- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
válasz
gyuromoj #18653 üzenetére
Az szep, nekem ennyi dps melle 16k hp van, szinten auraval.
Hellen szopas.
Majdnem ugyanazokat a skilleket hasznaljuk.
(#18651) Nordic: a drop tenyleg szar, de annyira, hogy nekem az egesz jatek alatt nem dobott egy legendary cuccot sem. Meg amikor kb 10 percig szivok 3 firechain jailer freez kocsoggel es kapok 500 goldot meg egy ijat...
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
gyuromoj #17214 üzenetére
Saját tapasztalat, de ha nehézséged lenne egy bossnál akkor vegyél cuccot AH-ból. Sajnos pont úgy van belőve a drop hogy 26-os vagyok és az értelmesebb cuccok is lvl 20 alattiak. Bevásároltam a barbárommal, vettem olcsón sok jó cuccot pont a szintemhez valót, és azóta egy champion is 2-3 ütés, de ha critelek akkor 1 is elég.
-
Huma
addikt
válasz
gyuromoj #16866 üzenetére
Jó volt multizni. Egész más volt a fílingje.
És csak egyszer haltam meg, köszönhetően annak, hogy általában sikerült lefoglalnatok az ellenfeleket.
A skilljeim single playerre voltak belőve és ott nem akartam variálni hanem inkább játszottam. Gondolom a csirkés sámánt berakom majd ha multizok mivel az gyógyítani is tud vagy sebzést növelni.Miután kiléptem tőletek gondoltam elrendezgetem az ékköveimet mivel rengeteg volt belőlük. Mire mindet összerakattam az ékszerésszel 40e aranyam bánta. Nem nagyon éri meg perfectről radiantra fejleszteni. kb 1% eltérés van a kettő között.
Az mi volt mikor álltatok és homokóra volt a karakteretek feje mellett? Csomószor volt ilyen.
-
-
MegalodonS
őstag
válasz
gyuromoj #8555 üzenetére
Aki wowozott,annak nagyon konnyu lessz,plane ha tul elt par wipe-ot es utana mindenki orditott,plane a javitasi koltsegeknel
Sok mindent at lehet hozni a wow-bol,nekem sokat segitett!!!
Azt nem tudom,hogy itt van eggyaltalan,aggro?? vagy itt csak durr bele mindenki,toljuk ami a csovon kifer.Nekem nincs tapasztalatom a d2 multiban,igy lehet hulyeseget irtam sry
Valaki irna a d2 multirol?Mas mint egy wow insta?
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest