- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #923 üzenetére
Töltőképernyő?
Szerk.: A szerkesztésed után egyértelmű, hogy másra gondoltál. Én az előbb (=imént) félreértettem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
PowerBuldog #838 üzenetére
Hiba van a mátrixban.
-
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #836 üzenetére
Hard fokozaton alapból minden ilyen ki van kapcsolva.
Nem. Alapbeállítás az, hogy ki van kapcsolva. Nehézségtől függetlenül be lehet kapcsolni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Komplikato #805 üzenetére
Ugyanebbe a meghalós bugba futottam egy küldetés során, amikor a két (egymás mellett álló) drogdealert kell lekapcsolni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #758 üzenetére
Ööö, én az ellenek 95%-át leütöttem Q-val. Nem olyan nagy ördöngősség. Közben egyszer nem vettek észre a delikvensek.
A Malikos jelenet kivétel, mert ott elborult az agyam. -
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #635 üzenetére
Én beálltam a sarokba, és nem tudott velem mit kezdeni. Ide-oda ugrált, és kiabálta, hogy "behind you.".
5 frag gránát/akna hazavágja a csávót. 12 zselé teljesen felesleges.proci985: Szerintem hat, Namirra nem próbáltam.
-
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #632 üzenetére
EMP? PEPS? Concussion mine/grenade? Working girl?
-
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #611 üzenetére
SPOILER
Ahol az adat chip volt, majdnem ott kell lemenni eggyel alacsonyabb szintre ehhez a küldetéshez. -
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #609 üzenetére
SPOILER
Öööö. Azok nem harvesterek voltak, hanem fülig modolt zsoldosok. Előbb beszélni kell velük, utána opcionálisan likvidálni.
Ezekhez is ott van a legközelebbi csatorna bejárat. Az adatchipes helyet én nem nevezném igazi sewer-nek.SPOILER2
Nem kell kötelezően kinyírni őket, hogy kapj praxis kitet. -
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #600 üzenetére
SPOILER
Nem fog változni egészen addig, amíg nem követed amit leírtak ott. A green pod környékén keresgélj. -
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #589 üzenetére
Nekem sikerült hard-on nyugtatóval és emp-vel.
-
FehérHolló
veterán
válasz
czundermák #582 üzenetére
PEPS-re hiányoltam nagyon a célkeresztet (legalább valami "megnyomom a középső gombot, azt úgy" lehetett volna). Meg tényleg nagyon zavaró volt a mark-nál, hogy a jelölendő ürgét mindig be kellett tájolnom a képernyő közepére hasból, ami egy 15.6"-os laptopon nem olyan egyszerű mutatvány.
-
FehérHolló
veterán
válasz
czundermák #575 üzenetére
Ja, baromira nagy élvezet így hardon használni a megjelölős-nyomkövetős aug-ot, az "iron sight" nélküli fegyvereket (pl PEPS) és hasonlókat.
Meg jót nevettem azon a töltő képernyős tippen, hogy amikor színt vált a célkereszt, akkor túl messze van, akire lőni akarsz... Hasonló jót derültem a célkereszttel magyarázó aug leírásokon is (pl Aim Stabilizer).Számomra nagyon vontatottá vált a játék a Picusos történések után. Majdnem megvolt az összes aug, fegyverek maxra húzva, majdnem állandó készlet minden aknából (3 db) és minden gránátból (2db)... Utána már csak a mögé lopózok, aztán Q kaptafa ment. Sőt, a történet is eléggé kiszámíthatóvá vált. Nem volt benne egy olyan fordulat sem, mint az első részben.
-
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #569 üzenetére
Én a harmadik főmuftival voltam hasonlóképp. "Mark of Death". 5 gyilok akna. Videó, amin a földön fetreng és beszélgetünk.
-
FehérHolló
veterán
Nekem az első volt nehéz, de ez valószínűleg attól függ, hogy az ember milyen fegyvereket vitt magával és milyen augra pakolt.
Barett szétlőtte majdnem a vasvázig a vasbeton oszlopokat, utána már nem nyújtottak fedezéket.daa-raa: Én az XP-ért hekkelek. Egész jó summa jön össze. Sok kicsi sokra megy.
-
-
FehérHolló
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #528 üzenetére
A csatorna bejáratát az életben nem találtam volna meg, ha nem megyek "visszafelé".
Xaels: A free shipping worldwide számomra azt jelenti, hogy ide is ingyen szállítanak.
-
FehérHolló
veterán
Ha fejlesztek egy fegyvertípust (pl. nyugtató puska), akkor ugye az adott típusba tartozó összes fegyver (egyed) megkapja azt? Mert eddig így tapasztaltam, csak nem vagyok benne biztos, hogy ez globálisan igaz.
Viper26: A "közvetlen berohanok a renőrségen keresztül" megoldáson kívül még létezik legalább 3 út, ami így elsőre eszembe jutott. Ebből csak az egyik az a felvillanyozott rész.
Mellesleg a rendelkezésre bocsátott doboz segítségével azon is át tudsz jutni szerény véleményem szerint mindenféle aug nélkül. (Bár valamennyi életedbe kerülni fog.) -
FehérHolló
veterán
válasz
czundermák #515 üzenetére
Nagyobb poén, hogy a portás csajtól amikor kérdezed, hogy hol az irodád, valami olyasmi a válasz rá, hogy Up there on the 3rd floor with the great vision over the lobby..
De tényleg tele van rejtett viccekkel, számolni sem tudom már azokat, amiket felfedeztem. Számomra a legmaradandóbb a Picus studióban a max 4 emailes korlát körüli hercehurca és az egyik dolgozó lázadása emiatt. -
FehérHolló
veterán
válasz
#65675776 #56 üzenetére
Az Augmented Edition tudtommal a DE1 GotY-t is tartalmazza, amit külön 10 euroért lehet manapság beszerezni.
A soundtracket meg sokszor nehéz kibányászni a játék fájlaiból. Egyébként a többiben egyet tudok érteni veled.
polonic (#58): Igen, abból indultam ki. Azt hittem, hogy ez mindenhol így van, mert nem adtak neki külön csomagnevet, hanem simán Augmentedként árulják. Lehet, hogy tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest