- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Tibro5 #26740 üzenetére
Neki azért ilyen sok a Dmg, mert a program úgy számolja az ias-t hogy 50% ias = 50% dmg (ami igaz is egy signature spellre, folyamatos spell használat mellett).
A Crit szintén iszonyat megdobja a Dmg-et. Ha van 40% Crit Chance-od, meg 200%-os Crit Dmg-ed, akkor ugye az alap, vagy ias-os Dmg-ed 40%-ának a +200%-át hozzáadja....így már elég böszme számok jönnek ki.
-
-conrad-
addikt
válasz
Tibro5 #26740 üzenetére
Nekem is ss buffal 80k.
Amúgy crit damage, ias, meg dex. Délután tényleg csinálok egy screenshotot. Tegnap vettem egy 200+dexes xbow-ot aminek a dps-e 820 körül van plusz van benne socket, az enyémet ami előtte volt - szintén 200+dex socket és olyan 740 dps - meg feltettem ugyanannyiért (600k) AH-ba és elvitték 20 percen belül.
Megtaláltam a számomra legjobb specet, bár a hungering arrow rúnában még nem vagyok biztos.ezen a kiosztáson megyek most
Act1 farm, végigmegyek halál nélkül butcher runon (ha nem bénázom el butchert
), viszont act2-ben már durvul, ott már fetrengek.
Az a gond, hogy pl. a quiveremen van 130 dex meg socket, meg 12% ias és max disc is van rajta, de csak 20 vit. Kerestem olyat, ami legyen ezekkel a statokkal, de pl. 70 vitality-vel, na az 3-4 milla... van egy amin van 120 vit, az meg 7 milla, egy legendary. Na nekem ennyi pénzem nincs.
Ha itemenként 2-3 millám akkor farm lenne az egész, de így act2-ben nem boldogulok, vagy csak nehezen. De ugye act1-ben meg nem esnek uber tárgyak, act2-ben meg sokkal jobbak, így azt kellene farmolnom, hogy legyen pénzem. 22-es csapdája. -
mikromanus
veterán
válasz
Tibro5 #25716 üzenetére
Butch szörnyen butuska. Olyan kis kiszámítható. Ha este is nyomultok, akkor beszállok. Vagy a mostani fegyóval, vagy leporolom az életszívó bajnokot. (+395 life on hit. Nélküle csak 195 van).
Addig max jótanáccsal segíthetek. Pl:
- ne állj a tűzbe, mer' az forró és káros az egészségre!(Persze a másik opció, hogy Belialnak lesz rossz napja, de szerintem mindkettő belefér)
Aktív témák
Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- 3D nyomtatás
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Suzuki topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest