- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #44236 üzenetére
Honnan tudod, hogy Infernon milyen, ha nincs meg az achievement? Vagy már túl sokat fizettél a javításért miatta, és félsz visszamenni?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #44204 üzenetére
15k armorral nem megy rakanoth? még jó hogy nem költöttem túl sokat tank gearre
@DjDanee87: érdemes számolgatni egy kicsit, mert van hogy nerves of steel több, mint 20%-ot dob, és az fizikai sebzés ellen is véd (persze superstition fury-t is tölt, de nekem nem úgy tűnt, hogy állandóan spammelsz valami fury-spender skillt)
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus #44201 üzenetére
Ott is gyakori vendég, meg kint a pusztában...
Hogy rohadna meg...
Két elitpakkal a nyakba nincs nagyon mód erre...
(#44196) proci985: Korábban már írtam, hogy 40-50k visszakézből kivédhetetlen...mind1 mit teszel.
Én 350et is critelek...és ez csak egy...ha mind3 elit kap belőle mert a denevér ugye végig szánkázik mindenen, akkor végem. Szerváltam egy loh-s fegyót így a darts legalább használaható...ha a megszokott fegyómmal megyek olyan szépen jön le rólam a 3-4k life öröm nézni....
-
vhunor
őstag
válasz
mikromanus #44201 üzenetére
A katapultos résznél, meg a várban (várfalon) is. Ettől a bugtól is meghaltak vagy 2-3-szor.
Jah, és a legjobb. Én barbárral nem tudtam megütni (még kijelölni se) a madarat amikor elő-előtűnt, ők meg tudták sebezni.
-
davidsz
senior tag
válasz
mikromanus #44175 üzenetére
SSD-n van. Az akadozás sajnos nem ezen múlik.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mikromanus #44175 üzenetére
nincs SSD-m, de akkor sem telepíteném rá a diablót ha lenne.
a map betöltés maximum 3 másodperc.
-
törölt tag
válasz
mikromanus #44180 üzenetére
Sokszor nekem is olyan volt mintha Beta állapot lenne, de hát ez van azt ennyi
Akkor szoktam röhögni mikor futok éppen a mobok elöl és már nem is vagyok melee közelben de kapom a sebzést, a másik meg mikor harc közben megyek és egyszer csak visszadob és meghaltam. -
SLYM
veterán
válasz
mikromanus #44180 üzenetére
engem meg ez a lézer idegesít. 10 év alatt ennyit sikerült kitalálniuk a fejlesztőknek, hogy egy lila fos pörög körbe-körbe? eleve nem illik a középkorhoz sem, ahol ez a játék játszódik. a másik bénaság meg amikor ilyen burkot von maga köré az ellenség és közben nem lehet megütni. ez is béna szerintem
Cathfaern én folyamatosan fejlesztek. most vettem 320.000-ért egy fegyvert, amivel 4000-el ütök nagyobbat, mint eddig, plusz egy kesztyűt, remlem ez elég lesz a második ahtra
-
Beri78
őstag
válasz
mikromanus #44150 üzenetére
eszembe nem jut a legjobb itemekre vadászni, csak már most nézegetem a lvl60+-t
még csak 40-es szinten vagyok, de ahogy az anyagi forrásaim állnak (~150e gold), és látva az 5-10 milliós buyoutokat, eléggé megrémít...
de majd felöltözünk olcsón jónak
-
drk88
senior tag
válasz
mikromanus #44089 üzenetére
Persze, ez is egy nézet h legyen benne kihivás a farm közbe de számomra az is egyfajta játék élményt nyújt h végig gázolok simán infernó act3/4-n. Igen nekem ez a végső cél ebbe a játékba nem akarok végtelenségig csak farmolni..hát 50misi inkább
de az elmúlt napok ah forgalma talán felgyorsítja a helyzetet meg persze 1.0.4 előtt nem veszek semmit ráérek.
off: Most találtam forumon egy vadállat buildet
weapon throw barbár LINK
-
drk88
senior tag
válasz
mikromanus #44086 üzenetére
Mondtam h act3-t farmolom ezzel a buildel? Van rendes tank-dps gearom amit szoktam használni act3-ba, de mivel lassan megy ezért inkább 341% mf el farmolok act1-2-ben amig nem jön össze a gold egy haladós act3 farm gearra.
De te vagy a megmondó ember aki tudja h a fegyvert vettem
amúgy dropp volt.
-
drk88
senior tag
válasz
mikromanus #44062 üzenetére
Te melyik bolygón élsz, vagy melyik AH-t nézed egy normális fegyver 20-100milla..a hatékony farm nem tudom nálad hol kezdődik de nálam nem 2 perc/elite pack hanem max 30 sec. Hangsúyozom act3 farmra mondom.
off: blizzard megint supporolja a botolokat az új legendary peccsel
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #44072 üzenetére
100k-ért vettem fegyvert rá, mert nem akarok túl sokat költeni egy olyan buildre, amit csak akkor játszok, ha épp olyan a kedvem. a régi dt fegyverem is csak 175k volt, mégis simán lement vele act3-4, szóval összehasonlítási alapnak pont jó, hogy nagyjából azonos áron vettem őket.
Ha valami itt ultralassú, az legfeljebb a felfogásod. Vagy neked van 100M-s DT geared, csak épp a ládában pihen, mert a tank spec jobban bejön? -
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #44062 üzenetére
fegyver+pajzs+sisak csere, meg passzívok átállítása és 10k+armor 1000+resist. (bár csak 18%-os blokk)
inf diát először csak tank specben mertem megölni(szarabb fegyver/pajzs/armorral), de később dt-vel próbálva is egyből sikerült.
csak tárgyakat meg passzívokat cseréltem: [link]
esetleg 300 loh kő a fegyóba, de annyit nem költök tank specre. -
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #43940 üzenetére
diablo armory akkor frissíti a karakterlapon levő statokat, amikor utoljára kilépsz.
ha ezután eladogatod a cuccaidat AH-n (vagy csak kirakod és cancel), akkor a karakterlapon megmarad a stat, de a cucc eltűnik a karakterről.
legalábbis szerintem ezért nem látod a cuccait, mert más karakteren meg vannak cuccai. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #43728 üzenetére
Többször is átnéztem nem-e pakoltam ki valamit véletlenül, de nem.
Sunyi buff? -
MrCsiT
addikt
válasz
mikromanus #43711 üzenetére
Köszi a pozitív hozzáállást, tetszik.
Szerinted, min lenne értelme változtatnom ? Ilyen most a kari..
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #43653 üzenetére
hát, wizarddal hell/a1et farmoltam (cucc ahogy nőtt mentem tovább), barbárral A1 de gyorsabb voltam (43 óra van a kariban).
a DHval A1 nevetségesen egyszerű, nem éri meg farmolni. A2 kellemesen nehéz, A3 első harmada megy, de lassú vagyok, második harmad megy, de ott már negatív az egyenleg a javítások miatt és nagyon lassú vagyok. 10k dam még kéne érzésre, úgy már szerintem elég gyorsan tudnék ölni. A4ben rakanothot nem bírtam még lenyomni.
emiatt is érdeklődőm, hogy DHk közül A3-A4 környékén ki milyen tapasztalatokkal megy. resist, life szerintem elég (egy ütést túlélek rakanoth kivételével, többet meg nem kell), viszont minél tovább élnek a szörnyek, annál inkább csökken az értelme bárhova mennem, mert egy idő után biztos halok a glasscannon mentalitás miatt.
DH nem barbár, esélytelen tankká fejleszteni... illetve ha megy is, tetűlassú lesz. 300as resistekkel egy barátommal végigmentünk A3mon... haltunk sokat, de tapasztalatnak remek volt.
-
FehérHolló
veterán
válasz
mikromanus #43630 üzenetére
Én a chipped kövek árát nem értem, de azt nagyon nem.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mikromanus #43621 üzenetére
elvileg a legendarykat buffolják, ezért még most mindenki akar venni. mikor kijön a patch, valószínűleg mégdrágább lesz.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
jobb uniquek
. fiery brimstone megy fel.
meg használható fegyverek craftból.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Az új patch-tól kezdve a lvl 61 és lvl 62-es fegyverek dps-e elérheti a lvl 63-as fegyverek dps-ének a szintjét, tehát ezentúl megérheti fegyvereket is craftolni, szerintem ezért vesznek most több befőttet.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #42736 üzenetére
nekem kb 24 órás volt a DHm, bár hell rakanai kimaradt
(háromszor 1hitelt, aztán mentem pubba hogy megylegyen a 60 és felgearezhessem). most 27 óra 54nél van, és inferno A2 magda után vagyok. egyébként mindenen végigmentem, nem húzott senki,, illetve publicban A4 kivételével (59es szint második fele) gyakorlatilag én húztam a csapatot általában előre.
inferno meg eddig 5mből vicc. ahogy nézem a mostani 200 res kevés, de olyan 400ig még relatíve fájdalommentesen (kb 3mből vagy critet csökkentve 40ig lényegesen olcsóbban) el tudnék menni, talán picit feljebb is.
na most jönnek inf a2 csatornák, azok DHval elvileg nehezek.
-
Mumee
őstag
válasz
mikromanus #42721 üzenetére
Tessék : http://eu.battle.net/d3/en/profile/morfz0r-2997/hero/9100418
-
válasz
mikromanus #42639 üzenetére
Az endgame egy kb. végtelen timesink ami a játék befejezése után jön.
-
törölt tag
válasz
Ha elérted a max lvl-t és utána van sok dolog ami leköt, játékban tart. RMAH-t tervezték erre a célra de a bot-ok miatt ez megbukott, igaz voltak akik jól jártak de a többség inkább mást mond.
A WoW-ból átemelném a horgászást és kíváncsi lennék pár ember reakciójáraszerk:
(#42641) Sirandrish:
Pont azért megy 7 éve mert eltalálták a dolgokat -
Sirandrish
legenda
válasz
Én csak azt nem értem ha a WoW-ba olyan hüdenagy EndGame van akkor miért játsszák (lassan) 10éve
Szerintem ugyan úgy kinyírod a boss-t, ami persze jóval nagyobb kihívás mint a D3-ban de utána már csak orrvérzésig farmolsz hogy legközelebb könnyebb legyen ugyan az a Boss meg hogy pistát jól lekaratézd PVP-ben.. -
Ren Hoek
veterán
válasz
mikromanus #42600 üzenetére
Ez igaz... hm. Akkor inkább elnyomom feketén a készletet
(#42601) radi8tor1: Csak mint mellékes infó tettem hozzá, remélem nem zavar senkit, egy javítási költséget megspórolhat vele aki megveszi
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #42597 üzenetére
köszi, ez ki is ment a fejemből, hogy van!
hm, legolcsóbb dexes inna öv buyouttal 15m és csak 38 dex van rajta... hátpersze.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
mikromanus #42593 üzenetére
Gem craftolásnál ez jó cucc:
Egyáltalán nem éri meg craftolni, mert bukó van rajta sajnos...Megszívtam még múltkor, mert vettem 880-ért emeraldot, mondom hú ez olcsó... erre most 660-on jár már néha. Szerintetek megy még majd fel, vagy adjam el inkább amíg még lehet? (Vagy kraftoljam be)
Figyelem, Poti kiárusítás:
276 legnagyobb health poti 300-ért eladó darabja. Már nem játszom ezért nekem nem kell... Csak egyben adom el 82800 goldért. -
mephi666
nagyúr
válasz
mikromanus #42593 üzenetére
meg közben a tudat, hogy saját magad craftoltad a gemet: megfizethetetlen
...és nyugodt lehetsz, hogy a saját magad által gyártott gemben benne van az anyag rendesen, nem spóroltad ki belőle, nem fog tőle "köhögni" pl. a fegyvered
-
killerjohn
addikt
válasz
mikromanus #42460 üzenetére
Az a gond, hogy nem 98% szar, hanem 99.8%, ami már 500-ból 1 jó, tehát a napi két órából 1 jó rare az nem napi két óra hanem napi 40 óra... amit kb igazol a gyakorlat, mert az egyik accomon van irgalmatlan sok-száz óra játékidőm, és egész game alatt 20M-et nem csináltam dropból, pedig hidd el, felismerem az értéket, mert craftolással és AHzással csináltam ennek úgy a kétszázszorosát (úgy hogy életemben összesen 4 órát voltam közgáz órán, nem tőzsdeügynök vagyok)...
Story: egyik haverral régóta nem játszottunk együtt, mondom menjünk egy kört. Szétszedték inf act3-ban, mint floki a lábtörlőt, és amikor esett neki egy 20 gf socketed helm, akkor tropa volt a boldogságtól, hogy ha beletesz egy követ, akkor 40+gf helmként már el tudja adni egy milláért és 4 napja ez az első hogy többet keres mint a repair költség... Hát, ilyen vidám lett a Diabló 3, és az hogy egyesek elégedettek vele, az egy dolog - másoknak nem muszáj (mondjuk ismerek olyan kutyát, ami annak is örül ha esténként megrugdossák...)
Most mondd meg, egy rakat munkával, irgalmatlan időbefektetéssel, 500M aranyból megöltem diablót. NEGYEDSZER. Annyira élveztem, hogy csak na. A legtöbb ember meg csak anyázik act1/3-ban hogy nincs drop, aztán ha eljut ide még 300(-800) óra játék után, akkor jön a reccs, hogy EZÉÉÉÉÉRT?
De legalább most lesz időm megírni a TurboT3-at - ez lesz az én privát endgame-em
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
mikromanus #42454 üzenetére
Nálam a cuccok 98%-a vendornál landol, mivel csak olyan sz*rok hullanak, amik mindenkinek jók, de senkinek sem. Általában armorból kuka az összes(a legtöbbön main stat sincs, ha meg van, akkor 50 alatti, socket nélküli), fegyverből szintén, mivel vagy alacsony a dps ,vagy ha jó is(pl 700dps-1h) tucat fegyver, kvázi eladhatatlan. Amulettből, gyűrűből eddig max olyan esett ami 150k-ért is alig ment el. A legendary/set cumók, meg amik hullanak, azok ilyen 50-60lvl-ig, vannak, ergo kuka. Ezek után nem fogom dicsérni a droppot, hullhat másnak akármilyen jól.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
mikromanus #42427 üzenetére
"Ha új vagy akkor meg választhatsz, hogy időt ölsz bele, vagy kis pénzt, hogy használható infernos karaktered legyen." - És itt a legnagyobb buktatója a játéknak, magyarul, hiába ölsz bele rengeteg időt, mivel sosem esik olyan és annyi cucc, hogy te infernoképes karaktert felszerelj, nem beszélve a pénzről, ami egyre értéktelenebb. 300+ óra van a barbáromban, az utóbbi 40-50 óra 260% feletti mf-el, és a drop egyenlő a nullával, szóval tudom, hogy miről beszélek.
-
warcat
veterán
válasz
mikromanus #42432 üzenetére
Kínai a cím, nem merem megnyitni személy szerint.
itt a diablofansos forum címe :
[link]Más: én konkrétan mindjárt becsinálok, 5 perc alatt két olyan cuccot vettem fillérekért,hogy hihetetlen.
Mindjárt elkészítem a képeket...de még mindig nehezen hiszem el,az egyik 1d 11h volt főídőben,a másik 1d 12.Még remegnek az ujjaimElnézést ha nagyok a képek,de muszáj megosztani,az árakat is nézzétek
A másik /csak hogy érezzétek, 200 a maximum int ami cipőn lehet.../
-
DjDanee87
addikt
válasz
mikromanus #42432 üzenetére
120
Nem, gondolom valami 1000+ -
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #42310 üzenetére
Ugyan már: nem elég egy helyben állni és nyomvatartani egy gombot=skill
pill és rakok be képet a barbáromról, elég bestia lett ezzel az új armorral
@tatabánya:
"36k damage, 28k hitpoints, 500 res all, 5k armor, 150 mf""I just killed him (after 12 tries...lol), but melee style,"
-ide jönnek a statok, amiket te írtál-kész, gatyát visszafestem láthatatlanra és csinálok egy új barbárt TheRapist néven: [link]
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #42077 üzenetére
cipő mennyi volt?
egyébként szerintem egy sage's seekerrel jobban jártál volna -
Nordic
Közösségépítő
válasz
mikromanus #42018 üzenetére
A Barragan az olyan barbárnak való kemény név. A Starrk vagy a Halibel nem igazán illik hozzá
Am azért ekkora az elite szám, mert én túl sokat farmoltam. Most már meguntam azt is, és be se jelentkezek igazán.
-
vhunor
őstag
válasz
mikromanus #42018 üzenetére
Hát, néhány Ghibli filmet, Ghost in the Shelleket, Wonderful Days-t leszámítva nem nagyon néztem ilyen filmeket (a Dragonball nem ér, akkor még kicsi voltam
), szóval ezt sose találtam volna ki wiki nélkül.
-
Chiller
őstag
válasz
mikromanus #41934 üzenetére
Köszi, a többiek nevében is!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #41901 üzenetére
rúnákra is kíváncsi lennék, de ghomos setupra is
.
szerk: köszi a teljes setupért.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #41934 üzenetére
Hétfő esti mese?
15oldalt néztem át mire hasonló statokkal Move-s cipőt találtam...650K..és 9%move csak
A többi cuccodat inkább nem nézem meg -
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #41893 üzenetére
ez még sok is act1-re.
-
dobolan
senior tag
válasz
mikromanus #41885 üzenetére
Én nem tudom, mert nekem te fogtad le partiban anno, amikor még ehhez hasonló builddel toltam, de bazi nagy HPkat szivott le a felhő, nem hiszem, hogy sokat csökkentene rajta az archon. Most meg a crit mass miatt már le tudom verni soloban is.
-
RockHaRD
addikt
válasz
mikromanus #41877 üzenetére
azt a passive skillt kell használni, ami egyből megadja a teleportot, hogyha nagyot ütnek rád, és akkor szinte bárhol végig lehet wormholeozgatni
-
RockHaRD
addikt
válasz
mikromanus #41872 üzenetére
azért egy fast teleport mortar shielded pakk megölését megnézném
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus #41872 üzenetére
És ezzel megy A3
Archon-hoz milyen rúna van?
Armor, hp, all res, life reg ok, de a dps kevésnek tűnik. Persze az elitek jó része ölhető a kiteolással, de nekem 40-45k dps-sel is iszonyat lassúnak tűnt A3.
Kitartás, és várjuk a további A3-A4 tapasztalatokat!
-
Chiller
őstag
válasz
mikromanus #41768 üzenetére
Ha belinkelted volna a felszerelést nagyobb sikered lenne...
Meg jobban el is hinnénk
-
akela91
addikt
válasz
mikromanus #41845 üzenetére
Ignore Pain, Revenge, Frenzy, Wotb, War cry, Battle Rage.
Ignore Pain helyett is lehetne valóban, de nekem az fontosabbnak bizonyult. Pörgős karit csináltam, 2 egykezessel 1.73-as AS (2 dagger), 40K Dps frenzyvel. (54K wotb-vel) 1450Lohhal.
-
szallasi007
őstag
válasz
mikromanus #41817 üzenetére
hát én nem szeretek helyezkedni mert attól falra mászok
armor-ress-dex(-vita) szerintem muszáj neki, és tudom hogy soksokmillás cucc kell neki (mondjuk szerintem ez mindegyik karira igaz ha nem egy középszerű le-felrohangálós játékot akarsz játszani)
maross: igazad van csak a jelenlegi cuccaimat ha akarnám cserélni akkor az már nem menne olyan kevés pízből, viszont ez az amulet + fegyver kombó érdekelne, mert nekem elég borsosnak tűnik ezt összehozni, de azt hozzá kell tegyen ah féle üzleti érzékem az kb. 0.
-
tatabánya
senior tag
válasz
mikromanus #41817 üzenetére
ha jól tudom 1-1 res magában max 60 lehet a cuccokon, még all res 80.
(#41818) maross: ez az, de ha a játékosnak 2-3 milliója van összesen akkor még fegyvert se vesz, nem hogy bármi mást
goldal teli AH
csak a botok segíthetnek az embereknek, plusz egy account azért hogy a main megmaradjon aztán indulhat a gearelés
-
dobolan
senior tag
válasz
mikromanus #41800 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a barbár és a monk +30%os bónusza az melee dam red., úgy emlékszem ezt írja ki.
-
dobolan
senior tag
válasz
mikromanus #41797 üzenetére
A távolságit azt szerintem nem csökkenti a melee dam red.
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus #41790 üzenetére
A halhatatlan wizard bug idején megnéztem A3/A4-et, és eléggé szar volt főleg az utóbbi farmolás szempontjából. Rohadt sok mob, kevés elit. Talán A3 még megéri, de ott meg sok a szűk rész (főleg a második felében), ami rangedként inkább hátrány, mint előny. Szóval egy fél órás A1 run (csak néhány rész: cementary, watch tower, butcher) vagy egy szinte bárhonnan indított A2 jobban megérheti.
Btw sokszor látom, hogy a resisteknél nem a konkrét értéket írjátok, hanem a %-ot. Azt ugye tudjátok, hogy az a % a 60-as mobok elleni védelem, de A3-4-ben már azt hiszem lvl63-as mobok vannak, és ellenük ez kevesebb?
-
Gorneck
legenda
válasz
Egy kis + ms a legtöbb, ha nem az összes ranged karinak jót tesz...bár még így is vannak olyan dögök, amik simán beérnek...ha épp cd miatt fogócska van...
De legalább nem kell lassúság miatt sw-t nyomkodni...megmarad az int buff-nak, illetve tényleg nagyobb gáz esetén a meneküléshez..
-
dobolan
senior tag
válasz
Szerintem nem ez a baj a wizarddal, hanem az, hogy 2,5misiből felszerelve act3-tól túl sok elitkombót kell skippelned, mert a menekülő képességek magas cd-i nem teszik lehetővé, hogy győzz ellenük, vagy több lesz a kiadásod, ha erőlteted, mint a bevételed
Nekem szimplán ez a bajom vele, és ha ezt ki akarod küszöbölni, oda már komolyan tolni kell bele goldot.
-
sto1911
veterán
válasz
mikromanus #41774 üzenetére
A multkor leszolta valaki a LOH-os ijamat, most a reflectesekkel szemben megallok, es kilovom a szemet 2-es AS-el
Majd bedobom ide a karakterlapot, tegnap ota felvittem a resisteket 450-500 korulire, de A2 egyedul meg nagyon huzos, csapatban mar vagy feleig elvittem.
En jobban szeretem az ugymond skillesebb karaktereket, a D2-t csak barbarral nyomtam vegig, unalmas volt.
-
F-ECT$
titán
válasz
Dobhatnál egy képet, hogy milyen statokkal mész te és a follower, meg persze a buildről is. Remélem nem hagyod abba, és végigviszed diabloig, így várjuk az a3-4 tapasztalatokat.
-
sto1911
veterán
válasz
Egy ilyet nem csinalnal esetleg DH-nak is?
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mikromanus #41704 üzenetére
nem tudom mennyi kell wizzel, de DH-val biztos lehet.
amúgy DH-val mindent lehet, volt aki 100k goldból végigvitte.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mikromanus #41700 üzenetére
a 2,5 millás fegyver hol fapados?
-
DjDanee87
addikt
válasz
mikromanus #41658 üzenetére
Ja és megnéztem a Ghom "bug"ot amit írtál pár napja. Működik. Itt egy rövidke videó is. Benne állok 40 secig és ugyan annyit sebez végig a fingja (annyi mintha a leapnek a 300%os armorja rajtam lenne folyamatosan, holott 4 secig tart ugye)
VideJó Elég easy mode volt így. -
dobolan
senior tag
válasz
mikromanus #41658 üzenetére
Act3-ban kezdődik a szívás, nem 2-ben
-
Mrdevil
addikt
válasz
mikromanus #41644 üzenetére
-
Mumee
őstag
válasz
mikromanus #41642 üzenetére
Majd kiderül, de budget barbárral és DH.val 1-1 elitet, ha kihagytam. Mondjuk nem szeretek semmit se kihagyni. Szeretem, ha végre találok valami kihívást.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #41623 üzenetére
monkkal csak akkor szopó, ha nincs annyi dps-ed, hogy enrage előtt megöld (miközben persze állandóan kiállsz a fingból), de elvileg nem lehetetlen tankolni sem, de skilleket folyamatosan tolni kell baromijó gearben is, ha ott akarsz állni előtte folyamatosan.
fakk most vettem észre, hogy már d2jsp-n is van dt barb leírás és az én skilljeimet koppintották. persze egyiknek sem volt andi sisakja meg 1.82+ aps-e main handdel, szóval még mindig jó vagyok ^^
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #41619 üzenetére
"ksi DH és monk"
"vad dolgokat terjesztettek"
ez jónak hangzik, kérlek avass be -
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #41614 üzenetére
Gondolom nem próbáltad a dt barbárt, csak a normál frenzy+revenge barbárt. Azért néha sokkal többről szól, mint a végtelen ww.
Szerintem előszőr próbáld ki, mielőtt azt mondanád rá, hogy noskiller.
Tudod én is egy jó ideig tank barbárral toltam, kipróbáltam a double tornado meg a ranged barb karikat is, és számomra a legszórakoztatóbb a futkosós módszer.Szóval inkább akkor hozd ezt újra szóba, ha már kipróbáltad.
DH-nak meg ott a shadow power - gloom, nem kell neki loh (kivéve ha tank dh-t akarsz)
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #41614 üzenetére
És körbenéztél már hogy mikor ellősz egy ilyen kac-kac poént akkor hányan nevetnek?
Mármint rajtad kívül...szerk: csak így a mihez tartás végett szerintem nem te vagy az egyetlen aki megnézte a profilomat de még csak te "nem tudtad kihagyni"...
-
Rankerz
senior tag
válasz
mikromanus #41560 üzenetére
Ja akkor kicsit elbeszéltünk egymás mellett ,jólvan.
Szerintem túltárgyaltuk amúgy is a barb OP bármi van nála és pont
Én most "pénzmosósat" játszok veszek HC goldot 1:1,5 arányban és eladom 1:3 arányban. 10 perc alatt kerestem vele 7 millát
-
Rankerz
senior tag
válasz
mikromanus #41554 üzenetére
Hidd el pár napig csinálnád belejönnél. Én nem mondtam egy szóval se hogy mindenki így ezzel menjen csak ne mondják hogy életképtelen vagy hogy futkosós stb mert nem igaz. Bár hogy A1 et buffolták dropban szinte már A2 be is fölösleges menni lassan. A legviccesebb meg hogy Hell A3 ba Gold gearbe jobban lehet farmolni mint infernon bárhol idő/arany tekintetében.
1.0.3 előtt kellett criticet venni ennyi a titka,akkor még senki se használta^^ Bár most is lehet jó vételt csinálni csak nem kell minden cuccba mindet keresni. Egyiken csak all res+vita másikon crit+str stb. Passzívval meg 15% crit chance ingyé jön
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #41548 üzenetére
Háát. felemás érzés. Első lépések után kaptam egy puposgenyó elitpakkot. Alapból tudnak teleportálni. knockback-jailer-desecrator-arcane. Körbevettek és mire rájöttem milyen képességük van már halott voltam. Hm. Ez az egyik leggenyóbb kombó és pont a PG-ken.. (PúposG*cik). No. Innen már figyelek. Egyszer volt könnyű winje az ellennek. Mostantól aprítás
-
Rankerz
senior tag
válasz
mikromanus #41543 üzenetére
Azmo-t természetesen, máshol nem éri meg farmolni szerintem.
A '2 perce egy elit' meg barokkos túlzás, mivel nem szükséges wotb minden elitnél, sőt a normál mobokat is időbe telik kinyírni mire eljutsz A ból B be ott lesz a Wotb feltöltve ne izgulj. Ha meg mégse, akkor kevés idő kell mire elérhető lesz, ha még az se akkor a random pack lehet kedvező és wotb nélkül lenyomható, ha meg az se használod az eszed, ha meg az se vársz. Ennél kimerítőbb barb guideot nem tudok adni.
@Sirandrish neked arra kell a def hogy folyamatosan beleállj a frozenbe akkor gratulálni tudok tényleg
-
Rankerz
senior tag
válasz
mikromanus #41533 üzenetére
War cry be van nyomva a buildemen ha elkerülte a figyelmed
Nem hiszem hogy nagyon magyarázni kéne milyen szituációban mit csinál egy barbi ha nem akar meghalni ,de jólvan.
Tessék egy példa. Ott van előtted Frozen Arcane xy elit pack. a Wotb ból van 20 másodperc hátra. Odafutok, kikényszerítem hogy fagyit idézzenek és kikerülöm ezzel kb elment 10 sec Majd Leappel ráugrok(jobb mint ignore pain) és kicsit ütögetem. Kb mire újból jönne a fagyi gömb, elérhető Wotb és immunis leszek rá,valamint elit pack meghalt 10 sec alatt. Mehetek tovább.
-
Rankerz
senior tag
válasz
mikromanus #41527 üzenetére
Én nem halok meg és még sokan mások se hasonlóval
Mondjuk elég sokat HC zok ahol egy hiba végzetes lehet,így SC ben sem állok bele mindenbe, meg nem megyek fejjel a falnak. Az ilyen dolgok mint hogy moltent/ fagyasztást/chargeot stb kikerülni alap kéne hogy legyen, az hogy bolondbiztos gearje van pistikének és az ilyen apróságokra se figyel oda az már nem a skill / build / gear dolga.Én azt mondanám van az a gear amivel éppen teljesíthető az adott act, van amivel farmolható és van ami totális pocséklás bolondbiztos gear. Na a 3 madik kategóriába sorolnám a 12k armoros barbárokat.( Persze HC ban én is annyira hajtok ha eljutok A3 ig
)
-
Rankerz
senior tag
válasz
mikromanus #41517 üzenetére
Ha nektek tényleg ennyire nem esik le hogy nekem nem fél percig kell nyírkálni a sima mobokat ergó nem fognak rám annyit sebezni és nem kell toporogni egy helyben Lohos bicskával az már nem az én reszoltom. 1.0.3 előtt mentem a kis tank barbival diablóig 10k dps el ,szóval tudom mennyire effektív a tankolás de annyi idő alatt neked 10 szer annyi ütés kell kibírni amit ha dps számlájára növeled és leveszel a védelmedből effektivitásban ugyanolyan lesz csak gyorsabban haladsz. Talán próbáljátok ki egyszer a teknőcbiztos fogpiszkáló dps build helyett
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #41510 üzenetére
mi nem tehetünk arról, hogy lassúak a reflexeid, és minden második normál mobnál meghalnál.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Én ugyan ilyen "vértezeben" megyek normál (Frenzy) builddel A3 ban és úgy sincs para. 1.0.3 óta szerintem pont hogy a magas all res/armor vált fölöslegessé
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
persze hogy abban
. némi megszokás után stabil. legalább olyan jól lehet vele sok crittel kitelni, mint egy sorccal (ha nem jobban), tud AoEt, gyors, bossok ellen is jó, kevés kombó hozza zavarba.
sikerélmény meg kell, mert aki már egy karival felbaállt, annak véges a türelme.
(mellesleg épül a DHm is a lvl60as wizard és barb után)
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #41505 üzenetére
-
priti
addikt
válasz
mikromanus #41484 üzenetére
Legyen nehezebb, de ez nem nehezebb, hanem számomra lehetetlen. Ha 100x próbálom meg akkor százszor kereszt. Szabad terepen beránt középre és vége, mert kapom a láncot meg a csípést minden irányból, DS-t leverik rólam így nem jutok ki vele billentyűvel sem, teleport-tal nem jutok messzire és akkor nincs DS, mert annak a helyén van ergó pár pillanat alatt végem, olyan hogy távolról alig létezik ellenük annyira gyorsan másznak. Zárt részen dettó esélytelen. Talán ha nagyon gyorsan futnék, nem tudom, talán, de nem hiszem. Ehhez büdös nagy DPS kéne, hogy rögtön az elején leszedjem hogy csak 1-2 maradjon. Ez a pakk act4 végére kéne meglepinek, amikor a DPS-em már megvan hozzá, hogy átváltozva leszedhessem és akkor azt mondom, hogy nem változtam át időben, elkentek. Én voltam a béna. Itt ezen a fejlettségi szinten szólóban semmi keresnivalója ennek a pakknak. Vagy akkor legyen ilyen mind és akkor azt mondom, hogy az én fejlettségi szintem elégtelen, de erről szó sincs. Ez tervezési hiba.
(#41487) Nordic
Akkor meg pláne fals. Mit keresnek ezek ott?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #41491 üzenetére
15000 armor és 1100 all resist nem esély a moboknak, 6,5-7k armor és 800 all resist igen.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #41486 üzenetére
és akkor a végtelen wotb mire való?
@pitri: vissza a bejárathoz, kibelépegetsz és mindig újrakasztolod a blizzardot meg a hydrát. közben meg néha felrakod a DS-t is.
@ttt1: vedd ki belőle a gemet és add el Sirandrishnak 2M-ért. -
Rankerz
senior tag
válasz
mikromanus #41484 üzenetére
Én azt vettem észre hogy ha rövid időn belül vannak az elit pakkok majdnem biztos hogy ugyanaz lesz az affix rajtuk. Gondolom a random dobókockának nincs ideje tovább sorsolni.
Bár így elég necces amikor a class számára legnehezebbet kapod 7 szer egy sorba ,repair hadd adja -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mikromanus #41448 üzenetére
Ez milyen "acsi"?Mit kell csinálni?
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #41447 üzenetére
Túléltem...hát láthatod a képen a bossba még 1-2 ütés kellett
-
priti
addikt
válasz
mikromanus #41360 üzenetére
Jó, én elfogadom, hogy attól számítok bénának mert nem adtam a chd+chc-ra, mert ennyi történt ahhoz képest aki vidáman végigtolja az infet is, de akkor nekem aki ezt a balgaságot elkövette mi készült? Mert a normal,nm,hell szint készült akkor a 6-8 éves korosztálynak, az inf a fanatikusoknak akik elsőre végigolvasták az összes weblapot hogy mire kell adni jó, oké , de a kettő között miért nincs semmi? Érted... szerintem annyira nem légből kapott amit írok. Nem volt nyers, nem vagyok érzékeny típus. Értelek csak ez így sovány szerintem. Így mindenki ugyanazt az itemet akarja megvenni, mindenki critre megy ezerrel és ha bejön a pk kimaxolt barbárok fogják szedegetni az együtéses júzereket és kiűrül a szerver. Maradnak 10 millióból pár ezren.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #41324 üzenetére
Erre mondják informatikában, hogy user error?
-
no01ricsi
tag
válasz
mikromanus #41314 üzenetére
köszi, eddig fel sem tűnt!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #41292 üzenetére
persze, meg csapd le az ellennel nekem is megvolt 130k.
ww yetivel 100k insanityvel, utolsó rúnával talán 70k körül lehetek. de kell a mighty weapon + weapon master kombó fury miatt, még egy passzív slotot elvisz a yeti cooldown csökkentés, illetve felszereléssel még nem állok sajnos olyan jól.
ha ma jól elmegy a fegyver, akkor 32k dpsemem még mindig megvan, ~10m aranynak meg elének kell lennie, hogy felszereljem a karit A2re.
-
megint én
őstag
válasz
mikromanus #41258 üzenetére
Hát, ami azt illeti, mi köt le... Igen, talán kinőttem az ilyet, és most az asszony, kondi egyéb dolgon inkább lekötnek, de azért kockulni is szoktam, és még a mai napig nem untam rá pl a CS-re pedig olyan 10.000 órát raktam már bele. Azért egy 5on5 war kicsit izgalmasabb mint diablót lenyomni akár már másodjára, nem hogy 50-150edjére
-
Satan_Claus
őstag
válasz
mikromanus #41248 üzenetére
Ok, köszi
-
mpierre
veterán
válasz
mikromanus #41229 üzenetére
Az igen kellemetlen tud lenni. Főként, ha te kapod a kiosztott pofont.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mikromanus #41229 üzenetére
ez csak egy casual játék, nem mindenki gondolkodik a lehető leglogikusabb módon.
de a végén vicces volt, amikor már csak azért is megpróbáltad feléleszteni a tűzben meghalt csapattársat...
-
vhunor
őstag
válasz
mikromanus #41194 üzenetére
Andris helyett is: mekkora fasz vagy te öregem.
Szerk.: simán vállalok egy napos bant is ezért.
-
pulcsi
tag
válasz
mikromanus #41197 üzenetére
Hat eleg vicces volt nem tudtam kiallni a tuzbol a rohogestol igaz annyira nem sebzottem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #41194 üzenetére
inkább semmi...
-
DjDanee87
addikt
válasz
mikromanus #41160 üzenetére
Ezt holnap kipróbálom
Patch óta egyszer öltem, akkor is elég sokszor volt halálközeli élményem 10k armor és 1300 poison resist mellett is. Így már érthető, mivel ezek szerint össze-vissza jöttek a sebzések nem úgy, ahogy a skillek alapján kellett volna adott pillanatban.
-
kornel76
aktív tag
válasz
mikromanus #41160 üzenetére
Köszönöm a tippet! Kb 30 halál után ,olvasva a hsz-edet kipróbáltam és télleg, poti használat nélkül elsőre sikerült kinyírni a dagadt mocskot.
Örök hála
.
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest