- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
no01ricsi #40095 üzenetére
A CHC-d neked azért 100%(és csökken) mert SS passzivot használsz..és azért megy le nem pedig azért mert fárad
A passziv azt tudja hogy adja a CHC-t viszont ha lősz (főleg 100%nál) akkor beüt és kezdi előlröl...vagyis a tényleges chc-dről..
A CHD pedig azért fontos mert amikor critelsz ezen múlik hogy mekkorát, és igen, lehet növelni -
persil
nagyúr
válasz
no01ricsi #18303 üzenetére
Voltam ma vásárolni az egyik tesco-ban és ott virított egy példány a polcon...
Szerintem mindenki úgy volt vele, hogy a tesco-ban nem lesz, ezért senki nem is ment el megnézni és így ott rohad meg az összes, amit esetleg berendeltek
#18306 TomWexX
Na, ezért nem használom. 1-2 tárgyat vettem eddig, amikor épp unalomból böngésztem és akkor is csak "kasztnak" valót, szóval hiába találtam brutális baltát meg kardot, ami még jó is lett volna, de egyszerűen "nem monknak való" alapon nem vettem meg.
Loot-olok mindent, magamnak is meg barátnőmnek is. Majd, ha nagyon megakadok, akkor benézek.
Amúgy meg craftolgatok. Így sokkal jobb.
Majd a valós pénzes ah lehet érdekes, felpakolgatni a cuccokat, ami jó, de nincs rá szükség.
Goldot meg már sokat szereztem AH-ból, eladásra nagyon jó lehetőség.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest