- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dark Archon #1385 üzenetére
Gyors utazás? Annyira kicsik amúgy is a városok, hogy teljesen felesleges. A küldetésekhez meg tényleg nem kell mindenkit leszólítani.
-
válasz
proci985 #1245 üzenetére
Az első rész nekem kimaradt (sőt mindegyik a HR kivételével), így nincs összehasonlítási alapom. Igazából ez is csak azért lett meg, mert megnyertem egy sorsoláson és még sajnáltam is, hogy nem Rage-et nyertem helyette. Eredménye az lett, hogy nem tudtam letenni addig, amíg 2x végig nem játszottam, a Rage-ről meg elég sok rosszat hallottam utólag...
-
Akkor úgy fogalmazom, hogy nem kell több. Minek? Ne szokjanak már rá a fejlesztők erre a DLC-zésre. Unom, hogy csak akkor lesz teljes a játék, ha megveszel több DLC-t is, melyeknek egyenként akkora az ára, mint régebben egy hatalmas kiegészítő (expansion volt).
(#1243) proci985: igen, nyereséges. Nagyon sikerese játék lett, a Steam-en is hetekig benne volt a top 10 eladási listában. A kritikusok is imádták. A sikere szerintem abban rejlik, hogy többféle játékstílussal lehet játszani.
-
válasz
proci985 #1230 üzenetére
Szerintem pacifistaként könnyebb a játék, mint ha mindenkit lelőnénk, ugyanis a Q betűvel mindenki rögtön KO lesz, csak időzíteni kell a dolgokat. Most második végigjátszásra (ami már nem pacifista) is főleg a Q betűvel likvidálok mindenkit, mert tényleg könnyebb, mint leállni lövöldözni.
(#1232) madgie: gránátvető szerintem csak a bolti augmented kiadásban van (DLC)
-
Egyáltalán nem bonyolult, egy alapfokú angol is elég a megértéséhez.
Nekem nincs felsőfokom (bár a tudásom közép- és felsőfok között van), és nem találkoztam egyetlen szóval sem, amit ne értenék benne.
Egyik barátom - akinek alapfok körül van a tudása - is simán megértett mindent.
-
-
Ja, a tutorialban sem lehet megölni senkit. Ez amúgy elég szívás, mert pont arra tanít, hogy gyilkold az ellent...
(#1197) proci985: most az Omega Ranchon vagyok, már csak 3 achie hiányzik (docrorate, foxy és a hard végigjátszásért kapható), de a fránya World of Tanks miatt most hanyagolom a játékot...
-
válasz
proci985 #1177 üzenetére
SPOILER
Maliknál én egyszerűen körberohantam és lebénítottam/leütöttem mindenkit, kezdve a heavykkel. Közben rádobtam egy EMP gránátot a robotra is. Persze nem sikerült elsőre, talán tizedikre jött össze az, hogy ne haljon meg Malik.
Igazából a második, lethal végigjátszásnál is ugyanezt csináltam, mert sokkal hamarabb ki lehet iktatni az ellenfeleket bénítással meg leütéssel, mint bárhogy máshogy. Kivéve gránátok, rakéták, de azokból nincs sok.
-
Valakitől hallottam, hogy a shotgunnal ölte meg, közvetlen közelről, ugyanis az egy nagyon rövid időre lebénítja az ellenfelet, így marad idő a következő lövésre. Bár valszeg az a DLCs shotgun volt.
-
Az első két kérdésedre nem tudunk válaszolni (sőt, igazából egyikre se nagyon), mivel fogalmunk sincs, hogy milyen játékstílust preferálsz, ill. milyen típusú fegyvereket részesítesz előnyben. Ugyanez igaz a miket fontos belerakni kérdésre. Igazából semmit sem fontos, de sok mindent ajánlott. Fegyvereken és gránátokon kívül amúgy is szinte alig van valami.
Menüpontok ha a fegyverekre kattintasz? Kicsit sem értesz angolul? Akkor szerintem nem fogod élvezni a játékot, mert fontos a sztori benne. Egyébként ott tudod kézbe venni a cuccokat, infót lekérni róluk, és ha van valami upgrade-ed a fegyverhez, rátenni a fegyóra (na meg eldobni a tárgyakat).
A karakterfejlesztés is teljesen attól függ, hogy hogyan akarsz játszani. Ha elsősorban lövöldözni akarsz, akkor értelemszerűen a harci képességeket kell fejleszteni. Ha lopakodni, akkor meg az utóbbi cselekvést segítő képességeket.
Ebben a játékban pont az a szép, hogy bármilyen stílusban végigjátszhatod. Lehetsz egy Rambó, aki még az ártatlan pórnépet is kinyírja, de lehetsz pacifista is, aki még a legdurvább ellenségeket is csak elkábítja.
-
válasz
#65675776 #1138 üzenetére
SPOILER!
De van taktika. Az elsőnél elég rávágni egy gázgránátot vagy palackot, majd nekidobálni a robbanó hordókat.
A másodiknál ahogy az elején elkezd feléd futni, csak át kell ugrani, majd megfordulva belé egy kábítót, majd adni kell neki 3-4 gránátot és kész (ez a legkönnyebb).
A harmadiknál folyamatosan fedezékben kell bújni, és onnan dobálni rá a gránátokat (EMP és frag), és alkalmanként rálőni valami komolyabbal (gránátvető, lézer, stb). Szerintem az utolsó a legnehezebb amúgy (főleg, ha beszoptuk az új chippel), az első kettő nem vészes.
-
-
-
válasz
dangerzone #1040 üzenetére
Nekem az tetszik benne igazán, hogy rengeteg játékstílust megenged. Úgy is végigjátszhatod, hogy mindenkit megölsz, de úgy is, hogy - a bossok kivételével - senkit.
-
válasz
dangerzone #1038 üzenetére
A topikjában ilyet kérdezni...
Nekem nagyon tetszik, az utóbbi - talán - 5 év legjobb RPG-je szerintem.
-
válasz
polonic #1030 üzenetére
Nem, az alarm azt jelenti, hogy megszólal egy riasztó. Ez többféleképpen történhet.
1. megnyomnak egy ilyen panelt
2. egy robot észrevesz
3. egy kamera észrevesz
4. belemész egy lézerkerítésbe
5. elrontod a hackeléstAsszem ennyi.
Még az sem baj, ha pirossá válnak az ellenfelek, de riasztó ne szólaljon meg. Na meg arra is kell vigyázni, hogy civilek is hajlamosak riasztani.
-
válasz
polonic #1018 üzenetére
Jobb oldalt az a láthatatlanság szerintem. Az F1-el tudod aktiválni.
A social augmentatort pedig párbeszédek közben tudod aktiválni a space-szel, de csak akkor, ha kifejezetten kiírja a párbeszéd közben a játék. Arra jó, hogy pozitívan befolyásold a beszélgető partneredet, de ott sem mindegy, hogy a 3 lehetőség közül melyikkel próbálkozol (miután bekapcsoltad a space-szel). Ha minden elolvasol amit kiír, szerintem egyértelmű lesz.
-
válasz
KubanitoS #1016 üzenetére
SPOILER!
Malikot meg lehet ám menteni, ha időben kinyírod az összes ellenfelet, miután lezuhantok.
Az orvosos melléküldi szerintem bugos. Én is pont ott tartok a második végigjátszásomban, és az elsőben frissült a küldi, miután megnéztem a zsebtitkárt. Bár őszintén lehet, hogy csak lementem a csatornába és elintéztem a fickót, majd elmentem a jutalomért. Mindenesetre most is ki fogom próbálni ezt.
-
válasz
freeride69x #1002 üzenetére
Bal egérgombbal dobod el a tárgyat a kezedből.
Valszeg így sem fog sikerülni neked egyből kinyírni, első alkalommal én is vagy hússzor meghaltam, szóval ne add fel.
-
Újabb patch jött:
Unfortunately the recently released patch had a negative impact for some players. This patch is a hot-fix to address those issues.
- A specific issue that caused performance degradation for some DX9 players in the 1.2.630 patch has been fixed.
o We are still evaluating further measures to counter stuttering and plan to have a further update for this in another patch.
- Crashes when examining quest items have been fixed.
- Some issues related to switching between fullscreen and windowed mode have been fixed.
- Additional fixes have been made for the TYM medical card. The current fix should also allow users that already have the problem in their savegame to pick up the card again.
- ‘Russian’ text language option now shows up correctly regardless of current text language.
- An issue that may cause the game to have stability issues on certain RAID setups may have been addressed. Even with this patch, if you have a RAID setup, please ensure you have the latest drivers for your controller. -
És ugye nincs kikapcsolva az auto update a Steam-ben?
-
Nincs alapból az augmentedben sem extra fegyver. Aki dobozosan vette, az kaphatott hozzá egy extra kódot, amivel kapott néhány extrát (extra küldi, fegyver és pénz), de az extrák régiónként (országonként változnak).
Én pl. utólag tudtam szerezni egy ilyen kódot (a Steam-eshez semmiképpen nem jár) Angliából, és az pl nem ad sem extra 10 rugót a játék elején, sem extra fegyvert sem, viszont legalább abban is benne van az extra küldi.
-
válasz
PowerBuldog #962 üzenetére
SPOILER
4. ha jól emlékszem, nem mondok semmit
Amúgy megkaphatod könnyen a negyediket is. Alapból mindneképpen van 2 végkifejlet, a másik kettő meg attól függ, hogy Sarifet és Taggart megtalálod-e, mielőtt lemész azon a nagy teherliften. Vagyis csak egy lift előtti állást kell töltened, s megkeresheted a másik csávót.
-
Ééééés... meg van a Pacifist achie! Mennyit szenvedtem vele, és még a végén is attól féltem, hogy hátha nem vettem észre, hogy valahol meghalt valaki.
35 óra volt a végigjátszás, közepes nehézségi szinten. A bossok szerintem nagyon nem illettek a játékba, főleg nem egy pacifist végigjátszáshoz. A harmadik volt a legnehezebb, az első kettőre találtam trükköt, ami könnyebbé tett, a harmadik viszont igazi szenvedés volt.
A végjáték fantasztikus volt.
SPOILER!
Sajnos valahogy elkerültem Sarifot az utolsó pályán, így csak háromfajta végkifejlet közül választhattam. Sebaj, majd visszatöltöm az állást...
-
-
válasz
TESCO-Zsömle #906 üzenetére
Ne is mondd. A játék vége fele vagyok, és már előre félek tőle, hogy nem vettem észre, hogy valaki elpatkolt valahol...
-
válasz
TESCO-Zsömle #900 üzenetére
De ahhoz azért közel kell lenniük hozzá.
-
Apropó, a második boss-t ki, hogyan szedte szét?
SPOILER!
Nekem elsőre nagyon reménytelennek tűnt (persze az első is), aztán vagy huszadik alkalommal gondoltam egyet, belelőttem a bénító pisztollyal amikor elkezdett felém rohanni, majd rávágtam 4 gránátot (3 repesz és 1 gáz) és rögtön annyi volt neki.
Ja, és használjátok a SPOILER feliratot.
-
-
-
Srácok, hogy a túróba lehet láthatatlanná válni? Megvettem az a fejlesztést, megjelent jobb oldalon az ikonja, de mit kell nyomnom, hogy láthatatlan legyek? Az options-ben egy db gomb sem volt hozzárendelve, vagy csak én vagyok vak?
-
válasz
tisztaszesz #705 üzenetére
Ha bármi segédprogram fut a háttérben kapcsold ki (ATT, RadeonPro, Fraps, stb), vagy ha tuningolsz valamit, tedd alapállapotra.
-
válasz
tisztaszesz #686 üzenetére
Próbáltad adminként futtatni? Azon a gépen próbálod, ami az adatlapodon van? Win7?
-
SPOILER!
Az első küldiben meg lehet valahogy menteni a túszokat?
-
A Pacifist achiba ugye nem tartoznak bele a játék legelején levő ellenfelek (SPOILER: még mielőtt megkapjuk a műkarokat)?
-
válasz
TESCO-Zsömle #134 üzenetére
Milyen személyes adatokról beszélsz? Egy email cím elég a regisztrációhoz.
(#135) Pala: igen, kap érte valamennyit a Valve, de akkor is ennyibe kerülne, ha nem lenne Steam-es.
-
válasz
CriticalHit #132 üzenetére
Termékcsatolás? Na ne viccelj már, mennyit kell fizetned a Steam-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- TP-LINK routerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest