- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
dreamscape #43088 üzenetére
A hozzászólásaiddal magad minősíted,nem kell lesüllyednem a szintedre szerencsére
Amúgy annyit a nagy baráti körről,hogy craftoltam neki anno júniusban pár tucat kesztyűt,meg tanácsot kért a craftolásról,ennyit beszéltem vele,de megismétlem,nem érdekel ő vagy más mit csinál.Ez persze a te kis elborult világodban védésnek számít,mert nem fér a buci fejedbe,hogy nem tud érdekelni,mit csinál egy VIDEOJÁTÉKban a másik.Van a világnak elég baja,amin aggódni lehet.
Az AH használata játék a játékban,már a WoWban is így volt,maximum itt túl erősre sikeredett a játékélmény rovására.
Mindig jólesik másra mutogatni,hogy na,miatta vagyok szerencsétlen,nem nálam hibádzik valami. Egyetlen botot,scriptet,vagy tiltott eszközt sem használtam,a "nagy" trükköm egy extra account volt amivel belogoltam mindig extra lootért az eliteknél(ami külön gépen futtatva,+ licenszet kifizetve szíved joga),a májusi farmolási lázzal meg 2 heti craftolással ias nerf előtt kerestem 350 millió aranyat,azóta meg flipelek amit lehet,meg viszem kifele a pénzemet ahogy tőlem telik, problem?Sajnálatos,hogy nincs hozzá érzéked,nem olyan nagy dolog,de nem is én,vagy más tehet róla.
Részemről a témáról ennyi,nem akarok a moderátoroknak feles munkát adni,de ha nem áll le ez az ízléstelen,alaptalan vagdalkozás a vakvilágba,az lesz a következő lépés. -
kopaszqtya
tag
válasz
dreamscape #43084 üzenetére
+1 no comment
-
warcat
veterán
válasz
dreamscape #43070 üzenetére
Ezt se jobb sokkal olvasgatni,egyébként is mit érdekel más,ezt nem értem,főleg ilyen kikelek magamból mértékben?Vagy mész lincselni a doppingoló sportolókat is?
Amiben valós pénz van,és könnyebb megszerezni mintha robotolnál,ott minden eszköz fel lesz használva amiről úgy gondolják az emberek,hogy megúszhatják,vagy megéri a büntetést a lebukás.
Ezen háborogni elképesztően felesleges energiapocsékolás. -
Sirandrish
legenda
válasz
dreamscape #43070 üzenetére
Napi 3-5K elit?
Oh hát az sima ügy mert Reggel 8tól tolja este 8ig aztán visszatekeri az időt tegnapelőttreNem kell bannolni PH-ról..de ebből a topicból elhúzhatna a büdös pics*ba a mockosz kisz geci
-
rt06
veterán
válasz
dreamscape #12291 üzenetére
valaszoltak, raadasul 4 oran belul (elsore valamit elcsesztem a ticket letrehozasanal, szoval ezert tartott eddig)
a ticket, amit irtam:
Hi!
I'm using the new Mobile Alerts service (which is a great thing btw - thanks for implementing such a service), and every time when i get a notification via text message, my account name is missing, instead there's a "null" value.
Verification messages works just fine.
Not sure, if it's a bug in the service, or there's something wrong with my settings.
My account name is ...@..., and the phone number in question is +36 20 ...
Regards,
Gabores a valasz:
Hello Gabor,
Thanks for making us aware of this issue.
There certainly isn't anything in settings we can change.
I've forwarded thissue on to our web team, hopefully there can be something resolved in this for you and others alike.
If you have any additional questions or concerns, please reply to this ticket and we'll get back to you as soon as possible.
Regards,
[...] -
rt06
veterán
válasz
dreamscape #12287 üzenetére
bakker, pedig reagaltam is ra...
koszi -
rt06
veterán
válasz
dreamscape #9354 üzenetére
nem
amire te gondolsz, annak az alabbikeppen kellene kineznie:Your verification code is 123456
- Blizzard Entertainment
en legalabbis ilyet kaptam az email cim megvaltoztatasakor
amit te kaptal, az csak egy figyelmeztetes, vannak ugyanis olyan muveletek, amikhez nem ker kodot, de kuld figyelmeztetest
a faq tanulsaga szerint az authenticator hozzaadasa nem ilyen, ehhez a fentihez hasonlo megerosito kodot kellett volna kapnoda null helyen imho az account-od neve (gondolom a belepeshez szukseges email cim, vagy a megadott nev) kellene hogy szerepeljen, ez mindenkepp bug (meg ha az elozo nem is, csak a faq nem egyertelmu), szerintem jelensd felejuk
-
rt06
veterán
válasz
dreamscape #9328 üzenetére
jo kerdes, vagy a faq-ot irtak el (mert en is ugy ertelmezem, hogy kellene kuldenie, s szerintem beleszamit a security settings-be az authenticator hozzaadasa) megval, vagy a rendszer nem tokeletes meg
mert mar vannak funkciok (email valtas), amikhez kuld kodot, s keri is annak begepelesetesetleg jelezd felejuk a problemat (mert bar a masodik pontban ugy fogalmaznak, hogy certain changes, az elsoben meg az all, hogy any change-nel jon ertesito, s egybol folytatja, hogy general kodot is melle)
-
execute93
őstag
válasz
dreamscape #9330 üzenetére
Ekkor nem kell. Nekem is így volt. Hozzá adtam és kaptam pár percre rá egy sms-t hogy added.
-
Ilsyde
őstag
válasz
dreamscape #9328 üzenetére
Szerintem csak akkor keri hogyha megvaltoztatsz valamit (lakcim, nev, jelszo, e-mail cim stb.). Authenticator hozzafuzese nem szamit annak.
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz
dreamscape #9292 üzenetére
akit tenyleg erdekel a dio3 ,az biztos nem fog torodni a limites triallal,mar reg elo van neki rendelve.
Aktív témák
Hirdetés
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest