- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
EczkE
veterán
válasz
Neil Watts #19786 üzenetére
Köszi!
Rácáfolok magamra.
Most, hogy Core2 tanácsára beállítottam a LAN-t és kinyomom a P"P-t valóban gyorsabb.
-
EczkE
veterán
válasz
Neil Watts #19781 üzenetére
Ott volt a gond, nagyon köszi a segítséget!
Még annyit, hogy ez a GP meddig használható? Mármint időtartamra. Azt tudom, hogy a Skeleton Kingig játszható. Akárhányszor?
-
rt06
veterán
válasz
Neil Watts #19114 üzenetére
johetnek, viszont starter-es csak masik starter-essel tud egyutt jatszani (beszelgetni attol meg lehet mondjuk)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Neil Watts #18727 üzenetére
Előbb utóbb lesz vagy fizetős tartalom vagy vmi más de fizetős. Most szalad a játékeladás, megy a beetető időszak de semmi sem tart örökké. Aztán inkább ne legyen igazam...
mpierre: Hogy fogjuk letolni azt a main boss-t. Nagyon durva, hogy tegnap 2-ből 2x kinyiffantott. Pedig téged ütött én hátulről püföltem és mégis...
-
kovsol
titán
válasz
Neil Watts #18727 üzenetére
Nem tudom mire fel kérnének havidíjat.
Olyan alapvető dolgokat se raktad bele mint a beépített chat "kielns" mint SC2 ben. Arra is kíváncsi vagyok mikor jön ki a PvP rész. Meg pl azt is hiányolom, hogy tálcára lerakva nem kezd el villogni a diablo mikor valaki rám ír, ez is benne van SC2 ben. Nem értem miért lett volna olyan nehéz az ottani dolgokat belerakni ebbe is. -
mpierre
veterán
válasz
Neil Watts #18724 üzenetére
Egyelőre nincs.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Neil Watts #18724 üzenetére
Nincs (még
).
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Neil Watts #18613 üzenetére
A szöveg szerint már valaki felhasználta a kódot, így neked már nincs rá lehetőséged. Ellenőrízd le még egyszer, hogy nem gépelted-e el. Amúgy az se kizárt, hogy a szerverek haldoklása miatt nem nyeli most be. Próbáld meg esetleg később, ha akkor se fogadja el, akkor tényleg felhasználta már valaki a kódot.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Semmit.
Ezt már felhasználták.
-
OddMan
őstag
válasz
Ezt a kulcsot már valaki aktiválta, te már nem fogod tudni aktiválni még egyszer. Szerezz másik guest pass kulcsot.
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen videókártyát?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest