi arcane/frozen
Off-Screen 1hit killelő Bika
Eltűnő és csak akkor előbukkanó ha ütő elitVan még ott...csak max a nerf miatt nem érzékeled
-
Cyberbeni
addikt
válasz
vhunor #49901 üzenetére
Az a baj, hogy nálam úgy megy a farmolás, hogy mire kikerülném a lövedékeket, addigra mindenki halott, ezért kell a lifeleech. (Max durvább elitpakkhoz egy shadow power, de a discipline a vaultra kell főleg)
Egyelőre még csak act1-ben tudom gyorsan tolni, mert act2-n az ellenfelek fele órákig láthatatlan/ugrik, act3- ra meg kevés a dps a hatékony farmhoz. -
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
vhunor #49865 üzenetére
Az majd a kiegbe...bár kétlem hogy paladint hoznának de sose lehet tudni
Mellesleg egyelőre tök mindegy..kéne a taunt mindenképp...és jelenleg erre a legalkalmasabb kaszt a barbi..Bár most így 1.0.4be szinte mindegy...a DPS kasztok is nehezebben halnak, de ha jönne némi kis nehezítés akkor mindenképp örülnék egy működő tauntnak
-
SLYM
veterán
válasz
vhunor #49640 üzenetére
nekem kb 25 óra után lett 60-as a witch doktorom pont most: [link] .még nem néztem át az összes skill-t, mert kb tök felesleges, annyira állat ez a karakter. nyomogatom a jobb gombot és ennyi, simán halnak az ellenfelek. eddig asszem talán 3-4x haltam meg összesen, elsőre hellen a butchernél, de ott is csak azért, mert már elszoktam az életital használatától. barbárhoz képest szerintem ez a karakter sokkal jobb, kb 2-300.000 arany volt eddig amennyiért vettem neki cuccokat (bár a fegyvert és az övet a ládából kukáztam, azok kicsit drágábbak) és nem hiszem, hogy ennél még sokkal többet rá kell költeni, hogy végigvigyem infernót kényelmesen. de majd kiderül később
-
-
mikromanus
veterán
válasz
vhunor #49419 üzenetére
Immo öv+vért lenne az optimális. Alapból is jobb, de set bonusként ad all resistet és alapból több stat+resist van az övön és a vérten is. Pont ennyi hiányzik a tökéletességhez. Nem mintha a mostani cucc középszerű lenne. Sőt. Nem is nagyon kapható hasonló rare cucc, vagy csak fura árakon...
-
DjDanee87
addikt
válasz
vhunor #49381 üzenetére
Igen ez ilyen.
Van egy str, vit, lifesteal, 1040 DPS-ű 1H fegyverem ami még 1.0.3ban esett. Ugyan elkezdtem használni mikor kiesett, és azóta is azzal megyek, de még akkoriban többször rákerestem, hogy épp aktuálisan mennyit érhet.
Kieséskor 20M volt hasonló, később szép lassan lecsökkent az értéke 15M környékére.1.0.4 után viszont rohamosan esett, már szerintem 1M-ért sem tudnám eladni ha akarnám
-
Sirandrish
legenda
válasz
vhunor #49084 üzenetére
940DPS, 57%CHD+Socket 1 H mace és 50K-nál nem jött rá BID 2 napig
Semmit se lehet eladni...
Naponta 3szor pakolom át a cuccaimat...ár alá rakok be mindent és semmit se visznek pedig nem mennek alám...szerintem megunták az emberek átpakolni az AH-t..
De tökmindegy..nem megy semmi -
mikromanus
veterán
válasz
vhunor #48441 üzenetére
ÉS itt a lényeg. Kisebb területre hat. 90K-nál elég az a 240% (?) dam amit a Seismic ad. Meg némi utórengés 60% fegyver damra. Aki meg kikóvályog a pusztításból az kb kap egy csapást és már ott sincs. Jó a fear is. Főként a nagyobb HP-s ellenfeleknél kellemes. Olyan muris mikor a tremor vagy azok a böszme nagy dagi duplafegyveres egyéb szörnyik megkisérelnek elmenekülni. Nem nagyon megy nekik amilyen lomhák....
-
mikromanus
veterán
válasz
vhunor #48430 üzenetére
A DPS a jó dolog. Úgy törnek az ellenfelek, hogy öröm nézni. Tömegben még látványosabb. Volt-nincs tömeg
A Life on kill elitekre is jó, csak úgy kell helyezkedni, hogy legyen töltelék aki halhat. Másik lehetőség, hogy vagy eleget sebzel hogy potyogjon a sok-sok globe, vagy nem állsz bele a durvább támadásokba (ez mindig hasznos). Bossok közül ha a yeti aktív, akkor Asmodean sem ellenfél. Diablo az szivatós lehet. Ahhoz jobb egy kis LoH. Emiatt nem adom el az überbrutál magatalálós kardomat. Fene se akar helyezkedni meg stresszelni egy-egy boss fight miatt. Kardot a mancsba és a 700-750 LoH bőven elég. Amilyen kevés kis life van a barbin ennyi is látványos -
mikromanus
veterán
válasz
vhunor #48211 üzenetére
Nekem is sikerült. Aztán őrült gyorsan visszacuccoltam, mert túl sok resisten spóroltam és súlyosan megégtem a fáklyafénytől is. A molten tűznyomokról nem is beszélve. Túl sok miinden volt kb egyérintős
Kb 10,5k armor és 900-950 all resist érezhetően kényelmesebb. Kevesebbet kell helyezkedni és többet tudok zúzni. Kb 125 allrest (*1,5) pakoltam fel kb sok-sok DPS minusznak hála. Azért így is 80k felett van a normál támadásaimnál a DPS -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
vhunor #46805 üzenetére
szerintem egy minimális LoH (400-500) mindenképp kell. most én rendet használok revenge helyett, mert még nincs meg az utolsó rúna, a provocation (35-ös HC barb), és ha csak 2-3 mob van, szopatós.
amúgy minek használsz bash clobbert? bossokat nem tudsz basholni infernón, az eliteket is csak nagyon kevés ideig.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
vhunor #46805 üzenetére
jesszusom hány százmilliót ér ez a gear? elég brutál... bárcsak nekem is lenne több időm meg energiám, kedvem órákat farmolni.
amúgy csapatban tényleg könnyű haladni. egyik nap PUG csapattal Inf A4 elejétől végéig elvittük. Diablon wipeoltunk egyet aztán kiléptek... Cucc viszont nem sok jó esett...
És újabban inkább DHval haladok, nem Barbárral. Szórakoztatóbb úgy és legalább van dps is
és olcsón ki lehet hozni egész jó "átlag" geart. Egy 960 dpses fegyvert, igaz socket nélkül de sok stattal, IASsal meg Crit hit dmgel a main statok mellett 350k volt. Barbárnak néztem cuccot, de ott milliós tételek már a nem is nagy upgradek...
-
mephi666
nagyúr
válasz
vhunor #44173 üzenetére
szintén... nem egyszer agyonvernek úgy, hogy méterekre vagyok az ellentől, de azért eltalál az ütésével
ja és tegnap a kedvenc: 4/3 inv minions-ös elitpakk (szeretem még ilyenkor, ha fast is kerül rájuk) ...a wall meg megint szívás, mert simán körbepakolnak, nem bírok fölötte átlőni (pedig az effekt átmegy), nem bírok kimozogni belőle bizonyos esetekben még ss-el sem és az ellen átcsap fölötte
#44175: nekem egyelőre hdd-n van, de ha minden jól megy: jövő héten már ssd-ről fog menni
mikrolag most van (töltögetés miatt) és első betöltés után azért rángat szépeket, amíg minden skillt nem lövök el legalább 1szer (utána már játszható/élvezhető/folyamatos... ez kb 10másodperc szenvedés)
-
DjDanee87
addikt
válasz
vhunor #43878 üzenetére
Nem 140 LOH, ott a másik gyűrű amin van 325 még. Amúgy 16k fölött van a DPSem enchantress mellett normális passzívokkal - nemtudom miért nem a két armoros van bent, azokat szoktam használni csak pár napja nem játszottam barbárral és ezek maradtak bent.
A fegyver meg kivételesen esett, és nem volt kedvem eladni, jó az. (mellesleg a gatya, a stormshield és a sárga gyűrű is drop volt) A fegyver magas DPS, str, vit és a gyűrűk LOHja elégnek bizonyul egyelőre. Igazából Act3 farm is megy max 2-3 halállal, csak oda kellene még egy kis DPS, hogy simább és gyorsabb legyen. Valószínű hogy pont a fegyver viszonylag magas DPSe az, ami miatt a WotB/insanity/ + Earthquake ennyire hatékony nálam. Act2 elitek kb fixen halnak EQ alatt Act3ban is néhány, de azért ott gyakori hogy utána még 1 percig üldözöm őket mert WoTB nélkül kicsi a DPS.
Ezen szeretnék javítani, megtartva a mostani védelmet, de egyelőre nem jöttem rá semmi olyan megoldásra, amit elfogadható áron tudnék megvalósítani. -
mpierre
veterán
válasz
vhunor #43878 üzenetére
Azt már próbáltam, de az nem kihívás. Úgy lehet haladni. Az 1 tank, 3 dps is volt. Az se gond, mert a dps karcsik lelövik rólam az ellent. Tank funkció erősen redukálódik.
Na de a 4 tank. Ez a kihívás. Jól skillezve érdekes lehet.
Qru: Az oázis elég nagy mumus, pedig szólóban simán átmegyek rajta.
radi8tor1: Áboszolúte príma volt, pont ezen okból vetődött fel a 4 tankos gondolat. De ott jó előre meg kéne dumálni, hogy ki milyen skillsorral megy és az mit ad a másiknak.
A dupolásra meg csak annyit, hogy.... ˇ°˘^°˛˘ˇ`ˇ^˘°˛^ˇ°˘ł[Ł<]|Íł<{˛Íł}]@!
-
DjDanee87
addikt
válasz
vhunor #43828 üzenetére
Szép DPS, de mint írtam, nem szeretnék a védelemből lejjebb adni, és úgy növelném a DPSt.
Itt az én karakterem, akárhogy is nézem drága mulatság lenne bármit is cserélni sajnos. -
MrCsiT
addikt
válasz
vhunor #43691 üzenetére
lol.
Ha nincsenek elég jó cuccaid, akkor b*szhatod : nekem a szerintem nem rossz DH-val nem megy Inf act3, mert 1 hitelnek a fallenek, ha hagyom odajönni.
Ahhoz, hogy ezen az állapoton javítsak, 1-2-3-x milla aranyra lenne szükségem, ami (hasra ütök) 3 hét CSAK farmolással már el is érhető.. na hurrá.Ezek után, mondhatod, hogy játszani kell megtanulni, épp csak nem hihető számomra.
Légyszi, - érdekességképp -linkeld már ide azt a "Szarfos cuccokba" öltöztetett lényedet, ami ennyire ott volt a szeren
ProEvoFan : sunny szerintem arra gondol, hogy nem tudsz tisztességesen (magatalálósan) 50+ millió aranyat gyűjteni, tehát, keresned "kell" olyan megoldást, amivel összegyűlik ez a mennyiség. Én is maximálisan elítélem a csalókat, de ez a mostani árak-állapot egyszerűen nevetséges.
-
sunnymarcell
aktív tag
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
vhunor #43691 üzenetére
mutasd már meg azt a részt ahol én sírok, én valahogy nem látom. nekem semmi problémám nincs a játékkal, mivel már jó ideje feladtam.
amúgy meg jó ez a "játszani kell megtanulni". akár AH nélkül is végig tudod vinni a játékot, ha iszonyat skilles vagy. akkor meg minek van AH? értelmetlen?
rajtad kívül többszázezren vannak, akik képtelenek végigvinni infernót, hogy ne ütköznének ilyen problémákba.
-
Amur
addikt
válasz
vhunor #42520 üzenetére
mondtam hogy nekem majdnem tökéletes,az elöző helm-hez képest(már megvettem)
itt a profilon a régi helm: konenbarbi
-
Cyberbeni
addikt
válasz
vhunor #42318 üzenetére
[link]
amulet miatt +100vitality is megvan
remélem legendary buff közben még adnak mellé 50-100 all resistet meg a többi statra is 100-at (mármint 2-es set bónusznak, hogy ne kelljen újat vennem)
esetleg fent említett bónuszokat 3 cucc mellett adhatná, és akkor a gatyát is megveszem
@mikromanus: no skill=no (ghom) kill -
Sirandrish
legenda
-
DjDanee87
addikt
válasz
vhunor #40829 üzenetére
Kinek mi jön be. Ha neked olyan a geared, hogy act2 nem kihívás akkor toljad Act3at ha azt akarod.
De sokan mások, köztük én is, úgy gondoljuk, hogy nem éri meg act3 és fölötte ha nincs überbrutálmega geared. Miért? Esik minden item Act2ben is, az elitek nem 1 percig, hanem kevesebb mint fél perc alatt halnak és esélytelen, hogy meghalj. Tehát tolhatod act3at, de kb kétszer annyi tárgyat ütsz ki act2ben és nem esik 2x annyi nagyobb ilevelű tárgy act3ban, tehát nem éri meg.Persze ha a kihívást keresed, akkor más a helyzet.
Nekem sem kihívás act2 1100 all ressel 35% blockkal 11k armorral, sőt act3ban sem igazán halok meg már így - de ha fejleszteni akarom a gearem AHzni kell, mert nem fog jobb cucc esni a játékból. Ha AHra akarok itemeket farmolni, akkor viszont jobban járok act2vel a fent leírtak miatt. Ilyen egyszerű. -
mikromanus
veterán
válasz
vhunor #40829 üzenetére
NAgy cucc. Full tank passzívokkal barbárként? Olyat mindenki tud. Még én is.
Act 2 lehet zsenge, de arra van az átskillezés agresszívre, hogy kicsit murisabb legyen. Sokkal gyorsabbm de néha be lehet kapni némi sebzést tehát figyelni is kell.. A 24k talán necces Act 3-tól, de kb mindegy mennyid van ha hülyén beleállsz a swiftek közepébe főként ha elitek. Stabil loh mellett 30 k elég act 3-4-re is. Majd picit módosítok a cuccaimon ha kell.Valójában 24k is elég. A meleedam red meg haszontalan. kevesebb előnnyel jár mint amennyibe kerül vagy amennyit bukok rajta máshol. Stormot ezért nem veszek (a mostani pajzsom jobb), string of ears satnya és a 83-93% alap fizikai ellenállásnál nem a melle ellenfelek fognak megszivatni. All resist kelle setleg bár ha pajzsra váltok az is meglesz a megfelelő szinten.
Farmolásnál a sebesség számít. Ha leölsz 10 másodperc alat egy elit pakkot act 3-on (wotb mód) és fél perc alatt wotb nélkül akkor tán megéri. Egyébként időarányosan annyival szarabb/kevesebb a drop, hogy nem ellensúlyozza a magasabb szintű itemek megnövelt esélye.Amúgy se arcoskodj! Ha tényleg ennyire szarhígfosdegyenge act 2 akkor válts olcsógagyi mf cuccra azt' indulj csatába! Az elvileg neked meg se kottyan. 2-300 allres és 5k armor? Bőven elég, nem? Azért ha a fallenek tartanak pikniket a hullád mellett akkor ne legyen durci, oké?
40832) proci985
Azaz. Lehet becézni 0-öbecsülés-buildnek. Arra jó, hogy utána azt hiszed mindent lenyomsz akár pucér karival is. Mesterséges önbizalomnövelő. Ha 3-4* lenyomnak átskillezed magad rá és utána irdatlan egod lesz pár perc alatt. Ha segítség kell kérdezd vhunort. Hozzászólása alapján picit sokat csücsült a builden ő is -
mikromanus
veterán
válasz
vhunor #40804 üzenetére
round 2
Act 3: oda kell armor is. A swiftes hullák meg szeretnek nagyot csapkodni. Azokat vagy időben lecsapod vagy ki kell taktikázni, de sose szabad hagyni, hogy körbevegyenek, vagy egy időben többen is csapjanak, mert akkor mész az örök vadászmezőkre. Azért 13-15k armornál már elég szépen helytálltam. Kaparták a vértezetet de a revenge és frenzy meggyőzte őket, hogy mégis inkább kertitörpének kellene állniuk9k armoros act2 skillezéssel is eglész eredményes voltam hála az extra DPS-nek, de az elit verziójuk ellen az már esélytelen.
-
mikromanus
veterán
válasz
vhunor #40804 üzenetére
A "klasszikus" barbár build az nem ez. Ez a tornado-búgócsiga barbi gyorstalpalón átképezve/átnevezve. A tank és hagyományos lecsapom-átlépem a hulláját-NEXT tipusú barbárnak több armor kell. A resist jó, de lehet kevesebb is. Mehet kétfegyveresben és pajzsosan is. Pajzsosban nagyobb az armor, de kisebb a sebzés. csapatnál mindegy. Ott könynen összedobhatsz egy act 3-4 képes igazi barbár vadállatot pajzzsal. Az irtási technika is eltér. Két irányzat (azaz két tesztelt módszer):
1. pajzs+fegyver kombó. A fehérek csak tereptárgyak. Ha az utadban vannak lecsapod őket, ha nem akkor le vannak ejtve. Fene se fog minden fűszálat megcsodállni. Irány az elit - WotB bekapcs irtás mód - szajrét felszed és továbbáll. Ha jól helyezkedsz akkor minden második elit pakkra jut csak wotb, de mindegy is. Mondjuk lehet egy perc lesz a fél helyett de igen ritkán tudnak meglepni
2. két fegyveres - agresszív brutális vadállat stílus: sok sebzés - közepes védelem (kb minta tied). Mondjuk resistben act 2-n olyan 800 körül vagyok. Semmi passzív védelem. Mész és irtasz. A fehérek csak erőforrások, az elitekre jobban kell figyelni mert a kevés védelem miatt néha még karcolni is tudnak. HA a wotb aktiválható, akkor kiirtod simán az eliteket és mire lejár már a környező szikákat is porrátöröd 2 mapnyi távolságbanKevésbé használható csapatban, mert sérülékenyebb. Bár ha berakod az armor bónuszos passzívokat akkor simán megállja a helyét.
Ha tescos barbárról váltanál valami "komolyabbra" akkor azért picit gondoljad át a stratégiát. Itt azért vagdalkozni is kell néha
edit: ha nem tescos a cuccod akkor jobb lesz a sebzésed a critek miatt, de armor akkor is kell. A tanknál a crit amúgy is mellékes. Az eredeti abszolut-tank verziós barbáromnak az alapon felül nem is volt semmi critje, de szépen irtott és semmi nem tudta lecsapni.
-
F-ECT$
titán
válasz
vhunor #40582 üzenetére
Értő olvasás 4tw
Sirandrish: köszi.
Innen látszik, hogy míg a játékosok 22%-a barbár, a rájuk eső ~33%-nyi cucc durván túlkínálatos, míg a dex esetén a ~33%-nyi cuccra jut több, mint 40%-nyi játékos.
Az int-es cuccokra kb jó az a 35%-nyi játékos, de a dolgot árnyalja, hogy a wd-nek int kell, a wiznek meg ap és ez sok cuccon visszaköszönhet...
-
F-ECT$
titán
válasz
vhunor #40522 üzenetére
/agree:
A 30-ik szülinapomon vendégül láttam a barátaimat, bőven 100+ euróba került a kaja/pia, és örültem, hogy ezt megtehettem./disagree:
Tfh el vagyok akadva én is, a játékba nem akarok pénzt tolni, nincs elég goldom, de ha sikerülne eladni egy 100+ eurós cuccot, akkor azt nem venném ki, hanem a saját karakteremre fordíthatnám.Hogy melyik az erősebb érzés? Ez már jó kérdés. Az biztos, hogy ha a "való világban" kell rajtuk segíteni, akkor nem gondolkoznék, de egy virtuális világban nem érzem szükségét, hogy teljesen önzetlen legyek. (Az megint más, ha folyamatosan együtt játszunk, és segítjük egymást.)
-
mephi666
nagyúr
válasz
vhunor #40522 üzenetére
én főleg szólózok, pénzt nem ölök a játékba, viszont ami eladható pénzért, azt eladom... ami meg nem nagy tétel, odaadom bárkinek
nekem egyrészt játék, másrészt meg kis szerencsével termel egy kis mellékest, ami jól jön, mert egyedül lakok és időnként baromi neccesen jövök ki... így alkalmanként "irigybunkóf@sz" vagyok, amikor nem osztogatok ránézésre 10euró körüli cuccokat, de ez a "minimális" pénz is rohadt sokat tud számítani... most erőltették már egy ideje a jogsit is, hogy csináljam (minimum 180k), viszont céges prémiumok kimaradnak... a játék jelenti a szórakozást és az esélyt is arra, hogy kis pluszpénz összejöjjön
(esély nincs arra, hogy értelmes másodállást találjak meg energiával/idővel nem is nagyon bírnám)
ilyen megközelítésből én még mindig játéknak tartom a d3-at...
-
mikromanus
veterán
válasz
vhunor #40513 üzenetére
Ja. Annyit én se adnék semmiért. A legdrágább vétel tán 5 milla körül lehetett nálam, de inkább kevesebb. Nagyon hénaösztönnel nyomulok AH-ban
Emellett a kavicsok összecraftolására többet költöttem szerintem mint az összes cuccomra amit használok ezeken kívül (5 db Perfect star rubin + 1 db star smaragd).
(#40514) maross
Egyszerűbb lett volna ha helyette inkább dolgozik. Többet összeszedett volna és még szabadidejében játszhat is kedvéreEditedit: ja, hogy 3100? Akkor bakaphatja
-
proci985
MODERÁTOR
-
mikromanus
veterán
válasz
vhunor #39625 üzenetére
Az armorból származó védelem 10k armornál 75,47%, 15k-nál 82,19%. Ha azt nézzük, hogy 6,72%-kal magasabb védelmed van (ennyivel is kevesebb jutát az esetleges pajzs blokkra) akkor azért jelentős. Ha azt nézzük, hogy másfélszer annyi armor árából kb (állítáod alapján) lijön 24-25k life amennyi össz van nekem és így a növekmény 100%, akkor azért lehet megéri vitára gyúrni
-
Sirandrish
legenda
válasz
vhunor #39611 üzenetére
Helm of COmmandot most nézegetek és ha összejön egy kis lóvé 4M körül már elég szépeket tudnék venni..
All resit még 70et pikkpakk összetudnék kaparni csak kesztyüből mert abba nekem nincsen csak chd,chc meg stat...
De gondolom tanknak annyira nem kell a chc
Neked amúgy mennyi van? -
mikromanus
veterán
válasz
vhunor #39608 üzenetére
Komolytalan dologok ezek. Most jétszani akarsz vagy csak bent lenni? Mindig utáltam mikor 3-4 személyes játékban kevés látszatja volta tevékenységemnek. Act 2-re ez is elég. Szerintem ott még a pizsamásak is ellennének golyófogó nélkül. A többi act is játszható, csak kicsit ingatag azért. Kevéske a tartalék, így oda kell figyelni. Ha körbevesz egy horde-arcane-jailer-fire chain elit csapat, akkor bizony a fürgeség se ment meg mindig
Az alap kérdés az, hogy csak sétálni akarsz a játékban, vagy ölni is. A 15k az elég uncsi sziszifuszi melós. Főként co-opban. Engem ez nem vonz. Főként mikor olyan DPS karit védtem akinek nem volt sokkal több DPS-e mint a tankmódot elvetve normál cuccban és skillekkel az enyém...
-
Sirandrish
legenda
válasz
vhunor #39608 üzenetére
Sebezni nem állt szándékomban..
a "sebzéscsökkentő shout"-ot tegnap kipróbáltam én is a taunt runával de nem tudtam mennyire hasznos végül is így visszaraktam a wotb-t...a többi szinte ugyanaz...annyi hogy a Frenzyt én a stunolós runával használom...jah és ignore paint nem használok
Akkor még ezek után arra lennék kíváncsi hogy mennyi hp és resist számít magasnak és milyen block chance kéne?Hmm..akkor nekem a life regen hiányzik, mert azom nincs
-
mikromanus
veterán
válasz
vhunor #39602 üzenetére
Én meg rágyúrtam armor buildre. Jó védelem, passzívok, erős ütések, alig crit az alapon felül. Stabil resistek. Erre mivel azért act 3 lassú, az act 2 meg kezdett kicsit lapos lenni kiveszem a passzívak közül a védelmi skilleket és berakom a támadókat. Most warcry-battle rage kombóval majdnem van 23,9k HP-m, 42,5K DPS-em (ha felgyűlik a fury akkor 50k). HA megjön Yeti és feltelik a fury akkor 110k DPS. Mondjuk így is majdnem van warcry után 12k armor. Erős logika, mi? Építsük a védelmet, aztán menjünk agresszív builddel!
(#39603) Sirandrish
Az én buildem életképes, csak kicsit lassúcska és veszélyes az élet act 3-4-en. Alap buildben warcy-battle rage után van 24k HP (Picit kevés. Majd felviszem 27-28k-ra azért), 15k armorom, 35,6k DPS-em. A resistek 72-76%-osak, az alap dam reduction a statoknál 83,54%. Lehet haladni, de nem olyan gyors mint act 2. Ez nem gond, csak a dropok se olyan sűrűek. Azért mindent sikerült vele lenyomnom eddig -
Alg
veterán
válasz
vhunor #39563 üzenetére
Köszi.
Crushing advance-on gondolkodtam én is, de nekem valamiért ha nincs betéve még valami fury generáló amivel be tudom indítani az egészet, akkor nagyon nehézkes. Szóval most úgy néz ki hogy ott a bash a +6 fury rúnával, ezzel 1 ütés és mehet a móka - a másik, hogy a battle rage is kell a +fury on crit rúnával hogy folyamatosan menjen (WotB-t így egész jól fenn tudom tartani amíg van elég ellenség...)
Igaz csak act2-ben próbáltam eddig, act3-ra nem mertem még kimenni.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
vhunor #39253 üzenetére
Ember!; ez nagy volt!Igen, érdekes hozzáállás valamit ennyire lehordani 100+ óra játék után...
BF3ban voltak "pach gondjaim", de egy hét BF3 nélkül megoldották a nyűgjeimet.
Pihentetni kell a játékot ha belefáradt az ember, utána újult erővel nekiállni játszani.(#39267) Ren Hoek
Találj "virtuális" barátokat és menjetek ketten, többen játszani.Én is már csak így játszok.Játszani kell és megvan az esély a jó dropra.A múltkori csoportos act2 "farm" (nem szeretem azt a szót, mert én játéknak hívom) alkalmából bejött 8 millió arany.A 7.-8. küldetéstől kell indulni, Belial-ig.Ok, ez extrém jó kör volt, de mindig esik valami használható cucc. -
Ren Hoek
veterán
válasz
vhunor #39253 üzenetére
Attól mert ez egy fan fórum, még nem lehet negatív kritikát megfogalmazni? Olvasd el, egy reakció volt ProEvoFan írására. Ha megfigyeled, soha nem magamtól írtam be ezeket, hanem reagáltam valakinek a véleményére, vagy sajnos be kellett lássam, hogy más is így gondolja.
A sátánistás/idiótás dolgot pedig példázatnak szántam, hogy vegyük észre, k*rvajó sorotok van otthon, vagy asszonynál, hogy nem cseszegetnek benneteket a játékért. Nekem az egész gyerek és kamaszkorom a baszogatásból állt emiatt, és most "nosztalgiázhatok". Nagyon kevés ismerősöm és barátom van aki játszik és elfogadja. Tavaly egyedül laktam nem volt semmi probléma, de most muszáj volt hazaköltöznöm nyárra. (Szerk: Anyám mondta hogy még 1 hétig tűri a játékfüggőségemet, utána kib*ssza az utcára a gépemet és motyómat - lehet szimbolikusan de akkoris.) Szóval örüljetek neki, hogy nektek toleráns a környezetetek és barátaitok... Ez azt hiszem nem minősíti a játékot.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Napelem
- Off the Grid - Már Steamen is elérhető a korai kiadás
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest