- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Helmoras
őstag
Mert termék formájában a goldhoz is hozzá lehet jutni, nem vagyok akkora tőzsde arc hogy befektessek, venni csak is goldért vásárolok, és mindent amit lehet euroért adok.
Nyilván bele lehetne menni jobban és akkor több pénzt lehetne kihozni belőle, de inkább maradok a játszogatásból zsebpénz variánsnál
-
F-ECT$
titán
Igen, a kérdés az az, hogy mikor ugrik a current bid, pl, van egy tárgy 1 millión, valaki rátesz 5-öt, akkor természetesen a licit csak 1 lépcsőt ugrik, kb 1.1 millióra. De mi van akkor ha valaki beszáll 7 millióval? Akkor elvileg a currentnek "azonnal" el kellene szaladnia 5 millióig, nem?
-
persil
nagyúr
"Ha Nordic 5 milliót licitál, de más már beállított egy 7 milliós licitet, akkor a jelenlegi licit azonnal felugrik 5millió + x értékre, Nordic pedig visszakapja a pénzét."
Nem. Csak akkor, ha a current 5mill volt. Akkor valóban felugrik 5mill+x értékre.Licitálj egy tárgyra, aztán nézd meg az aukciók fülön.
A te bid-ed és a current bid csak akkor fog megegyezni, ha a kezdőt tetted meg.(vagy már éppen ott jár valójában, de ez ugye ritkább)
De ha a tárgy épp mondjuk 10k-án áll és te felteszel 600-at, akkor a current bid akkor is a 10k+x marad."viszont másvalaki is ott ült stopperrel a kezében a gép előtt "
Hát ezen se lepődnék meg -
Ah, a chestet tényleg kihagytam, mert rar-eken nincsen - vagy eddig nem láttam IASt -. A balta ennyiért ajándék, még 500k körül is alig akad jobb. ASed is elég magas a LoH-hoz, viszont a fegyver DPSéhez képest elég magas a damage-ed.
Realradical: sok resist kell, vagy sok dps és közepes resist. A szinte 0 resist-es glasscannon dolog csak ranged-eknél működik. Azért megy a sírás, mert ranged kararakter hasonló árban lévő gearben már jóval előrébb is életképes a contentben.
-
L4mie
veterán
hasonlót vettem tegnap 250k-ért, persze stattal meg lyukkal, de nem jött be az
1h-offh wizarddal, oh, hogy gyorsan lehet a primary skilleket dobálni, de 12k-val kevesebb dps-em lett a 2h kék macemhez képest ami elég gyászos volt, bár bírtam az ütést, cserébe sokkal többet kergetőztem a rare-kkel.
Így inkább visszaraktam AH ba :[ remélem elviszik mert nem akarok bukni -_-Huma: jóó ez legalább csökkenti a piacot nyeheheh
-
angelside77
tag
-
Hm, a fegyvered elég durva lehet. Dexem nekem fejből ~ 1200 van, 680 allressel, de a dps-em csak 13k. Én anno emberi áron egy 700 DPSes 750 LoH-os fegyvert találtam - sajnos spear így 1.2 Aps-es csak.
Ha jól sejtem akkor gyűrűk, amulettel LoH + IAS-esek. A kesztyűn és talán a mace-n is van IAS-ed.
Jah igen APm is csak 6k környékén van. Valahogy belefáradok a monkba, hogy közben a WDvel mennyire könnyen lehet haladni hulladék resist-es gearrel is.
medvezsolt: Lehet félreérthető volt. Én adok aurát DHnak: MoC - Overawe + 48% dmg.
-
BorkL
tag
Skill build:
http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#bjgYXh!ZXU!ZcYcba
Statok buffokkal:
Az armorhoz még hozzájön a keen eye buff, amivel majdnem eléri 11 ezret.
-
DjDanee87
addikt
De hellen is megkapja, ha már level 60.
Annyi a lényeg, hogy ha eléred a level 60at akkor minden nem küldetéses champion vagy rare packért amit ölsz kapsz egy fél óráig tartó buffot. Ez összeadódik, és értelemszerűen minden kill lefrissíti a 30 perces timert. Minden egyes stacknyi buff ad 15% magic findot, vagyis 75% magic finddal rohangálsz alapból Infernon ha megölted az 5. packodat és nem lépsz ki a játékból. Az már bőven jó arra, még mf cuccok nélkül is, hogy a bossok dobjanak 2 sárgát.
-
mcsabee
senior tag
Hellen max akkor könnyű a játék, ha szénné vásárolod magad AH-ban, és egyedül mész. Koopban igen hamar hullik a banda. Egyedül én is röhögve tolom hell a1-et, de még a2 is megy, viszont ha teamben kell nyomni, érnek meglepetések.
Köszi Blizzard a Vortex + Arcane Enhanced + Mortar + Invulnerable Minions rare boss-t, szeretlek
.
-
frame>24
addikt
Ezt pl. én is megtaláltam, de nem tudom értelmezni...
MI ez?? Mi ebben a per player?szerk: playerenként pl. normalon kap a monszta +75% hp-t? és így tovább?
-
Wolverine
félisten
Annak, hogy nemcsak ügyelet van vasárnap, szerintem örülni kell, minden szolgáltatás esetében.
#18401: a játékon belül kapsz még minden karakterhez 3 itemet: az egyik aktiválásával angyalszárnyai lesznek a karakterednek, a másik 2 meg végtelen számú használatra alkalmas festék a cuccaid színezésére (egy fehér és egy füstszürke). No meg egy Feat of Strength az achievementek között
#18403: ööö, a WoW-nál a legsúlyosabb leállás cirka másfél napig tartott (amikor egyáltalán nem lehetett belépni), és ilyen is csak egyszer fordult elő 7,5 év alatt - de még a Battle.net 2.0 előtti időkben volt ez. Olyan, hogy be lehetett lépni, de a lag/DC-k miatt nem volt élvezhető a dolog, szintén ritka eset az utóbbi ~4 évben...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest