- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
-conrad-
addikt
válasz
Vistaboy #28243 üzenetére
Zsákos farmra:
95%-ban az ellenkező irányba kezd el futni, mint amerről az ütést kapja. Viszont az első ütés előtt nem kezd el futni csak ha nagyon közel mész hozzá. Tehát a taktika: megkerülöd, hogy a már kitakarított terület és közted legyen, és nuke ezerrel, így arra fog elindulni amerrőlt e jöttél, nem a mobok felé. Ezt nem 1-2 alkalmas próba után mondom, farmoltam nagyon sokat. -
persil
nagyúr
válasz
Vistaboy #24725 üzenetére
Borzasztó kevés az a sebzés.
Nekem a szerzetessel azon a szinten kétszer ennyi volt. Egyébként nekem az a véleményem, hogy hell diablo-ig nagyon jól, könnyen szólózható a játék, infernon meg tök mindegy, hogy egyedül, vagy többen vagytok, mert halál.
Jobban mondva egész jól játszható, jó nehéz meg van kihívás is rendesen, de amikor jön egy molten, vagy fire chain, arcane, esetleg ezekhez pluszba valami más szemétség, akkor konkrétan képtelenség továbbjutni. 31k hp, 4300armor és 50% all resist mellett a molten/fire chain 1, max 2 sec alatt megöl, ha rossz helyre állok.
Nekem ez így játszhatatlan
Pedig, ha ez a néhány spec képesség nem lenne irreálisan imba, akkor egyszerűen csak jó nehéz lenne és tetszene. -
troland26
őstag
válasz
Vistaboy #24450 üzenetére
Max Payne 3
Egyébként számomra mostanára kristályosodott ki , hogy , bár tetszik a játék , de nem fogok idegeskedni a folyamatos error-ok miatt . Ezért nem veszem meg egy jó darabig még . A starter az jó volt viszont sajnos nekem is korlátozott a játékra szánt időm kerete és kb felrobbannék , ha nem tudnék akkor játszani amikor akarok ill van rá időm
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
Vistaboy #24232 üzenetére
én is a fingósat rusholtam előbb
hell act3-ban 1kör alatt durván 200-250k gold összejön, ha szépen átgyalulok rajta (kb 2óra alatt) ...nekem 3db rare-t dobott
(igaz, mind ment az árusnak, mert bóvlik voltak)
én is örülnék, ha holnap (is meg ma is) minden rendben menne, mert "asszony" céges meetingen lesz egész nap és kockulhatok ezerrel
-
oxox
addikt
válasz
Vistaboy #20235 üzenetére
ez 60 dolcsis arral szamolva 378millio dolcsi...ami forintban 88 452 000 000 (234-es arfolyamon szamolva....) mennyi ez most kb 25 lotto otos? durva...1het alatt....
en az egy hetest szamoltam...jahh es ebben nincs benne a CE kiadas
(#20247) pzske - szerintem az inkabb hosszu tavu bevetel....lassu, de hosszabb...foleg, ha nem lesz athidalva az azsiai, europai, amerikai AH kereskedelem...mert a japok, delkoreaik nem vesznek annyit a kinai farmoktol, mint amennyit venne eu+us
(#20248) CocooN-z - es ezen meglepodtel???...beta sokkkk teszt utan furcsa lett vola, ha minden gordulekeny az elso heten....
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Vistaboy #17324 üzenetére
Nekem act2 eddig eléggé sétagalopp.
Magdha-hoz visszamentem párszor a fix nagy XP miatt, mivel annyira könnyen adta magát, hogy öröm volt leütni. Közben jött pár ezer arany is melléexecute93 #17495
Arra, hogy nagy legyen a DPS meg a HP.
Ha még nem jött le eddig a topikban leírt pillanatnyi kari helyzetleírásokból, mindegyik karakternél erre kell figyelni -
Wolverine
félisten
válasz
Vistaboy #15718 üzenetére
Van. Érdemes a CM-eket követni Twitteren, ott kommunikálnak a gyorsaság kedvéért:
Bashiok
Nethaera
Zarhym
Lylirra
Kaivax
plusz egy fejlesztő: Jay Wilson
plusz egy atyaúristen: Chris Metzenszerk: épp csak az infót nem írtam le... a jelek szerint 6:00 után jön vissza a játék online.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Vistaboy #13744 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Akkor ezt az exe-t elindítottam és már szed el 7.6GB-ot.Akkor a DVD lemezzel majd mit kezdjek?Vagy a cd kulcsot felhasználhatom a B.net-en mint ha steam-ről szednék le játékot?Teljesen hülye vagyok ehhez.Nem olvastam a fórumot, napi 200 hozzászólás nagyon durva -
maross
nagyúr
válasz
Vistaboy #10845 üzenetére
"megpróbálják, de a valuta ingadozás miatt nem biztos, hogy sikerül".
Ez szep kamu szoveg, tekintve, hogy lefele tart a forint. Csalodtam bennuk, utolso pillanatig tartottak a marha sok vevojuket csak azert, hogy most a legtobb mar lusta legyen/ne merjen valtani a biztos peldanyarol. Amugy persze hogy meger 15-ot is, de attol meg lehetnek gerinctelenek, nem?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Vistaboy #10715 üzenetére
Mivel én is szabit vettem ki, nekem sem lenne mind1, h mikor hozza a futár a csomagot, lehet, h lemondom tőlük és megrendelem a CD Galaxisnál, igaz drágábban, de onnan tuti, h ideér kb délig a csomag, bár ott meg annyiba kerül, h kb megvehetném már szinte digitálisan is, de most kivételesen a doboz sem mind1, na majd még meglátom
szepi79: Ha megkérlek belinkeled, h melyik az? Most lusta vagyok megkeresni
-
mephi666
nagyúr
válasz
nekem kifejezetten pozitív, ha délután hozzák, mert 15:00ig meló (max ledumálom velük, hogy hívjanak és ide hozzák, ha előbb érnek kecskemétre...)
...ja május 14: kresz vizsga... jó lenne lenyomni elsőre, aztán köv. nap már mehet a dia3
...most ráálltam a hell mod-ra és edződöm: úgyis akkora difi van a rendszerben, hogy nem lesz zavaró
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Annak jobban örültem volna, ha már 14-én szétszórják...de seránts...Legalább korrektek
. Manapság már ez is ritka. Rajtuk kívül egyedül a GS-től érte volna meg megrendelni. Igaz ők 15k-ért adják, de egy negyedéves újság előfizetéssel, amikhez persze ugyanúgy jár teljes játék.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Vistaboy #9979 üzenetére
Bizonyára te is tudod, hogy nem a két szép szemünkért tették publikussá a bétát. Ez egy stressz teszt volt, próbálgatták mit bírnak a szerverek, mi történik, ha egy leáll, ilyesmi. Ennek eredményeként én fél óránál többet még nem tudtam játszani a folyamatos leállások miatt.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
Vistaboy #6643 üzenetére
Korrektek ezzel a megrendeléskori árral, ugyanezt csinálják a külföldi webshopok is. Nagyon helyes megoldás mellesleg, mert aki időben előrendeli az járjon is jobban, hiszen a vásárlói bizalmat illik viszonozni.
Jó döntés volt tavaly ősszel két példányt 9.990,-ért előrendelni, ezzel kb. Zavvi árban van a játék, csak nem kell rá két hetet várni.
Aki meg a CDG-nél vásárol vakon ezek után is ... az csak magával b*szik ki. (Vagy valami überextra kedvezménye van, esetleg csak a launch partys előrendelői póló vagy valami hasonló hozza lázba).
-
maross
nagyúr
válasz
Vistaboy #5782 üzenetére
Arra lennek meg kivancsi, hogy mikor postazzak ki..15 delelott odaer budapesti cimre? Vagy inkabb valasszak szemelyes atvetelt?
szerk: most hogy belegondolok, pont egy hettel elotte kellene atkoltoztetnem a netemet az uj lakasomba...ajjaj
raadasul ott meg a telefonvonal sincs aktivalva...
-
warcat
veterán
válasz
Vistaboy #5782 üzenetére
Hát,le a kalappal előttük,ha ennyiből kihozzák,de azért fenntartásaim vannak.
Írtam már,hogy a CE nem fog azért mindenhol kazalban állni,mégis lehet még mindig rendelni,kétlem,hogy jutna mindenkinek (az ára rendben van,házhozszállítás ugye nincs elengedve,így 25k,ez lenne a reális),ha meg összehoznak 'fent' valami jó kis 320-as forint-euró árfolyamot adddig,akkor még szebb lesz.Jó lesz tesztkörre mindenesetre -
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy #5713 üzenetére
Rákérdeztem a Konzolok Szervizére, hogy módosítani fognak-e majd a Diablo III árán megjelenésig, mivel hogy mindenhol 15K-t írnak, náluk pedig 11K. A következőt válaszolták:
"Amennyiben külső tényező nem befolyásolja, mi nem változtatunk az áron. Az ár pedig mindig az aktuális információk alapján van kalkulálva
Tehát nem valószínű, hogy változik."
Remélem, tényleg így lesz.
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Vistaboy #1752 üzenetére
Nekem valahogy jobban tetszik a "darkosabb" megjelenés. Sokkal inkább visszaadja a dio2-es hangulatot. Amúgy meg ha túl színes valakinek, valóban ott lesz majd a brightness/contrast stb.. Azokkal majd lehet variálni tetszés szerint (remélhetőleg ki lehet majd belőle hozni vlmi ilyesmit, mint a videón
).
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Vistaboy #1523 üzenetére
Te eltudod képzelni, hogy a bukott angyal meghalt? Hát halhatatlan könyörgöm. Max be lehet zárni. De szvsz vagy ő vagy a fattya felbukkan. Különben mitől lenne Diablo?
oxox: valami lény idéző kasztnak is lennie kell ám. Különben mivel fogom tolni? Vissza a necrókat és kész.
-
frame>24
addikt
válasz
Vistaboy #1484 üzenetére
hát ez tényleg vitz:
"Akárhogy is próbálták nem jött össze egy igazán egyedi, friss megközelítés" -erre kvázi ráhúztak egy új skin-t, van maszkabálos necro
Én meg abban reménykedtem ugyanis, hogy a legszebben kinéző karaktert életképesebbé teszik, mint a 2-beni első változat.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest