- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
danilla
őstag
válasz
thesound #47763 üzenetére
Gratula, én nem "mernék" belekezdeni egy HC karakterbe
prokxy: Skillek nemjók. Smoke Screen, Shadow Power, Vault, ezek körül valmelyiket, vagy akár mindet használni.
Egyébként 58-as szinten tök korrekt is DH ez
radi8tor1: Hell-en ennél nem kell erősebb/több semmiből a DH
-
Rankerz
senior tag
válasz
thesound #47653 üzenetére
Nem igazán. Ő ott ragadt le hogy nem frissíti a bidedet ha jó magasat írsz be. TÉNY
De ez filléres aukciókra igaz csak. Én meg azt nem tartom vitatémának hogy működik a bid only rendszer ilyen setben. De pár tíz millás itemeknél hidd el pár perc /másdoperc és ott villog majd a 10M bid mert meg fogja adni más is, mivel látja hogy van nála nagyobb buyout (nem tud rábidelni ugye eleget üzi)
-
-
Rankerz
senior tag
válasz
thesound #47491 üzenetére
HC ban napi 5 millát kereshetsz csak droppal. Ott már egy fél jó itemnek is van értéke.
Más: Lehetséges max statok 1.0.4 után
-
Rankerz
senior tag
válasz
thesound #47484 üzenetére
Ne izguljál első karinál még mindenki fo..öhm..szóval fél
Olyat is láttam már Aki lvl 60 on mert csak nekimenni Nightmare Diablonak vagy 1k all resisttel
Pár kari vagy infernon eltöltött óra után Hellt , sörözve, félkézzel fogod végigvinni félig becsukott szemmel poti nélkül
-
marcyman
aktív tag
válasz
thesound #44113 üzenetére
Én amúgy nem értem ezt a "nem érdekük" dumát.
Tegyük fel, hogy egy tökéletes világban vissza tudják szorítani a botolók 90%-át.Ott van az RMAH ahol a nép tud(na) goldot venni 0,25 centért 100 ezret. Ebből levonnak 30%-ot ami marha jó bevétel lenne nekik is. Nem akarom elhinni, hogy a botolós gold többet hoz, mint ez hozna ha (majdnem) mindenki ott vásárolna aranyat.
De ez csak az én paraszti eszemmel gondoltam, majd biztos kijavítanak a hozzáértők.
-
FehérHolló
veterán
válasz
thesound #44113 üzenetére
Azért kicsit vicces, hogy már a legelső EULA-ban benne volt, hogy én nem nézegethetem külső programmal a Dio3 által használt RAM területet, most meg belepakolják, hogy a Dio3 nézegetheti a teljes RAM-ot.
Mondjuk sok sikert hozzá admin jog nélkül, de ez egy másik tészta. -
törölt tag
válasz
thesound #42654 üzenetére
Sok dolgot át lehetne emelni amitől jobb lenne és tovább játékban maradnának az emberek.
1 cég és amit sokan megszoktak és jó volt a WoW-ban azt szívesen látnák itt is.
Itt PH-n láttam legolcsóbban egy gamecard (2hónap) 5600Ft.szerk:
(#42656) sunnymarcell:
Hát nekem csak a GW2 jött be jobban.
Cata-ban azért a PvP elég jó volt szerintem de akkor abból már kimaradtál.
Milyen jobbat találtatok? -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
thesound #42654 üzenetére
azért hasonlítgatják a d3-hoz, mert ugyanolyan pénzzsák a blizzardnak, mint a wow. azok csak ennyit látnak belőle, és pontosan tükrözi a minőségét a játéknak.
a world of warcraft eleinte jó volt, de mióta kijött a lich king, azóta nem játszom, haverjaimmal együtt abbahagytuk, egyrészt mert az egy kalap szar volt, másrész meg akkor jobb új MMORPG-k jelentek meg.
-
Cadal
őstag
-
Cadal
őstag
válasz
thesound #38318 üzenetére
Nekem is tegnap esett egy ilyen 167 Int.-el és két sockettel, ma reggelre virradóra vitték el 10M goldért. Lefényképeztem, ha gondolod du. belinkelem (a statok és az ár miatt). Igaz tettem bele két +38-as amethyst-et, hogy ha vit-re is keres, akkor 70 fölöttiben bent legyen a cucc.
-
Rankerz
senior tag
válasz
thesound #32191 üzenetére
Kinti fórumra felraktam egy 2H fegyót 150% crit damagevel és kértem rá árat. Írja a srác hogy ez szar 200k goldot ér max. Csak a Crit damages gem volt benne 500k szóval ennyit érnek az ilyen vélemények
Amúgy én az utóbbi napokban alulárazom a cuccaimat inkább, picit többet kérek érte nem veszik meg és másfél napig nem tudok kereskedni
-
SSJPeter
őstag
válasz
thesound #32047 üzenetére
Próbáld ki,hogy rálicitálsz akármekkora összeggel, nekem anno az volt,hogy akármennyit licitálhattam még akkor is ha nem volt rá pénzem,de mindig "auction not winning"-et írt ki.
Aztán én is írni akartam a blizzardnak,de visszajött a pénz kb. egy óra múlva, azonban érvényes licitet tőlem többet nem fogadott el.
Az a tanulság,hogy ne licitálj rá a saját licitedre,ha nincs rá fedezeted,mert a pénz a régi licitből csak akkor jön vissza miután megtetted az új licitet.(#32049) mikromanus :
Vissza fog neki jönni.
-
mikromanus
veterán
válasz
thesound #32045 üzenetére
Ha not winning, akkor visszadobja a többi AH-ból érkező dolog közé a pénzt. Ha ott van akkor annyit tettél. Ha nincs ott, akkor már visszatoltad a kasszádba (?) vagy nyerésre állsz. ha egyik sem igaz, akkor van egy apró problémád
Egyébként ha licitáltál 850k-ra, akkor az zárolva lett ha nyerésre állsz, így nem használhatod. Ha vesztettél, akkor visszakapod a pénzt. Jelenleg 850k-ig licitál a rendszer automatikusan a pénzedből. A mostani lépés a kezdőlicit, azaz 600k és te tartod. 600k-t nem tudsz tenni, mert egyrészt annyival vezetsz, másrészt nincs annyi pénzed, csak 300k. Ugye, hogy nem is bonyolult?A másik lehetőség, hogy azért buktál 850kval, mert 600k az aktuális bid és a licitlépcső 850k felett van (bár ez gyanusm hogy nem így van). Ha így lenne, akkor a beérkezettek közt ott kellene lennie a 850k-nak, vagy ha visszatoltad a sajátba és nem verted el, akkor ott van.
-
persil
nagyúr
válasz
thesound #31847 üzenetére
Én hasonló értékekkel, de dupla ennyi sebzéssel csináltam meg act 2-t annak idején.
De én nem használok pajzsot, hanem helyette másik fegyvert.A fegyvered alapsebzése lesz a nagyon kevés, lejjebb adhatsz a dexből kicsit, de egy 150 legalább legyen rajta.
Privbe linkelek egy kardot neked, ez most esett fél órája.
-
Wolverine
félisten
válasz
thesound #30899 üzenetére
Ez ismert bug.
#30903: nincs. Mindenesetre a problémád nekem gyanús... Írtál a hivatalos fórumra is?
#30913: és egyedi jelszót használsz, vagy olyat, amit máshol is alkalmazol? Mert ha utóbbi, és egy nem biztonságos (akár munkahelyi) gépen beléptél valahová azzal a jelszóval, akkor kompromittálhatták a Battle.net-accountod...
#30928: aluláraztad azt a fegyvert Ha a 450k a buyout, akkor csúnya összeget buktál...
-
mikromanus
veterán
válasz
thesound #28391 üzenetére
Legtöbb cuccon 50-70 allres, némi egyedi resist emellé itt-ott. Barbárnál a WarCry egyik rúnája dob 50%-ot a pontokra. Azt hiszem a monkoknak kicsit durvább képességük van: egy (a legjobb) resist érték lesz az összes resistje. Egy resistet kimaxolni meg sokkal olcsóbb/könnyebb... A többi kaszt nem tudom hogy csinálja. Lehet csak cuccból komiszkodhatnak...
-
Jazz
veterán
válasz
thesound #27849 üzenetére
Ez flame? És akkor mi a hsz.?
Ha a kinek mi az érdeke....mindent ebből a szemszögből nézve feléghetne a világ is.
Nyilván ennél sokkal összetettebb a bot-kérdés.Én arra lennék kíváncsi mi a hivatalos álláspontja Blizz-nek erről. Biztos felmerült már twitteren, fórumon. A spam botokra csak nem mondhatják hogy küzdünk ellenük de nem találjuk őket....
(#27851) WayneGace: Pontosan. A legtöbb játékos nagyon kritikus, és pillanatok alatt elfordulhatnak tőlük. És még csak nem is egetrengető kasszasiker ez, hogy bármit megtehetnének, mert mondván úgy is maradnak. Bot-tól függetlenül (és itt még bot-ok "sincsenek egyáltalán", egy D2-höz képest) is quit-olnak egyre többen...
-
WayneGace
őstag
válasz
thesound #27849 üzenetére
Nem attól fog pörögni a rmah, hogy az aranyat el lehetetlenítik. Hivatalos fórumon is írják, hogy bugot kihasználva összeszedtek több száz milliót. Na most a játékos, aki farmol naponta, hogy meg tudjon venni valamit, az nem fogja tudni, mert xy-nak bagó, mert van 100 milliója, még bottal sem kell szórakoznia. Többen már az uninstall felé viszik az egeret. Rengetegen csalódtak, olyanok is, akik hajlandóak lettek volna rmah-ban is vásárolni.
-
Wolverine
félisten
válasz
thesound #24223 üzenetére
A ticketekkel csak meggátolnád a support működését - például az ellopott accountok visszaadását és a lenyúlt cuccok helyreállítását...
A petíciókat meg eleve nem figyeli a Blizzard és minden petíciótopicot törölnek, tartalmától függetlenül.Az, hogy a háttérben dolgoznak és ennek látszólag nincs jele, a bevett gyakorlat náluk. Az is, hogy az európai kékek kevésbé aktívak, mint az amerikaiak - de ha egy bluetrackerben nézed, amit írnak a D3 fórumokra, akkor láthatod, hogy igencsak sokat írnak Bashiokék.
-
rt06
veterán
válasz
thesound #24245 üzenetére
es szerinted nem tudnak rola, hogy szar kerult a palacsintaba?
ertem en, hogy ez a hibajelentes folyamata, de azzal, hogy egy ismert hiba jelentesere biztatsz mindenkit, senkinek nem hasznalsz, rosszabb esetben hatraltatod is a megoldastaki elegedetlen a jatekkal es/vagy a szolgaltatassal, az vigye vissza a boltba, kovetelje az arat, mondvan hasznalhatatlan, annyival is kevesebb erhelest kap a szerver
de leginkabb ne irja ide le a velemenyet, mert 99.5% esely van ra, hogy nem kepes megfogalmazni azt ertelmesen, es 99.99% arra, hogy elotte mar legalabb 20-an leirtak ugyanazt (igaz mas jelzokkel, lehet "mocskos" helyett "szarhazit" irtak)
tiszta vicc, hogy amint leall a szerver, szazasaval kell atlapozni az ertelmetlen hozzaszolasokat
-
rt06
veterán
válasz
thesound #24223 üzenetére
sot, direkt csinaljak, hogy teged szopassanak
komolyan, honnan jonnek az ilyenek, hogy nem csinalnak semmit, nem erdekli oket? ha masbol nem is, legalabb a hibauzenetek valtakozasabol latni, hogy dolgoznakaz meg egyenesen vilagmegvalto otlet, hogy spam-elje le oket a jatekossereg ticket-tel - attol tuti jobb lesz
-
Bazzzs
senior tag
válasz
thesound #16245 üzenetére
Még nem kerültek aktiválásra. A launch site FAQ részében ezt írják:
"Shortly after Diablo III is released, each of the sigils you earned will become available for use within the in-game banner customization system."
Magyarul nem sokkal a megjelenést követően fognak valamikor megjelenni ezek a sigilek.
-
thesound
addikt
válasz
thesound #15126 üzenetére
Hát tudom, hogy a KSZ-től kb. mindenki rendben megkapta az előrendelését, de vélhetőleg nem bírták a rohamot és az én rendelésem elkavarodott. Beszéltem velük telefonon és nem is látják a rendelést. Átküldtem nekik a visszaigazoló mailt és a levelezésünket.
Kedvesek voltak, de eredmény nincs még, játék sincs. KSZ soha többet
(digitális marha sokba kerül, szerettem volna dobozt és a "startnál" ott lenni... helyi boltokban sehol nem kaptam)
Mint egy tapasztalat osztom meg. Jó játékot nektek. (remélem én is jövök valamikor)
-
válasz
thesound #13413 üzenetére
Ezt tudom, olvastam a FAQ-t
Az nem tiszta nekem, hogy a sigil alá tudsz rakni még ikonokat, meg a zászló formája, színe, mintája, na azokra vagyok kíváncsi, hogy számít-e milyet raktam be és az nekem ~egyedi lesz-e vagy azok alapból benne vannak a játékban és az acsiktól függően unlock-olódnak.
Bevallom bétában -amíg tudtam vele játszani - nem ezzel foglalkoztam, nem néztem meg.
De, ha nem számít, hogy milyen zászlót kreáltam, akkor kb. nulla értelme volt az egésznek.
Csak annyi, hogy a classok sigil-jei meglesznek.(Tegnapi "hülyeségemen" annyit korrigálnék, hogy annyira nem volt blőd megállapítás, hogy lehet egy accon több D3, mert a WoW is úgy működik, hogy ha van több játék aktiválva az accon, akkor a kliens log-in képernyőjén megjelenik egy legördülő menü, a p.w. alatt és ott lehet kiválasztani, hogy melyik játékodra akarsz belépni [más a nevük, defaulton: wow1, wow2 stb.]. )
Spoiler-t azt már tegnap is említettük, hogy nagyon nem kéne.. de legalábbis jelezni!!
Más. Ma lapozgattam ma egy CORA-s szórólapot - lapot vazz.. egy Népszabadság elbújhat mögötte, akkora.. - és mit látok Diablo 3 megjelenés máj. 15. 14.990Huf. Úgyhogy, ha valakinek van a közelében ilyen áruház és nincs még előrendelve, vagy olyan kedve van, lehet nem hülyeség becsattogni hétfőn, vagy korábban és meglesni, nincs-e már a polcokon, vagy megkérdezni, hogy akár raktárról meg lehet-e venni.
-
Wolverine
félisten
válasz
thesound #11463 üzenetére
Meh, kattintásra utazik, a sigilen sem módosított semmit.
#11465: miért is? A kütyü pont olyan, amit egyes bankok használnak webes tranzakciók védelmére.
#11475: a Battle.net Balance-ra tett pénzt nem veheted ki később. Viszont az eladás után lesz egy opció, hogy a Balance-ra menjen a bevétel, vagy a PayPal-számládra. Utóbbi esetben a PayPal 15%-ot levon a kivett összegből...
#11482: az intro filmek kb. 1 év alatt készülnek el egy-egy játékhoz - ezt elárulták a BlizzConon. Egy teljes estés filmhez nincs kapacitás a Blizzardnál.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
thesound #11398 üzenetére
Itt van egy részletes "how to" videó is.
akela91: "De ennek nem az a lényege, hogy minden belépéskor generál egy kódot?"
Pontosan ez a lényege, de elég csak egyszer szinkronizálnod, utána nem kell netkapcsolat a kódgeneráláshoz. Még a programot se kell elindítanod, mert van kitehető widget része is, amire ha rányomsz, akkor azonnal generál neked egy kódot. Ezek a kódok fél percig jók, addig kell beírnod, utána az alkalmazás automatikusan generál egy újat.
-
akela91
addikt
válasz
thesound #11398 üzenetére
De ennek nem az a lényege, hogy minden belépéskor generál egy kódot?
MErt ha így van, akkor az egysszeri szinkronizáció kétlem, hogy elég, mivel a kód a telefon képernyőjén fog megjelenni, de az app azt nem fogja tudni, hogy én beléptem a battle.net-re PC-n, mivel a battle.net, 3g/wifi híján nem tud az appal kapcsolatot teremteni.
Lehet rosszul gondolom, de nekem így lenne logikus.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
thesound #11372 üzenetére
Anno, amikor először láttam ezt a videót, akkor nagyon megtetszett a doki és, akkor azt mondtam, h vele fogok kezdeni, na most majd 4 év után is így állok, persze lehet, h változik, de sztem már nem fog
Én úgy vagyok vele, h szinte mindig az kell, ami először megtetszik, pl ruhavásárlással is így vagyok
-
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest