- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
válasz
Mrdevil #35415 üzenetére
Ez csak parasztvakítós PR szöveg, akárhonnan is nézed. Nehogymár sajnáljam őket, mikor az összes interjúban azt ismételték, hogy "awesome" így meg úgy, és csak az volt a cél hogy annyira "awesome" legyen, mint soha semmi más. Végülis teljesült, csak nem egészen úgy, ahogy akarták. Awesome my a**
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Mrdevil #26312 üzenetére
Nem a Life on hit-et nerfelik, hanem magát az inferno nehézséget, mivel sokan panaszkodtak, hogy act2-től olyan ugrás van a szörnyek erősségében, hogy lehetetlenség végig csinálni soloban. Szerintem nem az infernot kellene nerfelni, hanem a dropot kicsit emelni, mert lesz*rnám, hogy nehéz, ha legalább lenne értelme, mert jó cuccokat dobálnának a monsták.
Más: Kicsit teszteltem inf-en a gold find értelmét. Ugyebár az 5 valor ad +95% gf-et, én meg összeszedtem még 100%-ot, így 195%-al mentem végig a 3 kriptán + egészen SK-ig. A végösszeg kb 160k aranyban állt meg. Hát nem vagyok tőle elájulva...Ezt összehozom simán +gf nélkül is, és gyanítom gyorsabban is, mivel így, hogy nem a gyári cuccaim voltak rajtam, eléggé szenvedősen lehetett 1-2 rare bosst kicsinálni. Szerény véleményem szerint ez is felejtős...
-
Neró
őstag
válasz
Mrdevil #15540 üzenetére
Milyen karid van? - bár az másik hibakód.
Mert a Demon Hunterrel vannak gondok (alul).
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Windows 11
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest