- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem ne erőltesd. Az összes verzió valóban neten aktiválandó, mégpedig Steam-en. Ha ezt bármilyen formában megkerülőd, akkor megsérted az EULA-t, és innentől kezdve akár fizettél érte, akár nem, warez esete áll fenn. Innentől kezdve erről a továbbiakban még véletlenül se írj!
Az, hogy problémáid vannak szintén arra utal, hogy nem a legális verzió van a birtokodban.
A további említése mindennek következményekkel fog járni!
-
proci985
MODERÁTOR
az EUs verzió steames (topikban szinte az összes augmented angol kiadás -felismerni az eltérő korhatárbesorolásról-, illetve van egy svéd -ez EUs 18+- is). tehát ha nem kellett aktiválni és lemezt kér, akkor valszeg haverod lévén lehet szoftverkalózkodás áldozatává váltál.
"OK, nem én fizettem, de 1 gépre telepítési jogot adtak hozzá"
mondjuk szerintem innen tényleg túl van tárgyalva, hogy melyik verziód van. mégegyszer: a topikban te vagy az egyetlen, akinek problémája van a játékkal.daa-raa: a HR 2027ben játszódik, a DX 2052ben, a DX:IW talán 2072ben. Leo pedig trainee a tharsuson kb 20 évesen, tehát a DX idején is max keltetőben lehetett. mondjuk szerintem elég erős a kötés előbbi részekkel, így még azoknak is érthető marad, akik nem játszottak vele. meglepő, de a mostani 20 körüli korosztály a nem reprezentatív felméréseim alapján (senior vagyok IT vonalon, tehát webfejlesztő/játékprogramozó gólyákat is kérdezgettem) annyira nem ismeri. aztán persze ott a másik véglet, amikor a családos diszkrét mat előadó az állítást az IW elején lévő idézettel szemlélteti.
-
TESCO-Zsömle
titán
2. NEM steamezek
Tehát warez.
Köszönjük szépen, a viszont látásra.
proci985: Nekem Barrett egy poroltóba és egy tár sörétesbe került, legnehezebb fokozaton, egy maximumra fejlesztett sörétessel. Egy 12 golyót jelent közvetlenül az arcába, hogy ne legyen éhes.
A luvnya 5 sokkolóba és 4 UR-DED töltetbe fájt, gyak lőni se tudott, mert már az első rohamnál megfogta a bizsera... Alátettem 4 zacsit, kapott még egy utolsót, majd elrohantam és bumm. Jött a videó...
Most gőzerővel megyek Jason felé, de fel vagyok ám készülve. Továbbra is van nálam 6 zacsi kék, 6EMB gránát, egy maxig fejlesztett Heavy 3 tár golyóval (600), valamint egy-egy szinte maxig fejlesztett Lézer és gránátvető.
Nem félek a farkastól. Felvágom lézerrel, majd telerakom a hasát ólommal.
-
proci985
MODERÁTOR
patchet azért nem találsz, mert a játék steames, ergo ha bármi update van, akkor a steamen keresztül kéne települnie.
tehát, ha az ember a játékot megvette, akkor megy a patch (nem tudom, volt e már, pár percet nekem hétfőn szöszölt a játék telepítés után). mindenesetre nálam gond nélkül megy simán indítva, nem kell rendszergazdaként futtatni (international augmented editionom van, de elvileg sima sem térhet el semmiben ilyen téren).
azért meg talán nem az amd a hibás, mert a törést elszúrták. bolti verzióval érdekes módon még senkinek nem volt baja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest