- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-paci
aktív tag
SPOILER:
Azt többféle módon is meg tudod csinálni... csatornákon keresztül, vagy a rendőrség épületéből, vagy a két épület közötti kerítésen átugorva (kell az ugrós praxis hozzá), illetve van olyan praxis is amelyik védetté tesz az emp gránát ellen, olyankor át tudsz mennyi az ilyen területeken is.
-
Xaels
félisten
Pont ugyanaz. Árban nagyon jó moduláris táp és a picike NZXT Vulcan-ba kell is.
Spoilerveszély:Ma végre megvolt Barrett nekem is. Olyan téren csalódás kicsit, hogy inkább ügyesen kell likvidálni mint ésszel és az a tipikus klasszikus Boss. Lődd ahol éred kb.
Amúgy a történet és a csavarok nagyon tetszenek. Rég találkoztam olyan játékkal amiben ennyire odafigyeltek a részletekre. Már csak abban reménykedem, hogy ez a banda ráteszi valahogy a mancsát a Shadowrun jogokra és összehoznak valami hasonló kategóriájú játékot abból is.
-
TESCO-Zsömle
titán
Én a rakétavetőt hagytam Seurat hálójában egy küldetés erejéig.
Ott volt, mikor visszamentem eladni a begyűjtött szajrét...
sz: De addig a pontig én is mindent eladtam. Egyszer még a számszeríjat is... Néztem is, mikor a csaj kérte, hogy hol van...
Vadászpuskát és a néma snipert azonnal. De nem volt értelme megtartani őket... Most heverjen ott két -relative- gyenge fegyver, amit nem is használok, mert megyek a Pacifistára?
Semmi értelme.
-
czundermák
aktív tag
Sajnos sok esetben a Crysis a mérce mióta kiadták.
Plazmacucci: Driverben vedd ki a pipát a Tessellation AMD Optimized elől, és tedd le 2x-re, valahol középtájt járatja alapól 16-32 közt ha minden igaz. Sok esetben még 6950-et is megfingatja a túl magas szint. Szerencsére jórészt csak heaven-ben lehet észrevenni, játék alatt nem igazán.
-
czundermák
aktív tag
Ehhez mit szólsz:
"Complete Deus Ex: Human Revolution without setting off any alarms."
Steam Achievement.
Rá kell feküdni, hogy sikerüljön, mostanában nem szórakozok vele az is biztos. -
Komplikato
veterán
"Még alig fél órát sikerült játszani, de eddig a lopakodás nagyon bejött. Hihetetlen jó hangulata van az egésznek."
Igen? Akkor a rendőrőrs nagyon tetszeni fog, ha riadó és balhé nélkül akarod végigcsinálni. A füleden folyik ki az adrenalin amikor olyan szoba mellett lopakodsz, ahol 20 felfegyverzett rendőr van és közben némelyik kimászkál cigizni. -
-
czundermák
aktív tag
Pont most végeztem ki elsőre, 4 ending van még 3 kell, szóval még a délelőtt folyamán nekiesek újra... megunhatatlan.
Ha a bossoknál való szenvedést nem számolom, ilyen félig lopakodós félig hentelős végigjátszás minden mellékküldetéssel 20 óra volt, emailek olvasgatása nélkül. Másodjára gyanítom tovább fog tartani, ha mindent meg akarok fejteni.Vége nagyon durvára sikeredett... vannak világuralomra törő üzletemberek, és van aki még annál jobban is arra törekszik, nálam vitte eddig az év játéka címet, nagyon semmi nem taszigálhatja le a szememben onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest