- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-
MegalodonS
őstag
válasz
FefeeX #18443 üzenetére
Teljesen igazad van,en elfogadom hogy ezt nem nezik jo szemmel,de a Blizz nem is szab hatart ennek ugye??Lasd Aplle 5db telefon a megjelenesnel.Amig engedik en nem vagyok hibas!!Perszee
Fogalmad sincs mivel foglalkozok es mennyi az adokeretem,de elarulom neked, meg beirhanek 500 CE eladast,akkor is adomentes lennek,csak hogy nyugodjal meg
-
Gothmog
senior tag
válasz
FefeeX #18333 üzenetére
+1
Két CE-m is lehetett volna, nem is rokkantam volna bele a megvásárlásába, és az igazat megvallva nagy volt a kísértés is, hogy egyet eltegyek magamnak bontatlanul (milyen poén lenne már mondjuk 15 év múlva bontatlan Diablo 3 CE-vel rendelkezni), de azután visszamondtam az egyik példányt, és megmaradtam szépen egy darabnál. Hogy miért? Mert arra gondoltam, hogy én mennyire vártam, és mennyire szar érzés lenne, ha lemaradnék róla csak azért, mert valaki telhetetlen (mint lettem volna én), vagy mert ezen akar nyerészkedni (mint ahogy a jelek szerint csinálja ezt jó néhány kalmárlelkű...). Én pedig nem akartam így kicseszni senkivel.
-
MegalodonS
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honda topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest