- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
A kéket nem éri meg felvenni. Satnya időszakban is minimum fele-fele arányban van kék-sárga. Nekem pár helyen van a lötty meg némi kavics, meg van pár váltó item tank módra (kilépésnél) és boss killre (diablonál jó egy kis LoH). Bőven nem éri meg kékkel szarozni. Kibuksz 1-2 percre mikor mész lomozni és nem nagyon van közte jó. MIre visszaérsz a korábbi helyre addigra ha ölnél kb összegyűlne 150-300k xp.
-
Agro
senior tag
Egyébként az itemek beazonosítására nekem van egy jó módszerem. A játékban mindig vannak olyan holt pontok a storyn belül amit nem tudsz elnyomni esc-el. Na én olyankor szoktam tárgyakat beazonosítani. Pl act 2 amikor a Zolika első részét megtaláljuk és vissza visszük a banyának akkor 3-4 tárgyat be tudsz azonosítani amíg pofázik a lányával. vagy Act1 amikor pofázik a scoundrel a kapu elött szintén belefér 2-3 tárgy.
-
F-ECT$
titán
A pecses lvl up ér valamit
A mi?gyakorlatilag már multiban nem is éri meg farmolni
Miárt nem? Már nincs MF átlagolás, és az új belépőkkel csak +75% hp-t kapnak a mobok. Ergó 4 emberrel csak 3x annyi hp-t kell leverni, így ha az emberek kb azonos dps-sel bírnak, akkor már bőven gyorsabb, mint egyedül. Ha esetleg néhány ember kicsit gyengébb is dps-ben, mert pl tankot játszik, akkor meg az, hogy feltartja a mobokat és nem kell annyit rohangálni kompenzálja ezt. (Persze egy friss 60-as mellé, aki esik kel és van 20k dps-e nem feltétlenül optimális beállni egy 90k dps-es karival.) -
mikromanus
veterán
Lassú ölési tempónál ez eljátszható,d e ha tucatszám hullanak a látótered szélén már az ellenfelek (na jó, kicsit közelebb, mert seismicet használok) akkro gyorsan potyognak az itemek. Ha minden felveszek akkro túl sok a kör a városba ami megakasztja a lendületet. Mostanában csak sárgákat veszek fel, esetleg pár jobbnak tűnő kéket. A kékek 99,9%-a csak goldért vendornak megy el. A sárgák közt akad használható is. Az ilvl 61-63-ak közt még gyakoribb. Az meg nem mindegy, hogy egységnyi idő alatt 2 vagy 3 esik. Mellesleg édeskevés az esélye a legendarynak, de arra is hat az mf.
-
Agro
senior tag
hát nekem ezzel kapcsolatban mások a tapasztalataim, de tesztelni még sose teszteltem, mert sose volt gf-es gearem. Paragon óta van viszonyítási alapom. lvl 60 (0)-on egy act 2 run hozott nagyon maximum 400k goldot. Most lvl 60 (17)-en (Followeren is gf gear, meg talán a kesztyüm is ad egy keveset) egy teljes run hozza simán 650-700k-t. Az MF is érződik, mert sokkal gyakrabban portolgatok városba a vendorhoz. Nekem az a taktikám, hogy mindent szétlövök, meg kinyitok. ami iLvL 61-63 és a vendor 700 gold alatt venné meg az megy a kovácsnak kb egy teljes futás alatt össze jön 100 befőtt AH-ban meg kb 5 perc alatt el is adom. Továbbá a nagyobb gold droppokon is érződik. Korábban 1.03-ban 1200-as gold packnál nem láttam sose nagyobbat a földön most meg gyakra hullik 1800-2000-es kupac is
-
DjDanee87
addikt
Akkor csak rosszul ítélted meg a cuccok értékét. Követni kell az eseményeket, a következő patchekről előre tájékozódni, akkor elkerülhetőek az ilyesfajta bukások. Az, hogy a rajtad lévő cucc már filléres, szintén olyan dolog amit ki lehetett következtetni előre (Kripparian pár hónapja elmondta egy videójában hogy nem éri meg közepes cuccba befektetni semmit, úgyis elértéktelenedik majd idővel).
Azért vannak eladható itemek továbbra is: ezt pl valaki 90k-ért vette meg tőlem Szerintem nem ér annyit.
Mellesleg haver csinálja jól. Vesz goldos AHn olcsó fegyvert és azokat adja el RMAHn 10-15 euró környékén, és veszik tőle az a vicc. Pedig akik megvették azokat sokkal jobbat kaphattak volna ha az euróból vettek volna goldot és gold AHn vették volna meg ugyan azt jóval olcsóbban
-
DjDanee87
addikt
Én is pl kicsit ráfáztam ezzel a patchhel.
Ez az amulet patch után esett.A 3 keresős AHval, és a kicsit nehezebb infernoval úgy érzem simán eladtam volna. Így patch után sajnos nem megy.
Patch előtt is megvolt a hatalmas ugrás árban ha a statok max közelségében voltak most viszont sokan (jogosan) nem akarják megfizetni ezt az árat. Nincs rá szükség, nincs olyan nehézség a játékban, amihez kellene. -
Sirandrish
legenda
Olvasgass vissza picit!
Pont tegnap említettem (és mások is beszélték már) hogy jelenleg úgy néz ki az AH/DROP hogy vagy 10M vagy vendor..
Amit 1.03ban el tudtál adni 1,5-3M-ért az most 200K-t se ér, hála a cancel funkciónak.
Írtam nemrég mikor kiesett egy Grand recept..mikor betettem még 4,5M volt az ára..1-2 óra múlva 2,5M-ért sikerült eladnom mert mindenki ki-be rakosgatta és egyre lentebb ment az ára.
Most úgy néz ki kb hogy amin nincs 3maxos vagy aközeli stat az kuka...
De nyugodtan utána nézhetsz..nézd meg a régebben vásárolt cuccaidat mennyiért tudnád most eladni..meg fogsz lepődni és nem a jó értelembenSzóval..vagy esik szuper roll-al Rare, vagy set/legend..a többi kuka..nincs közepes item már...vagyis van csak nem tudod eladni
-
DjDanee87
addikt
Pl ez a crossbow 100k buyout. Vagyis 5x-ös áron árulod azt a kevéske statot
Sokat változott patch óta az AH, rendesen belenyúltak a játékba most a Blizznél.
-
Sirandrish
legenda
-
persil
nagyúr
Én nem tudom ezeket honnan szeded, hogy "szétcritelted az egész karit és futottál minden elől"
Semmi elől nem futok, én nem tudom ilyeneket honnan szedsz. Amúgy is alap 5% crit chance volt a monkon, amikor megcsináltam infernót.
Gondolod, hogy ha loh-ra nem volt pénzem, akkor volt miből "szétcritelni" ?
Kb 2 mill aranyam lehetett még akkor a karakteren lévő cuccokon felülDe mindegy, hagyjuk is, mert konkrétan belém akarod magyarázni, hogy én hogy játszok...
Egyáltalán te hol tartasz? -
-
persil
nagyúr
Úristen, ne is haragudj meg, de amit most leírtál, az netto baromság
Ezek szerint, ha találsz valami jó cuccot és van rajta 400 life regen, akkor te bezúzod a kovácsnál, mert uram bocsá' a végén még gyávának hisznek?...
Ezt inkább ne firtassuk szerintem tovább.Ha te mindent odarohanok, beleállok arccal és megölöm taktikával akarsz megoldani, akkor act 3-ban és 4-ben elég sokat fogsz csalódni.
Egy dh-val, vagy wizarddal, hacsak nem valami spéci build, akkor eleve kite-olni kell, egy monk, ha cd-n van minden fontos skillje, akkor mindenképp futnia kell néhány métert, az alád rakott molten/desecrate/plague stb mókákból szintén ki kell állni. Ezt nem gyávaságnak hívják, hanem skillnek.
Beleállni a halálba nem bátorság, hanem hülyeség.
-
persil
nagyúr
A life regen kb 1/2 loh-nak felel meg.
Mármint úgy értem, hogy ha van egy 2-es atk speed-ed és 500 life on hit, az olyan mintha lenne 1000 life regen. Annyi különbséggel, hogy a loh-hoz csapkodni kell(plusz a skillenkénti módosítás) a regen meg akkor is gyógyít, ha épp menekülsz, szóval nem olyan rossz az egyáltalán.
Ezret már szépen észre lehet venni. -
Sirandrish
legenda
-
persil
nagyúr
Az a bizonyos 3% valójában csak 0.6%, mivel infernón 80% nerf van rajta.
Tehát ha te ütésenként 10 ezret sebzel az a 3%-os life steal-el kőkemény 60 hp.
Vagyis ha 10 mobba egyszerre sebzel fejenként 10 ezret, akkor gyógyulsz 600-at.Ezzel szemben, ha az arra jövő treasure goblint tarkón vágod egyetlen egyszer egy törött furkós bottal, amin ott a 900 loh, akkor +900 hp.
"a kettő együtt mégjobb "
Szerezz, akár kölcsönbe egy hasonló sebzésű 900 loh-os, meg egy hasonló sebzésű 3% life steal-es fegyót.
Csapkodj pár percet és megérted, hogy miről beszélünk. -
persil
nagyúr
"de a mobonkénti sebzés összeadódik, mint bevitt sebzés és egy sugárral hármat-négyet-ötöt lazán pörkölsz egyszerre és mint mondod a loh eleve keményen tápol alaphangon."
A loh is ütésenként gyógyít. Ha 100 mobot ütsz meg egyszerre, akkor 100x kapod meg a gyógyítást.(persze a skillekre külön van szabály, hogy mennyit proccol a loh-ból, de most nem ez a lényeg)
Hidd el, hogy amit te olyan atomtápnak látsz, az a loh. Ha a life steal nem lenne rajta, lehet észre sem vennéd.
-
persil
nagyúr
Amit leírtál nagyon szép és hidd el inferno diablo kill után elég pontosan tudom, hogy mi mennyit tölt, csak az vele a baj, hogy ezt mind a life on hit-ből kapod.
Próbáld ki a 3% life steal-t 900 loh nélkül és meglátod miről beszélünk.
Én nem mondom, hogy "szart sem ér" viszont, ahogy mumee is írta kell hozzá sebzés. Az meg nem jellemző azért, hogy az ember ütésenként bevisz 80-100 ezreket. 100 ezer sebzés 3% life steal-lel 600-at fog neked visszagyógyítani, miközben 900 life on hit minden ütésnél kerek 900-at.
Van olyan karakter, aki annyit sebez, hogy bőven megérje a life steal(akár felstack-elve, hogy még több legyen) de nem az a jellemző, hogy ennyit ütne valaki.
20-30-40k dps a jellemzőbb.(és ez dps, nem bevitt sebzés) -
Sirandrish
legenda
Nem akarok belevau de
1. a Life Steal kb sz*rt nem ér (nerf power)
2. Act1 farmra nem költ az ember 5M-t csak fegyverre mert egy 300K-sal is gond nélkül tudja farmolniAnnyira sajnos meg nem jó a fent említett statok hiánya miatt hogy infet letold vele..
De sose lehet tudni..rakd be 5M-ért..mit veszíthetsz?
egyébként...
Skubizd ezt
-
persil
nagyúr
"mindkettő, a life steal és loh is közel maxos rajta"
Igen, de se main stat, se egy socket, se wiza dolgok, se crit dmg stb stb.
A life steal meg eleve nem ér túl sokat. (pláne ha mellette ott a 900 loh)"az act1 farm gyakorlatilag vicc könnyű"
Normális karakterrel 0 loh és 0 life steal mellett is az. Igazából jobb karakterrel act 2 is. -
mephi666
nagyúr
ha ilyet szeretnél, akkor felső sor 2.
...nagyobb str+regen+dam+socket... így is hulladék még bőven, de valamennyi goldért cserébe szívesen megszabadulok tőle
-
Cyberbeni
addikt
"vissza a bejárathoz, kibelépegetsz és mindig újrakasztolod a blizzardot meg a hydrát. közben meg néha felrakod a DS-t is."
vagy ha kint találkozol velük, akkor elviszed őket egy barlanghoz, csak aztán nehogy DP-be kapd.@mikromanus: szóval ha épp a másik kezeddel izgatod magad, hogy milyen jó a barbid, akkor meg tudnak lepni, ó de sajnállak. nekem act3-ban sincs annyi védelmem, mint neked act2-ben.
-
Nordic
Közösségépítő
Ahogy néztem a screenshotot, azon nem is lepődtem volna meg, ha ott nem fekszel be. A kis g*ci pókok, bármilyen kombóval combosakat ütnek. Olyan hirtelen tudnak rengeteg sebzést bevinni(főleg ha fastosak), hogy néha még reagálni sem tudok rájuk. A fire chain meg nem sebez a sarokban, ezt tapasztalatból mondom. Szerintem inkább a pókok csaptak le.
-
mikromanus
veterán
Az elitpakkok mindig is nagyobb nehézségűek voltak. Ott kijöhetnek igen szemét kombók, míg a bossok viselkedése, képességei és fellelhetősége mindig azonos. Könnyű kiismerni és lenyomni. A fire chain az egyik legkegyetlenebb sebző képesség. Mondjuk a desecrator és esetleg az arcane hamarabb öl szerintem, de ez is kellemetlen. A képességek meg elvileg véletlen generáltak, de DH-val majd' mindig reflect damage képességet kapnak. A barbár is megkapta zsinórban hétszer ugyanazt act 3-on, meg egymás után kétszer az összehúzott pakkra a health link képességet is.
-
proci985
MODERÁTOR
"szóval mindenki szív act2-őn csak a critesek nem."
ha meg critre mész rá, akkor meg allres, vit, int/dex/strm armour magasan tartása lesz macera.
egyébként ismerős...
más: van már 60as sorcom (inf kill megvolt, de csak az utolsó wpk vannak meg a3-a4en, egyébként a3 első fallenjei személyében falbaállt), 60as barbom (kulle előtt a sivatagban), meg 30as a DHm. lowlevel karik legalább szórakoztatók.
-
DjDanee87
addikt
Azért mert publicon nem játszik semmi értelmes ember, még nem jelenti azt hogy act2 teljesíthetetlen. Sőt Act2 már halál nélkül megy fixen tank barbárommal.
Tegnap csináltuk coopban Act3at. A 3. elit csoport után tűnt fel, hogy a magic sebzés csökkentő passzív helyett damage passzív volt bent. Nagyon sokat számított a hiánya, meghaltam act3 alatt kb 10szer. Amúgy előtte solo act3ban meg vagy 2szer haltam összesen, igaz akkor jól volt beállítva a passzív
Csak ugye kell a gear már a magasabb actokhoz, így van kitalálva a game, hogy legyen értelme a cuccoknak, a farmolásnak. És nem ment ilyen könnyen act2-3 korábban, csak 300 óra alatt sikerült úgy felöltöztetni a tankomat, hogy így már bírja elég szépen a kiképzést. Ha olyan lenne inferno, mint előtte a többi szint már rég mindenki abbahagyta volna mert 0 kihívás lenne az egész.
Pl mint a DemonHunteremmelBenéztem AHba vettem rá 1-2 cuccot olcsón, meg egy level60as 900DPSes bow-t sockettel és máris elég szép a DPSe sharpshooterrel.
[link]
-
mikromanus
veterán
A public game infernon majd' mindig hasonló volt. Szerintem az felejthető. VAn egy rakat ifjonc aki meg akarja csinálni a questeket de gyenge. Nosza menjünk publicba!. Azt nem veszik figyelembe, hogy picit több élete van minden ellennek, így tovább bírják. Mivel nem túl strapabírók, így nem tudják a "tankok" feltartani az ellent, a "DPS" karik meg nem sebeznek eleget a négyszeres HP ellen. Két-háromszemélyes csapatjátékban, jól összeszokott társaságban, vagy nem összeszokott, de kicsit specializált tagokkal teljesíthető. Az a hiba, hogy azt képzelik a kedves userek mindenkit meg kell ölni. Az ellen gyenge kezdő kariként (act 2-n kezdő) nehezek tudnak lenni. Ha a questen akarsz túljutni, akkro néha ott kell hagyni 1-2t, vagy becsalogatni egy mellékfolyósóra, hogy tovább tudjatok menni. Azt' ennyi. A bossok kiismerhetőek és könnyebbek, az elitek randomok és szivatósak elégtelen felszereléssel néha...
-
Ren Hoek
veterán
Psszt, neszidd!
Én már megvilágosodtam...Csak szép csendben kilogoltam, elmentem nyaralni 8 napra, és totál rendbejöttek az idegeim.
Amíg nem jön valami nagyobb patch (AH upgrade, Set, Legendary buff, vagy akár a kieg stb) addig be sem jelentkezek, mert végigjátszottam a játékot. (3x is, 100 óra alatt)
Valahogy úgy csináltam volna meg amúgy, hogy a nehézségi szintek előre választhatóak és játék közben módosíthatóak. DE! Az actokkal komolyan egyre nehezebbé válna a játék, és Act 4 már inferno szint kb (Persze skálázódva a beállított nehézséggel) Szép is lenne, ha mondjuk 100-150 óra után az lenne a téma, hogy hogyan öljük meg Diablo-t legnehezebb fokozaton
és még lenne ismeretlen történet tartalom!
Így megszűnne az, hogy 4x újra kell játszani (abból 3x tök felesleges, mert ovi fokozat) Kihívás és már becsületbeli ügy lenne elérni a sztori legvégét...Az utolsó Diablo-s boss fight pedig durva lenne nagyon... Lvl 60 is szépen beállítva, hogy Act 4 legvégére lehessen csak elérni... Megkeverné a dolgokat az biztos
Ebben amúgy semmi fika nem volt, csak egy érdekes felvetés...
-
Cyberbeni
addikt
-
mikromanus
veterán
Ott az Act 1 infernon. Az gyönyörű átvezető az "esélytelen Act 2-re" és teljesíthető minden kasztnak jutányos áru felszereléssel is. A hellnél meg nehezebb, bár az Act 4 izual és Diablo előtt elég sűrű volt, úgyhogy az lehet picit nehezebb mint az Act 1 inferno eleje. Ha kudarcba fullad a küldetés Act 1-en is akkor bizony az már user error
-
mikromanus
veterán
Az átlagusernek ott van 3 nehézségi szint. Ott játszhatsz magatalálósan hígfosgyűjtögetve, a jók nagyját kidobva (mert a kasztodnak nem jó). Az infernó azoknak készült akik kihívást kerestek a játékban, csak ez igen szűk réteg és aztán a plebsz zokogásának köszönhetően levitték a nehézséget jó cuccal könynen teljesíthető szintre és magas drop ratet csináltak. Így már a casual gamerek is jót játszhatnak a "Very high" nehézségen. Fogadd el, hogy ezt a szintet nem neked találták ki sem most sem a módosítások után. Neked ez kemény. Ebben az ellenfelek bántanak. Sértő!!!. Te nem kihívást keresel, hanem valami karaktergeneráló program + god mode kombót. Sajnálattal tudatom veled, hogy ezek nem a Diablo 3 inferno nehézségének szériatartozékai. Téged felültettek. Írj is gyorsan levelet a Blizznek csupa nagybetrűvel a szokásos tartalommal (Gimmídömoníbekk!!!)
Arcoskodás off. Elnézést ha kicsit nyersen fogalmaztam volna a sokadik "túlnehézkiábrándultamsokszázórautáncsalódáscsakapénzrőlszól" sablon levél után. Sértő szándék nem volt bennem, de lehet megint túllőttem a célon.
-
Cyberbeni
addikt
Te azt akarod, hogy infernó is úgy menjen, hogy csak oda kell klikkelni, ahol az ellenfél van. Alapvetően nem erre találták ki, hanem hogy kihívás legyen. (mégis akinek drága cuccai vannak, az simán meg tudja ezt csinálni)
De köszönhetően a sok rinyálós játékosnak, lejjebb vitték a nehézségi szintet, és a dropratet megnövelték. Mostmár csak az nem vitte végig infernót, aki nem is akarta. -
DjDanee87
addikt
Ahogy már más is írta előttem, be tudod kapcsolni a sebzést hogy mutassa a játék és akkor látod melyik crit, melyik nem, és pontosan mekkorákat sebzel.
Mellesleg visszatérve a miért jó a chc és chd.
Minőségi cuccokban magas alap stat + chc + chd-vel el lehet érni brutál %-okat.
Tehát nem elég, hogy tárgyakkal (esetleg skillekkel) meg tudod növelni a crit esélyét, még a sebzését is meg lehet. Barbárt ha nézzük pl meg tud fogni két 1H fegyvert. Ha mindkét fegyveren van alapból 100% CHD (az a maximum) meg egy socket, amibe szintén mehet +100% CHD emerald gem akkor az barbár esetén +400% chd kizárólag a 2 fegyverből!Ha mondjuk alapból üt az emberünk 20k-t egy ütéssel akkor a crit (az alap 50%, meg a ruthless passzív 50% miatt össz 500% chd-val) 100k sebzés.
És ennél lehet jóval több is, mert nem csak fegyveren lehet chd. Illetve a crit esélyét is (chc) tudod növelni. Vannak elvetemült állatok akik ha jól sejtem 50% fölött vannak. Csak gondoljj bele amíg te ütöd a 20k-kat ők minden 2.ra ütik a 100k fölötti critet
Melyik a nagyobb DPS.
BoGyesz_24: 1000 arany? Ha elmegy 5ös szintig már több pénzze van szerintem
És az 5ös szintű cuccok nem kerülnek milliókba.
-
-
maross
nagyúr
Ha nem akarsz peches utessort, akkor valassz olyan fegyvert, ami nem 100-900-at sebez, hanem 480-520-at
. De szerintem total ertelmetlen ezt is figyelni, ha van peches utessor, akkor van makos is, ergo leuthetsz olyan boss-t is kis szerencsevel, amit egy atlagos fegyverrel nem
. De mivel eleg sokaig utsz egy boss-t, ezek a kilengesek minimalizalodnak.
-
F-ECT$
titán
-
maross
nagyúr
azok a 10-20% dropok csak az itemlevelre vonatkoznak, attol meg a cucc szar, csak ha nagyon nagy makkal pont jo statok vannak rajta, akkor lesz jobb, mint az alacsonyabb itemlevelu.
a fegyverre irt dps-be attack speed van + az alap sebzese, erre rajon meg a chc,chd, main statod, skillek, egyeb kifelejtett dolgok, es ugy lesz belole a karakterlapodra kiirt dps. Lenyeg, ha van ket 700 dps kard, akkor egy +50% chd-es egesz jo kis plusz dpst ad (ha sok a critical hit chance-ed, mert ugye attol fugg).
Kene errol az egeszrol valami attekintheto iromany, az emberek fele nem tudja jol besaccolni mennyit jelent neki egy kis chc vagy chd, vagy adott statok melle ha emelem az egyiket, hany szazalekkal no a damage.. Bar erre inkabb egy flash progi kene.
Cathfaern: amiket irtal, azok csak 100% chd-re vonatkoznak
-
Cathfaern
nagyúr
Móricka példa:
1s-es attack speeded van. Ütésenként csapsz 1000-et, crittel 2000-et.
Ekkor 0% crittel értelemszerűen 1000 dps-ed van. 100% crittel 2000 dps. Gondolom eddig tiszta sor
50% critnél ha mondjuk ütsz 100-at, akkor abból 50 crit lesz, 50 nem crit, szóval 1500 lesz a dps-ed. 10%-nál hasonlóan, tehát ekkor 1100 dps. stb.
Persze ez egy átlagos elméleti érték, 10% critnél is lehet olyan, hogy 10 ütésből 10 crit lesz, szóval lesz 2000 dps-ed, viszont lehet 10-ből 0 crit, és lesz 1000 dps-ed. De az elméleti dps-ed 1100. -
dobolan
senior tag
chd jó, hogy ad, minél magasabb a chc-d, annál jobban növeli a dps-t a chd is. Amik a legjobban adnak dps-hez as nerf után: chd, chc, int, as Kb. ilyen sorrendben is gyűjtsed őket be. A chc és a chd legyen egymással arányban. Egyiket a másik hátrányára növelni hülyeség (kivéve, ha a crit mass miatt fontos csak a chc).
-
dobolan
senior tag
Az a kard 3 millió gold volt (722 DPS-es fegyó). Ne ragadj ki egy -egy itemet, összességben kell gondolkodni. Ha lenne magas dps-es (900+) fegyóra pénzem ugyanazokkal az optokkal, akkor nem 50k lenne a kiírt érték, hanem 65-70, de egyelőre nincs nekem se 100+ millióm, a játék meg nem szánt még meg ilyennel.
Az meg, hogy teleporttal élem túl, hát persze, hogy azzal. Az egy képesség, amit használni kell. Ha bele akarsz állni a támadásba, akkor kezdj barbárt.
-
dobolan
senior tag
Csináltam neked egy vidit act2-ben. Kicsit fel van gyorsítva, mert 9 perces lett volna, így meg csak a harmada.
Két féle build van benne, kb. felétől megcseréltem pár skillt, és más játékstílusban nyomatom. A gear mindkettőnél ugyanaz, kb. 30 millió goldba fájt össz-vissz. Van amit olcsón tudtam venni, van amit drágán. Mindkettőhöz nélkülözhetetlen statok: as, chc, chd
Az elsőben beállítottam direkt az 50k dps-t, energy armort is ki lehetett volna szedni az a build elbírja, és akkor +12% dps még a familiarral. Nem kell hozzá semmi wizard spéci opt, 35%+ chc, és annyi chd amennyit be tudsz gyűjteni. Ez kell hozzá, meg helyezkedni, és lőni, ha gáz van, akkor DS vagy teleport. Mindkettő létszükséglet, mert ha csapdába kerülsz, azonnal agyonvernek. Ez a build bárhova jó, act1-4 ig tudsz vele haladni, ölni, akár farmolni is. Minél nagyobb chd összeszedsz, annál könnyebb lesz, mivel a dps önmagában nem mutat meg semmit, sok a lövések közötti holtidő, ami menekülésre kell.
Én jobban szeretem amúgy ezt is hydrával, mert bár akkor veszítesz a kiírt dps-ből (mondjuk a force weapon helyett beteszed a hydrát), de amikor menekülsz, a hydra lő, lehet olyan helyre pakolgatni, ahova te nem mennél szívesen, stb. szóval nem veszítesz semmit, inkább nyersz vele.A másodikhoz már kell AP on crit, és 40% chc jó ha meg van, ha több az még jobb. chd is minél több annál jobb. Ez picit drágább, viszont hibázást jobban tűri, nem halsz meg (azonnal), ha bénázol, valamint act3-tól kell hozzá 900+ resi és 7000+ armor, szóval nem olcsó, nekem is csak úgy van ez meg, ha source-ot leteszem, és pajzsot veszek fel, viszont akkor a DPS-em nagyon leesik, és nincs AP on critem se és az sem jó. Ha lenne 20-30 millió goldom, akkor act3 semmiképen nem jelentene gondot ezzel se, néhány cuccomat kellene csak cserélni hozzá.
Szóval annyira nem gáz a wizard, de valóban közel sem a legerősebb kaszt. Míg csináltam a vidit egyszer sem haltam, pedig volt amikor 20fps alá ment a rögzítés miatt. Gearben nincs life on hit, se after kill, HP regen 300/s. Csak a dobott health globeokból és a HP potikból élek. Egyébként potit is nagyon ritkán kell használnom, ha normális fps-el fut a játék, nem így.
Szerk:: Azt kihagytam, hogy a cipőben van +12% mozgási sebesség, mai feltétlenül kell. Ha sok pénzed van, akkor más cuccban is jó ha még van.
-
persil
nagyúr
Most nem azért - ugyan monkkal - de 36k hp-val (act 2-ben kb 27 körül lehetett) és 27k dps-el(act 2-ben ez is csak 20k körül volt) végigtoltam egész infernót, még ide is belinkeltem diablót, amikor megfeküdt.
"10 percet se akar az ember szopakodni egy pakkal, hát már 5 perc is egy örökkévalóság, ne őrülj már meg..."
Ilyet még a 20k dps-sel sem tapasztaltam, repkednek a mobok, öröm nézni. Lehet wizarddal ennyire más a helyzet, de én nem hiszem, sőt állítom többet sebez, mint egy monk.Úgy beszélsz, mintha csak hatmilliárd goldból lehetne végignyomni a játékot. Ha 40k dps-em lett volna, amit te keveselsz, akkor kb végigröhögöm az egészet. Ráadásul, ha jól olvastam, te azt írtad, hogy act 2 nem megy végig.
Act 2-őt bármikor végigborítom neked, pedig sehol nincs se 40k hp, se 40-50k dps.Ne mondjátok, hogy a wizard ennyivel szarabb, mert azt egyszerűen nem hiszem el.
-
F-ECT$
titán
Az offhandem is nagyon jó vétel volt (innen a ph-ról, érdemes nézni a trade topicot), a wandot pedig ah-ból vettem bo-val: 882 dps, socket, 57 int. (Ez is jónak számít, pedig nem is 1d11h-val volt benn, hanem 1d10h-val.)
Egyébként nem akarlak meggyőzni, de szerintem a 30-35k hp, 40k dps, 600 all res-hez biztosan nem kell több 10m, csak nem szabad rögtön mindent megvenni, kell egy kicsit nézelődni. Persze ennyivel necces az A2, de a te 20k Hp-dal meg kb lehetetlen. Kérdeztem már, de nem láttam választ: mennyi az all resed?
-
Ghoosty
őstag
Én is wizardozok, kb 28k life-fal 22k dps-sel. Ha nem valami utálatos kombót kapok, akkor tudom solozni act 2 első felét.
"körbeálltak márpedig solo-ban hová futsz?"
hogy-hogy hová futsz? ahol nincs mob. Futsz, lősz, futsz lősz, hogy nehogy körbeálljanak.
glasscanon módban ne használj SB-t helyett használj távolsági signature spellt, pl magic missile akkor nehezebben jönnek a közeledbe.
Valamennyi loh, vagy regeneráció márpedig kell, nem hagyatkozhatsz 100%-ban a healt globe-okra.
A ranged karakter, vagy tank mögött áll és lő, vagy kite-ol. A fagyasztás és egyéb defenzív skillek arra jók, ha valami nem a tervek szerint megy, akkor legyen egy második, harmadik esélyed. Én személy szerint teleportot és force wave-et használok, így 2 menekülési lehetőségem van. Ezen kívül még az force armor van fenn.
De nem fél óra, míg leverek egy elitpakkot, de nem is fél perc. -
F-ECT$
titán
Hát már nem emlékszek minden árra pontosan, de kb ennyi költöttem:
-fegyver 1.5m
-offhand 0,3m
-ring: 2x1m
-amulet: talált, bár ez jó pár m-t ér
-shoulder: 3m
-helm: 3m
-pants: 0.2m (de ez jó vétel volt, olyan 1.5-2 között el lehetne adni)
-gloves: 0.4m
-chest: 1.8m
-bracer: 0.1m (ez is többet ér, olyan 0.5m körül)
-boots: 2m
-belt: 0.2mEzzel van 49k dps, 840 all res, 40k hp, és így összeadva kb 20m. A2 megy vele soloban és A3 meg csapatban.
-
F-ECT$
titán
A 20k hp kevés, nekem 40k van, és érdekes módon a 45-50k dps szinte minden packra bőven elég A2-ben, 1-1 szivatós kombó tud csak megölni. Btw mennyi az all res? Mert ha 800 alatti, akkor nem csodálkozok, hogy gyorsan halsz.
Meg persze egy skill sor se ártana, hogy tudjunk segíteni.
-
persil
nagyúr
Nem kell csak egy példát írtam.
Amúgy - engem is meglepett - de borzasztóan meglátszik. 960 allresist-em volt és gondoltam, beáldozok egy keveset, hogy több legyen a crit chance-em.(monk)
Lement 840-re, tehát 120 minusz. Gondoltam ez nem sok.
Az érdekesség, hogy amibe szó nélkül beleálltam és kiröhögtem act 2-ben, azok most a szó legszorosabb értelmében szívják lefele a hp-mat.Na, csak ennyit számított az a -120. Szóval, ha van rá keret, akkor all the way up.
"Ezzel a 600-al kb. ott vagyok mintha semmi sem lenne, legalábbis sokszor olyan érzés."
Ez olyan, mint egy jó háttérzene. Észre sem veszed, de ha nem lenne, az kurva szar lenne.#Sirandrish
Értem -
F-ECT$
titán
Kapásból azt mondanám, hogy az arcane, és másnak is van vele problémája.
2 dolgot tehetsz:
-még több all res és/vagy olcsan cuccokat is veszel, ahol az all res mellett van arcane res is
-figyeled a mobokat és ha ilyet kapsz, akkor tudod, hogy ki kell belőle mozogni vagy teleportálni42k dps-sel meg még igencsak kell futkározni A2-ben bizonyos eliteknél, kivéve ha tank wizt játszol. (Gondolom nem.)
-
persil
nagyúr
Arcane enchanted.
Szimplán ki kell kerülni. Lassan forog, ráadásul csak egy irányba. Egy teljes kört tesz meg, mielőtt elmúlik. Simán ki lehet kerülni, ha odafigyelsz kicsit. Persze ha leraknak ötöt össze-vissza, akkor kicsit melegebb a helyzet.A resist pedig nagyon nem mindegy. 200-al pillanatok alatt megöl act 2-ben egy olyan sugár, 900-al meg gond nélkül végigsétálok rajta.
A sok sebzés pedig nem véd meg.. de ez egyértelmű
#39695 Akra_hu
Az 5%-nak csak a 20%-át(vagyis 1%-ot) kapod meg infernón.
Ami azt jelenti, hogy az 1400 loh-al szemben, neked 140 ezret kéne sebezni, hogy a life steal ugyanannyit gyógyítson.
Tehát, amennyiben nem sebzel ütésenként 140 ezret(szerintem ez sansosz... ) akkor az 1400 life on hit jobb.Viszont, ha az 5%, már a nerfelt érték, akkor magas sebzésnél jól járhatsz a life steal-el.
-
proci985
MODERÁTOR
ismerős, egyik barátommal ketten toljuk wizzarddal: neki 40k dps 33k life, nekem (most már) 25k dps 36k life és sokkal magasabb resistek. A1ben én vagyok a tankunk.
egyébként igen, A1et unom, A2ben az unique csoportok kb fele ellen esélytelen vagyok, A3 meg totál esélytelen.
a barbárom 26os, elég gyorsan szintezik (5000 aranyból AHban egész jó cuccokat kap, árusnak kékeket/sárgákat eladom, aztán még pozitívban is vagyok), említett barátomnak meg készül a monkja, aztán mok/barb+wizz kombó lehet gyorsabb lesz, mint a mostani felállás.
ja igen, kovács felejtős fegyverre, bár úgy általában is egyre kevésbé látom értelmét. amíg lvl60ig magataláltam, addig jó volt, egyébként AH olcsóbb meg jobb.
-
priti
addikt
Átnéztem a reciket és bakker lvl60-on ilyen 200-250DPS-es wandokat lehet csak gyártani? Ez valami vicc? Akinek nincs egy 80K DPS-es huntere annak gyakorlatilag esélye sincs megszerezni egy erős fegyót?
40K DPS-nél megálltam, mint a szög a wizard-al. Annyi lé kéne, hogy AH-ból nyomjam feljebb, hogy...
A játék meg pont gáz ezen a szinten. Act1 inferno már egy vicc egyedül, multiban ha elmegyek a csapattól és úgy hentelem az erősebb mobokat akkor pont jó, de van olyan elit ami cumi lehet. Act2-ben meg állandóan olyan csapatba tesz be, hogy fogalmam sincs a többiek mit keresnek ott, de arra várnak, hogy én tankoljak. Mind a hárman elkezdenek futni vissza az első elitnél, de ha én is futok akkor a bejháratig futunk, nem állnak meg. Most én meg mit csináljak a wizard-al egyedül, letámadnak aztán szevasz, max az egyik elitet tudom csak kinyírni.(#38863) Cyberbeni
Úgy látom nemhogy nem éri meg, hanem egyenesen nincs. Ha nem farmolsz hunterrel, akkor nincs, legalábbis én nemtom hogy wizard-al hogyan farmolhatnám össze... act2-ben is csak szopakodom, jobb csapattal még szó-szó, de az meg ritka.
-
Cyberbeni
addikt
fegyvert nem éri meg gyártani, mert csak ilvl62-t gyárt
azt nem vágod, hogy az offhand is ad baromi sok dmg-et, meg mellé adhat crit chance-t, meg statokat.
szerintem egy 800+dps fegyver sockettel (10k-100k körül), és egy 8%+ crit chance, 250+ max dmg source (200k alatt simán lehet venni) bőven elég addig, amíg a többi cuccod nem olyan jó. -
Agro
senior tag
Akkor az én dc-imre adjon valaki magyarázatot. Júliusi hotfix előtt soha nem volt dc-m. A netem ugyan olyan stabil mint előtte. Más játéknál nincs DC, de még fagyás se. Megnézem ezt ez origos pingelést közvetlen DC után, de szerintem nem fogok látni semmi változást, mert akkor tesóm aki skype-on folyamatosan videó telefonál a barátjával már rég örjöngene.
És nálam nem csak napközben hanem éjszaka is előfordul
-
Wolverine
félisten
Nem korlátozza a szolgáltatód a torrentforgalmat napközben? A Diablo összetéveszthető vele...
#36411: ha elhagyod a telefonod, de megvan a restore kód, akkor nincs gond: új telefon, új Authenticator, amit a restore kóddal visszaállítasz az eredetire, egy szinkronizálás és rendben vagy. De persze Androidról iOS-re váltva szívhatsz...
-
Agro
senior tag
Nem ez lenne az első eset, hogy csak bizonyos felhasználóknál okozott fennakadást vagy fagyást a játék.
Korábbi hotfix listában is benne volt, hogy bizonyos fagyások, dc-k okait kezelte a Blizzard. Teljesen felesleges szerintem azon agyalni, hogy vajon most a VGA kap e alacsony veszültséget vagy éjszaka alacsonyabb a hőmérséklet a szobában... Blizzard majd javítja, ha elég sokan jelentkeznek. Itt már vagyunk 2-en
-
maross
nagyúr
Modem, router siman lehet. VGA fene tudja, nem disconnectelnie kene, hanem szetfagynia a jateknak. + ejszaka is ugyanezt kene csinalnia. Egy dolog valtozik még ejszaka, a homerseklet, indits egy everestet vagy aida-t, nezd meg minden rendben van e (bar az se disconnect ok, "csak" jatekfagyas).
-
maross
nagyúr
Azert, mert ejjel nem olyan terhelt a halozat. Egy cmd ablakban futtatott -t kapcsolos pinget hagyj ott jatek kozben is, es nezd meg amikor elkezd genyozni, hogy meg mindig tartja e a 10ms-et. Meg kerdes, hogy mas online jatekoknal is van e ilyen. Eu szerver? Visszakerdezve pedig ha nalad folyamatosan van hiba 5 perc utan, akkor masnal miert nincs?
-
F-ECT$
titán
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- PlayStation 5
- Opel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest