- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #49018 üzenetére
Pöpec. Mennyit is töltöttél ezeken a szinteken? Infernon mintha már nem muzsikálna olyan szépen a ground stomp...
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #49011 üzenetére
Ööö. Ilyen tankot csak a régi jó extrém túlbiztosított időkben láttam (vagyis építettem). Ground stomp infernon? hm-hm... Az ignore paint még értem. Egyes kulturkörökben az olyan cukinak számít, de a ground stomp... Te most trollkodsz a kispadról?
Ha gond van otta leap vagy a yeti. Nem csak a tanknál de az egyik majd' minden buildben a "felettébb hasznos" kategória. Egyébként meg ha kellően szar a helyzet akkor nyomogathatod a revenget meg mindenféle röghöz kötött skillt akkor is hamuvá égsz vagy belefojtanak tüzes láncokkal a méregtócsákba. Esetleg nyakadra teleportál 3-4 puposg*ci elit és körberak fallal meg néhány arcane csapdával. Sok mindent kibír a tank barbi, de néha elunja a harcot az is
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sunnymarcell #49008 üzenetére
Ha hányni illetve lejárató kampányt akarok a Diablo 3 ellen, akkor majd megnézem és mutogatom ezt a videót.
(#49013) Cyberbeni
Öcsém ez nem trollkodás, ez a build egy nagy kalap.....az.
Ez a build az én baráti körömben hányingert kelt...persze aki használni akarja, annak lelke rajta.Ez a build nem Barbárnak való. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #49008 üzenetére
Nem jó. Nekem felfordulna a gyomrom tőle, ha egyfolytában pörögnöm kéne. Semmi skill nincs benne, mint spamelni a 4 gombot.
De, ha valaki XP-re élvez annak jó -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sunnymarcell #48823 üzenetére
Minap néztem mit művel játék közben...botrány ez a pörgős Barbi...h fent tartsa a WotB-t, állandóan rohangált (persze, mert akkor megeszik reggelire ha nincs fent neki), otthagyott egy csomó ellenfelet, a teleport pontok között ugrált össze vissza...hát neki ez játék, akkor gratulálni tudok csak...több ezer ember nézte élőben, de hát ő az isten a paragon über szinttel...
Ez a búgócsiga barbi a Diablo megszégyenítése.Én betiltanám úgy ahogy van. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #48823 üzenetére
Anyone else watching Alkaizer's stream?
protip - It looks like fun. It looks like he's playing Diablo (minus the fact that he ignores most drops unless they're legendary).
Mivel csak legendary-t szed fel nem csoda, hogy csak az van nála.
-
Szajo
őstag
válasz
sunnymarcell #48142 üzenetére
Sajnos az Account Type-om Banned, Diablo 3 Auction Banned de miért???? :S
-
whitezo88
nagyúr
válasz
sunnymarcell #48055 üzenetére
akik pár nap alatt megölték inf Diablot, ők se sokat farmolhattak. báár ha 24ből 20at játszottak, talán.
-
Sirandrish
legenda
válasz
sunnymarcell #48086 üzenetére
"kivéve ha 60 lvlreq alatti."
OFC 60as..mint az összes eladhatatlan szar legendary
-
sith7
félisten
válasz
sunnymarcell #48078 üzenetére
néztem még startoláskor streameket, ahol cathedral lvl 2-n nem jutott továbbjutni a csapat. na ha az maradt volna, és hell-nek a lootját buffolják, akkor azt mondom hogy OK. ehhez tényleg vagy skill kell, vagy iszonyat durva gear.
De akkor az egyszeri játékosok nagy része abbahagyta volna a játékot, és akkor nem játszik, nem AH - zik, nem RMAH - zik, és az a Blizz - nek nem jó.
-
Neró
őstag
válasz
sunnymarcell #48078 üzenetére
Alapból azért készült. Blizzard bácsi azt mondta, hogy itt biztosan megfogunk halni, és, hogy átlag játékosok nem fognak sokáig eljutni infernon.... Erre tessék. Meggondolták magukat.
-
Neró
őstag
válasz
sunnymarcell #48065 üzenetére
Inferno azért készült, hogy ott tényleg a skill legyen az első tényező. Bár már eléggé elrontották.
Még emlékszem, a szövegre - " az átlagos játékosok nem fognak tudni tovább menni inferno Act1-2 -n." - vagy valami ilyesmi volt. Mára már vérpistike is átverekedi magát. Pár OP dologtól kellett volna megszabadulni - nem legyengíteni ennyire.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Miért? Szerinted 1.0.4 előtt senki se vitte ki a játékot vagy mit gondolsz?
Normal,NM, Hell-en pont összejött annyi hogy vegyél egy ACT1-es geart..
Ott meg lehetett farmolni, hogy aztán felöltözz ACT2-re és így tovább..
Én is így csináltam és szerintem majdnem mindenki..
ACT1-en nem esik semmi?
Szoktad olvasni is ezt a topikot vagy csak írsz? Elég sokaknak ACT1-en esett eddig a legértékesebb dropja..
Pl nekem is ott esett a 25M Xbow, sőt..a legtöbb Legendary is ott esett 1.0.3ban..Egyébként aki nem akar kihívást az játsszon hellig..
Megvan a 60as (maxos) karija Hell végére...Infernot meg hagyja a nagyokra..Szerk: "nem a legprofibbakhoz kell hasonlítani, hanem az átlagos játékosokra."
Hát pedig Inferno pont nekik kéne hogy szóljon..
Azoknak akik esetleg játszani is tudnak és nem a gearük viszi végig a játékot..
Mi lényege +1nehézségi fokozatnak ha az is könnyű? -
Rankerz
senior tag
válasz
Kimondtad a lényeget. Csak a profi az nem profi(ebbe a játékban skill ugye?). Aki már az átlagnál egy kicsit jobb azt nem elégíti ki az ami a casualnak megfelel.
A blizzard a casualoknak akar kedvezni mert tudja hogy ők vannak többen. Igazából a botok után a második tényező ami kinyírta a gamet számomra. Sose felejtem el amikor nem tudtam topikot nyitni kinti fórumon, annyi sírás volt hogy percenként 10 új topik nyílt .
Elérték amit akartak, és a vicc hogy még mindig megy a sírás szóval lesz ez még jobb(rosszabb) is ne izguljatok. Főleg pvp után amikor két casual egymás vérét is szívhatja, hajjaj.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Mennyire néztél kinti fórumokat , streameket, videókat a neten? Csak mert volt bőven erre példa már bébi mód patchek előtt is
Talán Kripp tolta le 500k gearben az egész játékot nem tudom. Aztán valaki más csak fegyóval Diablot infernon. Volt már DT builddel nyomuló srác a megjelenés hetében is.
-
Gorneck
legenda
válasz
Csapatban 3-4 millás gearrel végeztem ki (haladós volt így is), 200 órám volt kb a játékban. Ahogy a csapat többi tagján is vagy talált vagy filléres cucc volt. Mondjuk a monkunkon már kicsit komolyabb gear volt (10m környékén).
-
Sirandrish
legenda
válasz
Farm nélkül?
A játék szerves része a farm..
Miért kéne kivinni farm nélkül?
Aki nem akar farmolni az ne játsszon Diablot, és ne sírjon itt hogy "uristen de nehéz pedig már 5perce nyomom"...
Vagy, tolja le Normalon és menjen TV-t nézni...ennyi..Szerk: Mellesleg az inferno PONT azért készült hogy szenvedjenek vele az emberek.
-
shouryuken
senior tag
válasz
sunnymarcell #48040 üzenetére
"már csak egy kevés buff kell a wiznek és a DHnak, hogy képesek legyenek fél óra kite nélkül akármit csinálni, és ne legyenek 2 hit egy elit mobnak, mert a melee kasztok per pillanat iszonyatosan imbák."
Egyelőre barbár/monk haverok pont fordítva gondolják, mert ők kiteolnak, amíg én az eliteket 10mp alatt ölöm
(act2)
Amúgy minden felszerelés és nem cast függő, és egyelőre a jó melee gear drágább.
-
Sirandrish
legenda
válasz
sunnymarcell #48040 üzenetére
ACt1-et 500K-s Gearben soloztam le 1.0.3ban..
Miért kéne HELL-t farmolnia bárkinek is csak azért mert ACT3 nehezebb lenne?drk88 Kb...63as item lassan olyan ritka lesz mint 1-1 legendary
Rankerz Képben lett az árakkal? 4maxos stat vagy vendor
-
Neró
őstag
válasz
sunnymarcell #47938 üzenetére
Nekem a Demon Hunter tűnt fel, arra tippelek. Bár a Wizardnak+ Witch doki?
Hány karakterre van ez? -
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #47938 üzenetére
a kettő közül melyiket?
@Neró: DH-n kívül bárki felvehet kétkezes közelharci fegyvert -
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #47933 üzenetére
Nem. Csak Gyuri27-nek stabil a jövőképe
-
Scholes9
nagyúr
válasz
sunnymarcell #47888 üzenetére
Én lassan megszokom, h minden 1 hitel
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
sunnymarcell #47814 üzenetére
ezek tuti 0-24 festwoodoznak, vagy ghom run
-
prokxy
veterán
válasz
sunnymarcell #47769 üzenetére
Köszi az instrukciókat.
Mostanában sokat változtatom, h mivel megyek.
A rapid előtt Elemental arrow volt Frost Arrow-val kiegészítve. Az a bajom ezekkel, hogy lassúnak érzem és ezért váltottam vissza rapid fire-ra. A bola shot + chakram nálam egyszerűen nem vált be. Viszont ami nagyon hatásos az a Evasive Fire a Covering Fire rúnával. Hozzá Vault + shadow power, aztán meglátjuk, hogy ma mire jutok vele hosszabb távon. -
Rankerz
senior tag
válasz
sunnymarcell #47771 üzenetére
Én kinyírtam HC diablot infernon linkeltem is ide kb 5 napja
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #47771 üzenetére
Nothing.
-
shouryuken
senior tag
válasz
sunnymarcell #47711 üzenetére
Épp, hogy értem:
Smoke screen: 1,5 másodperc lingering foggal.
Gloom: 3mp.
Jön a dmg, még mindig esélyed van dodgeolni, rgo -> 0 incoming dmg, ha meg bekapsz valamit, az kb. a hp-d negyedét viszi le, amit szinte azonnal visszagyógyulsz.
Vault, preparation nekem is megvan, de a smokescreen teljesen felesleges, nálam a gloom a nyerő.
A kedvenc kombóm a gloom+vault a tömegbe, esélyük nincs megsebezni, mert minden vault tűzcsík tickelés gyógyít -
shouryuken
senior tag
válasz
sunnymarcell #47704 üzenetére
Használj gloomot.
Ugyanannyiba kerül, 2x annyi ideig tart, és még gyógyulsz is közben, és nevetséges az incoming dmg... -
Mr.Csizmás
titán
válasz
sunnymarcell #47691 üzenetére
zsírpapír, thx
pont ráfér egy A4-esre.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
sunnymarcell #47691 üzenetére
F sza, ezt is lementettem.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #47527 üzenetére
RMAH hiányával csak annyit lehetne elérni, hogy random gyanús oldalakon vernék át az embereket, meg mindent ebay-en adnának el.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sunnymarcell #47454 üzenetére
Asszem igen, az első részét kéri a kulcsnak. Elvileg.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
sunnymarcell #47450 üzenetére
Legalább válaszolna a support...
Csak nem értem az egészet. Ezt írták:
This Diablo III account has been locked due to an auction related issue. Until this issue is resolved, the account will be unavailable for play and access to the Diablo III auction house restricted.To recover this account, please contact our support team: http://eu.battle.net/support/article/contact.
9.99euró lett volna a motyó. Paypal-al akartam fizetni, a paypalon meg is jelent, hogy folyamatban, majd rá pár perccel canceled by seller felirat fogadott.
A paypalomon bőven volt pénz ehhez a tranzakcióhoz.
Komolyan k**ára idegesítő.Ahogy látom, már nem én vagyok az első, aki ilyen problémával küzd...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
sunnymarcell #47258 üzenetére
Ez ilyen... haver is mesélte, hogy nem tudtak kirúgni egy arcot és gyakorlatilag 2-en nyomták végig a 4-es partit.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sunnymarcell #46977 üzenetére
Ezen vitatkoznék.A setek ára nem mostanában fog lemenni...a pajzsomat 5 millióért vettem pár napja.2 napja már 33 millióért van ugyan ilyen, közel sem hasonló meg 10+ millióért.
Ami elég olcsó volt, meg még talán az is(?), az a fegyver árak.De ez is csak a "szerencsésebbé tették a kraftolást" tétel miatt.De itt is a komolyabb fegyverek, ami 900+dps, 150+ stat, LoH, socket már megint 40+ millióba mennek...de vannak stat nélküli, LoH, socket fegyverek "jó" áron.
Na meg RMAHba szarják az olcsó aranyat, szvsz az infláció a küszöbön van, de ne legyen igazam. -
Ren Hoek
veterán
válasz
sunnymarcell #47023 üzenetére
20-ból 1 eladható 5M felett? Ezt viccnek szántad?
Na persze... nekem egész karrierem alatt 3M-es gyűrű volt ami jött és az volt a max. Meg egy szerintem 10millás bracer, amit soha nem tudtam eladni. Manapság szerintem ha 200 db 60+ -os tárgyból ha megtartok 1-et az jó arány, és azt se lehet nagyon eladni, csak apróért.
Cimbi kb 300 órája tolja, A1-et farmolták ezer évig, és csodálkozott, hogy nekem esett 3 milliós gyűrű, mert neki csak 500K volt ami max elment.
Mellesleg az AH flippelés (kereskedés) mehet normális keretek között, sokkal gyorsabban lehet vele millákat összeszedni, mint farmolni ezer évig ugyan azt. Csak indulótőke kell hozzá az fix. Jelenleg ez pár millió, és képben kell lenni mit visznek az emberek jelenleg.
Amit hamar el tudtam adni, azt AH-ból vettem céltudatosan statokra rákeresve sokat böngészve. Csak sajnos az a rohadt Fiery brimstone bevásárlás leharmadolta a tőkémet és azóta is csökken, azóta nem tudok flipelni
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
sunnymarcell #46995 üzenetére
köszi, fejlesztettem, beállítottam amit mondtál most már jobb.
buffal minimum 750-es resistek, 20% blockos pajzs, magasabb armor
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
sunnymarcell #46987 üzenetére
-
mar_tin
tag
válasz
Ez nem lett megerősítve, és az 1.04 változás listájában sem szerepel. Szóval én nem vennék rá mérget.
-
thesound
addikt
válasz
Belinkeled? Hivatalos infot nem láttam. Thx.
-
SSJPeter
őstag
válasz
sunnymarcell #46922 üzenetére
Vesznek IK armort, a szemem láttára vittek el egyet 600M ért...
Amúgy meg nem hiszem, hogy nagyon lemegy az ára, a jó árban lévő szett cuccokat hamar elviszik, utánpótlás meg még sokáig nincs.
-
maross
nagyúr
válasz
sunnymarcell #46743 üzenetére
Azert megvaltoztatnam. Vagy kerdezz meg egy d3-as ismerost, hogy amikor kidobott, ott volt e valaki helyetted.
-
maross
nagyúr
válasz
sunnymarcell #46741 üzenetére
Ez nem azt jelenti, hogy valaki mas bejelentkezett az accoddal?
-
persil
nagyúr
válasz
sunnymarcell #46634 üzenetére
"25 use Whirlwind w/ Hurricane
25 use War Cry w/ Impunity
25 use Battle Rage w/ Into the Fray
25 use Sprint w/ Run Like the Wind"Fő az egyediség...
-
flash-
veterán
válasz
sunnymarcell #46299 üzenetére
ja oké hát ettől nem lettem okosabb mert nem tudom hogy ami van nekem az melyik...
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #46289 üzenetére
..."maximum az enchantress."
De annak jó kis buff lesz ez. Már várom az olcsó nagyobb DPS-sok stat kombós kétkezeseket. Lehet csak sétálok a csajszi mellett és nézem ahogy öl
-
oxox
addikt
válasz
sunnymarcell #46004 üzenetére
tortent...es semmirol sem tudni, hogy mennyi er
-
Franklin
addikt
válasz
sunnymarcell #45656 üzenetére
Encinek pont jó lenne, jól mutatna a hátára akasztva :-D
-
Rankerz
senior tag
válasz
sunnymarcell #45581 üzenetére
Én egy ilyet veszek majd a jövendőbeli HC wizardomnak
-
Helmoras
őstag
válasz
sunnymarcell #45537 üzenetére
Csillapodj főnök csak érdekel mások véleménye, nem mondtam hogy rosszabb lett e vagy jobb azt mondom eltekintve attól hogy megadja azt az érzetet hogy "van hova fejlődni" jelentéktelen content.
Igyál egy sösit nem kell ide az agresszió
-
Helmoras
őstag
válasz
sunnymarcell #45533 üzenetére
Értem az álláspontodat köszönöm hogy megosztottad, akkor számodra ez egy megfelelő update, én leírtam nekem miért nem, ez van :S
Én nem swapoltam, de a gear swapra voltak jó ötletek azok közül kellett volna inkább az egyiket megvalósítani szerintem.
-
RockHaRD
addikt
válasz
sunnymarcell #45525 üzenetére
de amíg nincs a paragon kimaxolva (tehát jó sokáig), addig a +39Mf-et, és +40 gf-et adó amulettem igencsak hasznos tud lenni, és megéri váltogatni... (50 millás amu, nem eladó
)
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #45521 üzenetére
2 critelt ütés másodpercenként már stabilan tartja. Azt hiszem a támadás egységesen számol. Ha critel, akkor mindnél critel akit eltalál, ha nem akkor senkinél sem. Legalábbis nagyon durva sárga egyszerre bevillanások vannak. Meg az utórengések is critelhetnek. Jobb a biztonság. Bár lehet magas a seismic critje. 50 felett van azért
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #45519 üzenetére
Ugyanaz az elv mint a pörgettyűnél, csak itt a fury fogyasztó skill a seismic, a generáló meg a Battle rage critices rúna miatti 15 (?) furyk. Meg kezdetben a leap és/vagy a frenzy. Amíg van elit addig ha jól csinálod lehet végig yeti is. csak folyamatosan fogyasztani kell a furyt, hogy legyen hely a másodpercenkénti +25nek azt hiszem...
-
sto1911
veterán
válasz
sunnymarcell #45324 üzenetére
Ez az, koszi!
Ramegy ez egy lapra? Vagy nem rakod fel az excelt gdocsra esetleg?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #45296 üzenetére
Köszi, hogy 5percen belüli hozzászólásnál a szerkesztés opciót használod.
-
DjDanee87
addikt
válasz
sunnymarcell #45226 üzenetére
Szinte már el sem hiszem, hogy mennyit könnyítenek a játékon. Ugyan még csak a számok alapján lehet találgatni, de nekem úgy tűnik patch után bőven jövedelmezőbb lesz Act3 farm.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Ruby már 4000-ért is elmegy...Meddig megy még ez fel, te jó ég!
Sikerült még 2500-ért bevásárolnom -
Cyberbeni
addikt
válasz
az a holnap reggel inkább holnap(8.22) délután 3 - 6:00 a.m. PDT (8/22)
néhány fontosabb update:
"Drop rate on quivers has been reduced"
"The maximum stack size of gems has been increased from 30 to 100"
"Squirt the Peddler has permanently moved from the Caldeum Bazaar up to the Hidden Camp, as she heard people liked buying Health Potions up there"Monster damage".."has been adjusted for Inferno as follows:
"Act II"
"Overall damage done by all monsters reduced by 8%"
"Act III and Act IV"
"Overall damage done by all monsters reduced by 15%""Quill Fiends in the Dank Cellar will now drop less additional gold (but will still drop more than other Quill Fiends) and should now properly turn hostile when confronted by a player"
"The treasure goblin spawn has been removed from the Road to Alcarnus"
"Nightmarish monsters will now make players immune to Fear for 6 seconds after the Fear is cast on the player"@sunnymarcell: most még ugyanúgy meg lehet ölni overpowerrel. de amúgy meg futkározz körülötte, és egy idő után meghal.
-
drk88
senior tag
válasz
sunnymarcell #45224 üzenetére
maybe push the button
amúgy youtube-n van egy csomó "tutorial" video..
-
flash-
veterán
válasz
sunnymarcell #44929 üzenetére
bár szerintem az hogy botokról informáltok abban semmi rossz nics.
nem akarok botot használni,és nem kell hozzá semmi link,csupán érdeklődök. -
whitezo88
nagyúr
válasz
sunnymarcell #45112 üzenetére
GC vagyok DHval, jó 170k-kat critelni de az nem vicces hogy rámnéz egy mob és meghalok. De szórakoztató
csapatban már egész jó.
Ez a Paragon pedig jó ötlet. Jobb, mint unalmasan farmolni MFben, és gyakorlatilag erősödünk is. -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
sunnymarcell #45114 üzenetére
"The time to reach the upper Paragon levels approximates the long-term time investment required to get a level 99 character in Diablo II."
már csak PvP kell és uber level, és mondhatjuk a diablo 3-ra hogy egy kész játék
-
Ren Hoek
veterán
válasz
sunnymarcell #45096 üzenetére
Viszont ha senki nem fog tudni vásárolni, csak a botosok, akkor nem tudják eladni magas áron a cuccokat. Akkor meg kénytelenek árcsökkenteni az árusok.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
sunnymarcell #45080 üzenetére
Most ez se jobb, hogy lehetetlen szinte eladni goldot...szépen be fog állni a külső goldsell alá.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Az biza ratyi lesz..
-
FehérHolló
veterán
válasz
igen
-
mcsabee
senior tag
válasz
sunnymarcell #44932 üzenetére
megértem azt aki botol, ennyi.
OMG. Te nagyon *négy betűs szó, b-vel kezdődik, és nem i, hanem a betűre végződik, mielőtt valaki félreértené* vagy.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
"megértem azt aki botol, ennyi"
Undorító!Ugyan olyan hack/csalás mint pl a BF3ban az aimbot.
Szemét mocskos módon tönkreteszi más játékélményét.Hogyan?Nézz rá az AH árakra.Egy jó fegyvert/amulettet/gyűrűt nem kapsz 40/20/20 millió alatt.Ez reális?NEM!Szemétség?AZ!Mert a botolo szemétládák miatt van minden.
Te meg támogatod és megérted őket...gratulálok!Ezt meg felejtsétek már el, hogy a Blizzard enged botolni, mert több játék fogy.Ez nettó baromság...a bot által szerzett arany nagy részét nem RMAHban adják el, ez hol haszon a Blizzardnak?15%-tól esik el a nem RMAHban eladott gold mennyiség után.Itt lentebb írják h egy bot napi kb 200 millió aranyat keres.Számoljátok már ki h egy bot után mennyi a napi vesztesége....
Gondolkodjatok már mielőtt csípőből lökitek a baromságokat. -
törölt tag
válasz
Az túlzás, hogy warez lenne, ha a fejlesztők engedélyezik a botok használatát, akkor az legális, persze nem biztos, hogy etikus is.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
no comment...
-
sittes79
addikt
válasz
Kedvesem!
Írd már le nekem kérlek, hogy mit nem értesz meg azon, ha valaki csal egy játékban?
-
danilla
őstag
válasz
sunnymarcell #44924 üzenetére
Csak így kicsibe semmit nem lehet belőle látni
Már megoldottam. Köszi!
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #44869 üzenetére
spéci=legendary/set
@marcyman: tökéletesen jól látszik, hogy az ilvl-be nincs beleszólása a MF-nak, én nem látok semmi vicceset a képen
szerintem a megéri e az mf kérdéshez inkább ez a kép kapcsolódik: [link]
(összes drop hány százaléka 4-5-6 affixes rare-legendary) -
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #44869 üzenetére
Nincs mit javítani rajta. Ha 0 NV-vel megy neki akkro minden boss kevseset dob. De legalább az a kevés szar is
4-5 NV alatt nem érdemes bepróbálni. -
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #44757 üzenetére
azért, mert gas granades baromi sokat gyógyít life on hitből, és a chance to freeze/stun/egyéb cuccok ugyanazt a szorzót kapják, mint a life on hit.
egyébként meg nem kell hozzá semmilyen spéci cucc: [link] -
törölt tag
válasz
sunnymarcell #44753 üzenetére
De itt pont azt mutatja hogy ki lehet kerülgetni ha ügyes vagy. Jó karival meg leütöd az előirt időn belül, nincs értelme megvárni az enraget.
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #44700 üzenetére
Ghom neccesebb szerintem. Mondjuk barbárként könyen vagyok, de a többi kasztnak igazí kínszenvedés lehet. Hát még ha készületlenül belevetik magukat a gas bugba...
-
persil
nagyúr
válasz
Szerintem belial a legegyszerűbb/leggyengébb boss, ha nem vagy egyértelműen alulgear-elve.
Arra gondolok, hogy nem mozog, a támadásai pedig mind kiszámíthatóak, kb sebesülés nélkül meg lehet csinálni(van is rá pár achievement) a harmadik fázist.
Az egyetlen, ami nagyon nehezen kikerülhető, az a méreglehelet, de az meg semmit nem sebez.Szrk.: Ranged(DH, hagyományos wizard és wd) karival még nem próbáltam! Ennek fényében kell értelmezni, amit írok.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Belial enrage arról szól hogy egymás után megállás nélkül dugja földbe a kezeit és jönnek a meteorok. Tehát simán megölhető még úgy is, csak kerülgetni kell folyamatosan. Például így
-
persil
nagyúr
válasz
sunnymarcell #44677 üzenetére
"mert abban ki fogják venni az enrage timereket."
Csak pont a bossoknak nem. Szóval inkább ölje meg 3 perc alatt.
-
Tomi13
senior tag
válasz
sunnymarcell #44635 üzenetére
Nem vagyok tisztába az árakkal, úgyhogy mindent 5/6k -ra teszek fel, biztos vannak szarok is köztük,ezzel sem vagyok tisztába mi jó mi rossz.
Akkor marad a vendor, bár az meg 200-400 gold között ad értük csak -
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #44546 üzenetére
ugyanmár, csak nem kell act2 goblint farmolni
egyébként meg WD úgyis halhatatlan, szóval engem nem érint
de lehet hogy már javították is, mert elég régóta bent van a bug -
proci985
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #44529 üzenetére
az evasive fire viszont tényleg átmegy a falon.
meg a probléma nem is magában a waller, hanem a waller vortex extrahealth reflect gyakorlatilag a legrondább, amilyen kombót ki lehet foni DHval. nameg a halhatatlan minionok, bizonyos csapatoknál azokat kb csak ott lehet hagyni. természetesen itt inferno A3ról beszélek, ahol már nincs akkora dam, hogy az ember simán ki tudja ütni a főnököt 3mp alatt.
magát a wallert egyébként még szeretem is kékeknél, egyszerűsíti a bombázást. vortexel és reflecttel kombinálva viszont csúnya, az extrahealth meg a hab a tortán, hogy mindenképp percekig kelljen kiteolni. mégegyszer, nem minden csapatra igaz, de egy alapból is gyors, sok hpjű és nagyon sokat ütő csapattal ezek gyilkos kombinációk.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #44531 üzenetére
láttam, de engem valahogy nem érintett meg.
próbáld ki nyugodtan, de amikor próbáltam, akkor nem repült át felette. (még WD-vel sem tudok a fal túloldalára acid cloudot castolni, persze szerencsére a széle azért át meg a falon)ha spirit vessel proccolna, akkor visszamennék azonnal 1,5 percre a városba HC-ben
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #44529 üzenetére
igen, az ember azt hinné, hogy a cluster bombs átrepül a waller fala felett, aztán rájön, hogy mégse, amikor kipróbálja
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #44452 üzenetére
night stalker a primary skill disciplineéhsége miatt kell. hungering spraying teethet próbáltam, de a jelenlegi jobbnak tűnt.
nether reflect miatt kell.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #44507 üzenetére
bekapcsolt monitorral sem hinném, hogy túl sokan megvernék Athene demon hunterét akármilyen cuccban is vannak.
-
válasz
sunnymarcell #44504 üzenetére
Gondolom játszik. Vagy már megunta.
-
válasz
sunnymarcell #44497 üzenetére
Nem pontatlan, hanem hülyeség.
Ha farmol, akkor gondolom DW, ha 4P és tankolni kell akkor a shield.Engem nem foglalkoztat, hogy ki a top1.
Viszont az tuti nem amit linkeltetek, attól láttam már jobbat hónapokkal ezelőtt. -
persil
nagyúr
válasz
sunnymarcell #44497 üzenetére
Hidd el, hogy engem nem érdekel, hogy ki költött több euro-t a karakterére, amivel lehet, hogy játszani sem tud.
Csak gondoltam szólok, hogy olyan miatt oltogatod a másikat, amit valójában te értettél félre.
Szóba sem került, hogy a heroscore alapján nem az lenne az első, akit linkeltél. Csak a heroscore maga egy bullshit."az "impairing effects" alatt a diablo 3 mit ért? minden debuff, vagy csak a slow/ensnare/jail/stun?"
Csak ami konkrétan mozgásban gátol. -
persil
nagyúr
válasz
sunnymarcell #44493 üzenetére
Értsd már meg, hogy te nem érted, amit ír D1rect...
A heroscore azért faszság, mert rengeteg olyan dolgot beleszámol, aminek különösebb hatása nincs a karakterre. Például a 75k hp egy monknak elég nagy baromság mégis tetemes bónuszt kaphat e miatt a heroscore-jára.
Ha lenne mondjuk 40k hp, akkor a -30ezer miatt lehet, hogy pont annyival lenne kevesebb a heroscore-ja, hogy már nem is ő lenne az első. -
válasz
sunnymarcell #44493 üzenetére
Szted érdekel, hogy komolyan veszel-e?
Azért mert te nem tudod mérlegelni, hogy az adott karakter jó-e és bedőlsz bullshit pontozásnak nekem nem lesz bizonyítási kényszerem.
Ez pl. egy régi monkgear. Ettől biztosan van azóta jobb is, nem tudom ki a top1.
-
válasz
sunnymarcell #44491 üzenetére
A heroscore egy bullshit.
Pl.: egészen szép bónuszt kaphat a 75K HP-ra, aminek nem sok értelme van.
-
válasz
sunnymarcell #44486 üzenetére
Heroscore my ass 75K HP-val...
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #44455 üzenetére
Ahhoz azért kell skill. Ha egy lövésed kicsúszik a smoke screen idejéből és épp critelsz + jó a DPS-ed akkor meg is haltál
Mennyi időd van leölni vele a pakkot? 1,5 másodperc?
-
Myth
aktív tag
válasz
sunnymarcell #44452 üzenetére
44k... Nekem valahogy a smoke screen nem vált be... Meg reflect-es ellenek ellen csak a shadow powerrel tudok életben maradni.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest