- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
Helmoras
őstag
válasz
pulcsi #48913 üzenetére
Furcsán fogalmazol, nem teljesen értem, mire akarsz kilyukadni... teljesen nyilvánvaló hogy 300 + valor + follower = max mf amely így 399%....(illetve az uj legendary fegyokkal a followeren lehet hogy több is kijön nem tudom)
Jsan: azt azert megnézném amikor egy sima mob 2 legendaryt dob ki... egyszer már esett 2 sárga 1 mobból... de hogy 2 legendary az kb ötös lottó chance
-
whabaky
tag
válasz
pulcsi #48902 üzenetére
...én úgy tudom, hogy de (2-3 napja olvastam bneten valahol, de most nem találtam meg), pont azért az 1.0.4 óta, mert a 100-as para szinten MF gear nélkül 300 lesz az MF és arra jön a valor (+75%), így lesz 375%.
Az igaz, hogy tovább is számolja, de 375%-ig számol csak vele, tehát a fölé már felesleges fejleszteni. -
mikromanus
veterán
válasz
pulcsi #47976 üzenetére
Pár lehetőség:
- socketben rubin: megdobja a DPS-t, de a listákban nem számolódik az AH-ban
- valamelyik skilled egy jellemzőjére bónuszt: szerintem ez nem a fegyveren van jelezve, de ki tudja?
- Mást raktál be AH-ba, mint amit a játékban néztél. A jót meg gondolom eladtad. A vendor most nagyon örül -
nightmare13
őstag
-
DjDanee87
addikt
válasz
pulcsi #47060 üzenetére
Szerintem elnézted.
418-962t sebez 1.4 attackspeedel. A hasonlóknak is ilyen 950-970 közti a DPSük, ez nem 1000 fölötti sehogy. A kiírt 418-962 sebzés pedig már a damage% utáni érték, tehát jól van kiszámolva a fegyver DPSe. itt egy hasonló A tied nem lehetett 1000 DPSű, vagy ott valami hatalmas bug volt az AHban ha tényleg annyit írt.Kipróbáltam egy olcsóbb fegyverrel, aminek hasonlók a sebzésmódosítói és nem tapasztaltam semmi rendelleneset:
Az általam vett fegyver az AHban
Majd a táskában
Nem változott a DPSe. -
angelside77
tag
válasz
pulcsi #43408 üzenetére
Alapba össze kéne szedned 900 all res-t, meg hp 30k felett. Nekem legalábbis így simán kiment act 3. Ghom-nál segítség kellett.
Most ezzel vagyok: [act 4-en], szép lassan lehet vele haladni.
-
Sirandrish
legenda
-
F-ECT$
titán
válasz
pulcsi #41223 üzenetére
Jó lenne a játékba egy valós dps mérő, mert a karakterlapon szereplő érték csak arra jó, hogy a cuccokat összehasonlítsd vele. Pl itt a srác 260k dps-ről ír, amit úgy számol ki, hogy a boss hp-ját elosztja, az öléséhez szükséges idővel. Ez jóval magasabb, mint a karakterlapos érték, és még följebb megy, ha több ellenféllel küzd. Btw ez jó lenne arra is, hogy a partiban látni lehessen, hogy ki mennyire hasznos.
-
mikromanus
veterán
válasz
pulcsi #41193 üzenetére
A 30k HP éberségre tanít infernón. Nem kell közelről nézni a sütögetést, nem szabad közel állni a fáklyákhoz, a napon se szabad sokat mozogni mert még besérül a kis lelke a karinak. Amúgy meg annyi elég ha nem vagy bamba és jó a védelmed... meg ha nem álldogálsz a sütőrácsokon. Azért benned is túlteng az empátia
Legendary témában:
- esett vagy 1-2 tucat legendary. Többség crap. Néhány használható, vagy az volt mikor esett
- 3 set item esett. mindegyik használható (bár az immortal sujtó elég olcsó árban ment el). Vagy csak 2 esett? Határozottan 3 rémlik, de az egyiket nem tudom mi volt
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest