- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
Tibro5
senior tag
válasz
Ilsyde #28557 üzenetére
ez azért érdekes mert cimbivel összeraktunk farmolós geart, neki 180% gf, 194% mf, nekem pedig 84% gf, 204% mf (persze 5 valorral) így farmoljuk inferno act1-et.
a pénzt azt kb. ugyanúgy dobja mindkettőnknek (sok-sok farmolással átlagot számolva), viszont neki rendszeresen 1-2 sárga item esik elitekből nekem max a boss dob sárgát.
azt vettük észre nem mindegy ki invel kit, ha ő invájtol akkor ő kapja a sok sárgát, ha én akkor pedig fordítva.
szóval ennyit az átlagról... -
törölt tag
válasz
Ilsyde #24003 üzenetére
Wow! Mennyi hasznos info! Köszönöm mindenkinek, Ghoosty-nak is.
Orb: próbáltam rákeresni "Orb"-ra AH-ra sikertelenül. Ááh, off-hand, már ééértem!
Most is van olyanom, egy lebegő könyv a kezében, ami szintén int+vit-t ad.
Ezt azért kérdeztem meg, mert vannak olyan kétkezes fegyverek, amiknek a damage nagyon nagy, van annyi int+vit, mint az 1 kezes+orb-nál. Még így is 1 kezes + orb?
Remélem, mert jobban is néz ki.
-
Huma
addikt
-
Gyuri27
félisten
válasz
Ilsyde #23068 üzenetére
Európában is ez lenne.
Elkaszálták itt már az ms-t is.
Magyarázhat bárki bármit. A nyilt hétvégén és az előrendelésekből látszott, hogy nagy lesz a tömeg.
Az, hogy spórolásból vagy egyéb okok miatt erre nem készültek fel. Nem a játékos hibája.
Így nem is tudom elfogadni, hogy dolgozunk kérem ezerrel. Mert azt gondolom az a legkevesebb, hogy dolgoznak. -
mikromanus
veterán
válasz
Ilsyde #22173 üzenetére
Ahogy az előttem szóló is írta: Ha jók a statjai, akkor a nyílt liciten nem nagyon fogsz oilcsóbban hozzájutni,
+ ez a felső határ nem "mezei" felső határ, hanem villámár (fast trade, ennyiért azonnal vihető): ez mindenkinek jó lehet akkor ha megfeleően alacsiny az ár amit korlátnak adott. Hamarabb jut pénzhez aki felrakta és gyorsabban juthat hozzá aki megveszi. A nyílt licites vétel esetleg magas szinten és magas árú cuccokra lehet hasznos...
+ ki az aki két nappal későbbre akar fegyvert szerezni? -
Gorneck
legenda
válasz
Ilsyde #22168 üzenetére
Szépen szoktam szűrni (szint tulajdonság és pénz szerint), nem szoktam sokat költeni éppen annyit amit úgy gondolok, hogy segíthet kicsit...
Akkor túlképp nincs semmi trükk vagy vmi amit nem veszek figyelembe...egyszerűen szint és pénz kell, utána könnyebb már mozogni.
Köszi mindenkinek a segítséget.
-
X Factor
addikt
válasz
Ilsyde #21944 üzenetére
Ez így igaz, h. a dmg, csak egy elnagyolt számítás, lévén, critical hit dmg increase is nagyban növeli holott túl sok köze nincs hozzá, de az attack speed lényeges, Nem mindegy h. ha átlagban 600at sebzel, akkor egy sec alatt 1.40 v. 2.30 a speed, lévén egyik esetbe 3 helyett már 4et lősz.
-
Jazz
veterán
válasz
Ilsyde #21885 üzenetére
A kék amulet 2-3 opciós. Ez meg 7. A vita bónusz rengeteget ér, az a lényege. Int-vita, str-vita. A life mindenkinek kell.
Az hogy neked van kék amud int-vita-val az egy dolog. És ad mellette +30 dmg-et, ami már rengeteget számít lvl 60-on? Meg van benne crit is, ami majdnem maxos értékű?
Attól gosu a gosu, hogy minden egy helyen van, mindenből a legjobb és nagyon magas értékekkel. Gondolj bele ha csupa ilyen több millás cuccod lenne, lenne 2000life reg-ed, 45% crit-ed, irdatlan HP-d és DPS-ed....mi kell még. (persze a többi cuccon all res lenne 60+-al. amuban nem szokás all rest keresni, mert vagy 20milla, vagy gyengék a statok. az amu, gyűrű az DPS, meg IAS, HP....stb. -
Jazz
veterán
válasz
Ilsyde #21881 üzenetére
Nem jól tudjátok...
Már attól hogy 100+ int 100+ vita és add Dmg, már ettől 200k. Az hogy még str is van benne és 140, így barinak is jó multifáksön 300k. A light res több mint a semmi, picit dob rajta. De ilyen cuccot ne keress 30+ all ressel, mert az már megfizethetetlen, vagy nem is létezik.
A crit meg megdobja egy 5 millával, mert az amúgy is gosu cuccban benne van a crit chanche, és aki a critre hajt annak mi kell még. Plusz még egy life reg is. 7 opciós a rare. Ez így együtt nagyon durva. És a 10-20 dmg is öszesen ugye +30...
Real money-ba nem tudom menniy lehet az ára. 500$?
-
DjDanee87
addikt
válasz
Ilsyde #21298 üzenetére
2 dolgot mondott ismerős. Egyrészt jön majd Inferno nerf, mert el vannak szállva a sebzések a gearhez képest. Ezt tapasztalom is. A másik, hogy Infernon a Barbár nagyon szenvedős - ezt mondjuk nemtudom mire értették, Act 1 könnyű.
Ha lehet hinni a Blizzard fórumon talált írásoknak, akkor csak idő kérdése és haladhatunk Act2ben is, addig viszont várnunk kell a nerfre
-
DjDanee87
addikt
válasz
Ilsyde #21255 üzenetére
Hasonló élményeim vannak Inferno-ról Barbárral.
Act1 már megy, mondjuk durva összeállítású champion packoknál néha 1-2 halállal csak.Túlélő passzívok, Stomp, stunolós Frenzy alapütésnek és IgnorePain. Ezeken kívül elit packoknál, pénzes goblinnál Berserker és így legtöbb pack hal is elsőre. Meg persze Revenge + Overpower az AOE és heal miatt.
Esett már legendary (lvl 56 crossbow 196 DPS... semmire sem jó), meg egy Wizard setitem wand 500 körüli DPSel, ami el is ment AHn jó pénzért.
Act2 egyedül képtelenség. Csapatban is néztük, úgy is az volt. Annyit tudtunk csinálni, hogy csak szaladtunk, minden fehér dög elől a küldetésre. Eljutottunk Maghda-ig, és 2.ra le is ment. 2 fővel volt kemény 2,5 milla HPja, nem volt nagy szám. Csak ugye a Valor buff nélkül, amit képtelenség megszerezni Act2-ben nem dobott sárgát sem.
-
Integra
titán
válasz
Ilsyde #20779 üzenetére
ezt majd akkor elhiszem, ha valakit az ismerősi körömben kirámoltak authenticatorral. jelenleg senkit sem. mindegy, én nem bízom a véletlenre, az a 15 sec amíg a mobilomról beírom a kódot az első kódom után nem oszt, nem szoroz
ráadásul ingyen adják. szóval a blizz se hülye, érdeke hogy minél többen használják..
-
Wolverine
félisten
válasz
Ilsyde #20779 üzenetére
Láttam én is olyat, aki írta, hogy Authenticatora van; aztán Bashiok megjegyezte, hogy azután aktiválta, miután feltörték
Szóval kétkedéssel fogadom, mert ilyen megerősített esetet még nem láttam.
#20778: erre meg link kéne, egyenesen a blue postra. Mert én csak ezt látom Vanerastól...
-
Altair77
tag
válasz
Ilsyde #20779 üzenetére
6 átkozott éve vagyok a blizz kuncsaftja a wow miatt ,amióta van authenticator droidra használom is de soha nem nyomták fel az accom előtte sem én ezt kicsit kacsának érzem mert ugyanez igaz az összes authenticatoros ismerősömre és van "pár"...olyan van hogy az ember nem képes odafigyelni a gépére felkerül egy kósza keylogger és megvan a baj de pl. ha copy pasteolsz nagyjából ez is ki van küszöbölve ha meg fel tudnák törni az authenticatoros accocat akkor már jópár guild bank ki lenne pakolva wowban és nem a diabloval szarakodnának mert a wow gold elég jó áron megy még mindig valaki ezt elhintette és most megy a pánik sokkal reálisabb hogy szerver oldali gáz van mert sajna meglátszik a játékon,hogy van baj...
-
rt06
veterán
válasz
Ilsyde #20740 üzenetére
marmint lesz
es nem a story-ra gondoltam, hogy mennyire epul ra, hanem valoszinunek tartom, hogy nem kezdtek el nullarol irni a skyrm-et az elozo jatek utan (foleg nem ketszer, mint tortent az a dio3 eseteben)
mikromanus: aratni azt nagyon lehet
viszont sokkal konnyebben aratnak le teged is ^^ -
atidzsiforc
őstag
válasz
Ilsyde #20733 üzenetére
Nyilvan nem akartak olyat kiadni a kezuk kozul, ami csalodast okozott volna, ido/penz volt ra boven, meg ahogy mas is mondta, asszem Nordic, 2005 korul ujrakezdtek a fejlesztest.
Torchlightot kiprobaltam, dogunalom, titan questrol csak vidit lattam, es a "dafuq iz disz" erzest valtotta ki eroteljesen.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Ilsyde #20723 üzenetére
Azert a skyrimet felhozni peldanak nem epp a legjobb otlet, oblivionhoz kepest elegge le van butitva. Nincs durability, armor egyben van a nadraggal, ha leallsz varakozni, az npc-k nem haladnak tovabb, bizonyos quest npc-k egyszerre tobb helyen megjelennek egy idoben stb...
-
megint én
őstag
válasz
Ilsyde #20697 üzenetére
De amúgy valamiért nem adnak annyi bónuszt a pajzsok, mint még egy csúcs egykezes. Legalábbis én nem szoktam találni.
(#20699) mikromanus
Tudomásom szerint A spelleket a weapon demage-hoz méri, nem pedig a DPS-hez És ugyan olyan szinten majdnem mindig erősebbek a 2hand, mint az 1hand És nem olyan esetet vázolok értelem szerűen amikor az egykezesnek nagyobb a demage. -
mephi666
nagyúr
válasz
Ilsyde #20650 üzenetére
azért még mindig jobb, mint d2-ben a lightning enchanted+multiple shot kombó, amit mondjuk egy peccsel kicsit lefaragtak "baromi veszélyesre"... előtte 95%-os ressel, energy shield-del is instant halál volt, ha eltalált 1 láthatatlan charged bolt(?) belőle
nagy taktikázás soha nem jellemezte a játékot (mondjuk nekem nem is hiányzik, mert szórakoztat így is)
-
mikromanus
veterán
válasz
Ilsyde #20606 üzenetére
Hellen még működika buildem viszonylag "gazdaságos" felszereléssel. Ha max fury-s bónuszt használsz, akkor is jó szerintem a frenzy. Hamarabb feltápol furyval, gyorsabban viszed be az ütéseket (a 75% attack speed bonus azért elég kedvező).
Ancientek elég változóak. Szerintem a hatékonyságuk a sebzésedtől vagy szintedtől is függhet, vagy csak Act 4-en bénább eliteket kaptam, mert simán ledarálták őket a segédmunkások. A "fix" bossokat is egész jól leszedik. Ha bekapnak egy fagyasztó orb robbanást, akkor kb le is esik a hasznosságuk nullára. A WotB is jó, de ott neked kell "megdolgozni" a sebzésért, míg az Ancik egész önállóak. Kevés erős ellenre jó ha többfele kell zúznia a csúcsszörnynek. berserkernél vagy gyakran volt régebben mázlim, vagy van 1-2 kellemes mellék tulajdonsága. Mintha a fagyasztó robbanások nem hatnának rá. Bár lehet csak mázlim volt és a speed bonus miatt érzem így?
Ha nincs jobbklikkes fury fogyasztó skilled amit használsz akkor iszonyat macera lesz a haladás. Van ahol tengernyi kis alig pár HP-s szemét száguld feléd. Azt püfölheted napestig. Rosszabb esetben meg a keményebb ellenhez nem is férsz hozzá miattuk. Mondjuk erre pár egyéb skill megoldás lehet...
-
mikromanus
veterán
válasz
Ilsyde #20585 üzenetére
Am nálam más:
Fury Smite rúnával: Jobb egy kis stun mint pár plusz sebzés. Ami meg tud komolyan karcolni az inkább kevesebbet támadjonJobb klikk -> Slam: tömegoszlatásra vagy ha komisz az ellen a közelharcra
Stomp: inkább nagyobb területre hasson és húzza össze az ellent. Onnan mehet a revenge vagy a slam a közepébe
Ancients: megbízható nagy sebzésű support. Vagy champion-elitek ellen, vagy gyors életmentésre
Passzívra meg jó a leach mindenképp. Vagy túlbiztosítottam magamat? Infernon ha játszok esetleg biztos kell kis módosítás...
-
mikromanus
veterán
válasz
Ilsyde #20557 üzenetére
Nekem most hell Act 4-en a Big Boss előszobájában valahol épp a 60-as karimnak kb 11k a sebzése. Több mint az élete (az csak 8500-9000). Mondjuk a resistjei és az armorja veszett jók, van némi túlélőskill berakva passzívba (is) és azt hiszem van elég agresszív +life ütésenként meg life reg modja is. Mókás az Act 4. Séta, aztán ha jön valami akkor lecsapom, ha sok pici, akkor néha kis slam oszlatásra, vagy csak ütöm ami elémkerül, majd mikor bekapcsol a revenge mód, akkor stun az arcukba hogy közelebb legyenek és revenge. Iszonyat life löket. volt olyan is, hogy lelkesen csapkodom a főellent, vagy erősebb közlegényt, több tucat kis szar kaparássza az armorom felüleét én meg csak spamelem a revenge-t és villámgyorsan jön vissza az élet, Csak vigyázni kell az elitekkel. Egyik böszme oszloplábú hiperelitnek volt valami veszett nagy csapása. Vigan beleálltam, erre egyhittel lenullázott. Olyan megalázó volt. Az egyik legkönnyebb elit ellen...
Kiegészítés:Amúgy barbárral vagyok ha kérdéses lenne...
-
válasz
Ilsyde #20030 üzenetére
Itt is van olyan kolléga ki végigsolozta inf Act1-et barbival...
(#20033) rznk1986: No offense, de én lassan tudom solozni az Act2-t.
Tegnap igencsak ledaráltuk az Act1 jelentős részét egy monk fórumtárssal.
Nem is igazán haltunk, pedig nagyon-nagyon messze vagyunk a fullos gear-től. -
rznk1986
tag
válasz
Ilsyde #20026 üzenetére
Na jó, de sehogy sem jó, mert így, hogy mf-es cuccoka vannak rajtam csak 2k-val kisebb a dps-em (10 fölött van mind2 esetben), ha meg erősebb cuccok akkor meg az a 2k nem sokat számít sajna. És ahhoz meg hogy igazán imba legyek kéne vagy 10,000,000 gold érted... mert már olyan árakon árulják a jó cuccokat. Szóval ezért lesz a real money-ra kiélezve minden
-
rznk1986
tag
válasz
Ilsyde #19987 üzenetére
Nekem wizardom van én is használom a skill-t, tényleg imba. Alacsonyabb fokozaton. nem a 6 sec a lényeg, hanem h mennyi sebzést nyel el, kb 25k-t ha jól emlékszem. Na már most ahol tartok ott nem ér SEMMIT, egy ütés vagyok azzal is és nélküle is és 40k hp-m van. Ami wizardtól nem rossz.
-
Jazz
veterán
-
persil
nagyúr
válasz
Ilsyde #19966 üzenetére
Egyelőre mindenki szerint brutálisan imba a saját karaktere.
Én a monkkal összesen 2 haltam meg eddig és ebből 1 egy hiba volt, a másik meg a saját bénaságom/figyelmetlenségem. Ezt leszámítva semmi nem okozott eddig gondot, pedig nem használok AH-t és sokszor harmad/negyedannyi a sebzésem azonos szinten, mint itt egyeseknek.
MÁS:
Amúgy statoknál megfigyeltem, hogy a str és dex kis mértékben minden karakterre vonatkozik, holott ez nincs kiírva. A dex kis mértékben növeli az armort, a str pedig a sebzést eddigi tapasztalataim alapján 5-ből 3 karakternél. Erre figyeljetek oda tárgycserélgetésnél. -
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz
Ilsyde #19646 üzenetére
Havert eltalálta act2 főboss egy tűzlabdával és 20k HP lett nullázva...
Azért azt nem mondanám hogy olyan könnyű, de legalább van kihívás... én 2 ütés vagyok a moboknak
, cserébe míg tart az arcane addig nincs aki a közelembe jön, ha meg elit csapatba ütközök előszeretetttel változok Archonná, és gyönyörűen bírnak érvényesülni a tisztító tűzben
3kHP-m volt tegnap, haver úgy mondta jó lenne az INT helyett most már egy kis vitalytit is magamhoz venni
Cserébe még nem vagyok 50-es és majd 8k a DPS-em
-
megint én
őstag
válasz
Ilsyde #19555 üzenetére
Én amúgy nem is tudom, mit akartak a másik kettővel. Szóval annyira semmi, hogy csak zavar.
Pl: Enchantress leg erősebb skillje:
Focused Mind
Az Enchantress megnöveli a szövetségesei támadási sebességét 10%-kal 10 másodpercre.
Cooldown: 30 másodperc.Ennyi? Ha még megduplázná, azt mondom, hogy elgondolkodtató, de 10% 10secre. Vicc?
-
válasz
Ilsyde #19508 üzenetére
WD lesz a következő karim amit felhúzok, az tuti.
Monk: amíg tartanak a CC-k (Blind, serenity, Mantra bubi) lehet ütni a mobokat, ez pár sec, majd a végén egy fearelős heal és spuri, amíg töltődnek a CDk.
DH: Akkora a DPSe, hogy szerintem az egyik legkönnyebben játszható class, főleg a jóféle "teleport" skilljével és "vanish"-ével.
Wizz: ~ DH, talán kevésbé mobilis.
Barbár: Ilyen nincs a bandában, akikkel minden nap játszom, de a Wowos guildben igen, és itt is van elég CC (stun/fear), hogy bevigyen az ember pár ütést.
(Bocs, hogy nem tudom fejből a skillek nevét, most nem tudom megnézni melóból.)
Alapvetően ott tévednek az emberek - akik meleeve játszanak -, hogy inferno szinten is az kell, mint a többin: beleállsz az ütésbe és csépeled. Pedig nem.
-
rt06
veterán
válasz
Ilsyde #19463 üzenetére
en mar hell-en is ezt csinaltam, annyi kulonbseggel, hogy azok a molten melle fire link-esek is voltak
cuki18: igen, egyszer megveszed, es addig tolod, amig meg nem unod, nincs havidij
lesz viszont (elorelathatolag masfel-ket evenkent) ketto darab kiegeszito, szinten egyszer megvasarlos modellben -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ilsyde #18769 üzenetére
Ameddig nem javítják a quest bugot coop esetén, addig én nem szívesen joinolok senkire.
Rámentem egy haverra, aztán vissza sem tudtam találni a saját quest-jeimre. Szinte előlről kell csinálni mindent.
Igaz hamarosan megleszek Normal-on Diabloval, utána nem érdekelnek a questjeim, csak a hent.
-
Djuree
félisten
válasz
Ilsyde #18665 üzenetére
annyira illuzióromboló ez. mikor néz ki így egy barbár? soha. ez inkább pala vagy knight lenne. a barbár az barbár, bőrpáncél, bőrök, 2méteres kard, bárd stb, ezért barbár
remélem később lesz pala is, nagyon hiányzik.
de a monk is ilyen. karddal meg fejszével szaladgáló monk. wtf?! max boxer, de inkább szabadkéz. jó lenne a cuccoknak kasztmegkötés is, erősebb mint a mostani. -
Wolverine
félisten
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Ilsyde #18146 üzenetére
Az durva, meglatjuk hogy boldogulok majd.
Most vagyok hell elejen 16000 hp 2400dps, ezzel a skillsettel. Eddig jo.
-
Xaels
félisten
válasz
Ilsyde #17987 üzenetére
Tegnap én is futottam pár elite elől. Úgy gondolták nem foglalkoznak a Gargantuával és egyből nekem esnek. Hát volt spurizás rendesen, meg Zombie Wall orrvérzésig. Kellenek ilyenek is, hogy élvezze az ember. Nem jó ha egyszerű mészárlásba megy át a dolog.
Mondjuk nekem annyival könnyebb a helyzetem, hogy a többiek dropjából élek. Ők meg az enyémből
Általában mindig nekem hullik olyan ami nekik jó és nekik olyan ami nekem. Így el szoktunk csereberélni. AH-n meg általában eladni szoktam cuccokat. Nem sok pénzekért, mert nem az a célom, hogy Gold milliárdos legyek csak többet kapjak értük mint amit a kereskedő adna.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest