- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Agro
senior tag
válasz
Cingáriusz #49885 üzenetére
Engem is felvehetsz. Este fél 8 körül fent leszek. A régi xbowomat meg a kinőtt gönceim oda tudom adni. Van xbow kb +100 dex +100 vit +socket 1120 körüli dps, Tegez +150 dex +150 vit +socket 15%as 6,5%chc, Shoulder +120 körüli dex 60 körüli allres, meg szerintem a régi ringem is megvan még 14-24 dam, 24% chd, socket, 70dex.
Lehet hogy az értékek nem pontosak mert fejböl ment
Depressor#2201
-
Sirandrish
legenda
válasz
Cingáriusz #49889 üzenetére
Critical Hit Damege..az Emerald..zöld kavics
Nekem is lenne Bow-om Sockettel de a Hunoré jobbnak tűnik úgy hogy azt kérd -
Thrawn
félisten
válasz
Cingáriusz #49886 üzenetére
150-180-as allresistem van és elég is mert nem tanknak készültem. Ha elég nagyot sebzel úgysem érnek a közeledbe, hogy számítson.
-
Gorneck
legenda
válasz
Cingáriusz #49889 üzenetére
Zöld.
Egyébként a stashben sztem tudok kicsit kotorászni oszt tok adni néhány cumót...ezeknél sztem simán van jobb...
Ha gondolod vegyél fel. Rémlik, hogy akad 1-2 dolog ami neked jó lenne.Esetleg csak napközben érsz rá, akkor Sirandrish-nak átadom őket, ő meg továbbítja...lehet ezzel kezdjük este, hogy ami neked jó lenne azt félreteszem neked...
-
vhunor
őstag
válasz
Cingáriusz #49888 üzenetére
Este ránézek, úgy rémlik van egy 1000 dps, 60% critdam + socketes 2h crossbowm a ládában, ha még megvan odaadom.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Cingáriusz #49881 üzenetére
Nem vagyok egy DH szakértő de csak így hírtelen!
Bow: 1000+ DPS+ SOcket..socketbe CHD-s kavics már sokat dob rajtad és pár 100K-ból TUTI hogy találsz..
Tegez: Kevesebb Dex viszont magas CHC mindenképp..50-100K-ból tuti megvan
Bal ring: Magasabb DEX valami dps stattal, ias,chc, chd...egy 100DEX+ 25% CHD ring kb megint 50K és szintén dob rajtad..
Jobb ring: szinte semmi nem ad DPS-t rajta..80dex? kevés...50K-ért szintén tudsz dex+chd-s-et venni esetleg vitával rajta..És a többi cuccodon is nagyon kevés a dex..neked nem kell %life..inkább dex,chc, chd kéne..
Szerintem kb 1-2M-ből meg lehetne duplázni a DPS-ed..Vegyél fel egy hozzáértő és ráérő DH-t aki segít egy 15-20percet AH-zni..
Ha nincs ilyen és később ráér akkor én is szívesen segítek -
Thrawn
félisten
válasz
Cingáriusz #49881 üzenetére
Szinte nincs is crited (se ch se dmg), ezekre érdemes lenne áldoznod.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Cingáriusz #49876 üzenetére
Bnetről tudod..de az is elég ha leírod a BattleTageded
-
Agro
senior tag
válasz
Cingáriusz #49879 üzenetére
25k dps-em utoljára talán egy 800 dps-es hxbowal volt de talán még azzal is több volt. Egy xbow 1000+ dps-el akár 1 sockettel is simán lehet venni 50k-ért is
-
Agro
senior tag
válasz
Cingáriusz #49876 üzenetére
bejelentkezel battle neten és linkeled a profilod
-
vhunor
őstag
válasz
Cingáriusz #49870 üzenetére
Nehezen hiszem el, hogy 150 milliós cuccok kellenek ahhoz, hogy egy DH sebzését 25k-ról akár megduplázzam.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
nekem is lomizott szarok vannak, meg adományba kapott tűrhetőek, 1-2 dolog volt párszáz ezres max, úgyhogy nem értelek
-
Agro
senior tag
válasz
Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Cingáriusz #49861 üzenetére
agyonveretni magad a küszöbön pont optimális.
nekem 41k van, s/s-el 123k, de így is kevésnek érzem magam.
-
Thrawn
félisten
válasz
Cingáriusz #49861 üzenetére
Ennyi dmg-vel eljutottál Act4-re? Az szép
Mondjuk ha tank DH-d van akkor sima ügy. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Cingáriusz #46645 üzenetére
nekem sincs 100millám íjra. Ghomig 6-8mes felszereléssel mentem el, egy 1Mes íjjal A3 első feléig jó vagy. bár végülis a mostanim se több olyan 1-2m + 2mes gemnél.
tudsz mutatni karakterlapot diabloprogressen? 17k dam DHtól nevetségesen kevés, nekem sub60as szinten volt annyi. 60as szinten rongyokba bugyolálva 1-2mből már 35k volt, ghomig olyan 45k volt. sharpshootert sose használtam.
csere: igen, ezért kérdeztem, hogy tank DH, vagy mi ebben a vicc?
mondom másképp: jelenleg a DHm túl van inferno diablon, és a3 alatt találtam vele pár cuccot, egy része megmaradt, egy része ment felszerelésre -exalted sovereign braces meg egy 9mes fegyver volt a gerince a pénznek amiből lett a felszerelése-. olyan kb 30m körül lehet a cucca plusz a két gyűrű amiket találtam, azokkal ez lényegesen magasabb lenne. link
ha megnézed, 63/66k dam, 34k life, 3200 armour, 340 res. DHnál damra kell menni, gyorsan kell ölni.
a2re elég 200-250allres (de egyik barátom magatalálósa ~50el ment a2ben), 32+k life A3/A4ben jó (túlélsz egy ütést, ezért van kékgem a gatyámban), de igazából A1-A2ben 30al sőt kevesebbel is el lehet lenni. publicban konkrétan láttam inferno A4ben DHt 20k lifeal is, igaz nagyon sokat halt. én a karimmal nem voltam rosszabb a két barbárnál aki még bent volt.
resistet öv+pants+shoe+shoulder+armourből kell összeszedni, az relatíve még olcsó dexvit (movement) beállításokkal is, persze 45-50nél többen az elején nem tudsz gondolkodni. movement speed legyen legalább 17 (12es csizma, innas pants vagy ha tényleg nincs pénz hammer jammers, esetleg lacuni provlers de az egyébként vagy crap, vagy 100m+). lifeből engedhetsz, dex lehetőleg legyen magas.
marad a sisak bracers kesztyű. crit dex kesztyűre meg chc, sisakra 4+, bracers 4+, kesztyű 8+ ideális, 5chc 90dex kék sisakot olcsón ki lehet fogni. ez 16+chc. kesztyűn legyen chd, sub30as kesztyűk olcsók még chcvel és dexel is.
gyűrűre dex + chc, 2.5-3 körüliek már megfizethetőek. chc+chd+dex az már drága, chc ias dex párszor kifogható. vit jó ha van, de ne fizess érte többet, azt alapvetően az öv+pants+shoe+shoulder+chestből kell kihozni lehetőleg költséghatékonyság miatt.
amu: chc, chd, dex. 4chc 30-40chd 90dex még kb elérhető kategória, fölötte nagyon drága minden. cápázz.
quiver: chc (8 optimális, 6+ megfizethető), ias van minden (highend drága), dex, esetleg vit vagy discipline. discipline nagyon jó, de megfelelő egyéb tulajdonságú quivert nehéz találni, főleg épeszű áron.
fegyver: én chc socket lifesteal lohot használok jelenleg, crithez chc+sock + lifesteal jó. dex nagyon drágít, nem éri meg inkább magasabb alapsebzésű fegyvert nézegess, vit felejtős, csak ha egy árban van a vit nélkülivel. ha weapon masteryt használsz, akkor csak 2h crossbow, +50% chd miatt. damjuk is jó. kezdő fegyvernek egy chc lifesteal (reflect ellen jó) socket nélküli 900-970 körülivel már el lehet lenni.
később persze drágulnak a cuccok (ld a karimon az armour/shoulders/sisak/kesztyű), de ha a2őt stabilan farmolod (elsőre oasist/desolatet hagyd ki, gyors és lowgear DHval -60k dam alatt- nagyon macera ellenfelek) utánna már lesz tőkéd cserélgetni jobbra.
[link]: 100m ezért?
. a saját fegyveremet nem cserélném rá... nincs life steal, DHnak meg a magas chc/chd igény miatt gyűrűkre/amura LoH kegyetlenül drága. life steal nélkül meg reflecteseket nagyon lassan lehet ölni. dex jó bár annyira azért nem, vit felesleges.
tipikus példája a jónak kinéző cuccnak, aminek a tizedéért jobbat kapni.
-
sittes79
addikt
válasz
Cingáriusz #46641 üzenetére
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Cingáriusz #46636 üzenetére
tank DH? resist elég 400 inferno A4re is, life bőven elég, armour elég 3-3.5k, dam nagyon kevés, sharpshooter nélkül nem tanknak 40-60k kell A3ra.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Cingáriusz #44694 üzenetére
Ilyen ez a DemonHunter, nem szabad hogy megüssenek és akkor túléled
Nem egy barbár féle melee karakter.
-
Pekkk
aktív tag
válasz
Cingáriusz #42534 üzenetére
Szerintem a rapid fire-t cseréld le. Helyette elemental arrow, ball lightning runával.
-
tatabánya
senior tag
válasz
Cingáriusz #42546 üzenetére
-
angelside77
tag
válasz
Cingáriusz #42546 üzenetére
Szerintem ezt mindenképp cserélni kell, mert ez még egykezesnek sem olyan sok. Valaki írta, hogy esetleg keress egy kéket nagyobb DPS-el. + dex nem árt ha van rajt.
Offhanden legyen as növelés
Kesztyűn as, chd, chc illene.
130k körül raktam be reggel kesztyűt dex-el, as-el, chx valamivel nem emlékszem pontosan.
Esetleg ha kell ingyen is adok itemet amit kinőtt a monk-om, és nem veszi kutya sem. -
angelside77
tag
válasz
Ha nyomsz egy profilt, vagy Battle tag-et, akkor többet is lehet segíteni, hogy mit lenne érdemes először cserélned.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Cingáriusz #42527 üzenetére
A monkomat "felgyúrtam" 100k goldból act1 farm karira, 400 allres, 58k hp stb stb. Szerintem a többi karakternél is meg lehet tenni, mióta 5k-ért vannak bent a jó cuccok. A milliós felárat már csak a kis plussz dolgokért kell kifizetni.
-
angelside77
tag
válasz
Fegyvernél mennyi a DPS?
Ez egy tipikus DPS karakter, az legyen minél nagyobb.
A nadrágban a követ talán zöldre cserélném.
A skillekhez, játékmódhoz nem tudok hozzá szólni. Még nincs DH-m. De talán futni kell és lőni.
-
pulcsi
tag
válasz
100% a Chc es 2500 a loh anyám de örûlnék én ennyinek igaz a chd kicsi de az armor meg a res alakul ezzel már simán kell mennie act 1 nek
Jah hogy nem barbar én meg azt hittem az. -
F-ECT$
titán
válasz
Így már jobb, a hp és all res tartásával próbálj meg dps-t növelni. Szerintem a maradék pénzből ez megoldható, egy jobb fegyver kellene.
-
Diablo18
senior tag
válasz
mikor én játszottam
akkor jobb jobb cuccba toltam nem ért semmit
azóta gondolom akkor sokat változtattak ..:S:már megint vén rókának számítok
amúgy hogyhogy ennyire lassan adják ki a pvp-t?
-
Amur
addikt
válasz
Cingáriusz #42530 üzenetére
a sebzésed több mint elég(nekem 12k van és act2-öt simán farmolom)
viszont az allres nulla...(nekem kiáltással 1000 felett van minden rezi)
de act 1-re 5-600 is elég! Szóval nem kellenek über cuccok,csak legyen rajta allres!
Szedj össze pár százat még!Most nézem DH-d van,akkor is kell egy kis rezi,meg itt azért nem árt ha tudsz menekülni.
olyan skilleket rakja be(smoke screen-caltroops ami bénít) -
F-ECT$
titán
válasz
Cingáriusz #42527 üzenetére
Nem is kell. Kb slotonként 50k-ból bőven fel lehet öltözni act1-re. És ha csak az esett goldot vetted fel normaltól hell végéig, akkor legalább 750k goldod van.
-
mpierre
veterán
válasz
Cingáriusz #42522 üzenetére
Act 1-t az encsantreszem végigviszi egyedül. Úgy, hogy csak ott állok mellette és biztatom.
Az arcane enchanted eliteknél kell neki egy kis segítség.
Amúgy milyen cuccokban, skillekkel mászkálsz?
-
angelside77
tag
válasz
Profilod? Esetleg Battel tag-ed?
-
Amur
addikt
válasz
Gondolom most jöttél hell-ről inf act1-be.
Elsőre jókora váltás.de egy kis allres csodákat tesz!
Meg valami (akár kék) magas DPS-es fegyó. -
válasz
Sztem lassan egyedül vagy a topikban akinek bármiféle nehézséget okoz az Act1-ben bármi.
Pedig mindenkinek ugyanaz a játék. -
Lézerparaszt
őstag
válasz
Cingáriusz #40248 üzenetére
Azt a 3-ban már el lehet felejteni hogy talált tárgyakból végigmentek. Az AH-ra építette fel a játékot a Blizz és így rá vagytok utalva hogy onnan vegyetek a mostaninál jobb cuccokat.
-
Tomics
addikt
válasz
Cingáriusz #40246 üzenetére
Pedig a hell még gyerekjáték
-
Gorneck
legenda
válasz
Cingáriusz #39824 üzenetére
Ha jók az emlékeim, akkor 60as biddel viszik, akkor te 45k-t kéne, hogy kapj...
-
annonmi
tag
válasz
Cingáriusz #38239 üzenetére
Van egy kis hiba, megoldható mint ahogy említették feljebb már, használd a tárgyat egy kis ideig, hogy a durabality 1-et csökkenjen majd aztán próbáld újra és működnie kell az eladásnak
-
Huma
addikt
válasz
Cingáriusz #31361 üzenetére
Próbáld ki ezt: [link]
Én ezzel megyek Act 3-ban. Akkor használom ezt a buildet ha nehezen tudok haladni.
(Az act 1-es buildem teljesen másmilyen amúgy, sokkal több támadó skillt teszek bele.) -
gabranek
senior tag
válasz
Cingáriusz #31353 üzenetére
[ezt a guidet] nézd át. Én patch előtt ez alapján épitettem fel a skilljeimet és simán játszható lett a barbi, pedig előtte estem-keltem.
Most patch után ugyanaz a build faceroll act I.:
hp 25k, resistek buffolva 500+, damage 10k alatt, armor 7-8k, LoH 1200 körül.
a resistek nagyon fontosak infernora, valamint szerintem a LoH is, de ez az én véleményemegyedül a fizikai sebzést osztogató elitek tudnak megizzasztani, de ez már csak ilyen.
-
mikromanus
veterán
válasz
Akkor most kb 5 másodperccel tovább bírtad mint korábban, ugyi?
-
X Factor
addikt
válasz
act1-re bőven elég.
-
ooooobi
senior tag
válasz
Cingáriusz #31340 üzenetére
Igaza van humanak, eleg sokszor feküdtem WD-al 1ütessel szellemvilag, masodikkal haläl. Pär napja felnyomtam az allresistem mindegyik 400körül van es nem költöttem többet 100k-nel.
-
mikromanus
veterán
válasz
Cingáriusz #31340 üzenetére
HA nem elég a kassza 5-6 maxos jó jellemzős cuccokra, akkor valahol kompromisszumot kell kötnöd. Ha több resistet szerzel, akkor esetleg közepes lesz a str és a sebzés kevesebb. EZ benne van. Vagy alacsonyabb lesz az armor. Szép a magas armor ha egyszer az első jötment kis fallen mágus tűzbe borítja a habtested és sültcsirkét csinál belőled. Sajna ez így kissé labilis már hell végén és infernon. 2 jó jellemzős cuccok vannak már fillérekért. Egy gazdaságos de túlélő felszerelés simán ennyiből is összedobhatsz. Act 1-re simán jó lesz majd. Esetleg akár Act 2-re is. Az Act 3-4 és az elitek meg mindenütt tudnak meglepetést okozni. A 4 tulajdonság közül elég esélytelen, hogy egy se lesz olyan ami valami elemi sebzést okoz (tűz/méreg/jég/villám)
-
Huma
addikt
válasz
Cingáriusz #31338 üzenetére
Nem kell több millió. 200 all rest simán össze tudsz hozni "fillérekből". War Cry-nál pedig majd az utolsó rúnát használd ami +50% res-t ad, felesleges ekkora armor.
(#31340) Cingáriusz:
200k-ból cseréld le a felszerelésed 2-3 leggyengébb tagját olyanra amin van all res. -
maross
nagyúr
válasz
Cingáriusz #31338 üzenetére
+60 allres-es cuccok meglepoen olcson vannak, kisebb statokkal. 10-20k-ert is talalsz, 100-ert mar tok normalisat. Vagy csak tobbszor kell nezni, majd csak lesz olcson.
-
maross
nagyúr
válasz
Cingáriusz #31329 üzenetére
Tulgyurtad az armort
, kicsit leadhatsz belole a resistek es life javara. A kavicsokat pedig csereld ki vitalityre szvsz.
szerk: es aukcios haz keresojeben nyugodtan indithatsz allres +60-nal, a nelkul meg se vennek cumot (kiveve ring,amu,fegyver).
-
mikromanus
veterán
válasz
Ezzel hol nyomulsz? Nightmare?
Cseppet kevés a resisted. Szerintem egy hógolyó is ölni tud ha eltalűl téged
Valamennyivel lehet majd több a life, esetleg a dam is, bár ennyi dammal is boldogan lehet mészárolni... -
lordjancso
senior tag
válasz
És semmi resisted sincs.
-
válasz
Barbárnak a VIT fontosabb mint a STR.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Vitality-re rá kéne gyúrnod. Minimum 2x annyi kéne ilyen fokozaton.
-
válasz
Cingáriusz #30751 üzenetére
A játék túl nehéz, nem te vagy az ügyetlen.
Akinek mégse nehéz, az egy herpeszes Ödönke aki 24/7 ezzel játszik. -
DjDanee87
addikt
válasz
Cingáriusz #30741 üzenetére
"Egyszerűen irreálisan erősek a dögök"
Érdekes, hogy csak nálad
Mások patch előtt is félkézzel tolták inferno act1et.
-
válasz
"Kétlem, hogy ne lennék elég jó."
-
-conrad-
addikt
válasz
Nyilván a te diablo kliensed különleges mert 2x nehezebbek benne a mobok mint másnak...
Ha nem megy, attól még nem a játék a hülye, gyakorolni kell, vagy el kell fogadni, hogy ez jobbaknak készült mint te. Ez csak egy játék... -
Alg
veterán
válasz
nincs rá napi 10órám, hogy ezzel foglalkozzak.
Akkor csak napi 2 órát szánj rá - legfeljebb nem 3 nap, hanem 2 hét kell ugyanannak az eredménynek az eléréséhez, de nettó játékidőben ugyanannyi. Főleg hogy inferno nerf után lemegy majd a közepesen használható cuccok ára ahogy egyre többen jutnak egyre messzebbre
-
Wolverine
félisten
válasz
Cingáriusz #30699 üzenetére
Két dolog lehetséges:
1. nem jók a statjaid ehhez a szinthez. Megoldás: AH vagy farmolás Hell Act III-IV-ben - ezekből mától eshet infernós cucc is minimális eséllyel.
2. olyan vagy, mint én, azaz nem vagy elég jóMegoldás: gyakorolni kell, ifjú padawan.
#30703: a használat közbeni duravesztés nem ritka jelenség a játékokban, de általában azért harchoz kötik...
-
válasz
Cingáriusz #30705 üzenetére
Ha zsörtölődés helyett inkább megmutatnád a karakteredet, a skilljeidet és azt, hogy mit csinálsz lehet segítenének.
(#30708) maross: Csak friss kódot fogad el.
-
vhunor
őstag
válasz
Pedig inferno act 1 elég könnyű a többihez képest.
Amúgy lehet keresni pénzt egy kis AH-zásból is, néha pár perc alatt lehet több százezres, vagy milliós profitot csinálni pusztán azzal, hogy megveszed és drágábban visszarakod.
-
Djuree
félisten
válasz
én max. 100k-t költöttem a monkomra, de infen eddig sem volt gondom act1-ben
act2 más tészta volt, de mostmár elvileg ott sem lesz gond.
-
válasz
Act1 nem egy verhetetlen dolog, kb. lyukas alsógatyában se.
"D2 sokkal kigyenesúlyozottabb és játszhatóbb volt."
Sose felejtem el az 1.08-at, meg azt a sipítozást amit levágtak az emberek. -
bzsolt99
tag
válasz
Cingáriusz #29276 üzenetére
Nem jár csak ha "Érvényesíteni" akarod akkor levon 400ft körül amit csak zárolnak.
Paypal ingyenes csak amit majd kapsz pénzt abból von le egy bizonyos összeget. -
Ant@
senior tag
válasz
Cingáriusz #28153 üzenetére
Szerintem a páncélodon kellene még húzni. Nekem csak egy 30-as barbárom van de arányában nagyon durván eltérnek a statjaim:
Damage: 350
Armor: 2000
HP: 500 -
Nordic
Közösségépítő
válasz
A Dmg+Armor jó ,de minimum 400 all resi nélkül 2 ütés leszel ennyi hp-val, lehet hogy 1. Legalább 35-40k hp-t össze kellene szedned.
Én így tolom egy jó ideje, mist már megy act2 is soloba(buffokkal 11k armor, 52k hp, 12k dmg, 850 all resi).
-
akela91
addikt
válasz
Cingáriusz #28160 üzenetére
Act1-en esett nekem minden amiből goldot csináltam. Soha nem farmoltam pl. Actokat csinálom egymás után, ennyi.
-
akela91
addikt
válasz
Cingáriusz #28155 üzenetére
400 res legyen Act2 közeledtével minimum + War Cry még dob rá 50%-ot.
-
mpierre
veterán
válasz
Azok igen soványak. Kb duplájával is főként heverészek hell act3-ban.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
ezek a skilleket érdemes használni. meg persze pajzs.
[link] -
Cyberbeni
addikt
válasz
-
kovsol
titán
válasz
resisted mennyi ? HP lehetne több is, bár nekem nincs barbárom csak monkom, de ott azért 30k minimum ajánlott azért
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cingáriusz #27945 üzenetére
Kicsit hiányos a mondatod.
Aludj jól! -
mikromanus
veterán
válasz
Cingáriusz #27794 üzenetére
Izu hellen engem is szivatott rendesen. Komoly cuccolási AH ügyleti ingerem lett. Meg átskillezés, tesztelgetés. Diablo utána már sétagalopp volt. Izu se vészes, csak szeret elrakni mirelitre.
-
maross
nagyúr
válasz
Ha csak annyi marad neki, akkor valami minimalis valtoztatas eleg lesz, valtoztass valami skillt amit keveset hasznalsz nala,vagy nezz korul passzivtajon.
-
kexksz
addikt
válasz
Mintha a 4 olyan sok lenne.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Cingáriusz #26688 üzenetére
a hasonlókat várom szeretettel majd RMAH-ban
-
sith7
félisten
válasz
Cingáriusz #26688 üzenetére
+1
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Cingáriusz #26534 üzenetére
Én néztem egy videót youtube-on, gold find -os gearben farmolják a kriptát act 1-ben. Elköltöttem kb 250k-t GF -es gearre én is, mondom kipróbálom. Egy óra alatt összejött 300k, szóval nekem bejött. 210% Gold Find -om van, egy kör alatt összejön 10k gold witch doktorral. Mágussal elvileg könnyebb mert azzal csak szaladni kell.
-
sith7
félisten
válasz
Mondjuk nekem is furcsa , ez a több milliós gold , de szerintem csak jobb cuccokat találnak, és jobb madarakat, akik meg is veszik ezeket
Meg valószínű, nem napi 1 max. 2 órát tolják, mint pl. én. -
mar_tin
tag
válasz
Én sem költöttem sokat, és most éppen elértem a 1 misit. Igaz, hogy Nightmare vége óta nem vettem semmit az AH -ban, hell -en megpróbálom elérni a jelenlegi 35-45 -ös cuccaimmal a 60 -at, aztán majd bevásárolok. Ja és átlag 3-4 órát tolom egy nap. Ebbe az 57 -es kariba van 50+ óra összesen, a megjelenés napja óta viszem.
-
Genji
őstag
válasz
adok-veszekkel is lehet pénzt csinálni... mondjuk egyre nehezebb.
-
mikromanus
veterán
válasz
A kákán is csomót keresnek. Tudod: olcsón veszik, drágán adják.
Csak érezni kell az áramlatokat és úszni a prédával, majd megfelelő pillanatban lecsapni a gyengékre (azaz olcsó de jó árura)
-
ooooobi
senior tag
válasz
Cingáriusz #26470 üzenetére
komolyan 250k van nälad? vagy nagyon drägän väsärolsz AHban vagy nem tudom, nekem lv59 körül olyan kb 700k volt goldban ezen felül meg szerintem olyanfel milla volt elköltve AHban és ez csak pickupgoldbol, mert kereskedéssel nem termeltem semmit
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Cingáriusz #26470 üzenetére
52-n 350k körül van, pedig a legnagyobb eladás 33k volt, a többi 10 ezer. begyűjtöm a sárgákat, amik jobban eladom, de telített a piac, nem lehet sokat használni, Legendary meg nem esett még.
js és én is sokat vásárolgattam, bár olcsón. százezer felett van valahol a költésem. -
RockHaRD
addikt
válasz
Cingáriusz #26447 üzenetére
úgy tervezzed inkább, hogy 30 ezer környékére húzod fel, és akkor játszani is tudsz majd
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Cingáriusz #26439 üzenetére
Az armor eleg de inferno act1-re kell legyen kb 600 all resist. Dps-ed kicsit lehetne tobb, de eleg lesz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cingáriusz #26329 üzenetére
Coop az irány. Egyedül már nagyon nehéz haladni.
Hell-en vagy? -
Xmodule
őstag
válasz
Cingáriusz #25868 üzenetére
Az fura, mert nekem most lett 54 es a barbarom es ez idö alatt 1millat szedtem össze. AH ban nem voltam eddig, csak vendortol tettem nagyon ritkan valamit.
-
Alg
veterán
válasz
Tegnap Leorictól butcherig+1 5 valoros butcher runnal szedtem össze kb 1,3 millát, + cuccok AH-ra...(a run alatt pl. esett vagy 10 rare, ebből 2-3 eladható, 3 manóval is találkoztam)
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Vettem vit+allres cuccokat 10-20k goldokert, hogy ne verezzek el inferno act1-ben (ugye a folyamatos halas miatt sok gold elmegy javitasra), es azota megallithatatlanul tudok farmolni. Tegnap este ota 940k gold jott ossze. Goblinokat nem tudom egyedul leutni, mert a dpsem lement 12-rol 6k-ra az alacsony koltsegvetesu tankositas miatt, de 5os valor stackel szepen jon a gold.
-
Realradical
őstag
válasz
Cingáriusz #25606 üzenetére
Mennyi DPS/HP/Melee resisted van?
-
headhunter86
senior tag
válasz
Cingáriusz #24094 üzenetére
Nem szerver lagg az. Winyóval is csinálja, ilyenkor szoktam nézni a kis lámpát, és tekeri ilyenkor a winyót mint állat. Írták fórumon, hogy rajta vannak az ügyön blizzék. Köv patchben remélem már javítva lesz. 1. hsz-be ez is mehetne, mert időről időre feljön ez az FPS droppos téma.
-
lakisoft
veterán
válasz
Cingáriusz #24102 üzenetére
Firmware-t hogy lehet ezeknél frissíteni? Mint az optikai meghajtóknál?
-
lakisoft
veterán
válasz
Cingáriusz #24082 üzenetére
És mennyit költöttél már el AH-ban?
-
Xmodule
őstag
válasz
Cingáriusz #24086 üzenetére
C:\Users\xyz\Documents\Diablo III\Screenshots
Ja elötte PrintScreen gombot meg kell nyomni.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Cingáriusz #24082 üzenetére
Call of the Ancients skillt dobd, helyette WotB. Passzivokhoz valogasd be a Berserker Rage meg Brawler kepessegeket.
Karakterrol tenyleg kellene egy shoti, valoszinuleg alacsonyak a statjaid, az a gond. Egy valag defense, resist, str meg vita kell a barbarnak. Sajnos te is pont a legfinnyasabb kasztot valasztottad.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Cingáriusz #24087 üzenetére
Nekem most ez a build van, ez hellen nagyon bejött, próbáld. Csak egy pajzs és egy jó fegyó kell. Na meg strength és vitality cuccok. 45k hp volt 54 körül.
-
maross
nagyúr
válasz
Cingáriusz #24087 üzenetére
5k+ dps megvan? Frenzyvel hamar ki lehet vagni azt a fat. Ha meg ugy sem, akkor benyomod a super saiyan modot, es masodpercenkent kiosztasz vagy 20k damaget.
szerk: frenzyvel utod? hasznalj shoutot is, ujabb +30% damage. ah-bol pedig valami 300+ egykezest keress, az se baj ha kek, nalam lvl54-es 346-os kek van, 20-30ezer korul talalsz szerintem. Szerintem barbar borzaszto jo, es nagyon ki tud osztani mindent, tulelessel tobb problema van, mint a dps nagysagaval, utobbi nagyon jo.
szerk: lvl55-on 7k dps + shout 9k. azzal mar lehet fakat donteni. es 30e folott nem vettem dolgokat, inkabb 10e penzbol epitkezek.
-
gabranek
senior tag
válasz
Cingáriusz #24077 üzenetére
5x szinten már érdemes mindig szinten tartani a geart, mert rengeteg idegeskedést megspórolsz magadnak (az ah árak a béka feneke alatt vannak, úgyhogy ez nem lehet akadály).
Nekem barbi a mainem és semmi problémám nincs vele...néha 1-1 elit megizzaszt, de akkor általában én is hibás vagyok a rosszul megválasztott, vagy rosszul időzített skillek miatt.
Stunolj, szakíts és állj ki a szmötyiből, kb erre kell figyelni a barbárnál. -
Lézerparaszt
őstag
válasz
Vagy ha szólsz, segítek in-game is
Úgyis unatkozni szoktam 16:00 után, mert semmi ismerős nem tud feljönni xD
-
maross
nagyúr
válasz
Ne sajnald valtani a skilljeid, akar egy mobcsoport miatt is. Ha kungen hc modban infernon van, akkor mas is el tud jutni nem hc-ben legalabb addig. Csak ki kell talalni hogyan. Lehet neked az aukcios haz sokat segitene, jo lenne tudni a statjaid.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest