- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Aktív témák
-
-
Cadal
őstag
válasz
Tatyla #23933 üzenetére
Én is így vettem észre, előnyösebb a kétkezes stukker egy tegezzel. Jó amit írsz a két skillről, délután ki is próbálom.
-conrad-: Köszi. Azok alapján amiket írsz és amit én is tapasztalok, szerintem nagyon imba lett a DH. De nembaj, mindig örömmel tölt el ha rendesen hullik a férgese.
Nordic: Basszus, hogy neked mik esnek... csak kár hogy nem sokat érő az a kétkezes 60. szinten. Nem igazán méltó a tudása a nevéhez...
-
medvezsolt
senior tag
válasz
Tatyla #15675 üzenetére
nekem is ez a véleményem! Fantasztikus lett a játék. Ámbár valami érdekes oknál fogva elveszett a karakterem (lvl10 voltam skeleton kingnél 4 és fél óra játék után), de ettől függetlenül a játék a tökéletesség határán van.
Én se értem egyeseket, hogy 4-5 óra játékkal az act 2 közepén vannak stb. Igaz, most hogy újra kellett kezdjem valószínűleg meglesz a 2 óra a Skeleton Kingig, de akkor is.. csak alaposan szabad ezt a játékot vinni! -
Scholes9
nagyúr
válasz
Tatyla #15675 üzenetére
Teljesen osztom a véleményed, én még csak Act 2-nél járok, lassan lvl 18, de olyan 9 órám van benne eddig és egyes helyszínek annyira durván ki vannak dolgozva, h nem egyszer elmosolyodtam
1920-ban, minden maxon, szerintem szemkápráztató a látvány
Egyetlen kis gondom van jelenleg, hogy picit lagol, illetve nem is, h lagol, hanem a tegnapi 50-60 ms-hez képest most 200 körül van, de nem aggódom, mert tudom, h visszaáll majd az előbbi környékére, amint eltelt pár nap és minden rendbe jön
-
persil
nagyúr
válasz
Tatyla #13533 üzenetére
Nálam is üres, ettől független minden a legnagyobb rendben, mivel levélben kértem én is az angol verziót és visszaigazoltak mindent.
Nem kell ennyire parázni, semmivel sem megbízhatatlanabb, mint az 576, vagy a cdg...
Az meg, hogy 2-re odaér-e a csomag.. Ember futárral küldik ki, dugóra, forgalomra nem gondolsz? Attól is függ, merre laksz. Vagy odaér, vagy nem. De kedden megkapod, ezt 69x megígérték már mindenkinek. Gondolom rendesen tele a levesük a sok kérdéssel, amit emailben kapnak.
-
execute93
őstag
válasz
Tatyla #13539 üzenetére
Konzolok Szervize írta még anno(05.07):
"Kedves Diablo III előrendelőnk!
Először is szeretnénk megköszönni Neked, hogy megtiszteltél minket azzal, hogy tőlünk rendelted meg a nagysikerű Diablo-sorozat következő részét, a Diablo III-at. Mint azt Te is tudod, most már gőzerővel közeledik az év legnagyobb PC játékának a megjelenési ideje.
Annak érdekében, hogy minden gördülékenyen menjen a nagy napon, a következőt szeretnénk kérni:
Kérjük, hogy a biztonság kedvéért ellenőrizd le az általad megadott:
- szállítási módot : személyesen, vagy futárszolgálattal kéred-e
- szállítási adatokat, különös tekintettel a névre, címedre, telefonszámodra, valamint a
- megrendelt termék adatait, úgymint a darabszámot, illetve a típust (sima vagy kollektor)!Ezt megteheted az előrendelésre válaszként küldött visszaigazoló email átfutásával, vagy az oldalunkon belépve a profilodban.
Amennyiben hibás adatot találsz, vagy meggondoltad magad, és más szállítási címre szeretnéd kérni a csomagot, kéjük, hogy ezt egy emailben jelezd a konzolok@konzolokszervize.hu email címen. Kérjük, hogy NE Te változtasd meg a rendszerben, hanem mindenképp nekünk szólj, ha adatmódosítást szeretnél.
Kérjük, hogy ma, vagy legkésőbb holnapig jelezd felénk, ha bármilyen módosítást szeretnél!
Ha bármilyen kérdésed van, várjuk hívásod a 70-6049990-es telefonszámon.
Megértésedet és együttműködésedet nagyon szépen köszönjük!
Üdvözlettel,
a Konzolokszervize.hu csapata"
-
DonMedve
addikt
válasz
Tatyla #12348 üzenetére
Kiváncsi leszek mikor ér ide.
Mi is tegnap berendeltük.
Tegnap valaki megjegyezte,hogy mennyibe kerül,meg mittudomén!
Azt el sem merem mondani,hogy a projekt amibe vagyunk a nejem,egy barátom meg én az mennyibe lesz.
Egy keménykötésű könyvecske amiben az össze class skilljei passzív skilljei,követők skilljei magyarul.Kis ízelítő:
Ez az egyik oldal csak,még alakul,de nagyon fain lesz.
-
akela91
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest