- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Szélesítették szerintem a szórását a dobott itemek iLvl-jének valamikor. Lehet korábban a drop 80%-a iLvl 58-62 volt, most meg 80% iLvl 55-58 és dobhatnak iLvl 51-eseket is míg korábban csak mondjuk iLvl 55-ig estek. Valamit suttyomban tuti módosítottak. Lehet nem kevesebb a magas szintű item, de veszett sok "pici" is belekeveredik a rare dropba.
-
dreamscape
csendes tag
Most már 100.000 elitenél jár ez a mocskos csaló, ezt kérdezném: nem lehetne az ilyen szarházi porbafingókat banolni ph-ról, ha már egyszer a Blizzard ennyire töketlen? Egy dolog, hogy ismeretlen kinaiak csalnak ezerrel, de tényleg muszáj ilyen hulladék csaló szemét KillerJohnok felböfögéseit olvasni itt Ph-n a topicban? Vagy teljesen természetes dolog, hogy itt minden játék topicjába ennyi csaló jár, és ezeket ti itt szivesen megtűritek magatok között?!
-
WayneGace
őstag
Az, hogy killerjhon botozik nyílt titok itt ph-n. Aki kicsit is figyelmesen olvas, annak feltűnt, hogy szeret mellébeszélni. Mint például családi összefogással farmolnak.
Na persze. Meg később powerlevelinget keres az új acc-jaira. Persze oda már nem jut egy unokatesó, aki felhúzná az új karaktereket.
Meg elég nagy összegű goldokkal dobálózik egy jó ideje, ilyet legálisan talán csak néhány ember tud felmutatni. Egyébként utána olvastam a botoknak és használóiknak. És ahogy látom hiába bannolnak is Blizzardék. Szándékosan vagy nem, de olyan ütemben teszik csak, ami alatt bőven megtérül a bot használónak az account ára.
-
killerjohn
addikt
Na most már visszafoghatnád magad, mert bepipulok...
ja, biztos hogy csalok, csak a Blizzard tiszta jószívből nem banolja a KillerJohn nevű accountot, ugye? Logikus... Véletlenül se arról van szó, hogy nem csalok, csak te megálmodtad. Akkor tessék, vállald be. Nyomj egy Report gombot, ott van, szabad. Aztán majd gondolkozz el, hogy ha sokat csinálod és mindig kiderül hogy tévedtél, akkor ki kap tempbant...
-
mikromanus
veterán
Hát biza' Gyilkos Jónás elég gyanus halacska valóban. vagy csak a sebezhetetlenség bug alatt jött össze ennyi?
(#42723) Mumee
Húvazze'. Épp írtam volna, hogy egész szolid és csak 2-3-szor annyit ölt mint én, de aztán megláttam, hogy egy számmal több van sorban. És persze Act 1 infernoig ment. Na persze. Tipikus kocka magatrtás -
Gyuri27
félisten
Pontosan. Nehezen gyűjtögetsz és 200+ óra alatt nincs normális cuccom actIII-ra. Mert egyből össze csuknak. A normális alatt nem azt értem, hogy végig szaladnék a játékon.
Páran megmondják szivesen kergetőzök egy elit pakkal akár 5-10 percet is. De mikor ez se segít az gáz.Linkelnéd a profilját?
-
mephi666
nagyúr
nekem munka+barátnő+jogsiszerzés mellett 11-12k az elit kill és bőven sokat játszok vele... napi minimum 1-2óra mindig megvan, máskor meg van, hogy semmi nincs délutánra, így 15:30-24:00ig is mehet... mármost 7-szer ennyit tiszta játékkal összeszedni direkt trashdarálásra+gf-re menve agyhalál lenne és lehetetlennek tartom én is (becsületes játékkal)
-
Dadan01
senior tag
combination strike helyett resolve, main handbe egy rendes 1000+ dps kard/fejsze/fist.
Sweeping wind szerintem nem jó neked, mert nem tudsz eleget állni a szörnyek között hogy eleget sebezzen, oda rakhatnál seven sided strike-ot vagy vmi kedvedre valót. Illetve egy lvl63 pajzs is jó lenne, persze magas blokkal, mert nagyon sokat számít hogy +1k sebzést blokkol -
WayneGace
őstag
Drop elvileg olyan ott, mint act3-4-ben. Viszont néhány elit jóval könnyebb póniknál, mint act4-ben. Patch óta legalábbis én így látom. És viszonylag barátságosak a macik, pónik, virágok. Ez abból adódik, hogy sokszor elszaladnak, amikor üthetnének is. Ami ront a képen, hogy a sok felhőből már szinte semmi nem esik. Tehát farmolni nem igazán éri meg. Érdekes pálya. Neked kell eldönteni, hogy megéri-e számodra. Eshet akár elsőre olyan, ami visszahozza a staff árát, de lehet, hogy huszadikra sem fog.
(#40015) Cadal! Gyártási költség 1m.
Egyelőre!
-
warcat
veterán
Tanuljátok már meg végre,hogy nem a vitality értékes,hanem az int mennyisége.
A vitality hiányát bőven pótolja a 300+ armor,a 2 sockettel meg 267 int elérhető a max 300 ból.
Ja és nem ignorálni az armort,ez megint olyasmi amit nem tudok megérteni,minden sebzést csökkent,nagyon sokat számít ha minden cuccon van,és a wizard komoly % bonuszt kap rá.Egyébként jól áraztad a gatyót amúgy.
-
Szasinka
tag
Szemtől szembe is meg lehet őlni, nekem is sikrült
kell két hand crossbow loh-al, plusz pár all res cucc, elég az olcsóbb cuccok semmi mást nem kell figyelni.
primary gas granade, chakram, a sentry-t le kell verni (gyógyító rune-al) gyomni a gránátot ezerrel és a shadow povert ha lemegy a life. mark on death-t is be lehet nyomni az elején.
Tecsőn van pár videó ami erről a felállásról szól; durva, hogy szemtől szembe így simán le lehet nyomni normál felállásban 69k dps-el (ss nélkül) meg esélytelen volt...most látom lement
-
maross
nagyúr
Durva, hogy nem is hasznal mindenhova maxos koveket
. Meg gyurubol is tuti van 17% attack speed es 80dex folotti... Amugy irigylem a demonhuntert, hogy csak dps-re kell gyurni, kell nekem is egy ilyen karakter, szet kellett nerfelnem a jo kis damagem barbarral, resistek miatt :/.
-
Healbacsi
őstag
Az end bossok leolese meg mindig nem mutat semmit (ebben a jatekban nem ez az end-game). Meg lehet ugy olni diablot infernon, hogy mindenen atrohansz, nem olsz rare mobokat.
K_mester: A 4850 azon videokartyak koze tartozik, amivel gondok vannak d3 eseteben. Nezz utana melyik driver kell hozza. Elvileg a 12.4a driver kell hozza ahogy nezem.
-
Djuree
félisten
vááá milyen régen volt mikor ezeket írtam
nem nagyon voltam jelen akkor még, akkor hálistennek még nem volt szükségem rá, együtt voltunk mindig valamelyik havernál, és éjjel-nappal játszottunk, a régi szép időkma már ide járok, senki nem játszik már közülük komolyabban
mostmár fórumokon kell társra lelnem a játékhoz, változnak az idők, öregszem én is sajnos.
amúgy a mai napig d2-őzök, de inkább már csak egyedül, azt jobb egyedül sztem, ez a 3. rész meg egyedül már uncsi, coop-ban nagyon jó viszont. de a d2 sztem 1000x jobb mint ez, de hátha kinövi magát, adok neki esélyt.
nem hiszitek el mennyit bújtam én az 576kbyte d2 előzeteseit anno megjelenés előtt, meg a 8 oldalas leírást, ha 200x nem olvastam el egyszer sem. le is fénymásoltam, mert már tiszta rongy volt az újság, de azóta a fénymásolat is saláta lettmeg a sok d1 meg d2 telejegyzetelt papír, szval nálam nagyobb fan nem sok lehetett. még kigyűjtöttem a d1 összes tárgyának adatait papírra, hol volt akkor még net?
-
-conrad-
addikt
Hazamegyek és csinálok egy képet aztán felteszem ide majd.
Amúgy ahogy a kolléga előttem is írta, én a 2h bow-ra szavazok quiverrel a következők miatt:
+15% damage a passzív skil miatt
Azt vettem észre, hogy a barbárnál a 2h fegyverrel az extra ütések sokkal nagyobbak, mert wpn damage alapján számolja ki. Ugyanez van az íjjal is, nagyobbat sebez.Kiraktam azt a passzív skillt, hogy amíg nem lősz critet addig stackelődik a crit, így 100%-ig felmászik. nekem jobbklikken a multishot van 20 hatredes rúnával így lehet spammelni, de az első lövés így "tuticritesítve" olyan 30-40k-kat sebez a tömegbe és ugye nem csak egy targetre.
8-9k-kat healelek ilyenkor egy lövéssel magamon.
-
Használom, de át akarok állni magas crit + crit=20-30Arcane mókára baromi gyors fegyverrel, akkor folyamatosan tudnám tolni az Arcane Orbot+Blizzardot+Hydra-t.
Elméletileg.
Gyakorlatilag meg kiderül, addig nem is raknám fel a main fegyveremet, ha itt megveszi valaki és nekem nem jön össze a Build, biztos visszaadja +0,5mG-ért.
Ha felteszem AH-ra, akkor meg nem látom többé. -
mikromanus
veterán
Hehe. Valóban. Mindig rossz ritmusban fejlesztgettem épp. Az utóbbi két fegyver uppomnál spears volt a jobb. Lehet ha egy szinttel korábban, vagy később kerestem volna, akkor találok jobbat másra az AH-ban. Vagy csak olyan árban voltak a mace-k amik már "nekemnemériennyiértmeg" kategóriásak
-
Nordic
Közösségépítő
Nordic#2851
(#19044) Wolverine: Jelen állás szerint, amilyen sz*r a droprate hellen AH-nélkül lehetetlen lenne játszani, legalábbis melee karakterrel. De így sem az igazi. Level 55-ös vagyok 6,5k DPS-el és kelek fekszem a bossoktól, sőt lassan oda is eljutok, hogy ami gold összejön azt se tudom AH-ban elkölteni, mert elviszi a cuccjavítás. Amilyen árakon meg a jobb cuccok forognak képtelenség str-re meg vit-re is gyúrni. Ebből én az str-t választottam, így lehet, hogy ezt b*sztam el, mivel csak 21k HP-m van. De leginkább a drop-rate zavar, mert nincs értelme *opni.
Azt engem nem vigasztal, hogy infenon már potyognak a rare cuccok, mert oda meg már azok lesznek kevesek.
-
Andie
őstag
Áhá, értem! Akkor korai még nekem ez a békás dolog. Majd rájuk lesek 17nél, ahogy írod. A Shiftes támadás nekem is megvan, nyilván, anélkül ide-oda rohangál a WD-m, mert nem mindig találom el az ellent az egérrel
Amúgy eddig egész jó ez a kari, nagyon élvezem, a barbárnál lényegesen izgalmasabb. Ott kicsit zavart, hogy minden kardcsapás olyan volt, mintha dinamitot robbantgattam volna.
asound: Próbáltam ezt a firebatot énis. Igazság szerint mostmár igy, rúnázva elég hatékony, főnökök ellen. Eléggé lecsapja a manát, kb 5-6ot tudok elereszteni, de az általában végez is a bossal. Mezei szörnyek ellen nem túl jó, mert sokan vannak és kevés a mana. A Hauntot próbálgatom, megintcsak bossok ellen, nem elég hatékony a tapasztalatom szerint. Látom én, hogy a kék cucc kiindul belőlem, és elkezdi szivni az ellen életét, de elég lassan. 2-3 firebat hamarabb kinyirja. Gondolom ezis javul majd idővel.
A kutyarobbantást nem próbáltam még, hatalmas lehetRúna adja?
Gorneck23: Hogyne játszottam volna
Évekig!! Volt, hogy fél évre letettem, aztán megint toltam hónapokat, napi 20 órában. A nekróra gondolsz?
-
Andie
őstag
Látom WD kollega vagy
Én ugyan még csak tanuló witch vagyok (lvl13), de máris volna 1-2 kérdésem:
- megkaptam ezeket a békákat, de használhatatlanok elsőre. ugranak kettőt, és szétpukkannak. Hogy lehet ezekkel támadni? Bele kell menni az ellenfél szájába? De akkor meg engem darálnak le. Szal nem értem a lényegüket (vagy később erősebbek lesznek?)
- hogy használod ezt a sok skillt? Mi van a bal-jobb egérgombodon? Mert ahogy látom, itt nem úgy van, mint D2-ben volt, hogy hotkeyyel váltok a skillek között, hanem van a fix 1-2-3-4 számozott skill, és a bal+jobbegérgomb. Namost nekem egyelőre a bal egér a 3-as lövésű darts, jobbegér a lassitó (zombikezes, de mostmár valami rúnástól ilyen kék, szellem-szerü lett), és 1-esen a zombi kutyák, 2-esen a léleklopás van. De néha asse tudom mit nyomjak, kicsit bonyi ez igy nekem, hogy 1-2(-3-4), jobb, bal egér...Egyébként játék közben az jutott eszembe, hogy micsoda abszurd koncepció ez a Blizzardtól: vannak ezek a nagy übergonoszok, Baal, Mefi, Diablo és társai, erre jön egy tanuló, kvázi parasztgyerek, 0 skillel, 0 exp, és nekiáll a nagy útnak, elpusztitani a főgonoszokat és megváltani a világot. Miért nem eleve egy képzett, gyakorlott, minden hájjal megkent, lvl99 harcos indul útnak?
(tudom, akkor nem lenne játék a játék)
-
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest