- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
#65675776 #662 üzenetére
De ez lemezes, internetes aktiválással, Ausztriából hozta haver. De legyen szó a játékról.
czundermák: Nézz utána, hogy pedig de, tesztelték. Kémprogram nem okoz kárt a gépedben, máskülönben lebukna. Másolásvédelmektől tönkretett meghajtókat és lemezeket viszont már láttam.
Wolverine: Ha megvettem, legális, ráadásul nem szeretek szemétért fizetni (OK, nem én fizettem, de 1 gépre telepítési jogot adtak hozzá), értsd: amihez javítás kell. A nodvd meg biztosítja, hogy ne kelljen netre mennem, ha nem akarok. Ennyit erről.
-
katt777
félisten
válasz
proci985 #656 üzenetére
NoDVD fixet használok. Patchet külön töltök, ha van. Nem szeretem az olyan szoftvereket, amelyek szükségtelenül a netre kényszerítenek, mert nyilvánvalóan hátsó szándékkal teszik.
TESCO-Zsömle: Lásd fent. Nem teszem ki a hardveremet és a rendszeremet vírusoknak és kémprogramoknak.
-
katt777
félisten
válasz
proci985 #565 üzenetére
1. Ez lemezes verzió.
2. NEM steamezek, mobilnettel főleg.
3. nV és a játék készítői is imerik az nV kártyákon jelentkező feketedési hibát, elismerték, hogy AMD kártyákon tesztelték, ott nincs is hiba.
4. Megoldottam a problémát, juszt sem mondom meg, hogyan, hadd keressék azok, akiknek a reklámjait minden indításkor végig kell néznem. -
katt777
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #560 üzenetére
Akkor az a béta volt, de legalább működött. Megnéztem XP-n, ott rendben fut, de akkor miért is van DX11-es karim?
Ill. miért "tudja" a program? Arra gyanaxom, hogy az AMD köpött a levesbe, nem ez lenne az első eset, hogy egy általuk szponzorált játéknak gondjai vannak nVidia kártyával.
PowerBuldog: Nálam ez települt a lemezről. Nem találtam patchet, mobilnettel nem is nagyon szedek le 10-20MB-nál nagyobb fájlokat.
A DeusEx oldal azt írja, nem léphetek be pillanatnyilat. Nem volt engedélyezve script, aztán, amikor engedélyeztem, bent felejtettem a 2027-es dátumot. -
katt777
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #558 üzenetére
v. 1.0.618.8, most néztem meg. Nem warez. Előd le lett pucolva, még regből is. A próba v. 2 teljes pályát tartalmazott az első boss-fightig (a vörös muksó páncélban). Azt nem tudom, miféle volt, úgy töltötte le.
-
katt777
félisten
1 kérdés: Anno haverom letöltötte a próbaverziót (2 teljes szint), ami tökéletesen játszható volt. Most a teljes verzióval (1.6.x) lehetetlen betölteni a mentéseket (lefagy a progi), ergo 1 heti újrajátszás borítékolva. Másrészt a játék minden videónál sötétbe vált, és nem csinál semmit. Kilépés, restart után megy a videó, aztán a következőnél ismétlődik a probléma. Játék hiba, és van valami patch rá, vagy az AMD b.szott bele? Ugyanis most jókora AMD-reklámmal indul a gama, ami nyilván nem véletlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest