- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
CactuS #32677 üzenetére
-gyorsabb fegyver
-több dex meg vitality
-resist nagyjából okés, de nem ártana még egy kicsi, amelyiken 90 alatt van cold+all, azt nem árt lecserélni
-ékszernek szerintem olyat érdemes, ami sok statot ad (dex+vita), meg attack speedet, meg esetleg life on hitet, mert önmagában a resist nem sokat ér
egyébként nekem is kb ekörüli a dps-em, és ghomon kívül bárkit megölök.
-esetleg spirit regenes fegyver sem árt, de az nem must have
-meg mindkét fegyveren legyen crit dmg -
Gorneck
legenda
válasz
CactuS #32588 üzenetére
Így most már leesett a dolog...sztem, menj át act 2be és látni fogod mire elég ez...ha nem elég, akkor lehet gondolkodni...addig felesleges, mert jó pár wd-vel játszottam együtt, de mindenki mást használt.
Dartshoz nagyon sok dps kell...és mellé érdemes vagy macit vagy a két nagysebzős skill-t használni (haunt/locust).
Én nem éreztem magam sose papírnak...pedig messze nem vok tank.
Viszont ehhez sztem nagyon sok loh kell...ahogy a srác aki ezzel tolja ki is hangsúlyozza videójában.Act1 és 2 közt rohadt nagy a különbség...pár wp-ig vittem szokásos maci builddel, utána inkább csapatos farmos téma volt...
Nekem az ő játéka pl nagyon tetszik...[link], bár őt se láttam még act2-be...
-
SSJPeter
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz
CactuS #31529 üzenetére
szerintem a trade-et ki lehetne terjeszteni beárazásra
...én is ott kértem árinfót, a 2 dolog pedig eléggé összefügg
szerintetek ez mennyit érhet gold/euróban?
tudom, hogy hiányzik a loh/socket/critdam, de azért így sem tűnik vészesnek... megy szépen rmah-ba (10-20euró alatt ehhez képest kacatot találtam)
-
megint én
őstag
válasz
CactuS #31096 üzenetére
Hogy a faszban lehet -100k veszteséggel játszani? Kikerülte a gold kupacokat? És direkt lecsapatta magát? És milyen RMAH mit van mindenki oda ezért? Tegnap is valami pihentagyú megkérdezte itt, hogy ilvl 40+os itemet mennyiért rakhat föl? Sima AH-t ha használod jól megvagy. De nekem meg am esnek jó cuccok, még olyan is amit meg is tartottam. És aki meg RMAH-n vesz bármit is az nem ember a szememben!
-
persil
nagyúr
válasz
CactuS #26409 üzenetére
A hard target valóban nagyon jó, de - szerintem - infernon nem látszik meg az a +15%. Mondjuk passzívval még feljebb lehet vinni, ha elég magas a crit chance.(ennek 30%-ával növeli a dodge-ot a sixth sense)
Viszont most 43% és egyszerűen nem érződik meg a +15. Mondjuk az aktiváláskori 3sec alatt 59%-ra megy fel, az már jó, a healing mantra aktiváláskori képessége meg egy kalap szart nem ér, ez igaz.
De hát inferno most - nekem legalábbis - erről szól, hogy tesztelgetem a skilleket. Hellen végigrongyoltam gond nélkül, azóta már nagyon sokat változtattam. Act 1 nem is jelent (már) gondot, de az első és második fejezet között jelenleg nevetséges a különbség.
Amit jelenleg még nem szeretnék, az a két egykezes lecserélése 1H+pajzsra, de nagyon úgy tűnik, hogy arra felé kell haladnom
-
mcsabee
senior tag
válasz
CactuS #25978 üzenetére
Álljunk csak meg egy szóra. A D2-ben bőven volt power lvling... Classic rush = 20 perc kb 2 óra hell diarun + 2 óra baalrun és máris volt egy kész 85-90 közötti karid. Egy átlagos játékosnak ennél nagyobb karira nem volt szüksége.
Edit: de aki tovább bírta, az megcsinálta mondjuk 92-re a karit egy szombat délután alatt a nulláról.
-
Jazz
veterán
válasz
CactuS #25964 üzenetére
Szerintem ő arra értette az unalmas-at hogy reményvesztett sok helyzet.
Egy szónak is száz a vége: Inferno hard-core lett. Ez baromi jó! Lehet új meg új fajta build-eket kitalálni, ezen agyal mindenki! Ez is nagyon jó! (bár több ilyen elem lenne a game-be, és még ennél is sokkal összetettebb lenne ez a része)
A gondja azzal van szerintem mindenkinek, hogy ezen, esetleg működő képes build-ek megvalósításához szükséges árak nem egyeztethetőek össze a jelenlegi "gold-keresettel".
-
mikromanus
veterán
válasz
CactuS #25964 üzenetére
Barbárral Act 1 még játszható és érezteti hatását a felszerelés minősége, Act 2 kicsit szivatós és az elitekkel nem nagyon bírok, de néhányat le tudok nyomni. Act 3 és a bossok. No azok többnyire szívás ahogy vannak. Barbárral tényleg tök muris kizárólag fury fogyasztó távolsági skillekkel támadgatni, mert ha közel mész akkor autodie. Zoltunk Kulle is ilyen volt meg az Act 3 dagadt büdős slime king is (fene se tudja a nevét). Vagy ezekre van melee/harcos megoldás? Iszonyat gyors leszedni 8 milla (?) HP-t 1 fury/2 sec töltődés mellett. JA, a kiáltások azért megdobják percenként picit, de így is kb fél óra fut-fut-elereszt egy ütést, majd 2 perc futás a módszer. Nagyon élvezetes. Csapatban gondolom gyorsabb. Az egycsapásból meghalásnál meg mindegy, hogy erősebb-e 15-75%-kal a boss sebzése, vagy sem...
-
Soni84
tag
válasz
CactuS #25964 üzenetére
"Ha ez számodra unalmas, akkor valószínűleg ez a játék nem a te világod."
Diablo 2 egy fokkal jobb volt. Ott legalább a skillek miatt érdemes volt level-elni.
Azért azt se mond, hogy egy h&s-be nem kell content. Sajnos az elit mobok "képességeinek" randomizálása nekem nem elég... Gyakorlatilag ez az egyetlen ami változik infernón! -
persil
nagyúr
válasz
CactuS #24604 üzenetére
Fists of thunder és thunderclap a legnagyobb királyság, szerintem messze ez a legerősebb primary attack, nekem annyira bejött a teleportálás, hogy akárhányszor váltottam át az új primary skillekre/rúnákra, hogy kipróbáljam, egyszerűen nem tudtam elviselni, hogy oda kell menjek az ellenhez
A way of the hundred fist utolsó rúnája sem rossz mondjuk, de egyrészt sokkal kisebb távról tud ütni, másrészt csak előre fele hat a harmadik ütés sebzése és, ami a leginkább zavar benne az az, hogy egyszerűen hülyén néz ki a skill. A száz ököl útja, ehhez képest a 3 ütésből kettő döglassú
Inferfno: nem tudtam mire számítsak, mert a videókban lehetett látni szanaszétgyalázott karaktereket és alig pár másodperc alatt bevert bossokat is. Most így félúton leoric felé azt tudom mondani, hogy alapjáraton nagyon jó, kellemesen nehéz, viszont 1-2 spec képessége a szörnyeknek egyszerűen szánalmasan sokat sebez, néhány elit pakk szó szerint megölhetetlen.
31k hp-m és 4.2k armorom és 50% all resist-em van, de ehhez képest a legelső fejezetben például a fire chain-es ellenfelek 2, max 3 másodperc alatt le tudják szedni az egész életem, ha rossz helyre lépek. A molten szintén 1-2 mp alatt leszedi, ha ráállok. Ha valami szemét képességet kapnak ezek mellé(shielding, waller, jailer, arcane stb... ) akkor egyszerűen képtelenség őket megölni, bármit csinálok, ráadásul, csak úgy van értelme, ha halálonként legalább egyet sikerül leszednem, mert különben felgyógyulnak. Ha nem nerfelik ezeket a skilleket, akkor inkább kezdek én is új karaktert, mert így túl brutális. De ezt leszámítva kellemesen nehéz, van benne kihívás. -
Huma
addikt
válasz
CactuS #24201 üzenetére
Nekem is ezt írta és kidobott.
Remélem este azért még beindul az AH mert van vagy 6 tárgy amit bid-elek és épp egyiknél sem én állok nyerésre. Gondoltam majd lefekvés előtt nyomok rájuk egyet mivel hajnal körül járnak le és addig nem maradok fenn. Utána már nem érdekel ha összeomlik az AH. Legalább mindet én nyerem meg.
-
Wolverine
félisten
válasz
CactuS #23959 üzenetére
Nincs előttem a menü, de megpróbálok kideríteni valamit.
#23961: a Cache mappa tartalmának törlése nem veszélyes, újra létrehozza a játék.
#23968: az Error 37 jelentése: "túlterhelt a szerver". Szerinted este hányan akarnak majd játszani? Ha úgy véled, hogy sokan, akkor szerintem tudod a választ is.
-
mephi666
nagyúr
válasz
CactuS #23373 üzenetére
2db 60as karival (egyikkel inf act1-ben is) meg egy 34-essel eddig 1db magefist esett nekem és slussz... haverom vagy 200óra játékidővel (ebből sok afk) egy bul katho gyűrűt talált és neki is annyi... ő inf act2-ben volt eddig
mondjuk rare-ből estek olyanok, amik párszáz k-ért elmentek meg mi is tudtuk használni... nem olyan a drop, mint d2-ben (ott mondjuk sok alacsony szintű sallang unique+set is esett... meg lvl90 körül hell baal-ból gagyi magic gyűrűk +1-2dmg-el meg ilyenek)
#23376: és a dia1?
annál ez biztos nem egyszerűbb: ott még skillrendszer se volt: tanultál könyvet, akivel tudtál és annyi... aztán warrior/rogue meg olyan hajtotta végre az 1-1 támadását, amit adtál neki és itt a vége
...ez a skillrendszer alapokban más út, mint a d2-es, de még azt sem mondanám, hogy butítottabb (ott kinézted a skilleket/syn-eket és pakolgattad rá a pöttyöket... itt meg akármikor módosíthatod mindezt...)
-
persil
nagyúr
válasz
CactuS #22872 üzenetére
Oké ez rendben, csak ugye a tooltip nem változott.
Eddig sem úgy működött mondjuk, ahogy le volt írva. Jobban mondva nem annyit adott, amennyi oda volt írva a 3mp-es bónuszhoz. De működött. Most egyáltalán nem működik -.-"
Harcban sokszor jól jött ilyen kis taktikai advance-ként az a 3mp megnövelt regen.
Azért kösziAmúgy hol olvastad ezeket?
-
-conrad-
addikt
válasz
CactuS #22535 üzenetére
Hát az a baj, hogy így is a legjobb fegyóim (dps) vannak AH-ból meg elég sok dexterity van a cuccaimon, szóval nem nagyon tudom feljebb tolni ennél a dps-t, max ha drasztikusan lecsökken a hp-m. Ha meg pajzsot használok ahogy javasolták, akkor még kevesebb lesz. Hell act1-ben járok, neked act2-ben van 53as szint körül 18k dps-ed? Páromnak wizarddal van 8-9k körül. (a talentből gondolom, hogy neked már 60as a karaktered)
más:
naponta többszáz komment van, így nem tudom, hogy volt-e már, de qvajó, besírtam rajta:
Diablo 3 inferno tactic -
mikromanus
veterán
válasz
CactuS #22064 üzenetére
Most szépen ki is lőtték. Volt egy rakat beragadt tétel. Flawless square rubint vásárnál mindig szarul licitáltam bármi is volt a licit. Meg a feladott cuccok nagy része timeoutra futott (bár később azért megjelent az eladási listán). Nekem pár bukott üzlet pénz visszatérítésenem érkezett be és nem is küldhető.
Szerintetek javítanak valamit, vagy csak megvárják míg kevesebben lesznek és visszakapcsolják?
-
Kobe
veterán
válasz
CactuS #21552 üzenetére
ha a felhasználói fióknál a neved ö, á, é, egyéb ékezetes karaktereket tartalmaz, akkor a játék folyamatosan 0 kB-os hibás fileokat tud csak generálni a dokumentumok mappába. Blizzard hivatalos álláspontja hogy ismerik a problémát, de nem prioritás, nincs is becslés rá mikor javítják.
Marad a fraps
-
boogie84
veterán
válasz
CactuS #21289 üzenetére
A lényeget értem h miből, mit lehet fejleszteni, de nem kapok hozzá cuccot. Próbálok variálni olyan között h -2 damage, + 300 élet. Ilyen cuccokat kapok...
Szóval semmi komolyat. Remélem 60-ig majd növekszik az adományok száma... Kováccsal craftoltattál valami kütyüt?? Feleslegesem toltam bele a lóvét, mert egy jobb cuccot nem adott még.
-
Altair77
tag
válasz
CactuS #20793 üzenetére
Jogos a felvetésed...én személy szerint mindig begépelem a passomat az authenticator miatt nem érdekel a dolog ha meg lenyúlják az accom mégis kb. 10perc visszaszerezni minden cuccal ami megvolt...pár wowos guild társam viszont esküszik a copy pastera mondjuk nem volt még bajuk de reális,hogy a ctrl-c,ctrl-v csak legenda !
-
CoyoteStarrk
csendes tag
-
Ilsyde
őstag
válasz
CactuS #19534 üzenetére
Van a Revenge ami kotelezo skill, ez gyonyoruen gyogyit de az kell hozza hogy megussenek (ehe-ehe) es ha szerencsed van akkor aktivalhatod is, de ha nincs melletted sok ellen akkor nem gyogyit semmit sem.
Meg van egy shout ami 10% maximum HP-t ad mindenkinek (kb. semmit nem er, mindegy hogy 30k vagy 33k eleterod van ha tobb ezret sebeznek a mobok) es parszaz HP-t gyogyit masodpercenkent (megintcsak szarnak egy pofon).
A tobbi az meg ennel is rosszabb. Van olyan passziv hogy sebzesed 3%-a visszajon HP-kent utesenkent, azaz parszaz HP-t gyogyulsz es tobbezret sebzodsz mikor visszautnek
Nem sirok, Hellen elszenvedek vele de aki elert Infernora az azt irja hogy felejtos. Ott mar a turelmes hit&run taktika sem mukodik.
-
Gorneck
legenda
válasz
CactuS #19507 üzenetére
Mondjuk normálon is érezhető volt már az is, hogy 3 szintes lemaradásom ellenére (WD) eléggé oda tudtam magam tenni a barbár+monk duó mellé.
Daráltuk lefele az ellent, viszont az fura volt, hogy így 3an már tényleg simán lenyomtunk mindenkit és végre Belialt is, ami a barbár+monk párosnak több nekifutásra se ment.Mondjuk ahogy figyeltem buildet váltottak ők is (ahogy én is folyamatosan az elején, meg néha néha most is, akkor némi zavar is támad
), de a lényeg, hogy jó móka így co-opba nyomulni...
Nagyon élvezetes lesz a játék. -
Ilsyde
őstag
válasz
CactuS #19513 üzenetére
Nightmare-en rajon az ember hogy nem abbol all a melee hogy mesz aztan utsz
Szinte kizarolag stun vagy lassito kepessegeket hasznalok, a revenge es az alaptamadason kivul igazabol nincs is mas ami a sebzest segit. A gond ott van hogy hiaba nyomod a stunt, utana legfeljebb egyet vagy kettot tudsz utni mielott el kell futnod. Utana viszont nincs semmi ami megvedjen vagy gyogyitson mint a monknal. Potik meg cd-n vannak. Sajnos ez a nagy baj vele. -
-
-conrad-
addikt
válasz
CactuS #16072 üzenetére
Szia,
a BS planok bossokból esnek, és csak nightmare szinten. Viszont esni fog mobokból/ládákból/polcokról stb papír, amiből lehet összerakni tome-t, az is receptet ad majd (asszem 10 lap egy tome?)
Én a generalról kukáztam össze, ott kérdezgettem game közben. (/join general)Asszony most nem ér rá, monk off, tolom a demon hunterrel.
Alacsonyabb szinten mivel toljátok? Bola shot késve robban be, a grenades abszolute nem jön be, a rapid fire az imba de csak 1 targetre, a charkam meg ugye ívben megy.
Most úgy tolom, hogy hungering arrow + rapid fire az egérem, 1-esen van a vault, 2-esen a chakram (nagyobb tömegre) 3-ason meg a caltrops.Fura a monkhoz képest amivel bemegyek a tömegbe és iszonyatosan arat
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest