- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
Gorneck
legenda
Ő érti mit írtam...te nem biztos...
Mázlista kijelentés túlzás...a dropjának nagy részét szoktam látni, mivel együtt megyünk. Kb hajra kenhető...a 99%a. Az, hogy beesik 1-1 jobb cucc az csodaszámba megy...pont annyira nem megy nála se a biznisz/eladható tárgyak esése, mint pl nálam. De míg én 3 runt csinálok (1 act3 2 act4, bár utóbbi kettő eddig nem volt jellemző és sztem nem is megyünk nagyon többet) ő 5-6ot. Bár sztem flippel jobban lehet boldogulni, mint farmmal, persze ahhoz is kell egyfajta személyiség/akarat, hogy az itemmanágert egész nap bambuld.
-
mpierre
veterán
A ww helyett én sprintet használok sebzős rúnával (bár ez nálam más miatt van), de lehet leap is 300% armorral rövid időre, ruthless helyett weapons master-t, esetleg superstition-t, ha kevés a resi.
Így simán haladok act4-ben, még úgy is, hogy kevesebb a dps-m. (Azért a rezisztjeim 1k fölött vannak..., de ez nem annyira fontos, olyan 900 fölött elegendő.)Gorneck23: Te igen, mert tudod, hogy akkor fekvés van. Nekem kellemetlen, hogy nem lehet jó tempóban haladni, holott látszik a teamen, hogy bírná az gyorsabban is. Ilyenkor szoktam elnyomni a sprintet. Tiszta röhej, hogy egy skillt csak erre tartok. De ez van.
-
mikromanus
veterán
+1 vagy 2 db leoric gyűrű. Satnya 40-60% extra xp.
(#47676) Sirandrish
100k cucc -> 6k dam = "Sóher vagyok és igénytelen. A svábok és a skótok is kiutáltak emiatt"
10 milla -> 10,4k dam = "Ha már lehet miért ne"De igaz. Inkább egy gyűrű 18 milláért. Sokkal jobban megéri. Ja, hogy annyiért se lett meg?
editedit: ez csak a hegyesfulő mázlis manóra vonatkozik akinek naponta esnek a tízmillás itemek és guberaruhába kényszeríti a támogató csajszit...
-
WayneGace
őstag
Akik nagyban craftolnak, azok szerintem nem farmolják az alapanyagot, hanem veszik. Na most ha bekészíti a táskába az alapanyagot. Akkor mondjuk 20 item craftolása kb. 2 perc. Gondolom, aki ilyenre adta a fejét nagyjából tisztában van az árakkal. Megnézi a 20 tárgyat, felrakja ah-ba. Az egész max. 10 perc.
Míg én leöltem act3-ban 6 elitet, 1-1,5 óra alatt, azért ,hogy olyan 4-6 sárga essen, amire még a kovács is húzza a száját. Persze a játék a lényeg, de ennek a játéknak része, az adok-veszek, jobb tárgyak keresése, beleértve az ah-n is a keresést. -
Djuree
félisten
én se áldozom fel az időmet erre. elég sajnálatos akinek ez a legjobb időtöltése, nekik gondolom nincs jobb dolguk úgysem, így hát van idejük egész nap erre, de valahogy nem irigylem őket, inkább sajnálom. nekem hálisten van ezer jobb dolgom, néha haverral 1 kis 1-2 órás coop móka aztán meg is unom a játékot, ez nem diablo sajna.
-
maross
nagyúr
Jaj az mar nem virtualis gold gondolom, hanem kezzelfoghato penz. Es ha most a legolcsobb helyen 500ft/1m, de nyugodtan szamolhatsz 1000ft+ atlaggal, remelem adtam egy kis tampontot mennyit mosolyogna a kissrac a rajta vett ajandekokon
. Absolutely no offense, mummee es te is jol csinaljatok, mindenki amit szeretne.
-
killerjohn
addikt
figy. naponta kb 5-7M-et keresünk haverokkal azzal, hogy flipelünk. értsd: kitalálsz OKOS statokat, amiket nagyon keres mindenki (erre neked kell rájönnöd mert nincs az a barom aki leírja neked a legjobb vételeket), beállítasz egy olyan limitet AH-ban aminél ha megveszed, akkor 5-10x-es áron tudod eladni. Keresel. Ha megjelenik egy item, megveszed azonnal. Ilyen pl a >100 str, >100 vit, >60 allres. Vagy ~perfect dex ias crit kesztyűk. Vagy sok más. Ha valamit megveszel 200K-ért és eladod 1M-ért, kerestél 800K-t... aztán amikor több pénzed van, akkor 1M-ért veszel dolgokat, amiket felteszed 5-6M-ért. Hoppá. Mi kell hozzá? A piac ismerete, pénz (kevésből csinálsz sokat, amiből nagyon sokat, amiből nagyon nagyon sokat, stb), szerencse (legyen aki felteszi olcsón, mert nem tudja a valós árát), idő (igaz, hogy még így is kevesebb, mint act3-ban haldokolni hogy ne essen semmi...).
Érdemes összefogni 2-3 haveroddal, és mindenen megosztozni - a feladatokon, és a bevételen is, attól függetlenül hogy ki mennyit termelt aznap. Persze jó haverok kellenek, hogy ne lehúzás legyen a vége. Azért jó ez a modell a "kis embereknek" (nem Mumee-nak), mert így kiegyenlítődik, hogy ki mikor ér rá. Pl haverjaim egész éjjel gf-elnek, míg én napközben meló közben az egyik monitoromon folyamatosan AH-zok, flipelek, eladom a craftolt cuccokat. Öcsém flipel, craftolt cuccokat ad el napközben, éjjel meg act3/4-et farmol (most átmenetileg nem, mert 1.0.3a is halott és 1.0.3b-ben jön a dropfix...)
Ha ezek után se értitek, nem hiszem hogy bármit lehet tenni...
szerk: most pl egy olyan programot kezdek el írni, ami mobilképernyőre proxyzza az AH felületét, de ügyesen, hogy touchscreen-barát módon lehessen keresni, venni, eladni. Igaz, hogy előbb még átrágom az EULA-t, nehogy megbasszanak...
-
Mumee
őstag
Ha hírnévre vágynék vagy feltűnési viszketegségem lenne mennék streamelni, mint a sok barom, de én rosszul vagyok a streamelők nagyjától, mert csak lehúzzák a nézőikről a goldot, hogy aztán eladják Euro-ért, a sok barom nézőnek meg még tetszik is...
Lásd Kingkongor a legnagyobb sz@jha a streamen.Én szimplán úgy vagyok vele, hogy inkább segítek és a magyarok zsebébe kerüljön némi euro, minthogy még a magyarok is az ilyen vérpistikék zsebét tömjék.
(Persze magam alatt nem vágom a fát, ezért kissé felületesek a tanácsok, illetve a nagy tőkés cuccokról egyáltalán nem beszélek ugye) -
mikromanus
veterán
Fegyveren nem lehet all res, így az 1400 all res eléréséhez (ha feltételezzűk ez Warcry után jött össze) kb átlagosan 77% all res kellene minden itemre. Ez épp összehozható 65-70 allres ás 40-50 egyedi reses itemekkel, de kicsi az esélye.
(#33138) Mumee
Ja, hihető. Barbárral első a 70 allres, második az int, harmadik a dex minden cuccra. Str és vita meg minek? Komolyan. Ilyen szerkóban hellen se tudnál ölni. Ha armor van akkro tán életben maradás az menne, meg a futás.life leach kérdésben: nem sokat ad ha tényleg 20% hatásfokú infernon, de elég hasznos így is. Minden life support jól jön.
Azt tudom, hogy pl Ghomnál (Ahol viszonylag stabil sebzés van és az ütéseivel ugrál picit lefele az élet) ignore pain nélkül 1175 LoH mellett lefele ment az élet. A mérget visszatermeltem, de az ütései teljes sebzését már nem. Ignore pain mellett viszont simán visszatöltődtem (kevesebb sebzést kapsz közvetlen és van life leach). -
Agro
senior tag
Azokra a köpködő repkedő gennyedékekre gondolsz?
Volt szerencsém egy champion packhoz belőlük legalább 10 percig kergetőztem velük... és a végén kidobtak kb 700 aranyat meg egy tome of jewelcraftingot, meg valami fehér speart
Inkább nem írom le az akkori commentemet az esethez
-
-
Alg
veterán
Én most cseréltem le egy 600LoH-es baltát egy LoH nélküli kardra, hogy legyen normális sebzésem...
Így most jobbnak tűnik, és az esetek legnagyobb részében elég a defenzív build az életben maradáshoz... igaz még így is jól jön ha becsatlakozik egy dps kari másodiknak...
WarCry-al buffolva:
44K life
11K armor
800+ resistek
alap sebzés 10,5K, +frenzy 20%
Minimális LoH gyűrűről,amulettrőlvalami 28% körüli crit chance
Superstition, tough as nails, nerves of steel
WarCry(+50% resist), ignore pain(visszasebzős, vagy élettöltős), WotB(nagyotsebzős, vagy továbbígymaradós), Revenge(30%-os), Frenzy(+damage-es), Leap(+armor-os)
Ha van dps segítség, WotB helyett jön a threatening shout, tauntos rúnával
-
Neptunfű
tag
Hétvégén goblinokat csapkodtam, szombaton nagyon jó volt, minden második körben volt egy manó!!! 180MF-es ruhába átöltözős mokával 80%ban 2-3 raret dob a kis mocsok. Legendary set még sosem jött belőlük pedig vagy 100at lecsaptam már.
Azt mondom, hogy érdemes MF-es cuccokat beszerezni és hamar átdobod magadra az utolsó pár csapásnál.
Olvasott már valaki más is arról, hogy naked lecsapott goblin jobb cuccokat dob mint az MFes karinak? Állítólag a gép úgy veszi, hogy szarok a cuccaid és jókad dob. Ha más is találkozott ilyen infóval akkor már +1! -
RockHaRD
addikt
ugyanezt a set itemet találtam én is tegnap... (ma meg vmi set 1 hand crossbowt)
nem ér túl sokat sajna, kb 4-500k-ért ha elviszik, mert ebből a setből, és ebből az armorból kifejezetten van sokkal durvább változat... én is hasonlót fogtam ki, mint te (sőt, kb pont ugyanez), de sajna ez elég gyenge változat...
annyit javaslok, hogy tartsd meg, mert elvileg jön majd változás a set itemekre, és akkor van rá esély, h megugranak a statjai... (tekintve, hogy kb használhatatlan set itemek esnek, és a setbe rakásuk se ér kb semmit... )
-
Neró
őstag
-
tatabánya
senior tag
jó helyzetben vannak akik már összedobtak egy geart inferno act 2-re, a többieknek meg akkor elég volt 3x kinyírni Diablot
(#29051) atidzsiforc: sajna az én farmom 160+ óra befektetéssel 1db legendary -> kuka, meg talán 600at sebző nyilacska Inf act1-ben, de lehet túl jó statot írtam neki ja meg 760k gold
-
Alg
veterán
Nekem ráér, nagyjából most van ott a barbárom hogy egy fegyver és egy chest armor fejlesztés után act2 kompatibilis lenne, de nem rohanok, úgyis meguntam act1 farmot - addig felhúzok másik karit, meg visszamegyek SC2-zni (úgyis jön a HotS)
Jah, tegnap 50K/db-ért vettem két 15ias 90LoH kék gyűrűt, hatalmas fejlődés.
Meg találtam a minap egy 120+vit, 6%crit, 41allres amut is, asszem ez is sokat érhet, de kell saját használatra
Mondjuk befizetni nem muszáj, ugyanúgy lehet RMAH-n is kereskedni mint eddig goldoson (nem néztem még, goldot lehet eladni RMAH-n? Ha igen, akkor az árfolyam lesz a nagy kérdés... itemeket kb mindegy hol csereberéled)
-
vhunor
őstag
Nekem nagyon mákom volt, csak egy kardot vettem AH-ból, minden más esett és elég is inferno act 2-ben. 44k hp, 10k dam, 700 resist lett igy.
Amúgy van 3-4 kék cuccom feleslegben amin 60 allres + 70 str/vita van, egy-két darab ezekből nem gáz, mert más cuccal kompenzálható könnyedén, ha kell, bőven AH ár alatt viheted.
-
mikromanus
veterán
A Water*** küldetés az oázis után a szivatós és a Zoltunk kulle vérgyűjtés a pókbarlangban. A többi "kezelhető". A csatornás részeken egyszerűbb elkerülni az eliteket vagy átspurizni köztük mint lenyomni. A döghalom száétrugása utáni ultrasuperkingsizeatom dögbéka és minionjai mindig megszivattak mikor ott tartottam. aztán egyszerúen csak otthagytam és mentem a következő szintre. Sokkal könnyebb így
-
SSJPeter
őstag
-
DjDanee87
addikt
Azt így lehetetlen megmondani. Olyan cuccokat kéne ugye cserélned amin nincs vagy alig van all res. Tehát már itt megbukott, hogy megsaccoljuk mert nem tudni mit kéne cserélned és melyik sloton mennyi all resistet összehoznod. + nem ártana ha nem 70 all resist 60 vitalitys kék itemeket vennél hanem olyan cuccokat amin van sok vitality és lehetőleg elviselhető str. Ezek viszont ott kezdődnek, hogy 1 millió. Persze nem mind1 van olcsóbb meg van olyan ami drágább (mondjuk asszem a vállas ilyen)
-
mikromanus
veterán
Act 2 szivatós, rá kell érezni, de közel sem lehetetlen. Jó felszereléssel vagy kellő makacssággal mindenen túljutsz. Azt hiszem ott még a "DPS buildem" is nagyon jól haladt. Olyan 30k élet és ugyanennyi DPS-e volt meg 60-65% körüli resistek warcry után. Mondjuk ez utóbbi kicsit karcsú. Jelenleg van 33k life, 23k DPS és warcry után olyan 70-75% resistek. Ennlél sokkal többet nem tudok kihozni. Act 2-n kevesebb is elég. A "köpőszúnyogokat" kerüld el (mármint a lövedékeit). Durvábban sebez mint bármi a z egész actban. Talán Belial és 1-2 elit versenyképes vele, de elég fura egy állatka mindenképp
Szerintem olyan 600 körüli resistekkel, 20k HP-val és 15k DPS-sel meg lehet oldani minden küldit Act 2-n. Jó life regen és life on hit segíthet. Persze minnél magasabban vagy felette annál jobbak az esélyeid és alacsonyabbak a javításii költségeid
-
vhunor
őstag
Resist 700 körül, hp 40-45k, többi kb. ok. De ezzel még elég szenvedős szólóban.
killerjohn: adni kell neki időt amíg beáll a rendszer, de várható volt, hogy az értelmesebb cuccok mind átmennek majd a RMAH-ba...
D1Rectnek
köszönhetően tegnap nagyon baráti áron act 2 képessé tettük barátom monkját, így már jól tudunk haladni, és reméljük, hogy potyog ez-az.
-
DjDanee87
addikt
Több resist és több HP mindenképpen kell act2höz. Jó lenne minimum 40k HP és 700 resist persze ha még több lesz akkor kevésbé lesz szenvedős. Armor is mehetne feljebb még 10k körülire passzívokkal, shouttal együtt. DPSed nem gáz ha leesik akár 11k-ra, a lényeg hogy ne csapjanak le 2 ütésből.
RMAH:
Battle.neten beállítottam a paypal-t, viszont a játék továbbra is azt írja, mikor kiválasztom, hogy még nem állítottam be, nyomjak az OKra és állítsam be. Rányomok, hogy OK és nem történik semmi. Most akkor a játék lassú, és nem érzékli, hogy van már PPom, vagy máshol kéne beállítani ? -
F-ECT$
titán
Omg. Haldoklik a WoW! Vagy ööö a D3! Szemét Blizz! Stb.
A wow évek óta megy, évek óta botolnak, mégse omlott össze a gazdaság. Itt se fog. Nyugi.
Persze az elképzelhető, hogy nagyon sokba kerülnek a top cuccok, és hogy ezek az árak még emelkedni is fognak, de előbb - utóbb jön a recesszió. Pl: most mindenki ACT 2-3-hoz keres geart, ami csak ACT 2-3-4-ben esik. Jön az 1.0.3 és sokkal nagyobb eséllyel fognak ilyen cuccok esni -> nő a kínálat -> az árak esni fognak.
-
Ren Hoek
veterán
Utána olvastam, mivel érdekel a tehcnikai háttere:
Két féle bot létezik, egyik ami beépül a d3 kliensbe, és folyton frissítenie kell az írójának. Pl maphack, ez a kliensben játék közben látható cucc. Ez a legdurvább hack, mivel módosítod a Blizzard programját erősen. Ez tuti ban-t jelent. Könnyen detektálható, hogy valaki moddolta a klienst. Eddig még ezeket is hagyták ügyködni.
Másik nem módosítja a klienst.Ezeket auto hotkey programokkal írják, amikben makrózhatóak folyamatok. Ez olyan szintre fejlődött, hogy írható benne egy szép program is szkript nyelven. Ez szimulálja az egérmozgást, és a billentyű leütéseket is. Ezzel is végigfarmolhatóak bizonyos helyek. Ha kevés gold is jön be nekik, akkor is megéri 24/7 működtetni.Bizonyos botok figyelik a képernyőn lévő eseményeket és így mozognak, harcolnak, farmolnak. Pixel alapú figyelés. Más botok, amiért külön ideges vagyok, az az aukciós házban kereskednek full automatikusan. Úgy bidel, hogy még véletlenül se tudd megnyerni az aukciót. Egy jó algoritmus alapján simán tud kereskedni automatikusan. Más botok pedig elemzik, gyűjtik a tárgyak adatait és ha megéri megvenni egy tárgyat, akkor azonnal buy-out. Majd megy fel drágábban. Persze ez rizikós, és gazdasági változásokhoz is folyamatosan frissíteni kell az analizáló egységét.
Ezt is könnyű detektálni, mivel a Warden (a Blizz védelmi programja) detektálja a memóriában lévő dolgokat, és szerintem az egérmozgást is figyeli. Ha túl automatizált, akkor lebukás jön. Illetve az is gyanús lehet ha 24/7 farmolsz egy helyet. (Viszont utóbbi nem megszegése az EULA-nak. Csak gyanús max)
Harmadik verzió pedig amit szerintem nem lehet detektálni, vagy nagyon nehéz, az az ha külső forrásból jön az egér jele, így fizikailag nincs program a gépen. Ehhez tartozik egy nagyon komoly emberi-egérmozgást szimuláló A.I. Ezeket nem csak nehéz detektálni, de bizonyítani is nehéz, hogy nem ember játszott a gépen. Ilyenből szerencsére nem lehet sok, és azok is szigorúan őrzik a programjaikat, nem árulják őket pénzért.
A több acc vásárlását hamis adatok megadásával oldják meg, vagy acc-ot lopnak (De ez nem feltétlenül kell) A pénz kihordását pedig hamis paypal vagy bankkártya adatokkal oldják meg. Ez egy maffia. A futtatását pedig könnyen megoldhatják egy gépen is, egy virtuális hálózatot létrehozva.
Összességében, egy ilyen nagy 100-200 acc-os bothálózatot szerintem könnyen le lehetne buktatni. Blizzard nem tudom mennyit lő ki majd ezekből, egyelőre lehet megérte nekik hagyni, mivel több 100 új accot vehetnek így a csalók. Az viszont tuti, hogy a mai botok 99%-a nagyon könnyen detektálható lenne, és eléggé primitív módszerekre épül. A Blizznek már rég rá kellett volna állítania egy profi védelmi csapatot.
-
RockHaRD
addikt
-
FuRiONight
addikt
Kérlek olvass vissza. Túl egyszerű a játék, a lényeg, hogy haladj és ölj. Rengeteg dolog kimaradt. Nem az inferno szintel van a bajom, hanem h nem jutalmazza azt a játék. Én nagyrészt (olyan 90%)-ban coop-ban nyomtam a játékot, sohasem egyedül, és nem egy mmo-t. De ez nekem túl egyszerű!
-
mikromanus
veterán
Act 1 élhető, az Act 2 meg szívás. Ez van. Mondjuk én béna is vagyok picit, de offenzív karival elhullok. "Tank" kari állítólag működik ott s, csak azt nem értem annyi dps mellett ami a vidikben volt egyáltalán hogy tudnak ölni. Van valami critical hit bug?
Normál esetbenami segít a túlélésben: Armor, resistek, vita és sebzéscsökkentők. Ebből a vita, közepes resek magas armorral olcsón megszerezhetőek itemekből. Ugyanez van az only str statos cuccoknál. Az a drágább amin mindháromból jó sok van (str.vita-allres). Ahol lehet iott hasznos az attack speed is (kesztyű, amu, ringek), de ha ez rajta van, akkro sokszorosa az ár az AS nélkülinek. Fegyverből egy jó alap dps-t produkáló egykezes + pajzs nálam a nyerő.
Az is egy alternatíva, hogy masszív life on hit-et szedsz össze. Fegyveren lehet több száz + ha socketje is van, akkor köböl is kijöhet 100-300, Amun olyan 50-75 (ias mellett) ég néha jó áron szerezhető, de 100 körüli is előfordul. Csak azt gyorsan elviszik és "újraárazzák" ha olcsó volt. Ringen 50 kürüli is elég költséges. Azon olyan 70 körül lehet a plafon (?). Mondjuk mintha sokmillás verzión valami extrém adag lett volna, de az lehet amu volt -
Realradical
őstag
CD/DVD írás, ingatlan, autóalkatrész, piramisjáték-szerű fektessen hozzám és milliomos lesz, webáruház... Most épp a guest passra akadt rá a fiú. Gondolom az a típus aki a sz@r-ból is várat próbál építeni nincs ezzel baj. Most épp a kuncsorgott gp-k eladása gyün...
Hogy ON is legyek:
Van olyan akinek életképes a monkja inferno act 4-ben? 60 felé araszolgatok és nem tudom lesz-e értelme felgearelni alaposabban majd. Youtube-on panaszkodás megy ezerrel. -
mephi666
nagyúr
én úgy vagyok, mint 15éve a dia1-nél: felkeltem reggel 5-6körül és vakulásig nyomtam
...most szombaton volt hasonló, kb 2-3óra szünettel... most is várom, hogy hazaérjek, aukcióhoz bekészítsek kaját, aztán pár soron leverjem leót, hátha esik valami, vagy ah-ból tudok vásárolni, aztán go inf act2: jöhet a g*cimanó
-
Jazz
veterán
Hétvégén? Strandolás meg bulizás. Diablozás biztos nem.
(#23692) Sonja : "hurrá". De kár hogy nem vagyok ettől bodlogabb.
Én magamat hibáztatom, mert én is sürgettem őket hogy adják már ki. De rosszul tettem!
Azt kellett volna hogy: "Fejlesszetek, optimalizáljatok, teszteljetek, és ha tökéletes lesz, majd akkor!! Mindegy mikor, csak akkor!!"Bár nekünk is ezt mondták.
"Meddig fejlesztitek a játékot, mikor adjátok ki?"
"Majd ha tökéletes lesz."
Szó szerint. -
OddMan
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Basszus. Ez nagyon durva. Akkor nekem mázlim volt velük vagy hatott rájuk a napi 1x telefon.
Többször hívtam őket megjelenés előtt, hogy akkor nekem van-e belőle és mindig visszaigazolták. Lehet, aki nem volt ilyen nyomulós, annál feldobtak egy érmét.Volt egy papír az eladónál, mikor átvettem a dobozt azon kereste ki a nevem.
Bár "Rendelhető" státuszban van a cucc, kérdés ha megrendeled mennyi idő múlva igazolnak vissza.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest